Waarom is een cadeautje vinden zo lastig?

Waarom is een cadeautje vinden zo lastig?

Alweer een verjaardag! Nu nog een cadeautje…

Ik denk dat we allemaal deze gedachten wel eens hebben, alweer een verjaardag. Natuurlijk. Verjaardagen zijn altijd heel gezellig (meestal dan) maar, ik struikel altijd over hetzelfde probleem: een cadeautje…

Heb je net als ik af en toe moeite met het verzinnen van een leuk cadeau? Stop dan nu met zoeken, ik heb de oplossing gevonden! Let wel op: het gaat om een cadeautje voor dames (sorry heren).

Laatst kwam ik via Instagram de website www.aperfectgift.nl tegen. Alsof er een godsgeschenk naar beneden kwam vallen, want ik zocht op dat moment naar een leuk cadeautje voor een vriendin.

dameshorloge-siliconen-rood-loisir

Wat is er nu zo handig aan AperfectGift.nl?

Zoals jullie kunnen zien op de website verkopen ze horloges en sieraden van het modieuze merk LOISIR. Vaak vind ik het leuk om meerdere dingen te geven, waardoor je hier heel makkelijk zelf setjes samen kan stellen. Je kunt een leuk horloge uitzoeken samen met een mooie armband of een armband en een ring combineren. Dit vind ik een grote plus aan de website!

Ook voor degenen die niet zo handig zijn in het samenstellen van leuke setjes is er een oplossing. De website heeft namelijk al kant-en-klare-setjes voor jou liggen!  Ideaal wanneer je niet veel tijd hebt om iets uit te zoeken, je kunt gewoon een setje kiezen dat je mooi vindt en in de winkelwagen ermee. Hoe fijn is dat?!

Daarnaast is de verhouding prijs-kwaliteit ook meer dan oké. De setjes worden voor een redelijke prijs aangeboden, gemiddeld rond de €60,-. Voor een horloge en een armband (of armband en ketting) vind ik dit een prima prijs. Leuk om weg te geven wanneer je net iets meer wilt geven dan een standaard cadeau. Mocht je dit te duur vinden kan je natuurlijk ook altijd losse sieraden selecteren of enkel een horloge, voor iedereen wat wils.

Ik blijf zeker gebruik maken van deze website met toffe sieraden wanneer ik weinig tijd heb om de stad in te gaan of het even niet meer weet. Jullie ook?

Liefs, Naomi.

www.fitfoodiez.nl & @fitfoodiez.nl op Instagram.

Deze blog is geschreven door gastblogger Naomi. Wil jij ook een gastblog schrijven? Leuk! Neem dan contact met ons op via info@loisir.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *