howtowear byella

howtowear byella

Ella Beentjes, fashion styliste.

Hallo allemaal, ik ben Ella Beentjes, 26 jaar en gek op fashion!

Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Media Entertainment Management en heb voorheen redactiewerk gedaan over business onderwerpen. Nu wil ik mij richten op het schrijven en delen van mijn echte passion: Fashion.

Ik ben al een aantal jaren zeer actief op Instagram onder @ellabeentjes met foto’s van mijn looks, mijn uitzichten en mijn koffiespots. Nu heb ik mijn fashion passion activiteiten sinds kort uitgebreid met mijn blog ellabeentjes.blogspot.nl en nu mijn nieuwste fashion uiting; hier op loisir.nl.

Vooral mijn #howtowearbyella posts waarin ik een collage maak van mijn ‘outfit van de dag’ zijn typerend voor mij. Dus heb je een item in de kast waarvan je niet weet wat ermee te doen. Ik help je graag! Stuur een berichtje naar mijn Facebookpagina Howtowearbyella met een foto van je probleem item *dit mag ook een ketting of paar schoenen zijn* en ik maak voor jou een collage.

Mijn taak op loisir.nl/howtowearbyella is jullie op de hoogte te houden en tips te geven over de nieuwste fashion trends, how to wear tips en musthaves.

Promotie

Voor samenwerkingen op het gebied van promotiewerk kunnen bedrijven contact met mij opnemen via de onderstaande media kanalen!

Media

Instagram: @ellabeentjes
Blog          : ellabeentjes.blogspot.nl
Facebook : howtowearbyella
Polyvlore : ellabeentjes
Pinterest  : beenella

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *