Sportblog Samenwerking

Deel dit artikel met jouw vrienden als je het waardevol vindt!

Ben jij als sport webshop, sportzaak of sportmerk opzoek naar een GRATIS samenwerking met een sportblog? Op de sportblog van LOISIR ontvangen wij jaarlijks meer dan 35.000+ unieke vrouwelijke lezers (juli, 2018). Hieronder zijn veel sportende vrouwen die informatie willen over sportblogs, sporten, sportfashion en sportmaaltijden. Als sportblog willen wij dus informatieve en relevante sport content aanbieden aan onze sportende vrouwelijke lezers.

Hiervoor zijn wij opzoek naar sportshops en sportzaken. Wij bieden jullie de mogelijkheid aan om GRATIS een sportartikel / blog te schrijven over jouw producten. Of een sportblog over sportinspiratie. Als sportblog bieden wij sport webshops de gelegenheid van een gratis bereik aan een grote volggroep van vrouwelijke sporters. Als sportbedrijf of sportmerk kan je met ons GRATIS samenwerken door het schrijven van een informatief sportartikel. Denk bijvoorbeeld aan fashion in de sport, tips tijdens het sport, comfortabele sportkleding, sportmaaltijden, et cetera. De kwaliteitsvoorwaarden voor het schrijven van een sportblog vind je hieronder. (zijn geen bijzondere of zware eisen)

Als sportbedrijf of sportmerk kan je ook betaald adverteren onder 35.000+ unieke vrouwelijke lezers op LOISIR. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor betaald adverteren (bv. een banner)? Stuur dan een e-mail naar info@loisir.nl voor meer informatie.

Sportblogs schrijven om sportende vrouwen te bereiken?

Naast het GRATIS plaatsen van jouw sport inspiratie artikel(s) op ons modeplatform, bieden wij ook nog het volgende aan:

 1. Je krijgt gratis naamsbekendheid en gratis sportbereik onder onze vrouwelijke sport lezers – 35.000+ unieke bezoekers per jaar die over sport(fashion) willen lezen (vorig jaar nog 7.000, dus we groeien hard!)
 2. Ook krijg je gratis publicatie van jouw sportartikel via onze Social Media kanalen (15.000+ volgers)
 3. Wij gebruiken onze SEO expertise om jullie sportartikel nog beter te maken – dit doen wij gratis, want een hoog scorend mode artikel in Google zorgt voor meer websitebezoekers. Wij zijn ook bedreven in lokale SEO voor een lokale sportzaak. Win-Win dus! (wij bieden ook een betaalde service SEO variant aan voor optimale service en resultaat)
 4. We bieden onze gratis tool voor een sportblog structuur aan – dit is een standaard geprepareerde blogstructuur waarmee je jouw sportblogs in no-time schrijft. Een zeer handige tool dat je tijd zal besparen! (tool op aanvraag)
 5. We zorgen voor interne links met andere relevante artikels van niet-concurrerende bedrijven – dit kan leiden tot meer lezers voor jouw eigen artikel.
 6. We zullen de resultaten delen – op verzoek kunnen we maandelijks het aantal lezers per artikel doorsturen.

Kerncijfers LOISIR sport & fashion platform:

Aantal websitebezoekers (juli, 2018):

 • 8100 unieke vrouwelijke lezers in 90 dagen (+48% groei t.o.v. de afgelopen 90 dagen)
 • 8100 bezoekers in 90 dagen = MINIMAAL 32.400 unieke bezoekers op een jaar!! (we groeien heel snel)
 • 3300+ maandelijks actieve gebruikers (op juni, 2018)
 • Onze volggroep zijn vrouwen tussen de 18 – circa 55 jaar
  fashionblog voor mode inspiratieplatform voor dames mode

Social Media kanalen voor sport en fashion (juni, 2018):

 • 15.000+ actieve vrouwelijke volgers via Instagram, Facebook en Twitter.
 • Via Pinterest 12.700 kijkers per maand. En dus meer dan 150.000 reviews / kijkers per jaar.

Waarom zou je als sportbedrijf met LOISIR willen samenwerken?

Op onze sportblog bereiken we meer dan 35.000+ unieke bezoekers per jaar op het vlak van sport, fashion en cadeau inspiratie.
Onze grote volggroep zijn vrouwen met een leeftijd tussen de 18 – 55 jaar.
Wij leveren waarde voor sport en fashion lezers door het combineren van relevante sport en fashion content voor onze lezers met onze SEO expertise. Ook weten we wat er voor nodig is om SEO technisch kwalitatieve sportartikels te schrijven, waardoor onze sportartikels op pagina 1 van Google belanden.

Ssportzaken en -merken bieden wij twee opties aan: (1) gratis jouw sportartikel publiceren op LOISIR, of (2) goedkoop een betaalde sportadvertentie plaatsen op onze sportplatform. Ook is het mogelijk dat wij tegen vergoeding het sportartikel voor jullie schrijven. Het enige dat je dan hoeft aan te leveren is het onderwerp en de foto’s (bijvoorbeeld sportschoenen, en dan 10 foto’s van sportschoenen die je wilt promoten). Meer informatie over goedkoop betaald adverteren voor sportartikelen kan je aanvragen via info@loisir.nl

Gratis sportblog voor meer bereik

Optie 1 is dat wij gratis een door jullie geschreven leuk en informatief sportartikel publiceren op www.loisir.nl. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een leuke top 10 van sportleggings voor vrouwen, of een informatieve sportblog over bijvoorbeeld sportschoenen, sportkleding of sportaccessoires. Je bent volledig vrij over in de inhoud van jouw artikel. Maar omdat kwaliteit voor onze lezers erg belangrijk is, hanteren wij wel een aantal richtlijnen waaraan het artikel moet voldoen. De kwaliteitetsrichtlijnen zijn:

 1. Het moet gaan om 100% unieke, zelfgeschreven tekst – gebruik geen bestaande teksten en foto’s van een andere website.
 2. De foto’s moeten vrij zijn van rechten, en mogen door ons gepubliceerd worden. In het geval van een claim omtrent auteursrecht, houden wij hier geen verantwoordelijkheid voor en verleggen wij de aansprakelijkheid naar jullie.
 3. Zorg ervoor dat de foto’s 300 x 300 zijn, en van scherpe kwaliteit
 4. Het artikel zal moeten gaan om een specifiek sport onderwerp (bv. kleding, leggings, schoenen, et cetera)
 5. De lengte van de sportblog moet minimaal 1300 woorden zijn. Gebruik ook aansprekende foto’s en leuke video’s.
 6. Schrijf informatief – help de lezer oprecht in haar “probleem” of zoektocht. Hoe leuker en informatiever de sportblog is, hoe meer kans je hebt dat de lezer voor jouw producten kiest. (blogs waarin je opzichtig reclame maakt scoren slecht, en werken averechts).

Een handige tip: als je stagiaires in dienst hebt kun je hen af en toe een artikel laten schrijven, mits zij dit leuk vinden uiteraard! Ook zal onze gratis blogstructuur je helpen om snel en efficient een blog te schrijven (binnen 2 – 3 uur).

LOISIR – een groeiende sportblog voor sport fashion en inspiratie

LOISIR is een mediaplatform dat gelooft in het verspreiden van gratis informatieve, leuke en inspirerende artikelen over sport en fashion voor dames. Wij leveren waarde door iedere vrouw gratis en oprecht te inspireren over actuele trends en ontwikkelingen op het vlak van sport en fashion.

Wij realiseren onze droom via onze blog waarop wij sportbedrijven en sportmerken in contact brengen met dames. De intentie is om content te publiceren die oprechte informatie verschaft aan onze lezers. Dit kan door het beantwoorden van een vraag omtrent sport of fashion. Bijvoorbeeld: wat zijn de laatste sport trends? Of, welke sportlegging is comfortabel en van goede kwaliteit? Maar het kan ook door het schrijven van inspirerende sportartikels. Bijvoorbeeld voor motivatie, of ter inspiratie over fashion in de sportschool (iedere vrouw wilt immers goed gekleed gaan).

Betaalde sportadvertentie plaatsen op sport & fashionblog LOISIR

Geen tijd of energie om een sportartikel zelf te schrijven? Op onze sportblog kan je ook relatief goedkoop adverteren. Er zijn verschillende opties voor betaalde sportadvertenties:

 • Sportadvertentie door het plaatsen van een banner – opties vanaf 0,02 eurocent per kijker! (veel goedkoper dan Google Shopping dus)
 • Promotie van je website op onze pagina Sport Webshops – hierbij kan je ook een stukje tekst over je website vermelden
 • Plaatsen van een sportartikel waarbij wij zowel de tekst schrijven als de SEO verzorgen.
 • Dedicated pagina op Loisir.nl volledig gericht op jullie sportbedrijf / merk(en)

Voor al onze partners zorgen we ook voor gratis promotie via onze Social Media Kanalen. Hierover kan je zelf de communicatieboodschap en fotomateriaal aanleveren.

Stuur een e-mail naar info@loisir.nl voor vrijblijvende informatie en prijsoverzicht. Vermeld in de subject “betaald adverteren op loisir”.

Sportblog reviews

Wij werken onder meer samen met grote partijen op frequente basis: Van den Assem, Prisma Watches, Victorija’s Dream, fashionblogger Ella Beentjes, et cetera.

Review Van den Assem:

“Wij hebben een hele leuke samenwerking met LOISIR, waarbij wij maandelijks een blog schrijven en publiceren op hun mooie website. Ook hebben zij een handige template voor het schrijven van een blog. Super handig! Voor ons levert deze samenwerking positieve resultaten op!”  – Jenny Westdijk namens Van den Assem

Sportbloggers die GRATIS meer bereik en naamsbekendheid willen

Ben jij een sportblogger en wil je meer naamsbekendheid en bereik?
Wij zijn altijd opzoek naar vaste sportbloggers die een of meerdere artikel(s) willen schrijven over sport, sportfashion en sportmaaltijden.
Dit doe je natuurlijk om zelf meer bezoekers aan te trekken naar jouw eigen website, of om meer naamsbekendheid te krijgen.
Door het schrijven van sportblogs op LOISIR heb je meer kans op het aantrekken van geïnteresseerde sportzaken en/of sportmerken die opzoek zijn naar promotors.
En… de leukste sportblogs zullen worden gepromoot via onze Social Media kanalen!

Wat wij bieden is een geheel vrijblijvende en GRATIS samenwerking waar het doel Win-Win is.

Als je interesse hebt, of meer informatie wilt, kan je een e-mail sturen naar info@loisir.nl