Wasmachine Lease Vergelijken: top 7 beste en goedkoopste
10 min. leestijd

Wasmachine Lease Vergelijken: top 7 beste en goedkoopste

Hi, en welkom bij een nieuwe review & vergelijking met ditmaal over wasmachine lease. Dit concept is de laatste jaren enorm gegroeid, en vandaag de dag is het mogelijk om op een betaalbare manier wasmachines van hoge kwaliteit te leasen. In dit artikel vergelijk ik de 7 beste wasmachine lease abonnementen met elkaar. Dit zijn allemaal landelijke partijen bij wie je eenvoudig en snel een wasmachine leaseabonnement online kan afsluiten. Dankzij het artikel wasmachine lease vergelijken zal jij leren wie de allerbeste aanbieder is, waarbij je de hoogste kwaliteit voor de beste prijs krijgt. En geloof mij, er is een duidelijke winnaar die op de nummer 1 staat!

Geniet van deze vergelijking over wasmachine leasen, geschikt voor zowel thuis, voor gezin als voor studenten. En laat het mij zeker weten in een reactie hieronder wat jouw ervaringen zijn met wasmachine leasen!

Laten we snel doorgaan.

Samenvatting: dit is de beste keuze voor maandelijks wasmachine huren

Heb je geen zin om de gehele vergelijking van wasmachine leasen te lezen om te weten wie de beste aanbieder is? Ik ken het gevoel, en daarom dus hierbij mijn conclusie van de beste aanbieder.

Uit de wasmachine lease vergelijking blijkt dat BlueMovement de beste keuze is voor een huurabonnement. BlueMovement is initiatief van Bosch. Bij dit initiatief kan je al een luxe wasmachine van hoge Bosch kwaliteit leasen voor slechts €9,99 per maand. Uit mijn vergelijking blijkt dat BlueMovement de allergoedkoopste is EN de beste (Bosch) kwaliteit levert.

Kies dus voor zowel de goedkoopste als de beste kwaliteit. Klik op deze link met alle informatie over de BlueMovement leaseabonnementen. Ook vind je daar een totaal overzicht van alle leaseabonnementen en tarieven.

Toch de hele vergelijking lezen? Lees dan snel verder.

Onafhankelijke vergelijking voor wasmachine leasen

In deze onafhankelijke vergelijking over wasmachine leasen gaan we kijken naar de top 7 aanbieders waarbij wij een leaseabonnement kunnen afsluiten. Dit artikel richt zich specifiek op de vergelijking. Nu kan het zijn dat je meer informatie wilt over het concept van wasmachine leasen. Omdat je er bijvoorbeeld nog niet bekend mee bent, of juist wilt weten wat de voor- en nadelen van wasmachine leasen zijn. Lees in dat geval deze uitgebreide review over wasmachine huren. Daarin leer je hoe het werkt, en wat de unieke voordelen van een leaseabonnement zijn.

Laten we nu doorgaan naar de vergelijking van de beste aanbieders. We tellen af van “minst goede” naar de “allerbeste” aanbieders. Daarbij in het bijzonder zijn de nummer 2 en 1 uit deze lijst van hoge kwaliteit. Als je de samenvatting hebt gelezen weet je in ieder geval al welke er op nummer 1 staat 😉. Lets go!

Tip: bij BlueMovement hebben ze de unieke actie dat je 50% korting krijgt op een twee of meer huishoudapparaten van Bosch. Op die manier kan je een wasmachine, koelkast, droger, vaatwasser of zelfs een draadloze stofzuiger leasen vanaf slechts 5 euro per maand! Klik op deze link met meer informatie over alle voordelen en keuzes.

7. Witgoedverhuur.nl wasmachine lease vergelijken

wasmachine lease vergelijken

Witgoedverhuur.nl is een landelijke partij die zich specialiseert in het leasen van witgoed. Daarbij hebben ze een vrij groot assortiment. Niet alleen in wasmachines, maar ook in wasdrogers, vaatwassers, koelkasten en fornuizen. Zo kan je bijvoorbeeld in dit artikel koelkasten lease vergelijken, waar witgoedverhuur ook als partij wordt genoemd. Wanneer het aankomt op hun wasmachines, dan is het meer een budget prijsvechter die zich richt op het leasen van goedkopere wasmachines. Dit is met name voor de doelgroep studenten en woongroepen. Hierbij is het goedkoopste model een huismerk wasmachine met een huurbedrag van €11,50 per maand. En het duurste merk is een Samsung wasmachine met een maandelijks huurtarief van €18,50 per maand.

In onze vergelijking van wasmachine leasen staat Witgoedverhuur op de laatste plaats. Niet zozeer omdat het een slechte partij is, maar ze zijn gewoon de minst goede. Zo is hun goedkoopste model van lage kwaliteit, terwijl het niet eens het goedkoopste model is in vergelijking tot andere leaseabonnementen. Ook hebben ze een vrij beperkt aanbod, al helemaal wanneer het aankomt op meer luxe wasmachines van hoge kwaliteit. Kortom, er zijn dus betere aanbieders en laten we daarom snel doorgaan met wasmachine lease vergelijken.

6. Splash.nl wasmachine lease vergelijken

wasmachine lease vergelijken

Splash Lease richt zich volledig op het leasen van wasmachines (en ander witgoed) aan studenten. Als jij een student bent, is dat dus goed nieuws. Al is Splash Lease niet de enige die zich richt op wasmachines leasen aan studenten. Zo hebben we een andere lease-aanbieder in de top 3 die zich ook specifiek op studenten richt. Maar of zij zich nu richten op studenten of gezinnen, dat maakt niet uit. Uiteindelijk draait het allemaal om de prijs, kwaliteit en service. Op die gebieden scoort Splash Lease in vergelijking tot de andere aanbieders niet beter. Om een pure vergelijking te maken: bij Splash kan je een Bosch wasmachine leasen vanaf €15,50 per maand, terwijl dit bij de nummer 1 van hieronder al vanaf €9,99 per maand kan. En dan spreken we over exact dezelfde hoge Bosch kwaliteit!

5. Skala.nl wasmachine lease vergelijken

wasmachine lease vergelijken

Skala.nl is een grote onderneming met enige naamsbekendheid in Nederland. Ook in witgoed is Skala een vrij grote partij. Zo bieden ze naast allerlei verschillende meubels voor in het huishouden ook een breed assortiment aan wasmachine leasen aan. Zo hebben ze meer dan 10 modellen van de bekende merken als Bosch, LG en Samsung. De kwaliteit van deze wasmachines zijn hoog. Toch staat Skala.nl niet in de top 3. Dit komt doordat hun prijs duurder is in vergelijking tot andere wasmachine leaseabonnementen die een vergelijkbare hoge kwaliteit hebben.

Opvallend is dat je bij Skala.nl een Bosch wasmachine kan leasen vanaf €32,95 per maand. Terwijl je bij de nummer 1 van hieronder eenzelfde Bosch kwaliteit wasmachine kan leasen vanaf €9,99 per maand. Het verschil moet er zijn, en daarom is de nummer 1 de allerbeste keuze!

4. Meolease wasmachine lease vergelijken

In principe is Meo Lease qua wasmachine lease te vergelijken met Skala op zowel aanbod, prijs en kwaliteit. Ze bieden dezelfde type modellen aan als Skala.nl, maar dan iets goedkoper. Ondanks de goede kwaliteit staat Meo niet in de top 3 van wasmachine lease vergelijken. De top 3 van beste aanbieders wat betreft wasmachine lease vergelijken is namelijk aanzienlijk beter. Hieronder lees je waarom.

3. Smartstudentdeals.nl: wasmachines voor studenten

wasmachine lease vergelijken studenten

Eerder hadden we het over Splash Lease die zich volledig richten op studenten en woninggroepen. Hetzelfde is waar voor Smartstudentdeals.nl. Deze website richt zich volledig op het aanbieden van wasmachine lease aan studenten. En naast wasmachines kunnen studenten er ook wasdrogers, fornuizen, vaatwassers en koelkasten leasen. De reden dat Smartstudentdeals.nl in de top 3 is belandt, is doordat zij een zeer scherpe prijsstelling hebben. Zij zijn namelijk de enige die net als de nummer 1 van hieronder, leaseabonnementen voor meubels aanbieden vanaf €10 per maand. Dit noemen ze de basic versie, waarbij je een goedkope wasmachine, vaatwasser en koelkast kan leasen vanaf een tientje per maand.

Alhoewel de prijs beslist interessant is, en perfect voor studenten, is Smartstudentdeals.nl zeker niet de beste keuze voor zowel studenten, prijskopers als gezinnen bij wasmachine leaes vergelijken. De nummer 1 van hieronder biedt namelijk ook de mogelijkheid om wasmachines, wasdrogers en koelkasten te leasen van een tientje per maand. Zij zijn dus even goedkoop. Maar dan met verschil dat de nummer 1 van hieronder wel een aanzienlijk hogere kwaliteit aanbiedt. Zo krijg je bij Smartstudentdeals.nl een huismerk wasmachine binnen het huurabonnement. Bij de nummer 1 is dit van het merk Bosch. Een groot verschil in deze wasmachine lease vergelijking dus!

Eindoordeel over Smartstudentdeals.nl vergelijken

Kwaliteit: Laag
Prijs: Goedkoop, maar alsnog even goedkoop als de nummer 1 die wel veel betere kwaliteit biedt
Duurzaamheid: Laag

2. Bundles.nl: all-in wasmachine leasen met wasmiddel

luxe wasmachine lease vergelijken

Op nummer 2 uit deze vergelijking van wasmachine leasen staat Bundles. Bundles.nl is een toetreder tot de markt van leasen en begint uitstekend. Zo biedt de partij verschillende type meubels aan om te leasen, namelijk wasmachines, vaatwassers, boxspring en wasdrogers. Daarbij richten zij zich vooral op kwaliteit. Dit is dan ook de reden dat Bundles op nummer 2 staat, want ze leveren goede kwaliteit. Maar het is ook te merken dat ze nog meer opstartende zijn, want bij sommige meubels zijn ze duurder dan anderen met vergelijkbare kwaliteit. Neem nu bijvoorbeeld de boxspring als voorbeeld. Daarbij zijn ze significant duurder dan Dekbed Discounter Lease die dezelfde kwaliteit boxsprings aanbiedt voor een aanzienlijk goedkopere prijs.

Wat betreft wasmachines vergelijken doet Bundles.nl het beter op gebied van prijs. Zo leveren zij een hoge kwaliteit Miele wasmachine binnen haar leaseabonnement, en dat voor een relatief goedkope prijs. Ze zijn niet goedkoper dan Smartstudentdeals en BlueMovement (nr. 1 van hieronder), maar wel goedkoper dan bijvoorbeeld Splash Lease en Skala.nl. Ook grappig is dat je binnen de wasmachine huurabonnementen van Bundles.nl kan kiezen voor inclusief wasmiddel. Dit doen ze bij BlueMovement ook, en is eerder een luxe optie om jezelf wat tijd te besparen wat betreft wasmiddel kopen.

Bundles.nl scoort hoog op het gebied van wasmachine vergelijken. Desalniettemin is en blijft BlueMovement een veel betere keuze, doordat zij gelijkwaardige kwaliteit leveren tegen een aanzienlijk goedkopere prijs (50% goedkoper per maand!).

Eindoordeel over Bundles.nl vergelijken

Kwaliteit: Hoog (Miele kwaliteit)
Prijs: Goedkoop, maar duurder dan de nummer 1 van hieronder
Duurzaamheid: A+++

1. Bluemovement.nl: Bosch kwaliteit wasmachines leasen

beste wasmachine lease vergelijken

Zonder enige twijfel is BlueMovement de beste aanbieder bij wasmachine lease vergelijken. Dit blijkt uit verschillende BlueMovement reviews. Eerder benoemde we het al dat BlueMovement een initiatief is van Bosch. De visie van Bosch is om een circulaire economie te creëren door wasmachines, vaatwassers en koelkasten een langere levensduur te geven. Daarom hebben ze wasmachine leasen uitgevonden, om de circulaire economie te laten toenemen. De belofte van BlueMovement is dat je altijd een werkend apparaat thuis hebt (wasmachine, vaatwasser en/of koelkast). Daarbij leveren ze de beste kwaliteit wasmachines van Bosch, altijd met energielabel A+++. Bovendien staat service hoog in het vaandel. Want binnen de leaseperiode krijg je 100% all-in service & onderhoud. Dit betekent dat de wasmachine gratis gerepareerd wordt, en zelfs gratis wordt vervangen door een nieuwe indien dat nodig blijkt te zijn.

Wat BlueMovement nu zo uniek en onderscheidend maakt, is de prijs/kwaliteit verhouding. Op kwaliteit scoort BlueMovement minstens even hoog als wasmachine lease concurrenten zoals Bundles en Skala. Maar qua prijs is Bluemovement meer dan 100% goedkoper dan Skala, en meer dan 50% goedkoper dan Bundles! Zo kan je bij BlueMovement hoge kwaliteit Bosch wasmachines leasen vanaf €9,99 euro per maand. Nergens anders vind je zo’n voordelig leaseabonnement tegen hoge kwaliteit wasmachines. Daarom ben ik dus zo lyrisch over dit leaseabonnement en het maakt ze de onbetwiste nummer 1!

Wil jij voor het beste abonnement kiezen onder de wasmachine lease? Klik dan nu op deze link met meer informatie en alle voordelen van BlueMovement.

Eindoordeel over BlueMovement.nl vergelijken

Kwaliteit: Hoog (Bosch kwaliteit)
Prijs: de goedkoopste, namelijk vanaf €9,99
Duurzaamheid: A+++

Of toch liever een wasmachine kopen?

We zijn bijna aan het einde gekomen van dit artikel over wasmachine lease vergelijken. Lijkt het je toch niks om aan een leaseabonnement vast te zitten? Dat kan ik mij goed voorstellen, al ben ik er zelf wel een voorstander van omdat het simpelweg goedkoper is. Althans, mits je een goede wasmachine wilt van Bosch kwaliteit zoals we hebben gezien uit deze wasmachine lease vergelijking. Mijn persoonlijke tip voor wie toch liever een wasmachine wilt kopen, is om te kiezen voor een goedkoper model. Het is namelijk zo dat hoe duurder de wasmachine, hoe voordeliger het is om te leasen. Wasmachines boven de 1.000 euro kan je sowieso beter leasen bij BlueMovement, bij wie je via de bovenstaande blauwe link de beste aanbiedingen vindt.

Bij wasmachines van onder de 700 euro kan het de moeite waard zijn om deze toch eerder zelf te kopen. Maar let wel op dat je bij zelf kopen meestal slechts twee jaar garantie hebt. Buiten deze garantie zal je zelf alle kosten voor reparatie en vervanging moeten betalen. Iets wat niet het geval is bij wasmachine leasen, want dan heb je een 100% all-in servicecontract.

Hieronder vind je een overzicht van goedkope wasmachines van redelijk goede kwaliteit:

beste koop wasmachines vergelijken

Hierboven vind je de het overzicht van de drie beste wasmachines als koopje. Doordat deze modellen in de actie zijn, komt de prijs onder de 799 euro. Daarbij zijn de merken Bosch en Samsung van hoge kwaliteit. Het merk Whirlpool is van lagere kwaliteit, als zijnde meer low-budget wasmachines. Maar desalniettemin maakt Whirlpool wel goede wasmachines.

Deze top 3 van beste koop wasmachines heb ik gevonden via deze link van Expert.nl. Via die link vind je ook de meest actuele aanbiedingen en kortingen op goede wasmachines.

Kan ik naast wasmachines ook andere meubels leasen?

Jazeker kan dat, en daar heb je een behoorlijke keuze uit! Zo lees je in het allesomvattende artikel over meubels leasen welke meubels je allemaal kan leasen.

Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in het leasen van een luxe boxspring? Het grote voordeel van een boxspring leasen, is dat je voor een heel betaalbaar maandelijks tarief al een luxe boxspring voor thuis kan hebben. Hierdoor bespaar je die enorme hoge aanschafwaarde van duizenden euro’s. In plaats daarvan is het maar 25 euro per maand, wat een wereld van verschil maakt. Dankzij dit concept kan nu dus iedereen thuis een luxe boxspring hebben. Alles hierover lees je in dit artikel over boxspring lease vergelijken.

Of wil je misschien meer weten over het unieke concept van luxe koffiemachines leasen? Luxe koffiemachines zijn enorm duur, vaak tot wel €3.000. Erg jammer voor de echte koffieliefhebbers, want zo’n machine geeft wel heerlijke koffie. Nu is daar een unieke oplossing voor, namelijk het koffiemachine leaseabonnement. Dit houdt in dat je gratis een luxe koffiemachine t.w.v. €1.500 euro krijgt thuisbezorgd. Het enige waarvoor je betaald is per kopje koffie. Ja, echt waar. Je krijgt dus een gratis koffiemachine en je betaald alleen puur voor het gebruik ervan. Meer over dit geniale concept lees je in dit artikel over koffiemachine leasen.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie