boxspring-lease-vergelijker

Lease Vergelijker

Lease vergelijker van kwalitatieve lease concepten in Nederland. Van koelkast en wasmachine lease tot boxspring lease vergelijker.

Lease vergelijken: van koffiemachine tot premium boxspring lease


Op Loisir.nl Reviews & Vergelijken schrijven we vanaf 2019 over unieke lease abonnementen ter vergelijking. Wij beoordelen de beste lease aanbieders. Dit gaat van premium boxspring lease tot aan een luxe koffiemachine abonnement.


Op deze pagina vind je onze actuele en complete lease vergelijker met de beste aanbieders per lease concept. 


Hedendaags biedt leasen méér voordelen dan ooit. Onderaan de streep is kopen meestal, maar niet altijd, nog steeds de goedkoopste keuze. Net zoals bij het kopen vs. leasen van auto's. Maar kopen vraagt om een hoge aanschafwaarde. Een luxe boxspring voor goede nachtrust kost al snel duizenden euro's. Een duurzame wasmachine of koelkast van hoge kwaliteit is ook niet goedkoop.

In dit geval kan leasen de juiste oplossing zijn. Voor een klein, maandelijks bedrag haal je hoge kwaliteit meubels in huis. En dat is altijd inclusief 100% gratis reparaties, vervanging, en montage. Dit voorkomt een hoop financiële stress wanneer een dure wasmachine kapot gaat. Bij leasen krijg je simpelweg een nieuwe machine tegen 0,- euro extra kosten.

Bovendien is leasen ook nog eens duurzaam. Het geeft meubels en machines een tweede leven. 

Bespaar door te kiezen voor de beste lease aanbieders. Onze lease vergelijker helpt je verder.

Lees verder en vergelijk!

De 3 grootste voordelen van Lease

Duurzaam

  • Leasen is, ondanks haar grote voordelen, doorgaans iets duurder dan kopen. Maar leasen is véél duurzamer. Geef meubels en auto's een langer leven dankzij lease

Luxe, maar betaalbaar

  • Voor een laag, maandelijks tarief kan je een luxe wasmachine, koelkast, meubel of auto leasen zonder hiervoor duizenden euro's aan aanschafwaarde neer te tellen 

100% gratis reparatie

  • In ieder lease abonnement is 100% gratis service en onderhoud inbegrepen. Dankzij lease heb je nooit meer onverwachte kosten door schade of herstel.

Lease Vergelijker: de beste keuzes

lease-vergelijken

Koffiemachine Lease Vergelijker

Ben jij een échte koffieliefhebber? Een koffieabonnement is de nieuwe trend. Ontvang een luxe Siemens koffiemachine t.w.v. 1000,- euro gratis in huis en krijg iedere maand FairChain koffiebonen van topkwaliteit in huis. Heerlijke koffie. En dit alles tegen een vaste prijs per kop koffie. Hoe meer je drinkt, hoe goedkoper het is. Een uniek lease concept die je als koffieliefhebber niet wilt missen!

beste-boxspring-lease-1

Boxspring Lease Vergelijker

De beste keuze voor het leasen van luxe, premium boxspring voor het laagste, maandelijkse tarief doe je bij Bedrent. De prijs/kwaliteit-verhouding van Bedrent is ongeëvenaard , en beduidend de beste binnen de markt van boxspring leasen. Bedrent is tot 30% goedkoper uit onze lease vergelijker. Dit bespaart je honderden euro's per jaar, en zelfs tot €600 per lease abonnement. Naast de goedkoopste prijs biedt Bedrent ook nog eens premium kwaliteit met haar eigen merk Lettobeds. Zij produceren in eigen beheer, waardoor zij lagere prijzen en snelle levertijd bieden. 

Wasmachine Lease Vergelijker

Een nieuwe wasmachine is duur. Is leasen een optie? Ja! Uit onze lease vergelijker hebben wij de beste deal gevonden voor wasmachine leasen. Huur een Bosch-kwaliteit wasmachine vanaf 7.99,- per maand. Inclusief 100% gratis reparatie, montage, verhuizing en vervanging. Zorgeloos genieten. En nog duurzaam ook! Probeer 30 dagen gratis. Niet goed = geld terug.

Koelkast Lease Vergelijker

Naast wasmachines kunnen we ook koelkasten leasen. De beste aanbieder biedt topkwaliteit koelkasten die energiezuinig zijn. Bespaar de hoge aanschafwaarde en draag bij aan circulaire economie. Kies uit de serie 4 of serie 6 voor extra luxe. 

wasdroger-lease-vergelijker

Wasdroger Lease Vergelijker

Een droger huren kan al vanaf een laag bedrag per maand. En dat voor de hoogste kwaliteit. Zoals een energiezuinige A+++ droger die werkt op basis van warmtepomp-technologie. De beste aanbieder hiervoor is BlueMovement, een duurzaam initiatief van Bosch. Ook handig: ze nemen je oude droger, wasmachine of koelkast gratis mee. Dit klinkt als schone handel!

Vaatwasser Lease Vergelijker

Uit onze lease vergelijker komt BlueMovement ook als beste uit de test voor het leasen van een vaatwasser. Vanaf een tientje per maand kunnen we een refurbished Bosch vaatwasser huren. Refurbished betekent dat het een tweede leven krijgt. De vaatwasser wordt opgeknapt voor hoge kwaliteit, en jij bent lekker duurzaam bezig. Ook bij vaatwasser leasen is alles inbegrepen: van montage tot gratis vervanging indien nodig. Duurzaam én stressvrij!

vriezer-huren-vergelijking

Vriezer Lease Vergelijker

Tot slot kunnen we zelfs een vriezer huren. Altijd koud bier! Super handig voor studenten of als extra vriezer erbij. Dit kan al vanaf 7,99 euro per maand. Vrij goedkoop dus. En ook dit is een goede kwaliteit vriezer. Ook leuk: bij afsluiten van twee abonnementen krijgen we 50% korting op de borg.  En we kunnen 30 dagen gratis proberen. Cool!

lease-vergelijker-auto

Auto Lease Deals

Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden voor het leasen van auto's. Ben jij ondernemer of MKB'er? In dit geval is Dutch Lease een prima aanbieder die staat voor persoonlijke service. Meer dan 48 jaar ervaring in auto lease. Een van de grootste aanbieders qua automodellen voor zakelijke lease. Van occassion tot elektrisch leasen. En klanten beoordelen haar met 8.5 / 10 reviews

Onze Favoriete Lease Deal: Premium Boxspring v.a. 25,- per maand

Bedrent is dé beste keuze voor premium boxsprings leasen:

  • Huur een luxe boxspring v.a. 25,- per maand. 
  • Inclusief all-in gratis reparatie, montage & service.
  • Bespaar duizenden euro's aanschafwaarde
  • Hoge kwaliteit A-merk boxsprings voor goede nachtrust

Recensies over Bedrent

"Veel keuze en handig dat je ook per maand kunt betalen, want zo'n grote uitgave in een keer is voor mij te veel. En top dat je hier tenminste lang garantie krijgt, want dat had ik dus niet op mijn vorige boxspring en die was meteen paar jaar echt te ver doorgezakt... "

Liza via Nederlandreview.nl

"Eindelijk een goede boxspring gevonden waardoor ik goed kan slapen. Had al enkele jaren last van mijn rug en sliep nog geen 4 uur per dag, maar dankzij het Lettobed van Bedrent slaap ik nu veel beter en haal ik meer uit mijn dag. Aanrader voor iedereen die eens goed wilt slapen!!" 

Johan R. via Trustpilot

100% Tevredenheids Garantie!

Wij van Loisir.nl Reviews & Vergelijkingen zijn klant en fan van Bedrent, en alle andere members ook. Wij staan in voor Bedrent en weten 100% zeker dat jij de luxe boxsprings geweldig gaat vinden. Het brengt eindelijk de goede nachtrust die je beslist nodig hebt! Je kan vrijblijvend een offerte aanvragen, om te bepalen of het iets voor jou is. Je loopt dus geen risico!

Nog niet overtuigd? Ervaar het zelf waarom Bedrent de beste boxspring lease aanbieder is.