Modeblog Samenwerking

Deel dit artikel met jouw vrienden als je het waardevol vindt!

Als opkomend modeblog ontvangen wij jaarlijks meer dan 35.000+ (juli, 2018) vrouwen die opzoek zijn naar inspiratie, informatie en advies op het gebied van mode en fashion. Om inspirerende, relevante en unieke content aan onze vrouwelijke lezers op het gebied van mode en fashion aan te bieden, bieden wij als fashionblog kledingbedrijven de gelegenheid van een gratis bereik aan fashion onder een grote volggroep van vrouwelijke lezers. Als modebedrijf of kledingsmerk kan je met ons samenwerken via betaald adverteren of kies voor de variant GRATIS door het schrijven van een informatief artikel. Let op: het schrijven van een fashion artikel en plaatsen op onze modeblog is geheel gratis en vrijblijvend. De kwaliteitsvoorwaarden vind je hieronder. (zijn geen bijzondere of zware eisen)

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor betaald adverteren? Stuur dan een e-mail naar info@loisir.nl voor meer informatie.

Waarom inspiratieblogs over mode schrijven?

Naast het GRATIS plaatsen van jouw fashion inspiratie artikel(s) op ons modeplatform, bieden wij ook nog het volgende aan:

 1. Je krijgt gratis naamsbekendheid en gratis bereik onder onze vrouwelijke mode lezers – 20.000+ unieke bezoekers per jaar die over fashion willen lezen (vorig jaar nog 7.000, dus we groeien hard!)
 2. Ook krijg je gratis publicatie van jouw mode artikel via onze Social Media kanalen (15.000+ volgers)
 3. Wij gebruiken onze SEO expertise om jullie fashion artikel nog beter te maken – dit doen wij gratis, want een hoog scorend mode artikel in Google zorgt voor meer websitebezoekers. Wij zijn ook bedreven in lokale SEO voor een kledingzaak. Win-Win dus!
 4. We bieden onze gratis tool voor een blogstructuur aan – dit is een standaard geprepareerde blogstructuur waarmee je jouw blogs in no-time schrijft. Een zeer handige tool dat je tijd zal besparen! (tool op aanvraag)
 5. We zorgen voor interne links met andere relevante artikels van niet-concurrerende bedrijven – dit kan leiden tot meer lezers voor jouw eigen artikel.
 6. We zullen de resultaten delen – op verzoek kunnen we maandelijks het aantal lezers per artikel doorsturen.

Kerncijfers LOISIR fashion platform:

Aantal websitebezoekers (juli, 2018):

 • 8100 unieke vrouwelijke fashion lezers in 90 dagen (+48% groei t.o.v. de afgelopen 90 dagen)
 • 8100 bezoekers in 90 dagen = MINIMAAL 32.400 unieke bezoekers op een jaar!! (we groeien heel snel)
 • 3300+ maandelijks actieve gebruikers (op juni, 2018)
 • Onze volggroep zijn vrouwen tussen de 18 – circa 55 jaar
  fashionblog voor mode inspiratieplatform voor dames mode

Social Media kanalen voor fashion en mode (juni, 2018):

 • 15.000+ actieve vrouwelijke fashion volgers via Instagram, Facebook en Twitter.
 • Via Pinterest 12.700 fashion bezoekers per maand. En dus meer dan 150.000 reviews / kijkers per jaar.

Waarom zou je als fashionzaak met LOISIR willen samenwerken?

Op onze modeblog meer dan 35.000+ unieke bezoekers per jaar op het vlak van fashion, cadeau items en mode accessoires.
Onze volggroep is van het vrouwelijk geslacht met een leeftijd tussen de 18 – 55 jaar.
Deze cijfers hebben wij in minder dan twee jaar gerealiseerd (juni, 2018). Dit komt door het combineren van relevante fashion content voor onze lezers met onze SEO expertise. Wij weten wat er voor nodig is om SEO technisch kwalitatieve artikels te schrijven, waardoor wij op pagina 1 van Google belanden.

Wij bieden modezaken en kledingmerken twee opties aan: (1) gratis jouw artikel publiceren op LOISIR, of (2) een betaalde advertentie plaatsen op onze website.

