Dameskleding gratis stijladvies by Ella | modetrends en tips!
9 min. leestijd

Dameskleding gratis stijladvies by Ella | modetrends en tips!

Ben jij als vrouw opzoek naar gratis stijladvies en tips over dameskleding en mode, omdat je modieus gekleed wilt zijn? Dan is deze blog over dameskleding voor vrouwen vol gratis tips en stijladvies by Ella perfect voor jou. In dit artikel geven we een kort overzicht van alle thema’s over kledingtips voor vrouwen die Ella Beentjes voor onze blog schrijft. Iedere keer schrijft ze over een ander fashion onderwerp, en geeft zo haar eigen visie op modieuze, trendy en vooral leuke dameskleding!
Beschouw dit artikel als een gratis modegids, waarin je een kort overzicht vindt over gratis kledingtips voor vrouwen over verscheidende mode onderwerpen. Hieronder vind je een inhoudsopgave met de verschillende onderwerpen waar Fashion watcher en trendzetter Ella over heeft geschreven. Overigens vind je op deze blog geen tips over modeaccessoires bij je kleding!

Inhoudsopgave dameskleding gratis stijladvies:

 1. Business Casual voor vrouwen
 2. Go-to outfits
 3. Layering (werken met laagjes in de herfst/winter)
 4. Jumpsuits op 7 verschillende manieren dragen
 5. Kleding voor speciale gelegenheden / feestdagen
 6. De perfecte kleding voor een (eerste) date
 7. Inspiratie over lente fashion trends
 8. Zakelijke dameskleding
 9. Leuke festival outfits
 10. Zomermode inspiratie
 11. Outfits voor tijdens een City-trip
 12. Preppy stijl
 13. Tips over (modieuze) truien#1 Dameskleding stijladvies over een Business Casual voor vrouwen

zakelijke dameskleding tips, trends en advies

In Ella’s populaire artikel over business casual gekleed gaan voor op het werk, geeft ze veel tips en advies over zakelijke outfits voor dames. In dit mega artikel van meer dan 2000 woorden en veel foto’s, leer jij alles over zakelijke outfits voor dames. Wil jij business casual gekleed gaan voor op het werk? Dan zou je zeker haar fashionblog moeten lezen. Er worden verschillende kledingstijlen business casual beschreven en ook geeft ze vanuit haar ervaring als styliste super veel handige en leuke tips!

#2 Dameskleding stijladvies over Go-to outfit

kledingtips Go-to outfits voor vrouwen

Een favoriet onderwerp van Ella Beentjes is kledingtips voor vrouwen over Go-to looks.
Een Go-to look, oftewel een Go-to outfit, is een outfit waarvan jij weet dat deze jou goed staat. De kleren passen je perfect, de kleur staat je goed, en je kan het eigenlijk wel aan voor vrijwel iedere gelegenheid. Het belangrijkste bij een Go-to outfit is dat je je er comfortabel en zelfverzekerd in voelt. Oke, dat is leuk en aardig, maar hoe vind ik een Go-to outfit die perfect is voor mijzelf? Nou, precies dat legt Ella uit in haar populaire artikel over Go-to kledingstijlen.

Wil je meer weten over de Go-to kledingstijl? Ga dan naar het volledige artikel over kledingtips over Go-to outfits voor vrouwen.

#3 Dameskleding tips & advies over Layering / laagjes

kleding tips over layering voor vrouwen

In haar artikel over layering in fashion geeft styliste Ella tips voor vrouwen die willen werken met layering, of te wel laagjes. Vooral in de herfst en ook winter is dit een trendy topic, want met laagjes kan je niet alleen veel verschillende outfits creëren (met dezelfde kleren). Ook zorgt het er voor dat je het lekker warm hebt (wel zo makkelijk!).  Layering houdt dan ook in dat je verschillende kledingstukken gebruikt om zo een unieke stijl te creëren. Ja, dit klinkt leuk, maar het is nog niet zo eenvoudig.

Als jij meer wilt weten over layering, en advies en tips wilt over hoe je het beste met laagjes kan werken in de herfst of winter. Dan kan je terecht op het artikel van Ella: kledingtips over layering

#4 Damesmode stijladvies over Jumpsuits

kledingtips over jumpsuits

Wanneer je kledingtips over jumpsuits wil is het artikel van Ella over een jumpsuit dragen op 7 verschillende manieren een echte must-read! In deze damesmode blog laat ze zien hoe je met slechts een jumpsuit 7 verschillende outfits kunt creëren. Dat is niet alleen fashion, maar ook nog eens heel duurzaam en milieubewust. En natuurlijk scheelt het ook in de portemonnee! Ben jij als vrouw een liefhebber van jumpsuits, en wil je tips en advies over de creatieve damesmode van Ella? Dan zou je zeker even haar artikel moeten lezen.

#5 Damesmode tips en advies over outfits voor speciale gelegenheden

dameskleding feestdag outfits


Een vraagstuk waar veel vrouwen mee kampen op het gebied van dameskleding is welke outfit er gedragen moet worden tijdens een speciale gelegenheid. Een feestdag is een typisch geval van een speciale gelegenheid. Maar wat draag je in godsnaam op zo’n dag. Chique? Trendy? Een dikke wollen trui met sneeuwpoppen erop? Ella weet hoe lastig het kan zijn om de juiste outfit te vinden voor tijdens speciale gelegenheden of tijdens de feestdagen.

In haar artikel over outfits voor de feestdagen geeft ze veel tips en advies voor de juiste dameskleding tijdens een feestdag / speciale gelegenheid. Dus als jij stijlvol en trendy gekleed wilt zijn tijdens de feestdagen, dan is dit artikel zeker het lezen waard!

#6 Damesmode stijladvies over een date outfit

tips en advies over date outfits

Als vrijgezel zal je ongetwijfeld een aantal keer op een date gaan, al is het maar met dezelfde leuke jongen. Bij een eerste date is het heel belangrijk om een goede eerste indruk te maken. Zo’n indruk gebeurt al binnen 30 seconden en dat is dus wel heel erg rap! Juist in deze situaties is de juiste outfit heel erg belangrijk. In haar artikel over de leukste outfit voor een (eerste) date behandelt Ella dit belangrijke vraagstuk voor de vrijgezelle dames onder ons. Wanneer je inspiratie wilt opdoen moet je zeker dit fashion artikel lezen. Zo doe je veel tips en advies op over leuke outfits voor tijdens het daten. Onze tip is: blijf dicht bij jezelf!

Lente dameskleding tips en trends

Bij uitstek is Ella’s modeblog over lente fashion trends haar populairste artikel. Bij tips en advies over dameskleding kan het thema over lente fashion uiteraard ook niet ontbreken. Erg leuk in dit artikel zijn de mood boards waardoor je veel inspiratie zal krijgen voor leuke lente outfits. Ook worden de laatste trends behandelt die blijvend zijn. Trends die blijvend zijn? Klinkt tegenstrijdig, maar dat is het zeker niet. Lees het artikel om er zelf achter te komen. En lees het artikel zeker wanneer je inspiratie wilt voor leuke outfits voor in de lente. Enjoy!

#8 Dameskleding tips en advies over zakelijke dameskleding

zakelijke dameskleding voor een professionele outfit

Zakelijke dameskleding is een zeer trendy en relevant onderwerp in deze moderne maatschappij. Steeds meer en meer power vrouwen ontwikkelen een carrière. En geloof het of niet, zakelijke dameskleding is hierin erg belangrijk. Het begint al tijdens het solliciteren, maar al helemaal als je begint aan je eerste baan. Voor sommige dames zal dat even wennen zijn, want tijdens het studeren kon je dragen wat je wilde. Die tijd is voorbij wanneer je gaat werken, want je zakelijk kleden beïnvloed hoe collega’s en klanten jou zien. Namelijk als meer professioneel en volwassen.

Ella Beentjes helpt jou op weg in haar artikel zakelijke dameskleding | tips voor een professionele outfit.
In dit artikel deelt ze haar ervaring en advies over zakelijke kleding voor op het werk of bv. een sollicitatie!

#9 Dameskleding tips & advies over festival outfits

festival dameskleding fashion

Festival outfits zijn helemaal in tegenwoordig. Dat is zo gek ook niet, want ook tijdens een heerlijk feestje wil je er goed en modieus gekleed uitzien. Ella begrijpt heel goed dat het vinden van jouw perfecte festival outfit nog niet zo gemakkelijk is. Daarom heeft ze besloten om hier een erg leuke en leerzame fashionblog over te schrijven. In haar blog over de leukste festival outfits en kleding haalt ze fantastische ideeën aan, zodat jij jouw ideale festival outfits kunt vinden en samenstellen. Wanneer je opzoek bent naar meer mode inspiratie over festival kleding, dan moet je dus zeker dit artikel lezen!

#10 Dameskleding stijladvies over zomermode inspiratie

zomermode trends dameskleding

Misschien wel het allerleukste fashion onderwerp is zomermode! Want wie houdt er nu niet van de magische zomer, met dat prachtige lekkere zonnetje? In de zomer komt er met een nieuwe zomercollectie altijd veel nieuwe trends bij. Maar hoe houd je deze trends bij? En wat zal ditmaal de mode zijn?

In haar leuke modeblog over zomermode inspiratie: tips over leuke tops geeft Ella Beentjes antwoord op de bovenstaande vragen. Ook schrijft ze onder meer over leuke tops voor in de zomer, maar ook andere zomermode wordt aangehaald. Ben jij benieuwd en wil je klaar zijn voor de volgende zomer? Lees dan gezellig mee!

#11 Dameskleding tips & advies over City-trip outfits

city trip outfits dameskleding

Een thema onder de dameskleding die niet vaak wordt behandelt is outfits voor een stedentrip. Vreemd eigenlijk, want juist bij een City-trip is het belangrijk welke outfits je meeneemt. Zo heb je maar een beperkte ruimte (vaak een kleine koffer), waardoor je niet eindeloos veel kleren mee kan nemen. Je zult dus creatief moeten zijn. Zo zou je eigenlijk kledingstukken moeten meenemen waarmee je veel kan combineren, zodat je het maximale uit de beperkte ruimte haalt. Dit is alleen niet zo eenvoudig, en waar let je allemaal op? In haar artikel over outfits voor tijdens een City-trip schiet Ella Beentjes te hulp!

#12 Dameskleding tips & advies over Preppy stijl

preppy stijl kledingtips

Wel eens gehoord van de dameskleding Preppy stijl? Niet? Dan moet je zeker het artikel over Preppy stijl voor dames lezen en je laten inspireren door deze hot fashion trend. Wij gaan niet vertellen wat de stijl inhoudt, hiervoor zul je toch echt het artikel moeten lezen. Maar een ding is zeker: het is absoluut het lezen waard en zeker geen tijdverspilling.

#13 Dameskleding tips & advies over truien

truien dameskleding tips, trends en advies

Truien behoren overduidelijk tot de essentiële dameskleding voor in de winter. Een fashionblog over truien kan dan ook niet ontbreken in de modeportfolio van Ella Beentjes. In haar blog “Truien, truien, en nog eens truien” beschrijft ze leuke en praktische tips en adviezen voor de laatste mode omtrent truien. Iedere type trui komt aan bod. Zo wordt er fashion advies gegeven over coltruien, oversized truien, standaard truien, sport truien en zelfs jurk truien. Kortom, als je meer wilt weten over truien dan is dit het perfecte artikel voor jou. Lees gezellig mee ;)!

Wij hopen dat je goed bent geholpen door het modeadvies van Ella Beentjes over dameskleding. Mocht je nu een vraag hebben over fashion, of zou je graag willen zien dat Ella over een bepaald onderwerp schrijft, laat het dan hieronder weten in een reactie!

Wil jij als blogger of als bedrijf ook een blog schrijven en publiceren op LOISIR.nl? Lees dan onze pagina over wat wij voor jou kunnen betekenen:  samenwerken blogging met LOISIR

All our photo’s are either (1) unique, (2) publiced on behalve or under command of third party requests or collaboration partners or (3) from free photo sources such as Pexels. Making copy’s by means of photocopy, printscreening, or any other duplication of our website or parts therefore is prohibited without written permission from us. We are not responsible for copy right exceedance for photo’s or pictures from our sources that are either (1) unique, (2) publiced on behalve or under command of third party requests or collaboration partners or or (3) from free photo sources such as Pexels.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
7x de leukste kledingboxen voor vrouwen die je niet mag missen! Fashionblog
Door

7x de leukste kledingboxen voor vrouwen die je niet mag missen! Fashionblog

op 27 Oct 2018

[…] het populaire artikel over gratis modeadvies voor vrouwen vind je enorm veel tips en adviezen omtrent mode. Hierbij kan je geheel je eigen stijl […]

Top 5 Two-pieces kledingsetjes die je niet mag missen! - LOISIR Fashionblog
Door

Top 5 Two-pieces kledingsetjes die je niet mag missen! - LOISIR Fashionblog

op 12 Nov 2018

[…] Two-pieces inspiratie voor vrouwen nodig? Heb jij moeite met kledingsetjes bij elkaar te zoeken of wil je er ook gewoon fabulous uitzien op een doodnormale saaie zondag? Dan hebben wij de juiste oplossing voor jou! Wij hebben dé top 5 beste Two –pieces voor jou bij elkaar gezocht, voor te stralen én voor de typische  ‘ik ga niks doen vandaag’ dagen. Dit is een perfect artikel dat past onder onze megablog voor gratis online kleding tips en adviezen. […]

Business casual kleding voor vrouwen | tips by Ella! - LOISIR Fashionblog
Door

Business casual kleding voor vrouwen | tips by Ella! - LOISIR Fashionblog

op 15 Dec 2018

[…] Business Casual Dameskleding. Super gaaf, maar hoe combineer je dit? Je kent het vast wel; net je sollicitatie achter de rug, of een gave nieuwe werkoutfit gekocht. Maar wat vervelend dat je deze mooie, maar zakelijke kleding niet vaker kan dragen! Of toch wel? Jazeker, want je kan best een chique touch gebruiken vind je niet? Eerder schreef Ella al een inspirerende blog over zakelijke dameskleding. En in deze blg over business casual kleding voor vroweun deelt in deze inspirerende blog haar geheimen en tips als het aankomt op Business Casual kleden. Zo kan je eindelijk weer die mooie rok, of chique colbertje, weer aandoen! Wil je nu meer over Ella’s fashion tips lezen? Lees dan haar ultieme fashion blog voor modetips. […]

Zelf een outfit samenstellen? 7 stappen! - LOISIR Fashionblog
Door

Zelf een outfit samenstellen? 7 stappen! - LOISIR Fashionblog

op 22 Dec 2018

[…] om jouw party outfits compleet te maken! Zo kan je veel inspiratie opdoen door blogs over gratis mode advies voor vrouwen. Hierin beschrijven fashionista’s over verschillende modestijlen. Je kun t kiezen voor een […]

De leukste festival outfits en kleding! - LOISIR Fashionblog
Door

De leukste festival outfits en kleding! - LOISIR Fashionblog

op 22 Dec 2018

[…] zijn vaak nou niet bepaald bedoeld voor lange wandelingen. Ik ben van de laarsjes als onderdeel van fashion outfits en kleding. Het allermooiste vind ik een leuke denim short met korte leren enkellaarsjes. Zo krijg je […]

20x Mooie en betaalbare sieraden cadeau geven - LOISIR Fashionblog
Door

20x Mooie en betaalbare sieraden cadeau geven - LOISIR Fashionblog

op 05 Jan 2019

[…] rosegoud en zwart. Dit geeft een chique en moderne uitstraling en is erg leuk om te combineren met dameskleding. Het karakteristieke aan deze sieraden cadeau voor haar is het geperforeerde embleem. Dit design […]

2019 kledingstijl: 3x trendy kleding in 2019 - LOISIR Fashionblog
Door

2019 kledingstijl: 3x trendy kleding in 2019 - LOISIR Fashionblog

op 13 Jan 2019

[…] Nog niet uitgelezen? Check hier voor meer gratis kledingadvies voor dames! […]

Hoe upgrade je de kledingkast met een klein budget?
Door

Hoe upgrade je de kledingkast met een klein budget?

op 20 Jan 2019

[…] Wees creatief met de huidige kleding binnen je kledingkast door veel te combineren. Uiteraard is gratis stijladvies wel zo handig als je kleding wilt gaan combineren met een klein budget. En kies je er toch voor om […]

Musthaves voor in de winter - LOISIR.nl Inspiratieblog
Door

Musthaves voor in de winter - LOISIR.nl Inspiratieblog

op 04 May 2019

[…] En? Hou je niet zo van het meegaan met allerlei trends zoals deze musthaves voor in de winter? Dat hoeft ook helemaal niet. Kijk goed wat bij je past. Iedereen mag stralen, dus jij ook! Heb je echt geen idee wat jouw laat stralen? Volg dan eens een workshop voor een kleurenadvies of kledingstijladvies. […]

Valentijnsdag kleding tips voor dames - LOISIR.nl Inspiratieblog
Door

Valentijnsdag kleding tips voor dames - LOISIR.nl Inspiratieblog

op 23 Jun 2019

[…] je nu meer kledinginspiratie willen? Bij MooieTasjes.nl bieden ze speciaal voor Valentijnsdag leuke (kleding) inspiratie voor […]

Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie