10x Trendy Hippe Dames Laptoptas die je Niet Wilt Missen! [Inspiratie]

Een hippe dames laptoptas is een zeer waardevol cadeau voor de studerende of werkende vrouw. Alleen is het niet altijd even gemakkelijk om een mooie laptoptas voor dames te vinden die zowel trendy is, als professioneel staat op de werkvloer. Althans, dat hebben wij zo ervaren. En om jullie te helpen hebben wij het internet afgestruind. Opzoek naar de leukste en mooiste laptoptassen voor vrouwen die perfect zijn als cadeau voor jezelf of een andere dame. Hierbij hebben we gekeken naar laptoptassen die zowel professioneel ogen als trendy zijn. Zo hoeft er geen compromis gesloten te worden tussen vrouwelijkheid, vrolijkheid en het zakelijke karakter van een hippe laptoptas.

Benieuwd? Hieronder lees je onze top 10 hippe laptoptas dames als cadeau (voor jezelf). Enjoy!

PS: tegenwoordig zijn er ook hippe laptoptas rugzakken voor dames. Die vind je niet in deze blog, maar wel in de link van hiernaast. Ook erg leuk!

#1 BURKELY Dames Laptoptas

Onze eerste mooie laptoptas voor dames als cadeau is de BURKELY laptoptas. Het betreft hier een speciale editie van de Burkely Michelle die speciaal ontworpen is voor bol.com. Wat wij erg mooi aan deze hippe laptoptas vinden is het strakke, minimalistische design. De afwerking oogt strak, en daarmee professioneel. Ook handig is de indeling van deze dames laptoptas. Zo kan je er in een speciaal vakje de laptop kwijt. Dit is voor een laptop van maximaal 13 inch (wel zo handig om te weten ;)). En er zijn nog wat andere zakken voor indeling van bijvoorbeeld telefoon en notitieboekje.

Daarmee is deze stijlvolle dames laptoptas zowel modieus als professioneel. Kortom, perfect voor op de werkvloer of om mee over straat te lopen! Wij zijn in ieder geval weg fan van deze mooi editie van het merk BURKELY. En wat vind jij ervan?

#2 Miss Lulu Hippe Laptoptas

Uiteraard mag de bovenstaande dames laptoptas van Miss Lulu niet ontbreken! Ook deze schouder tas heeft een strak en minimalistisch design, maar oogt dankzij de mooie grijze kleur een stuk vrolijker. Bovendien is grijs niet de enige kleur, want zo is dit model in 7 verschillende kleuren verkrijgbaar (zie link hierboven). Qua indeling is de tas iets minder. Er zijn aan de binnenzijde twee zijvakjes, en de laptop (15,6 inch) kan in een middenstrook worden geplaatst.

Misschien wel het meest verrassend aan deze mooie dames laptoptas is de prijs. Via de bovenstaande link, of klik op de afbeelding, is deze schouder tas verkrijgbaar voor 39,95,- euro. En zover we kunnen opmaken uit de recensies (4,3 uit 5) is over het algemeen iedere koper zeer tevreden met haar aankoop. Kennelijk is ondanks de lage prijs, de laptoptas wel van hoge kwaliteit.

Wil je meer inspiratie over dit soort betaalbare damestassen? Lees dan eens onze blog over leuke, betaalbare damestassen.

#3 DSTRCT Dames Laptoptas

Deze prachtige shopper laptoptas van DSTRCT Laptoptas is zowel in cognac als in het zwart verkrijgbaar. Echt top aan deze laptoptas is de kwaliteit. Het is namelijk gemaakt van runderleer, en is behoorlijk duurzaam in gebruik. Als je een hele grote laptop hebt, dan is deze tas geen juiste keuze. Maar het is wel een echte aanrader wanneer je een kleinere laptop hebt in deze easy-to-go shopper. Ook handig: je kan het ook als schoudertas dragen.

Via de bovenstaande link (of foto) is de tas momenteel in de aanbieding van 110 euro naar 79 euro.

#4 SUITSUIT Fab Seventies

SUITSUIT Fab Seventies is een van de mooiere dames laptoptassen van het merk SUITSUIT, en ideaal voor als cadeau. Qua prijs is het een goedkoop model: 59,- euro. Qua design zijn er vier verschillende kleurencombinaties verkrijgbaar, waaronder ook de opvallende mint kleur. Verder is het een prima tas qua indeling, want er zijn handige opbergvakjes.

Een leuke extra cadeautip bij deze laptoptas is het geven van bijpassende accessoires (ook die vind je via de bovenstaande link). Afhankelijk van je budget is dat misschien wel mogelijk, gezien de lage prijs voor deze tas.

Wil je meer weten over accessoires (trends)? Lees dan deze blog met tips, trends, musthaves & meer over accessoires voor dames.

#5 Wimona Fabiana Laptoptas

De perfecte combinatie tussen functioneel en design voor een laptoptas vinden we bij de Wiwona Fabiana Laptoptas. Het is een wat stoerdere laptoptas die goed staat op zowel de werkvloer, op de hogere school of gewoon tijdens een avondje op het terras met vriendinnen. Er zijn vijf verschillende kleuren van dit model, maar de lederen look van hierboven vinden wij persoonlijk het mooiste en is volgens de laatste kleurentrends. Ook voor de prijs (49,- euro) hoef je het niet te laten.

Heb jij wel eens gehoord van dit merk?

#6 Kipling Neat Laptoptas voor Vrouwen

Een echt goede laptoptas ter bescherming van je laptop vinden we bij de Kipling Neat Laptoptas. Het merk Kipling is vooral bekend van de schooltassen, maar deze mooie dames laptoptas is verre van een school editie. Sterker nog, het is een echt goede en professionele laptoptas voor op het werk. Een echte cadeau aanrader is deze tas voor de reizende vrouw. De binnenvakken zijn namelijk gewatteerd, waardoor de tas wel tegen een stootje kan. Bovendien is het ook vrij licht model, wat altijd fijn is voor wanneer je onderweg bent.

Het model is in verschillende kleuren verkrijgbaar, maar op het moment dat wij deze laptoptas tegenkwamen was bijna iedere kleur al uitverkocht. Mochten er dus nog modellen verkrijgbaar zijn, wacht niet te lang. Dat het snel uitverkocht is kan ook komen door de actie. De Kipling Neat Laptoptas is namelijk afgeprijsd van 159 euro tot maar liefst 59,- euro. Dat is 62%…

#7 Miller Lederen Dames Laptoptas

Een duurdere laptoptas, maar die wel heel bijzonder is, is de Miller Roll-top Laptoptas. Deze bijzondere dames laptoptas is een perfect cadeau voor trendy vrouwen met een speels (vrolijk) karakter. Daarnaast is de tas super nuttig voor de echte organizers onder ons. Er zijn drie grote binnenvakken, waardoor de laptop goed gescheiden kan blijven van papierwerk of een andere invulling. Wij vinden het in ieder geval een erg leuk design, en hopelijk jij ook!

Ken jij iemand bij wie deze opvallende tas goed zou passen?

#8 BURKELY Vintage Laptoptas

We begonnen onze inspiratielijst over 10x mooie dames laptoptas als cadeau met het merk BURKELY. Nu hebben we nog een ander erg leuk design van hetzelfde merk gevonden, namelijk de BURKELY Vintage. Deze prachtige design laptoptas voor vrouwen heeft een stoere look dankzij het zeer kwalitatieve leer. Ook erg handig aan dit model is dat het hoofdvak gesloten kan worden met een rits. Dit is namelijk vaak met magneetsluiting, maar een rits is in onze ogen toch een stuk veiliger.

Als je een echt kwalitatief goede dames laptoptas cadeau wilt geven, dan vinden wij dit model van BURKELY daar erg geschikt voor!

#9 Bombata COCCO

Een bekend merk onder de damestassen is het merk Bombata. Zij hebben meerdere designs voor laptoptassen. En hiervan vinden wij de Bombata COCCO de leukste combinatie hebben tussen professioneel en modieus. Want dankzij het stoere krokodillen patroon krijgt de tas een speelse doch modieuze look, maar blijft toch professioneel genoeg om het ook als werktas te gebruiken. De perfecte combinatie dus voor een laptoptas voor zowel op het werk als voor tijdens de studie. Ook qua kleur is er meer dan genoeg keuze, er zijn namelijk maar liefst 9 verschillende kleuren.

Aan de binnenzijde kan je de laptop met twee stroken vastplakken ter extra beveiliging. Ook kan je er wat andere spullen in kwijt, maar niet al te veel. Het is daarmee echt een voor je laptop en wat accessoires zoals een muis, agenda, rekenmachine, enzovoorts. En qua prijs is het sowieso een gemakkelijke keuze, want met 49 euro is dit een behoorlijk goedkope laptoptas die toch van goede kwaliteit is.

#10 Carelli Italia Leren Dames Laptoptas

We zijn aan het einde gekomen van onze top 10 mooie dames laptoptas als cadeau. Laptoptassen die zowel geschikt zijn voor op de werkvloer of over straat, dankzij haar modieuze look. Nu eindigen wij graag in stijl, en dat doen wij met onze laatste aanbeveling: de Carelli Italia.

De Carelli Italia is een perfecte laptoptas cadeau voor vrouwen die van stijlvol en chique houden. Deze tas heeft een klassieke look en is gemaakt van uitstekende kwaliteit leer. Tja… eigenlijk kunnen we er genoeg over zeggen door te stellen dat we met deze tas tevreden kunnen afsluiten in stijl!

Hopelijk heb jij genoten en heb je zo genoeg inspiratie gedaan voor een mooie dames laptoptas als cadeau of voor jezelf. Nu zijn we wel benieuwd naar welk model jij het mooiste vindt. Laat je het ons weten in een reactie hieronder? Dan kunnen we meer ideeën uitwisselen!