Optie 1 is dat wij gratis een door jullie geschreven leuk en informatief mode artikel publiceren op www.loisir.nl. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een blog zoals 17x mooie en betaalbare dameshorloges als cadeau. Denk dus aan fashion onderwerpen zoals kleding, modetrends of fashion accessoires. Je bent volledig vrij over in de inhoud van jouw artikel. Maar omdat kwaliteit voor onze lezers erg belangrijk is, hanteren wij wel een aantal richtlijnen waaraan het artikel moet voldoen. We zullen ook onze SEO expertise gebruiken om jouw artikel nog beter te maken (althans, als jullie daar voor open staan). De richtlijnen zijn:

 1. Het moet gaan om 100% unieke, zelfgeschreven tekst – gebruik geen bestaande teksten en foto’s van een andere website. De foto’s moeten vrij zijn van rechten, en mogen door ons gepubliceerd worden. In het geval van een claim omtrent auteursrecht, houden wij hier geen verantwoordelijkheid voor.
 2. Zorg ervoor dat het artikel een specifiek en tijdloos onderwerp heeft (i.p.v. “zomer sale items” schrijf je over “handige items voor iedere zomer”)
 3. De lengte van de blog moet minimaal 1000 woorden zijn. Gebruik ook aansprekende foto’s en leuke video’s.
 4. Schrijf informatief – help de lezer oprecht in haar “probleem” of zoektocht. Hoe leuker en informatiever de blog is, hoe meer kans je hebt dat de lezer voor jouw producten kiest. (blogs waarin je opzichtig reclame maakt scoren slecht, en werken averechts).

Een handige tip: als je stagiaires in dienst hebt kun je hen af en toe een artikel laten schrijven, mits zij dit leuk vinden uiteraard!

LOISIR – een modeblog platform voor vrouwen ter inspiratie, informatie en advies

LOISIR is een mediaplatform dat gelooft in het verspreiden van gratis informatieve, leuke en inspirerende artikelen over mode en lifestyle voor iedere vrouw. De reden dat wij bestaan is om iedere vrouw gratis en oprecht te inspireren over actuele trends en ontwikkelingen op het vlak van fashion en levensstijl.

Wij realiseren ons doel middels onze fashion blog. Hierop brengen wij fashion bedrijven in contact met vrouwen. De intentie is om content te publiceren die oprechte informatie verschaft aan deze vrouwen. Hetzij door een probleem op te lossen in het dagelijkse leven op het gebied van mode of levensstijl, hetzij door het schrijven van inspirerende artikels over recente ontwikkelingen en trends.

Betaalde fashion advertentie plaatsen op modeblog LOISIR

Geen tijd of energie om een fashion artikel zelf te schrijven? Op onze fashionblog kan je ook relatief goedkoop adverteren. Er zijn verschillende opties voor betaalde mode advertenties:

 • Fashionadvertentie door het plaatsen van een banner – opties vanaf 0,02 eurocent per kijker! (veel goedkoper dan Google Shopping dus)
 • Promotie van je website op onze pagina Mode Webshops – hierbij kan je ook een stukje tekst over je website of kledingmerk vermelden
 • Plaatsen van een mode artikel waarbij wij zowel de tekst schrijven als de SEO verzorgen.
 • Dedicated pagina op Loisir.nl volledig gericht op jullie modebedrijf / merk(en)

Voor al onze partners zorgen we ook voor gratis promotie via onze Social Media Kanalen. Hierover kan je zelf de communicatieboodschap en fotomateriaal aanleveren.

Stuur een e-mail naar info@loisir.nl voor vrijblijvende informatie en prijsoverzicht. Vermeld in de subject “betaald adverteren op loisir”.

Mode & lifestyle B2B reviews en ervaringen met LOISIR

Een aantal grote partijen die er voor gekozen hebben om gratis leuke en inspirerende mode en lifestyle artikels te publiceren via onze website zijn onder meer: Van den Assem, Prisma Watches, Victorija’s Dream, fashionblogger Ella Beentjes, et cetera.

Review Van den Assem:

“Wij hebben een hele leuke samenwerking met LOISIR, waarbij wij maandelijks een blog schrijven en publiceren op hun mooie website. Ook hebben zij een handige template voor het schrijven van een blog. Super handig! Voor ons levert deze samenwerking positieve resultaten op!”  – Jenny Westdijk namens Van den Assem

Groter bereik en meer naamsbekendheid voor fashion en lifestyle bloggers

Ben jij een fashion en/of lifestyle blogger en wil je meer naamsbekendheid en bereik?
Wij zijn altijd opzoek naar vaste bloggers die een of meerdere artikel(s) willen schrijven over fashion en mode.
Dit doe je natuurlijk om zelf meer bezoekers aan te trekken naar jouw eigen website, of om meer naamsbekendheid te krijgen.
Door het schrijven van modeblogs op LOISIR heb je meer kans op het aantrekken van geïnteresseerde modebedrijven en/of kledingmerken die opzoek zijn naar promotors.
En de allerleukste modeblogs worden tevens uitgelicht via onze Social Media kanalen!

Wat wij bieden is een geheel vrijblijvende en gratis samenwerking waar het doel Win-Win is.

Als je interesse hebt, of meer informatie wilt, kan je een e-mail sturen naar info@loisir.nl