BlueMovement Review, Ervaringen en Vergelijken (2023) als Lease aanbieder
8 min. leestijd

BlueMovement Review, Ervaringen en Vergelijken (2023) als Lease aanbieder

Beste vergelijker, als jij je aan het verdiepen bent in het leasen van wasmachines, wasdrogers of koelkasten, dan heb je mogelijk al eens gehoord van BlueMovement. Deze aanbieder levert namelijk hoge Bosch kwaliteit leaseabonnementen in witgoed apparaten voor een zeer betaalbare, maandelijkse prijs. Aangezien uit verschillende reviews en vergelijkingen blijkt dat BlueMovement de beste aanbieder is, is het goed om ons hier meer in te gaan verdiepen.

In deze BlueMovement review gaan we kijken naar het leaseconcept voor wasmachines, wasdrogers en koelkasten. We zullen gaan kijken naar de voor- en nadelen, en ook naar de ervaringen van andere mensen die een wasmachine, droger of koelkast leasen bij BlueMovement. Tot slot gaan we deze partij vergelijken met andere aanbieders voor het leasen van witgoed.

Laten we snel doorgaan!

Tip: bij BlueMovement hebben ze de unieke actie dat je 50% korting krijgt op een twee of meer huishoudapparaten van Bosch. Op die manier kan je een wasmachine, koelkast, droger, vaatwasser of zelfs een draadloze stofzuiger leasen vanaf slechts 5 euro per maand! Klik op deze link met meer informatie over alle voordelen en keuzes.

Inhoudsopgave:

Review over BlueMovement: kwaliteit witgoed huren van Bosch.
Welke apparaten kan ik leasen bij BlueMovement?
Wat zijn de voordelen van BlueMovement?
Wat zijn de ervaringen met BlueMovement?
BlueMovement vergelijken op wasmachine lease.
BlueMovement vergelijken op wasdroger leasen.
BlueMovement vergelijken op koelkasten leasen.

Review BlueMovement (2023): kwaliteit witgoed huren van Bosch

bluemovement review en ervaringen

BlueMovement is een initiatief van Bosch om een meer duurzame, circulaire economie te starten. Het gehele idee hierachter is om de koopdrang van consumenten te verminderen door een huurabonnement aan te bieden. In plaats van dat wij als consumenten overbodig vaak nieuw witgoed kopen, zorgt een leaseabonnement juist voor een langere levensduur van witgoed apparaten. De belofte van Bosch via het initiatief van BlueMovement is om in ieder huishouden een altijd werkend apparaat te hebben. Dit zijn uitsluitend hoge kwaliteit Bosch apparaten, zoals Bosch koelkasten, wasmachines en wasdrogers. Ook qua duurzaamheid scoren deze erg hoog, het zijn namelijk allemaal energielabel A+++ apparaten.

Het leaseabonnement van BlueMovement werkt heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is een abonnement afsluiten voor een apparaat naar keuze. Hierbij is de keuze uit koelkasten, wasmachines en wasdrogers. Na aanmelding wordt alles voor je geregeld, inclusief gratis installatie. In ruil hiervoor betaal je een maandelijkse, laag tarief. In dit geval ben je dus geen eigenaar van het apparaat. BlueMovement blijft eigenaar, en dat betekent dat bij schade en/of reparatie BlueMovement verantwoordelijk is voor de kosten.

Dat is dan ook het unieke en voordelige aan een leaseabonnement op witgoed: het is altijd inclusief een 100% all-in servicecontract met gratis onderhoud, gratis reparatie, gratis vervanging bij defect en zelfs gratis meeverhuizen.

Bij BlueMovement kan je alleen witgoed leasen. Zo kan je bijvoorbeeld ook boxspring lease vergelijken, waarbij je geen hoge aanschafwaarde van duizenden euro’s voor een boxspring hoeft te betalen. In plaats daarvan betaal je een laag, maandelijks bedrag. Als het aankomt op het leasen van wasmachines, koelkasten en wasdrogers, is BlueMovement de allerbeste keuze. Dit blijkt bijvoorbeeld uit vele goede artikels over wasmachine leasen. In vergelijking tot andere lease aanbieders levert BlueMovement hoge Bosch kwaliteit apparaten tegen de goedkoopste leaseprijs.

Tip: bij BlueMovement hebben ze de unieke actie dat je 50% korting krijgt op een twee of meer huishoudapparaten van Bosch. Op die manier kan je een wasmachine, koelkast, droger, vaatwasser of zelfs een draadloze stofzuiger leasen vanaf slechts 5 euro per maand! Klik op deze link met meer informatie over alle voordelen en keuzes.

Welke apparaten kan ik leasen bij BlueMovement (2023)?

bluemovement review en ervaringen

Er zijn verschillende keuzes bij meubels leasen. Dit gaat van koffiemachine, tot boxspring, tot aan wasdrogers. Bij BlueMovement review zijn ze gespecialiseerd in drie type witgoed meubels, namelijk: koelkasten, wasmachines en wasdrogers. Allemaal van de hoge Bosch kwaliteit. Binnen deze types witgoed heb je nog verschillende keuzes. Zo kan je bij de wasmachines kiezen uit een Basic, Comfort of Premium versie. Uiteraard zijn daaraan verschillende prijsklassen verbonden. Zo bevat de Basic versie een goede kwaliteit Bosch wasmachine die refurbished is. Dit laatste past binnen de circulaire economie die Bosch wilt stimuleren. Als consument merk je daar overigens helemaal niks van, de apparaten zijn gloednieuw. Een luxe toevoeging is dat je bij het Premium abonnement ook 4x per jaar 3 liter ecofriendly wasmiddel krijgt meegeleverd.

De ervaringen van koelkasten en wasdrogers leasen bij BlueMovement zijn ook zeer positief. Ook bij deze apparaten geldt weer dat je drie keuzes hebt, namelijk de Basic, Comfort en Premium. Hierbij is het goed om te weten dat uit meerdere reviews en vergelijkingen blijkt dat BlueMovement de goedkoopste is op het gebied van witgoed leasen. Tot slot is het goed om te weten dat de Bosch apparaten volledig gericht zijn op zowel kwaliteit als milieubesparing. Zo kan je dankzij de i-DOS wasmachine tot wel 33% wasmiddel besparen op jaarbasis.

Wil je meer weten over de leaseabonnementen van Bosch? Klik op deze link met meer informatie over alle BlueMovement leaseabonnementen, met bijbehorende voordelen en tarievenoverzicht. Ook vind je via die blauwe link een unieke aanbieding van 50% korting.

Wat zijn de voordelen van BlueMovement?

Uit mijn BlueMovement review en ervaringen blijkt dat er heel veel voordelen zijn aan een leaseabonnement op witgoed van Bosch. Zo vind je hieronder de vele voordelen op een rijtje:

 • BlueMovement heeft de allerlaagste leaseprijs in vergelijking tot andere lease aanbieders
 • 100% all-in service contract: gratis onderhoud, gratis reparatie, gratis vervanging bij defect en gratis meeverhuizen
 • Geen BKR-registratie!
 • Duurzame, circulaire economie
 • Energiezuinige apparaten voor een schoner milieu
 • Hoge kwaliteit Bosch witgoed apparaten
 • Bij leasen betaal je geen hoge aanschafwaardes van 1.000 euro of meer
 • Nooit meer zorgen en stress om een kapotte wasmachine, koelkast of wasdroger! Bij de all-in leaseabonnementen van BlueMovement wordt alles voor je geregeld, en dat geheel kosteloos. Zo kan jij meer genieten van een zorgeloos leven met minder stress.

Wat zijn jouw positieve ervaringen van de voordelen die je krijgt bij BlueMovement leasen? Laat het mij weten in een reactie hieronder, ik ben benieuwd!

Tip: bij BlueMovement hebben ze de unieke actie dat je 50% korting krijgt op een twee of meer huishoudapparaten van Bosch. Op die manier kan je een wasmachine, koelkast, droger, vaatwasser of zelfs een draadloze stofzuiger leasen vanaf slechts 5 euro per maand! Klik op deze link met meer informatie over alle voordelen en keuzes.

Wat zijn de ervaringen met BlueMovement in 2023?

bluemovement recensies

Er zijn hele positieve ervaringen met BlueMovement. Zo ontvangen ze bijvoorbeeld op Trustpilot vrijwel uitsluitend vijf sterren. Er is slechts een enkele negatieve review over BlueMovement, maar die recensie gaat over spam mail. Dat heeft niks te maken met de kwaliteit, prijs of service. Als je kijkt naar dat soort ervaringen met BlueMovement, scoren ze bijzonder hoog. Zo zijn er vooral veel vijf-sterren recensies over de snelle levertijd en goede service tijdens de gratis installatie. Zo zijn ze lyrisch over de behulpzaamheid en service, waarbij ze altijd voor je klaarstaan.

Ook zijn er positieve reviews en ervaringen over de prijs/kwaliteit-verhouding van BlueMovement. Dat is ook zo gebleken uit de onafhankelijke reviews en vergelijkingen van deze partij. Ze zijn de goedkoopste, maar leveren wel hoge kwaliteit Bosch apparaten. Wat wil je nog meer?

Als we kijken naar Facebook-recensies, die over het algemeen negatiever zijn omdat mensen sneller lopen te klagen via Facebook, krijgt BlueMovement toch ook goede recensies en reviews. Zo is de onderstaande ervaring van een van de leden geen uitzondering.

bluemovement recensies

Uiteraard kan je als bedrijf nooit de 100% score. Er zullen altijd mensen zijn die een slechte ervaring hebben met BlueMovement. Dat is niet te voorkomen, zoals wel vaker voorkomt bij miscommunicatie of gewoon een slechte dag van een collega. Zo zie je heel af en toe een recensie voorbijkomen waarbij ze niet tevreden zijn over de snelheid van contact opnemen. Mijn advies hierop is om dan gewoon eventjes zelf met BlueMovement contact op te nemen via de telefoon. Op die manier word je snel en goed geholpen.

BlueMovement vergelijken op wasmachine lease

bluemovement review en ervaringen

Er zijn uiteraard ook nog andere aanbieders waarbij je een machine kan leasen. Uit verschillende vergelijkingen blijkt dat BlueMovement keer op keer als beste uit de test komt. Dit heeft te maken met de unieke prijs/kwaliteit-verhouding. Zo zijn er concurrenten die wel hoge kwaliteit wasmachines aanbieden om te huren, maar waarvan de prijs weer hoger ligt. En zo zijn er concurrenten die low-budget tarieven aanbieden. Maar het ironische daaraan is dat de prijs alsnog even laag is als die van BlueMovement, namelijk slechts een tientje per maand. Alleen is de kwaliteit wel lager, terwijl je via BlueMovement een hoge kwaliteit Bosch wasmachine ontvangt.

Dit is de top 5, aftellend van 5 naar 1, van wasmachine lease aanbieders blijkt uit verschillende reviews:

Als je meer in detail de gehele onafhankelijke vergelijking wilt lezen, klik dan door naar dit artikel over wasmachine lease vergelijken. Die review mag je niet missen om de juiste keuze te maken!

BlueMovement vergelijken op wasdroger leasen

bluemovement review en ervaringen

Wat betreft wasdrogers is het aanbod een beetje gelijk aan wasmachines. Vaak ligt de maandelijkse prijs ietsje lager, maar dat is ook logisch aangezien een wasdroger iets goedkoper is dan een wasmachine. Qua aanbod van aanbieders hebben we dezelfde top 5, aftellend van plek 5 naar plek 1 (de beste):

 • Skala.nl
 • Splash Lease
 • Smartstudentdeals.nl
 • Bundles
 • BlueMovement.nl

Zo kan je al een wasdroger huren voor een maandelijks, laag tarief van €9,99 bij BlueMovement. Bij geen enkele aanbieder vind je eenzelfde lage prijs/kwaliteit-verhouding. Want uit mijn BlueMovement review blijkt dat zij de goedkoopste zijn, maar wel de hoge kwaliteit leveren. Meer weten over alle opties bij een wasdroger huren? Klik op deze link met meer informatie over alle BlueMovement leaseabonnementen, met bijbehorende voordelen en tarievenoverzicht. Ook vind je via die blauwe link een unieke aanbieding van 50% korting.

BlueMovement vergelijken op koelkasten leasen

bluemovement review en ervaringen

Wat betreft koelkasten leasen is BlueMovement echt verreweg de allergoedkoopste. Dit blijkt wel uit een lang onderzoek en vele reviews. Zo heb ik bij concurrentie de laagste prijs van 22,95 euro per maand kunnen vinden. Dit terwijl je bij BlueMovement al een Bosch koelkast kan leasen voor slechts 9,99 euro per maand. Dit is derhalve een wel heel erg groot verschil, nog groter dan bij de wasdrogers en wasmachines!

Klik hier voor meer informatie over koelkast leasen vergelijken. Dan kom je terecht op mijn onafhankelijke vergelijking van de beste koelkasten om te huren.

We zijn aan het einde gekomen van deze BlueMovement review. Nu ben ik zeer benieuwd naar jouw recensie en ervaringen over en met BlueMovement. Laat je ons dit weten in een reactie hieronder?

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie