Top 5 Two-pieces kledingsetjes die je niet mag missen!

Two-pieces inspiratie voor vrouwen nodig? Heb jij moeite met kledingsetjes bij elkaar te zoeken of wil je er ook gewoon fabulous uitzien op een doodnormale saaie zondag? Dan hebben wij de juiste oplossing voor jou! Wij hebben dé top 5 beste Two –pieces voor jou bij elkaar gezocht, voor te stralen én voor de typische  ‘ik ga niks doen vandaag’ dagen. Dit is een perfect artikel dat past onder onze megablog voor gratis online kleding tips en adviezen.

Waarom zijn Two- pieces zo handig? Deze handige kleding setjes matchen altijd, bovendien zijn ze makkelijk om aan te trekken en kun je ze eindeloos combineren met andere kledingstukken.  Je hoeft niet meer uren lang voor de spiegel te staan en te twijfelen of die ene rok nou bij het topje past of dat je toch die ene broek aan moet trekken. Want met deze Two- pieces heb je altijd de goede keuze!

Dit inspiratievolle blog over two-pieces kledingsets is geschreven door Victorija’s Dream, een beginnende webshop die mooie en leuke kleding verkoopt voor dames. Zij proberen altijd mee te gaan met de mode en proberen daar mee toch wat unieker over te komen. Of dat is gelukt is aan jullie!  Lees in dit artikel hoe je inspiratie op kan doen met eenvoudige Two-pieces en hoe je deze kan combineren. Dit artikel is verder lekker vrolijk en zomers, en sluit goed aan op onze eerdere fashion blog over lente fashion inspiratie.

We zien graag jullie comments onder deze blog en horen graag jullie mening. Wij wensen jullie veel leesplezier!

Leuke Two-pieces kledingsets voor vrouwen

Two-pieces kledingsetjes zie je steeds vaker verschijnen, met name in de zomer. Het is dan ook lekker handig, maar ook nog eens stijlvol en matchend. Als jij opzoek bent naar handige tips en inspiratie over leuke two-pieces, dan is dit artikel geschikt voor jou. Met dank aan de leuke keuzes door Victorija’s Dream presenteren wij jullie deze leuke two-pieces kleding setjes.

#1 De Two-pieces “Tracksuits Red and Grey”

Deze Leuke Tracksuits zijn  onder onze volgers erg populair en zijn heel comfortabel. De one-size two- pieces zijn gemaakt van een geribbelde stof. Deze zijn dus best rekbaar en het kan al gedragen worden vanaf de maten XS tot L . De strakke lijnen maken het pakje toch wel apart en laten het niet als ‘’zomaar’’ een trainingspak uitzien. Toch geeft het vestje een sportieve of een zogezegde “motorsport look” waarbij je dus toch een beetje twijfelt over wat voor soort pakje dit is. Door bijvoorbeeld een paar sneakers eronder aan te doen, geef je jezelf meteen een sportieve look.

Als je meer een loungewear look wil hoef je er simpelweg een paar hakken onder aan te doen een leuk bijpassend tasje en ta-daa! Je hebt een look om uit te gaan. Ook kun je het vestje gebruiken voor bij een spijkerbroek of eventueel wat anders. Dit is het handige aan two- pieces! Welke kleur vind jij het leukst?

In dit setje heb je de keuze uit de rode Tracksuit en de grijze Tracksuit.

#2 Het “Off shoulder Flower two- piece” kledingsetje

Wat is er fijner dan kleding die heel lichtjes en comfortabel zit in de zomer? Juist, niks dus!

De bloemenprint op dit leuke setje brengt je een gevoel voor fashion en geeft je een echte zomerlook. De kleuren maken het makkelijk om andere accessoires erbij te zoeken en om er schoenen bij uit te kiezen. Een schattig paar slippertjes kan er al een leuke strandlook van maken en een paar mooie hakken met een bijpassend tasje maakt het al meteen een mooie uitgaanslook! Dit vind ik het handigste aan two- pieces, een simpel paar schoenen kan het verschil al maken voor wat de look bestemd is!

De off shoulder top laat je mooie schouders genieten van de lekkere zomerse zon en het topje is leuk te combineren met een rokje of zelfs een kort broekje! Dit fel en mooie pakje is verkrijgbaar in de maten S, M en L en kan  perfect gedragen worden met de festival season. Uiteraard hebben wij ook nog andere leuke festival outfits ter inspiratie! Meer informatie vind je onder de off shoulder Flower two- piece.

#3 De “Bow sweatsuit Grey” kledingset

Jullie kennen vast dat ene moment, wanneer je wakker wordt na een night out en nadenkt over wat je aan moet trekken. Iets dat comfortabel zit en toch nét niet zo uitziet alsof je erin geslapen hebt… Je zoekt dan meestal iets waarbij je je haren vast kan maken, een paar slippers aan kan doen en ergens waar je zonder make- up in kan lopen. Als jij dit vaker hebt, dan hebben wij dé juiste oplossing voor dit probleem! De oplossing is onze ”Bow sweatsuit”.

Deze sweatsuit kan je zowel bij de broek als bij het long sleeve top strikken hoe jij het zelf wil, zodat deze leuk en tegelijkertijd comfy uitziet. De licht grijze kleur creëert een rustig en relax gevoel en de zelfgemaakte strikjes laten het toch best fashionable uitzien. Deze leuke en comfortabele tracksuit is verkrijgbaar is de maten S,M ,L en ook weer hier kan het long sleeve topje worden gecombineerd met een lichte spijkerbroek of zelfs een kort broekje. Hier vind je meer informatie over de “Bow sweatsuit Grey’’ two-pieces grijs kledingsetje.

#4 Het “Almost summer set” two-piece setje

Dit is zo’n typische zomer set die veel opvalt, niet alleen door de kleuren, maar door de design van dit setje. Deze two –piece is gemaakt van lichte stof en doet mij denken aan de #2 van deze top 5, de ‘Off shoulder flower two-piece’. Het heeft een donkere gemixte kleur van bruin, rood en donker- groen. Niet echt de verwachte zomerkleuren… maar deze two- piece laat een beetje dat zomerbuikje zien door de wrap-up top met puffed sleeves. Hierdoor creëert de ‘Almost summer set’ toch een zomers gevoel. Ook onder deze set kan je variëren van schoenen.

Dit topje kan je geweldig combineren met een leuke rokje of met een broek. Deze ‘Almost summer kledingset’ is al beschikbaar in de maten S/M en M/L. Door de donkere kleuren wordt het gemakkelijker voor je om het topje te combineren met bijvoorbeeld een zwarte rok en een bordeaux gekleurde tasje. Een paar mooie sleehakjes of slippertjes kunnen het lekker zomers uit laten zien. Welke van deze two- pieces vind jij het mooist?

#5 De two-pieces ‘Sweatsuit Black’ set

And last but not least, de ‘Sweatsuit Black’ two- piece. Dit pakje is gemaakt van een geribbelde stof net als #1 van onze top 5, maar deze is absoluut niet rekbaar. Dit pakje zit precies goed op maat en rekt dus niet uit als je deze te vaak draagt (wat wel eens vaker met kleding gebeurt.) De strepen op het pakje maken het weer uniek en laat het ook weer sportief uitzien. Aangezien verticale strepen dit jaar extra in de mode zijn komt het goed uit om deze Sweatsuit te dragen. Modieus, sportief en comfortabel. Dit is dan ook echt een two- piece die gedragen kan worden als een thuispakje of puur om te sporten.

Wat ook zo fijn  is aan dit setje is dat je het topje kan combineren met andere broeken of eventueel rokken. Dit laat het alsnog op een of andere manier casual uitzien. Deze sweatsuit laat je rondingen goed zien en maakt het extra sexy door een stukje huid te laten zien, waardoor je deze dus ook kan dragen in rustige zomeravonden. Deze ‘Sweatsuit Black’ two-pieces zwarte kledingset is al beschikbaar vanaf de maten S,M en L.

Wij hebben er enorm ervan genoten bij het schrijven van deze fashion blog! Dit was onze eerste keer en hopelijk ook niet onze laatste. Wij hopen dat jullie iets aan deze blog hebben en dat jullie hier inspiratie uit kunnen halen. Ook willen we Loisir.nl bedanken voor deze mogelijkheid en wensen wij iedereen nog een fijne dag/ avond! De items die jullie in deze blog gezien hebben kunnen jullie vinden op www.victorijasdream.nl

Wil jij als blogger of als bedrijf ook een blog schrijven en publiceren op LOISIR.nl? Lees dan onze pagina over wat wij voor jou kunnen betekenen:  info@loisir.nl

All our photo’s are either (1) unique, (2) publiced on behalve or under command of third party requests or collaboration partners or (3) from free photo sources such as Pexels. Making copy’s by means of photocopy, printscreening, or any other duplication of our website or parts therefore is prohibited without written permission from us. We are not responsible for copy right exceedance for photo’s or pictures from our sources that are either (1) unique, (2) publiced on behalve or under command of third party requests or collaboration partners or or (3) from free photo sources such as Pexels.