Beauty Box Abonnement Vergelijken 2023

Een vergelijking van de 3 beste beauty box abonnementen van 2023, zodat jij de beste keuze kan maken! 

Weet jij wat een Beauty Box abonnement is? Een Beauty Box abonnement is een lidmaatschap waarbij je maandelijks een nieuwe Beauty Box ontvangt vol met nuttige, nieuwe en trendy beauty producten zoals make-up en verzorgingsproducten. In plaats van dat je dus iedere keer zelf naar de winkel moet gaan voor beauty producten, krijg je het met een Beauty Box abonnement maandelijks gratis thuisgestuurd. Daarin zitten minimaal 6 full-sized beauty producten in, zoals: make-up, verzorging en accessoires. In ruil daarvoor betaal je maandelijks een bedrag voor het lidmaatschap. Een Beauty Box abonnement wordt steeds meer populair doordat het vele voordelen biedt! 


Hieronder vind jij een vergelijking tussen de 3 beste Beauty Box abonnementen in 2023.


Mis het niet. Dit zijn de 3 beste Beauty Box abonnementen 2023!

6.500+ leden

6,1/10 reviewscore op Trustpilot

200.000+ leden

9,8/10 reviewscore op Trustpilot

25.500+ leden

8,8/10 reviewscore op Trustpilot

De voordelen van een Beauty Box abonnement

Gemak en Service

  • Iedere maand ontvang je een nieuwe beauty box. Je hoeft niet meer zelf naar de winkel. Je bespaart tijd en het is gemak. 

Trendy producten

  • Je ontvangt de beste beauty merken, met vaak nieuwe en trendy items waardoor jij voorop loopt op de rest. Trendzetter!

A-merken

  • In een Beauty Box zitten de beste A-merken onder de make-up, verzorging en sieraden. Altijd full-sized producten!

Ontspanning

  • Iedere vrouw wilt mooi zijn. Dankzij de maandelijkse beauty box heb jij de juiste spullen om jezelf mooi en ontspannen te voelen.

Loyaliteit wordt beloond

  • Je bent een stuk goedkoper uit omdat je wordt beloond voor je loyaliteit doordat je een lidmaatschap neemt. Win-Win!

Veel voor weinig

  • Per Beauty Box zit vaak wel zo'n €65  tot €100 aan winkelwaarde in, maar je betaalt slechts €19,95. Dat is het voordeel van een beauty box abonnement. 

Geld besparen

  • Je krijgt dus veel voor weinig, en hierdoor bespaar je veel geld op beauty producten die je anders ook moet kopen in de winkel.

Verrassend

  • Iedere maand is het weer een verrassing! Wat voor leuks zal er deze maand in jouw beauty box zitten?

Beloon jezelf

  • Je werkt hard, iedere dag weer. Zo nu en dan verdien je een momentje voor jezelf. Beloon jezelf met een maandelijkse Beauty Box en geniet!

Wat is de beste Beauty Box abonnement? De top 3!

Beauty Box nr. 3: Dutble

Van alle beauty box abonnementen staat de Dutble beauty box op nummer 3. Dutble is niet het beste abonnement voor een beauty box, maar toch wel een leuke box. Dutble is namelijk een nog wat kleinere beauty box abonnement die in opkomst is. Daardoor hebben ze wel mindere kwaliteit producten dan de andere twee beauty box abonnementen van hieronder. Wellicht is Dutble in de toekomst een goede keuze, maar vooralsnog in 2020 komen zij absoluut niet in de buurt van de beauty boxen van Lookfantastic en Goodiebox. Waarbij in het bijzonder Goodiebox verreweg de beste keuze is qua ervaring, beleving en inhoud!

Beauty Box nr. 2: Goodiebox

Goodiebox is een hele keuze onder de beauty box abonnementen. De Goodiebox heeft de beste kwaliteit voor een goede prijs met de beste service! Zo investeer je slechts 24,95 euro per maand voor een beauty box met een winkelwaarde van meer dan 80 euro! Al meer dan 200.000+ leden zijn aangesloten bij de Goodiebox, en hun geven gemiddeld een recensie van 9,6 op 10. Een uniek hoge score dus, en dat is niet zonder reden. En daarnaast hebben ze echt super goede service en zelfs een Goodiebox Community waarin je met andere Goodiebox members producten kan uitwisselen.

Beauty Box nr. 1: Lookfantastic

De Lookfantastic beauty box staat op nummer 1. Lookfantastic is wereldwijd een grote speler op het gebied van beauty. In hun beauty box leveren ze dan ook populaire A-merken. En ook qua prijs zijn ze heel erg goed, want hun beauty box abonnement is heeft een scherpe prijs. Dat is dan ook vooral de reden om te kiezen voor Lookfantastic. Zij hebben hoogwaardige A-merken van make-up en beauty producten in haar beauty boxen. Qua prijs zijn ze de goedkoopste met 15,50 euro per beauty box. Lookfantastic geeft een goede prijs/kwaliteit-verhouding op dit moment van alle beautyboxen


Waarom dit de beste Beauty Box abonnementen zijn

Recensies over Beautyboxen op Trustpilot

Elke maand krijg ik weer een cadeautje in de bus: de Goodiebox! Even een momentje voor mezelf en uitproberen van make-up en verzorgingsproducten. Sommige producten wilde ik al een tijdje hebben, maar nog nooit zelf gekocht, sommige producten waren volledig nieuw voor me! Ontzettend leuk!

Cath via Trustpilot

Top producten, en niet te vergeten top service! Wanneer het postbedrijf mn pakketje niet bezorgd/zoekraakt, stuurt GOODIEBOX zonder moeite en gedoe een nieuwe box. Happy me xoxo

Iris Temmink via Trustpilot

Kijk elke maand weer uit naar m'n goodiebox. Het is net of ik elke maand jarig ben. Producten stellen me nooit teleur,Heel fijn is ook de goodiebox ruil community. Kijk nu alweer uit naar de volgende.

Loes via Trustpilot

100% Tevredenheids Garantie!

Wij van Loisir.nl Inspiratieblog zijn klant en fan van beautyboxen, en alle andere members ook. Wij staan in voor beautyboxen en weten 100% zeker dat jij het geweldig gaat vinden. En wil je er toch mee stoppen? Dan kan je 24/7 per e-mail uitschrijven. Je loopt dus geen risico!

Nog niet overtuigd? Ervaar het zelf waarom dit de beste beauty box abonnement is van allemaal is.