SEO content voor mode webshops uitbesteden

Deel dit artikel met jouw vrienden als je het waardevol vindt!

Blog schrijven uitbesteden

Wij kennen het als geen ander. Je hebt een mode webshop, of een modewinkel in een kleine of grote stad. En je wilt heel graag je business laten groeien. Je wilt meer klanten in je fashion store, of meer bezoekers op je website voor mode producten. Je hebt een leuke mode collectie, vol leuke jurkjes, de meest trendy schoenen en gave fashion accessoires. En het enige wat nog ontbreekt, zijn meer bezoekers. Meer bezoekers die kunnen worden omgezet tot klanten. Het is een eeuwigdurende strijd van zowel grote als kleine webshops en winkels in de fashion industrie. Maar gelukkig zijn er manieren om met een klein budget toch hoog te komen in Google, namelijk door SEO.

SEO teksten laten schrijven

De grote modezaken trekken massaal klanten aan door te strooien met geld, maar hiervoor heb je een groot budget nodig. Er zijn in Nederland talloze kleine mode webshops en mode winkeltjes die een veel kleiner budget hebben. Je hebt leuke producten, alleen een klein budget. Hoe zorg je in jouw geval voor meer naamsbekendheid, meer bezoekers, meer sales? Het antwoord is online SEO. SEO zorgt ervoor dat je hoger komt in Google. SEO is vakgebied, iets dat niet iedereen even goed kan. Maar gelukkig kunnen wij, Fashionblog LOISIR.nl, jou helpen met de uitbesteding van SEO content tegen een klein prijsje.

Het laten schrijven van hoogwaardige SEO content door LOISIR.nl is een eenmalige investering waaruit je duurzame, jarenlange naamsbekendheid zult halen door online zichtbaarheid. Hiervoor vragen we een betaalbare, marktconforme prijs voor onze kennis, service en ontzorging. Lees hieronder verder voor meer informatie!

Informatieve SEO modeblogs zijn de toekomst voor fashion (web)shops

Zoals je weet wordt adverteren steeds minder effectief. De nieuwe generaties waaronder de millenials willen geen advertenties zien. Ze willen geinformeerd worden over fashion, en zo fashion inspiratie opdoen. Ze willen zelf de keuze hebben, zelf bepalen wat men draagt. Daarom wordt adverteren verledentijd, en is het schrijven van kwalitatieve SEO content de toekomst. Wil jij investeren in de toekomst van je bedrijf? Dan is de overstap naar contentcreatie over fashion de juiste keuze. Dit kan jezelf doen, maar bij tijdsnood kun je dit laten uitbesteden door een SEO expert zoals wij.

Wij van LOISIR.nl hebben vele artikels die in de top 3 van Google staan, op hoog gepositioneerde keywords (zie bewijs hieronder). Wij ontzorgen niet alleen in het schrijven van goede SEO blogs over fashion, maar plaatsen deze ook nog eens op onze eigen modeplatform. Hierdoor profiteer je mee van onze vele dagelijkse bezoekers. En dit alles voor een marktconforme prijs. Alle voordelen voor een samenwerking met ons, inclusief de prijzen (opties), vind je hieronder.

Wil jij SEO content uitbesteden voor fashion artikels? Stuur dan een e-mail naar info@loisir.nl

Fashionplatform LOISIR.nl als SEO blogpartner

Op Fashionblog LOISIR.nl schrijven wij tegen betaling hoogscorende SEO content voor mode webshops of mode zaken. Wij doen dit voor zowel mode webshops, als voor lokale modewinkels. Zo ontzorgen wij mode webshops in het schrijven van een hoogscorend SEO artikel voor een specifieke zoekterm / product. En zo ontzorgen wij lokale modewinkels eveneens met SEO content, maar ditmaal met het doel om online gevonden te worden door de lokale doelgroep.

Naast onze ontzorging in het schrijven van hoogscorende SEO artikels over fashion producten van jouw business, bieden wij ook nog andere bijkomende gratis voordelen. Zo hebben wij een veelbezochte fashionblog met jaarlijks meer dan 35.000+ unieke bezoekers (september, 2018). Doordat wij een hoogscorende SEO artikel over jouw modeshop schrijven, en deze plaatsen op onze Fashionblog, profiteer jij gratis mee van onze websitebezoekers. Ook zorgen we voor interne links van goedscorende artikels naar jouw mode-artikel. En tot slot zullen wij jouw artikel ook nog eens, geheel kosteloos, delen via onze Social Media-kanalen. Hierop bereiken wij 15.000+ dames met een interesse in fashion producten.

Samenvatting:

  1. Tegen betaling schrijven wij een hoogscorend SEO artikel voor jou mode webshop, of modewinkel. Hierin selecteren wij bv. een top 10 producten die jij aanbiedt, of schrijven we over een specifiek onderwerp. Wat je ook maar wilt, de keuze ligt bij jou.
  2. Wij sturen de blog op OF je kunt deze laten plaatsen op LOISIR.nl. Hierdoor profiteer jij gratis mee van jaarlijks 35.000+ vrouwelijke bezoekers op onze fashionblog.
  3. We plaatsen relevante interne links vanuit andere artikels, naar jouw artikel. Hierdoor krijg je nog meer lezers, afkomstig vanuit andere artikels die op LOISIR.nl staan.
  4. Je artikel wordt gratis gepubliceerd op onze Social Media-kanalen waarop wij 15.000+ dames bereiken.

Wil jij SEO content uitbesteden voor fashion artikels? Stuur dan een e-mail naar info@loisir.nl

Waarom SEO voor fashion uitbesteden aan LOISIR.nl?

Naast alle genoemde voordelen om met ons samen te werken, waaronder extra gratis publiciteit, kunnen we ook nog eens bewijs overhandigen van onze resultaten. Zo scoren wij zeer hoog in Google met enkele veelgelezen artikels die modegerelateerd zijn.

Voorbeelden van hoogscorende fashion artikels geschreven door LOISIR.nl:

Google Positie #1 op zoekterm “dameshorloge cadeau

Google Positie #1 op zoekterm “zomeroutfits jonge vrouwen

Google Positie #1 op zoekterm “damestas cadeau

Google Positie #1 op zoekterm “afstudeercadeau dochter

Google Positie nummer #5 op zoekterm “cadeau idee (voor) vriendin” (zeer gewilde zoekterm)

En zo hebben wij nog een aantal hoogscorende artikels.
Dergelijke artikels als deze zijn gepositioneerd op veelbezochte zoektermen. Doordat hier veel op wordt geschreven, is het lastig om hoog in Google te scoren op zulke zoektermen. Desalniettemin staan wij vaak bovenaan, of in ieder geval in de top 3.

Onze artikels bereiken per jaar zo’n 3000 tot 7000 bezoekers. Dat zijn veel bezoekers voor een eenmalige investering bij uitbesteding van een SEO blog. En het allermooiste is dat deze websites ieder jaar bezoekers aan zullen trekken. Daarom is het een duurzame investering om SEO toe te passen. Dit moet echter wel op de juiste manier gebeuren om het maximale uit je content te halen. En dat vergt SEO kennis. Kennis die wij bij LOISIR.nl in huis hebben.

Wil jij SEO content uitbesteden voor fashion artikels? Stuur dan een e-mail naar info@loisir.nl

Mode / Fashion SEO ontzorging voor een betaalbare prijs

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Neem voor meer informatie contact met ons op via info@loisir.nl

SEO advies voor fashionblogs

Onthoud goed dat hoe langer de zoektermcombinatie, hoe makkelijker het is om hoog in Google te komen. De consequentie is wel dat je een zeer specifieke doelgroep bereikt, en daardoor een kleine doelgroep. Als je met een artikel meer bereik wilt, en dus een grotere groep wilt bereiken, dan zul je de zoektermcombinatie kleiner moeten maken. Het voordeel is dat je het hierdoor algemener maakt en dus een grotere groep bereikt. Het nadeel is dat het hiermee moelijker is om hoog te scoren (want iedereen wilt dit), en je trekt ook meer kijkers i.p.v. kopers aan. Een gezonde combinatie tussen grote en kleine artikels is het meest effectief.

Hieronder een concreet voorbeeld:

Stel: je hebt een fashion webshop gespecialiseerd in damesbroeken. Je wilt online gevonden worden, en dus hoog in Google verschijnen met jouw webshop. Je wilt gevonden worden door de juiste doelgroep, namelijk vrouwen die opzoek zijn naar damesbroeken. In dit geval kun je een SEO artikel op verschillende manieren toepassen: je kunt een kleiner artikel schrijven voor een specifieke zoekterm zoals “goedkope damesbroeken  op werk voor tieners”. Als je nu een bredere doelgroep wilt aantrekken kun je een Regulier mode-artikel door ons laten schrijven. Ditmaal met de zoekterm “goedkope damesbroeken voor tieners”. En mocht je nu echt een grote, brede doelgroep willen bereiken, dan schrijven we over “goedkope damesbroeken”. Zorg dan wel dat je een ruim aanbod hebt om de conversie (verkoop) te optimaliseren.

Het laten schrijven van hoogwaardige SEO content door LOISIR.nl is een eenmalige investering waaruit je duurzame, jarenlange naamsbekendheid zult halen door online zichtbaarheid. Hiervoor vragen we een betaalbare, marktconforme prijs voor onze kennis, service en ontzorging.

Wil jij SEO content uitbesteden voor fashion artikels? Stuur dan een e-mail naar info@loisir.nl