arrow_drop_up arrow_drop_down
Review Goodiebox, wat krijg je met deze beauty box?
29 oktober 2019 

Review Goodiebox, wat krijg je met deze beauty box?

Heb jij al eens gehoord van de Goodiebox, en ben je benieuwd wat er allemaal in zit? Mooi, want in deze Goodiebox Review ga jij het antwoord vinden op al je vragen. En dat is nodig ook, want Goodiebox is een super waardevolle toevoeging op het leven van ons vrouwen. Zelf ben ik ook member van Goodiebox, en daar schrijf ik dan ook iedere maand een review. Speciaal voor mijn lezers.

In deze speciale review over Goodiebox gaan we kijken naar wat het concept van de beauty box abonnement inhoudt. Vervolgens ga ik je uitleggen hoe het werkt, en wat je ervan mag verwachten. Ook gaan we kijken naar een Goodiebox review als voorbeeld, met ditmaal de Oktober editie. Dat is altijd een verrassing, want iedere maand heeft een nieuw thema! Tot slot geef ik je het antwoord of Goodiebox de beste keuze onder de beauty box abonnementen is. Want zo heb ik eerder al eens een artikel geschreven over 9x de beste beauty boxen vergelijken. Laten we snel doorgaan!

Goodiebox is een beauty box abonnement

Review Goodiebox

Een goede review over Goodiebox begint met wat ze doen en waar het bedrijf voor staat. Goodiebox is namelijk een merknaam. Dit bedrijf maakt beauty boxen voor dames. Ook wel eens giftboxen genoemd. In zo’n giftbox zitten allerlei leuke goodies, vandaar de naam Goodiebox. Maar wat is er nu zo speciaal aan een Goodiebox als beauty box? Dat is dat het hier gaat om een abonnement met een aantal unieke voordelen. Over de voordelen straks meer. We gaan eerst dieper in op wat het abonnement inhoudt en wat je ervoor krijgt.

Hoe het werkt, en wat je ervan mag verwachten

Goodiebox is een beauty box abonnement. Het gaat om een maandelijks abonnement waarbij je iedere maand een nieuwe beauty box ontvangt. Omdat deze review over Goodiebox gaat, zullen we vanaf nu alleen nog maar spreken over Goodiebox en niet langer over beauty box of giftbox. Het concept blijft immers hetzelfde werken. Wie member wordt van Goodiebox zal iedere maand een nieuwe Goodiebox ontvangen. Hierin zitten 5-7 full size producten in. Dit zijn altijd beauty en verzorgingsproducten. Zo nu en dan zit er ook een special edition bij, zoals speciaal gemaakte goodies en accessoires die je alleen bij Goodiebox kan krijgen.

review beauty box

Een Goodiebox werkt heel eenvoudig. Je meldt je aan en vult je huisgegevens in. Vanaf dat moment wordt automatisch iedere maand een nieuwe Goodiebox bij je thuisbezorgd. Op voorhand weet je niet wat erin zit. Het is dus een echte verrassing! Wat dan ook centraal staat bij Goodiebox ben jij. Het gaat om jou, even een momentje voor jezelf om de dagelijkse hectiek te ontspannen en even aan jezelf te denken. De producten zijn dan ook luxe en comfort. Uit de review van Goodiebox staat dit heel centraal. Ze noemen het dan ook “me-time”. Een momentje voor jezelf, omdat je het verdient!

Misschien wel het meest unieke aan dit concept is dat je met een Goodiebox goedkoper uit bent dan wanneer je de producten in een winkel zou kopen. Zo krijg je een hele grote korting op beauty producten dankzij de Goodieboxen, omdat je altijd veel minder betaalt dan de waarde van de producten die je krijgt. Hoe dat kan, en hoe dat werkt lees je allemaal terug in de bovenstaande link. Ik ben zelf lid en kan je verzekeren dat het echt werkt. Of je kan verder lezen met dit artikel over beste beauty box abonnement vergelijken. Hierin lees je wat de beste keuze is onder de beauty boxen met onafhankelijke vergelijking!

Review: Goodiebox Oktober als voorbeeld

Om je een goed beeld te geven van wat voor soort producten er in kan zitten, nemen we als voorbeeld een review van de Goodiebox van Oktober. Iedere maand is er een ander thema. Super leuk natuurlijk, en altijd weer vol inspiratie om ons vrouwen meer power en energie te geven. In de Goodiebox van Oktober is het thema Dromenland. Laten we eens snel deze box uitpakken en kijken wat er allemaal in zit!

beauty box review

beauty box abonnement review

In deze Goodiebox Review zal ik twee producten uitlichten. Dit doe ik meestal in alle Goodiebox reviews. Want alle producten zijn leuk, maar meestal zitten er twee producten bij die extra speciaal zijn. In de Goodiebox van Oktober is dit de Polar Night Revitalizing Cream van Polaar en de Sea Minerals Renewing Body Butter van Manna Kadar. Zo is de nachtcrème van Polaar van echt hoge kwaliteit, die de huid stimuleert voor een vernieuwend en herstellend effect tijdens het slapen. En de body butter is ook beslist bijzonder. Zo bevat deze heerlijk zachte bodylotion ingrediënten uit de Dode Zee die je lichaam een ultieme hydratatie bezorgen! Ook zat er een special bij de Goodiebox van Oktober, namelijk het lieve haarbandje. Het is niet voor niets dat ze een 4.9 uit 5 scoren op hun recensies!

Een van de leukste dingen aan Goodiebox is de thema. Zo is ditmaal het thema Dromenland en de producten die je ontvangt zijn dan ook daaraan gerelateerd. Zo geven ze vijf manieren om happy wakker te worden, en daar horen de nachtcrème van Polaar en de Body Butter van Manna Kadar dan ook bij. Niet alleen krijg je dus iedere maand een surprise box, maar ook geven ze ons vrouwen veel inspiratievolle tips & tricks!

Wat zijn de voor- en nadelen van Goodiebox

Goodiebox heeft heel veel voordelen voor dames die van beauty houden. Eigenlijk heeft het maar een klein nadeeltje, en dat is dat Goodiebox niet geschikt is voor vrouwen die sporadisch gebruik maken van verzorgingsproducten. Maar als jij zo af en toe of regelmatig nieuwe beauty en verzorgingsproducten gebruikt, dan zijn er een aantal toffe voordelen te behalen. Zo blijkt Goodiebox Review dat members veel voordeel krijgen, waaronder:

  • Er zitten 5-7 full size producten in die luxe zijn en ook echt van pas komen. Bovendien zijn het vaak nieuwe, trendy A-merken die nog maar net in de winkel uit zijn. Daarmee ontdek je nieuwe producten en loop je ook nog eens voorop qua trends
  • Gemak en service: de box wordt iedere maand thuisbezorgd. Je hoeft niet meer zelf om beauty producten te shoppen, dat alleen is al super handig.
  • Verrassing: iedere giftbox zit vol verrassing. Wat zal er deze keer in de box zitten? Je weet het nooit en daarom is iedere maand weer een feestje wanneer de giftbox wordt bezorgd.
  • Beloon jezelf: je verdient het maandelijkse verwenmomentje voor jezelf. Even wat Me-time en heerlijk ontspannen. Ontsnap aan de dagelijkse drukte!
  • Voordelig: in iedere Goodiebox zitten producten met een waarde tot wel 120 euro, terwijl de maandelijkse abonnementskosten maar 19,95 euro zijn. Je krijgt dus heel veel waar voor je geld, en dat is dan ook de reden dat dit bedrijf zo populair is en hard groeit. Bovendien zit je nergens aan vast. Het abonnement is binnen 24/7 opgezegd.

Bovenstaande klinkt veelbelovend he? Dat is het ook! Ontdek het zelf en klik op deze link voor meer informatie. Ontneem jezelf dit kleinigheidje niet, want je verdient het en je mag het echt niet missen. Een klein maandelijks bedrag in ruil voor een onvergetelijk maandelijks momentje voor jezelf!

Is Goodiebox de beste keuze onder beauty box abonnementen? Onze review geeft uitslag!

Als je op mijn blog kijkt zal je veel reviews over Goodiebox en reviews over beauty boxen vinden. Ik schrijf dan ook altijd met veel plezier en passie reviews over de Goodiebox. Ik ben zelf wel een echte fan van dit merk! Maar niet alleen dat. Het is bewezen dat Goodiebox daadwerkelijk het beste aanbod onder de beauty box abonnementen heeft. Zo staat Goodiebox met stipt op nummer 1 wanneer we kijken naar de top 3 beste beauty boxen in Nederland. En als het niet voor jezelf is, dan is het ook super leuk om het als Giftbox te geven als surprise cadeau voor vrouwen.

Over de schrijver
Hi! Welkom op mijn blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen en Cadeau Ideeën, en nog veel meer inspiratie. Wij zijn altijd opzoek naar de leukste trends en ideeën, en daar zoeken we de beste koopjes bij zodat je ook nog eens voordeliger uit bent. Loop onze trends, ideeën en besparingen niet mis, en volg ons via de nieuwsbrief of Social Media!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie