8x horloge voor in de herfst

Opzoek naar een horloge voor in de herfst met de herfstkleur bruin, beige of zwart? Dan ben je hier op het juiste adres! Want in deze blog behandelen we een 8x horloges voor in de herfst, waarbij we kijken naar horlogetrends in de herfstkleuren. Het is dus ook een inspiratieblog met dé horlogetrend voor de herfst. Een horloge voor in de herfst kan in verschillende vormen en maten komen. We kijken naar klokjes van RVS, met rubber en met fijn leder, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: herfstkleuren. We gaan kijken naar prachtige kleurencombinaties, waaronder bruin, beige en zwart/donkerblauw. Waarom? Omdat dit goed aansluit op de herfst horlogetrend, maar ook omdat het gewoon supergoed combineert met je nieuwste herfstoutfits! Heb je nog tips nodig over een nieuwe herfstoutfit? Dan kun je terecht op onze blog over de laatste trend in de herfstmode.

Op onze blog hebben we eerder al geschreven over sportieve horloges voor dames en  horloges cadeau geven  . Kijk ook eens op deze blogs voor meer tips, tools, informatie en inspiratie voor horloges.

Dé herfst horlogetrend: 8x horloge voor in de herfst

#1 DE “TWELVE” HORLOGES

De “Twelve” horlogeserie zijn de eerste horloges voor in de herfst die we aanraden. Het design sluit naadloos aan op vrijwel iedere herfstoutfit. Het uurwerk links heeft een prachtige bruine horlogeband met rosékleurige wijzerplaat. Het is haast vanzelfsprekend dat dit een perfect horloge voor in de herfst is. Maar ook opvallend is het horloge rechts, met de witte siliconen horlogeband. Door de kleurencombinatie past het goed bij herfstkleuren, maar brengt het ook wat extra leven door het mooie wit.

Prijs: €55 inclusief gratis verzending en gratis cadeauverpakking.

#2 “TIMELESS” HORLOGE HERFSTEDITIE

Een dameshorloge uit de “Timeless” serie is perfect voor in de herfst. De kleurencombinatie van beide horloges is uniek en werkelijk prachtig! Doordat de wijzerplaat een mooie roséachtige kleur heeft, sluit het design goed aan op de kleuren in de herfst. Met name het linker horloge, met een soort hars kleur, is ideaal voor tijdens de herfst en winter.

Prijs: €59 inclusief gratis verzending en cadeauverpakking

#3 STATEMENT HORLOGE

De bovenstaande minimalistische horloges zijn echte statement horloges. Waarom? Omdat ze een diameter van maar liefst 47 mm hebben. Door de afmeting is het een groot en zeer opvallend horloge. Dit komt goed tot haar recht, met een uniek design. Het horlogeband is van zeer verfijnd rubber en heeft een prachtige kleur. Je kan kiezen uit een meer bruin minimalistisch horloge, of voor een beige horloge met zwarte wijzerplaat. Waarschijnlijk komt het linker horloge, door de volledige bruine kleur, meer tot haar recht in de herfst. Maar ook juist het rechter horloge is heel opvallend door de combinatie zwart met beige. Het klokje voelt ook relatief zwaar aan, dat komt door de afmeting maar ook door de hoge kwaliteit van het uurwerk.

Prijs: maar €69 en dat is inclusief gratis verzending en cadeauverpakking.

#4 STIJLVOL HORLOGE VOOR IN DE HERFST

Op de bovenstaande foto zie je twee afbeeldingen van stijlvolle dameshorloges uit de “Petite” collectie. De naam komt voort uit het smalle design van de dameshorloges. Deze klokjes beschikken namelijk over een diameter van slechts 38 mm. In vergelijking met de statement horloges van hierboven, scheelt dat 9 mm! De “Petite” horloges zijn daarom eerder stijlvol en bescheiden, en perfect om te combineren met soortgelijke armbandjes. De klokjes hierboven zijn, vanwege de bruine kleur, een perfect horloge voor in de herfst. Het geeft een stijlvolle en zachte touch aan je herfstoutfit, en de kleur bruin is natuurlijk ideaal voor in de herfst. In totaal bestaat deze collectie van smalle, dunne polshorloges uit maar liefst 10 verschillende kleurencombinaties!

De herfsthorloges van hierboven zijn verschillend aan elkaar, ook al behoren ze tot dezelfde horlogeserie. Het linker horloge heeft namelijk een horlogeband van fijn (ecologisch) leder, terwijl het horloge rechts een horlogeband van RVS heeft. Het verschil zit hem in de schakels. Het lederen horlogebandje hoef je niet zelf op maat te maken, het schakelbandje van RVS wel. Overigens is het heel eenvoudig om zelf een horlogeband op maat te maken.

Prijs: €59 inclusief gratis verzending en gratis cadeauverpakking.

#5 TRENDY HORLOGES VOOR IN DE HERFST

Trendy horloges voor in de herfst vind je in de “Bliss” horlogeserie van LOISIR. Deze horloges staan voor de kernwoorden: trendy, speels en vrouwelijk. Het design is trendy door de opvallende kleurencombinaties en het elegante design. Hetzelfde design maakt de dameshorloges tegelijkertijd ook speels en vrouwelijk. Met name het leuke klavertje vier op de wijzerplaat zorgt voor een leuke en speelse look voor bij je nieuwe herfstoutfit. De horloges hebben de mooie herfstkleuren bruin met zwart, bruin met donkerblauw en bordeaux rood (voor meer kleur). Ga jij ook trendy de herfst in met deze dameshorloges?

Prijs: €59 inclusief gratis verzending en cadeauverpakking.

#6 SPORTIEVE HORLOGES VOOR IN DE HERFST

Hierboven zie je drie modellen uit de “Campus” horlogeserie dat in totaal zeven modellen omvat. Deze horloges lijken op het design van Daniel Wellington, maar alleen dan een stuk goedkoper en verkrijgbaar in meer kleurrijke combinaties. Bovendien is de kwaliteit hetzelfde, want het stevige nylon horlogebandje is heel duurzaam.
Omdat deze klokjes komen in verschillende opvallende kleurencombinaties, zijn het sportieve horloges die perfect zijn voor in de herfst. Zo is het middelste horloge zeer opvallend, met een prachtige wijzerplaat van roségoud. Kortom, de bovenstaande horloges zijn niet alleen sportief, maar ook zeer geschikt voor in de herfst.

Prijs: €39 inclusief gratis cadeauverpakking (we zeiden al dat deze horloges veel goedkoper zijn dan de Daniel Wellington horloges. Vanwege de goedkope prijs is het ook een erg leuk cadeau (tip!)).

#7 GROTE HORLOGES MET HERFSTKLEUR

Eerder hebben we al de statement horloges behandeld, met een diameter van 47 mm. De grote horloges die je hierboven ziet zijn ook behoorlijk groot. Met een diameter van 46 mm zijn het grote, opvallende horloges waar je wel degelijk de show mee steelt. Deze grote horloges behoren tot de “Bridge” horlogeserie. Deze serie bestaat uit zeven kleurencombinaties, waardoor er genoeg keuze is. Maar de drie bovenstaande uurwerken zijn ideaal voor in de herfst. Daarnaast zit het horlogebandje van hoogwaardig siliconen gewoon superlekker en is het eenvoudig schoon te maken/houden.

Prijs: €69 inclusief gratis verzending en gratis cadeauverpakking.

#8 ROSÉGOUD ALS TRENDY HERFSTKLEUR

We eindigen met een misschien wel verrassende nieuwe, maar vooral trendy, herfstkleur. Dit is namelijk de opkomende en al populaire kleur roségoud. Op de website van LOISIR vind je veel modellen die de kleur roségoud bevatten. Een voorbeeld hiervan is het “Jazz” horloge van hierboven. De prijzen variëren tussen de 39 en 89 euro, waardoor het betaalbare modellen zijn maar wel van de hoge kwaliteit die je gewend bent.

Welke horloges voor in de herfst vind jij het leukste? Laat het ons weten, want dat vinden we leuk!