5x leuke heren riem als cadeau voor hem als beste koop!

Wil jij een leuke heren riem als cadeau geven aan je man of vriend? Dat waren wij dus ook van plan! Alleen om nu een echt leuke heren riem als cadeau te vinden, nam ons nogal veel tijd in beslag! Want tegenwoordig is er heel erg veel keuze, maar door al deze keuze in heren riemen kan het voor ons vrouwen ook een beetje onoverzichtelijk worden. Zoals jullie weten is het niet de eerste keer dat wij schrijven over het geven van een riem als cadeau. Zo schreven we eerder al over betaalbare damesriemen als cadeau. Want het geven van een gesp als cadeau is niet alleen heel leuk, maar ook gewoon praktisch. En zoals we weten denken mannen vaak heeeel praktisch…

Heren riemen als cadeau geven

Ditmaal waren we dus opzoek naar specifiek een leuke heren riem als cadeau. Of deze nu van leder was of niet, dat maakte niet zoveel uit. Ondanks onze brede invalshoek vonden we het lastig om geschikte gespen te vinden. Totdat we terecht kwamen op de website van Riemenenco. Hier vonden we eveneens heel veel riemen (ook voor dames), maar werden we toch veel meer geïnspireerd door het leuke aanbod. Om jullie dezelfde moeite van ons te besparen, hebben wij een mini top 5 heren riemen als cadeau gemaakt.

#1 Cognac heren riem als cadeau

Onze eerste tip van heren riem als cadeau is deze moderne Cognac-kleurige gesp voor zij die een modieus vriendje hebben. Het is een dun gespje van zo’n 3,5 centimeter en daardoor heel goed te combineren met verschillende soort pantalon broeken, alsook enkele jeans. In ditzelfde model zijn er ook andere kleuren verkrijgbaar waaronder zelfs ook rood, geel en wit voor wat meer kleur! Maar goed, wij vinden de cognac kleur heel geschikt als cadeautje, omdat zo’n riem goed staat met verschillende soorten broeken.

#2 Stijlvol blauw met Profuomo heren riem

Helemaal gaaf is deze stijlvolle blauwe heren riem met Profuomo tint! Deze herenriem als cadeau zou perfect staan bij de meer modernere man met een iets meer casual look. Als jouw vriendje wat jonger is van geest, en vaak graag casual maar toch stijlvol erbij loopt (bv. stoere jeans), dan geeft deze gesp een strakke afwerking aan zijn moderne stijl. Leuk!

#3 Zakelijke zwarte heren riem

Wie van jullie heeft een vriend die er netjes bij wil, of moet, lopen op het werk? Voor hem is een dunne, zwarte heren riem onontkoombaar. Nu kwamen we de zwarte heren riem van hierboven tegen als erg leuk cadeautje aan mannen met professionele outfits. Maar doordat deze riem een gaaf en strak patroontje heeft, kun je er ook een nette jeans er zakelijker door laten uitzien. Vanzelfsprekend zal deze zwarte riem heel netjes staan op een mooie grijze pantalon.

#4 Trendy casual heren riem

Wil je eerder een trendy heren riem als cadeau geven aan hem? Dan is de bovenstaande gesp heel erg leuk. Deze gevlochten riem heeft een gaaf patroon waardoor het heel casual en trendy zal staan bij mooie jeans. Ook is de sluiting van deze heren riem meer uniek dan andere riemen.

#5 De Classic brede lederen riem

Als laatste heren riem in onze top 5 heren riem als cadeau hebben we de classic bruine heren riem opgenomen. Deze riem is wat breder dan de anderen, namelijk 4 centimeter breed. Omdat dit een soort van “gouden ouwe” is, is het een redelijk veilige keuze als geschenk. Want door de meer donkerbruine kleur en het doorsnee model van deze riem, is het een zekerheidje om te geven. Mocht je nu je man willen verrassen met een meer uitgesproken riem, dan raden we je een van de vier heren riemen van hierboven aan. Al zal deze laatste riem bij iedere man goed staan!

Het was stiekem toch nog best lastig om een leuke top 5 van herenriemen als geschenk samen te stellen. Niet omdat er geen keuze was, maar juist omdat er zoveel leuke riemen waren! We raden zeker aan om eens een kijkje te nemen op de website voor een andere heren riem. Zo kan je zelf eens rondkijken op de inspiratiebron die wij hebben gebruikt voor dit artikel.

En dames, zijn jullie geïnspireerd geraakt door deze mini top 5 heren riem als cadeau? Welke gesp(en) vinden jullie het leukste, en waarom? Laat het ons zeker weten!