Bundles Lease Review [2023] Ervaringen en Vergelijken
8 min. leestijd

Bundles Lease Review [2023] Ervaringen en Vergelijken

Beste vergelijker, heb jij al eens gehoord van het nieuwe Nederlandse bedrijf Bundles? Sinds enige jaren is Bundles als lease aanbieder van meubels behoorlijk populair aan het worden. Zij combineren het leasen met nieuwe, slimme technologie en duurzaamheid. Een interessant bedrijf, en dat vraagt om een review over Bundles. Zo gaan we kijken waar ze voor staan, en welke meubels zij precies verhuren. Ook gaan we Bundles vergelijken met andere lease aanbieders, om te achterhalen of zij goede prijs/kwaliteit-verhouding hebben. Tot slot gaan we het hebben over ervaringen bij Bundles lease.

Op naar de Bundles review van 2023!

Inhoudsopgave:

Wat is Bundles en waar staan ze voor?
Bundles Lease: waarvoor kunnen we terecht bij deze innovatieve partij?
Koffiemachine leasen bij Bundles, een innovatief concept
Boxspring Reviews bij Bundles
Witgoed leasen bij Bundles
Review & Ervaring over de voor- en nadelen van Bundles
Is Bundles goedkoper dan de concurrentie?
Conclusie over Bundles Review & Ervaringen

Bundles Review 2023: wat is het en waar staan ze voor?

review bundles hoe het werkt

De visie van Bundles is om tegelijkertijd kwaliteit als duurzaamheid als een service aan te bieden. Dit betekent dat zij duurzame producten van hoge kwaliteit aanbieden tegen een maandelijks, laag huurtarief. Dit doen ze door middel van een leasecontract. Kenmerkend aan een leasecontract is dat je geen eigenaar bent. Tevens is leasen geen schuld, dus je zal er ook geen BKR-registratie voor krijgen. Dat is een van de voordelen van leasen, zo kan je bijvoorbeeld een boxspring leasen zonder BKR.

Twee andere grote voordelen aan leasen bij Bundles of een andere aanbieder, is dat je (1) geen hoge aanschafwaarde hoeft te betalen en (2) geen kosten kwijt bent voor tussentijds onderhoud of vervanging. Bij lease doe je dus in plaats van bijvoorbeeld een boxspring of wasmachine kopen, deze huren tegen een vast en laag maandelijks huurtarief. In dit huurabonnement is 100% service en onderhoud inbegrepen!

Naast Bundles zijn er ook andere aanbieders van leaseabonnementen. Wat Bundles onderscheidt van de rest is dat zij slimme technologie inzetten om ons tot een meer duurzaam gebruik te stimuleren.

Een goed voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld het leasen van een luxe koffiemachine. In plaats van dat je dus duizend(en) euro’s aftikt voor zo’n luxe koffiemachine, krijg je het via Bundles gratis en betaal je alleen voor het verbruik. Je betaald alleen voor het aantal kopjes koffie die je dagelijks consumeert. Daarbij krijg je dus echt alles geleverd: duurzame koffiebonen, het luxe koffieapparaat en zelfs de schoonmaakmiddelen. Dankzij de slimme technologie kan Bundles je verbruik bijhouden en daarmee de levensduur van hun koffiemachine optimaliseren door op tijd gratis onderhoud te doen.

Bundles Lease 2023: hoe werkt het en welke producten kan ik leasen?

Uit mijn review over Bundles blijkt dat naast de slimme technologie zij ook staan voor een circulaire economie. Dit houdt in Bundles goed kijkt naar een duurzaam ontwerp dat tientallen jaren mee kan gaan, zonder te hoeven weggooien. Zo kunnen de goede onderdelen worden gerecycled tot een nieuw ontwerp, om daarmee de vervuiling aanzienlijk te verlagen. Dit is dus iets heel anders dan het zomaar even tijdelijk kopen van een goedkope wasmachine, om deze na 6 maanden weer weg te gooien. In plaats daarvan is het veel duurzamer om zo’n wasmachine tijdelijk te huren voor 6 maanden. Op het einde van het huurabonnement zal de wasmachine namelijk een nieuw leven krijgen, en kan iemand anders het apparaat huren via Bundles (uiteraard na reparatie).

Uit de Bundles review zien we dat we in totaal 5 verschillende apparaten kunnen leasen bij Bundles, namelijk:

 • Luxe koffiemachine
 • Boxspring
 • Wasmachines
 • Wasdrogers
 • Vaatwassers

Laten we eens in detail kijken naar een review en ervaringen van deze lease aanbiedingen.

Koffiemachine leasen bij Bundles, een innovatief concept

review bundles koffiemachine

Uit mijn vergelijking en review blijkt dat Bundles de enige lease aanbieders is die een uniek leaseconcept voor koffiegenieters aanbiedt. Het concept houdt in dat je een luxe koffiemachine kan leasen zonder hiervoor te hoeven betalen. Je krijgt het apparaat dus 100% gratis. Er dient wel een borg van 50 euro te worden voorgeschoten, maar die wordt teruggegeven aan het einde van de huurtermijn.

Nu denk je wellicht “een gratis luxe koffiemachine, dat klinkt te mooi om waar te zijn…”. Toch is dat niet waar. Uit mijn review blijkt het hier te gaan om een uniek leaseconcept dat vooral geschikt is voor de echte koffiegenieter. Het concept werkt namelijk als volgt: lease gratis de luxe koffiemachine. Dit betreft een all-in-one abonnement waarbij de koffiemachine thuis wordt bezorgd en je alleen een vast bedrag per kopje koffie hoeft te betalen. Daarbij zijn verschillende keuzes beschikbaar.

Het concept werkt op basis van de hoeveelheid kopjes koffie die je drinkt. De luxe koffiemachine van Siemens krijg je gratis bij. Dit is mogelijk bij een maandelijkse huurprijs, waarbij de hoogte afhankelijk is van het aantal koppen koffie die je drinkt. De prijs kan je hier berekenen.

Ik begrijp dat dit wat vragen oproept. Daarom, als je er meer over wilt weten, lees dan mijn uitgebreide review over dit concept in het artikel over koffiemachine leasen voor thuis. Daar vind je alle antwoorden op de vragen die je hebt, en leer je of dit concept interessant is voor jou indien je een koffieliefhebber bent (alhoewel je ook thee kan zetten met het apparaat 😉).

Tip: je kan altijd gebruik maken van een twee maanden-proefperiode; bevalt het dan niet, dan wordt de luxe koffiemachine weer opgehaald bij je en de borg teruggestort. Ik gebruik het nu al meer dan één jaar en ben super positief! Klik hier voor meer informatie

Boxspring Reviews bij Bundles

Een andere type meubel die je bij Bundles kan leasen is een boxspring. Laat ik maar gelijk beginnen met mijn ervaringen en vergelijking van Bundles op het gebied van boxspring leasen. Want in eerlijkheid is Bundles bij dit type meubel echt veel duurder dan andere aanbieders. Even los van de kwaliteit, want die is vergelijkbaar met andere aanbieders. Echter, qua prijs kan je via Bundles een tweepersoons boxspring huren vanaf €44,95 per maand. Als ik dit dan vergelijk met andere boxspring lease aanbieders, dan kan je daar al terecht vanaf €25 per maand. Ja, dat is dan wel de goedkoopste en tevens gelijk de beste aanbieding die je kan vinden op vlak van boxspring leasen. Maar toch, het verschil is wel €20 per maand. Op jaarbasis is dat €240 en op 5-jaar is dat zelfs €1200!

Mijn conclusie in deze review over Bundles wat betreft boxspring leasen is daarom helder: huur je boxspring niet bij Bundles, dan ben je veel te duur uit.

In plaats daarvan kan je beter kiezen voor de beste lease aanbieder op vlak van boxspring. Benieuwd naar welke dat is? De partij staat op nummer 1 uit deze onafhankelijke vergelijking van boxspring leasen.

Witgoed leasen bij Bundles

Als laatste categorie hebben we nog witgoed. Hieronder heb je bij Bundles leaseabonnementen voor het maandelijks huren van een vaatwasser, wasdroger en/of wasmachine. Bij Bundles heb je hierbij beperkte keuze uit het type abonnement en apparaat. Zo bieden ze enkel abonnementen van Miele aan. Uiteraard is dit wel een hoge kwaliteit leverancier van witgoed, wat zeker een pluspunt is.

Helaas voor Bundles geldt ook hierbij weer dat zij niet de beste keuze zijn. Alhoewel zij het ditmaal beter doen op vlak van prijs/kwaliteit-verhouding, zijn ze helaas alsnog aanzienlijk duurder. Zo is er een onbetwiste nummer 1 op het gebied van wasdrogers en wasmachine leasen. Bij deze onbetwiste nummer 1 kan je namelijk hoge kwaliteit Bosch wasmachines en drogers huren vanaf €9,99 per maand. In vergelijking tot de Bundles huurabonnementen is dit 70% tot 100% goedkoper, terwijl Bosch en Miele qua kwaliteit op zijn minst gelijkwaardig zijn.

Heb je interesse voor het leasen van witgoed? Kies dan voor de beste keuze. Deze vind je op de nummer 1 uit deze vergelijking van wasmachine leasen. Of wil je direct doorgaan naar de beste aanbieder voor wasmachines en drogers leasen voor €9,99 per maand? Klik dan op de onderstaande banner.

review bundles lease

Review & Ervaring over de voor- en nadelen van Bundles

Al jarenlang volg ik de leasemarkt, waarbij ik vele reviews heb geschreven en vele ervaringen heb opgedaan. Bundles past goed in dit straatje, waardoor ik goed in staat ben om een juiste review te geven over de voor- en nadelen van Bundles. Hierbij houd ik rekening met andere aanbieders, want dat maakt de vergelijking op voor- en nadelen het meest correct. Immers, waarom kiezen voor partij X als hetzelfde voordeel nog groter is bij partij Y.

Uit mijn ervaringen met Bundles zijn dit de nadelen:

 • In vergelijking tot andere aanbieders is Bundles duur
 • Tot op heden hebben ze beperkte keuze uit type meubels en apparaten die je kan leasen

Uit mijn ervaringen met Bundles zijn dit de voordelen:

 • Ze spelen goed in op circulaire en duurzame economie
 • De servicegerichtheid is heel hoog, met uitstekende klantenservice
 • Toepassing van slimme technologie voor het meten van verbruik, stimuleert ons om meer duurzaam (en zuiniger) te leven
 • Bundles is de enige aanbieder met een uniek leaseconcept voor luxe koffiemachines voor een hele voordelige prijs

Wat zijn de ervaringen met Bundles van huidige klanten?

ervaringen bundles recensie score

Qua recensies en ervaringen scoort Bundles heel hoog. Zo krijgen ze een gemiddelde recensie van 9,1 op 10 op basis van de afgelopen 12 maanden. Dat is een hele hoge reviewscore. In de afbeelding van hierboven zie je de samenvatting van het aantal recensies via klantenvertellen.nl. Hierbij is het wel goed om te beseffen dat ze worden beoordeelt op basis van kwaliteit, service en duurzaamheid. Ook uit mijn review blijkt dat zij op deze elementen heel hoog score. Maar kritisch als ik ben in mijn reviews en vergelijkingen, altijd opzoek naar de beste keuzes voor mijn lezers. En persoonlijk vind ik Bundles niet de beste keuze voor het leasen. De reden hiervoor is de prijs. De prijs van Bundles ligt gewoon beduidend hoger, en hier moet de organisatie dus beslist nog in groeien. Als zij niet goedkoper worden, is de prijs/kwaliteit-verhouding minder aantrekkelijk dan de concurrentie.

Hierin ben ik overigens niet de enige. Ook in de recensies en ervaringen van huidige klanten komt deze kwestie aan bod. Zij geven aan dat BUndles vooralsnog gewoon duur is. En gezien mijn vele ervaringen met reviews en vergelijkingen, kan ik je verzekeren dat er betere keuzes zijn voor boxspring en wasdrogers, vaatwassers en wasmachine leasen. Wel is het zo dat zij de enige zijn met een luxe koffiemachine leaseabonnement, en dat is beslist een interessant concept!

Conclusie over Bundles Review & Ervaringen

In deze review over Bundles hebben we gekeken naar de organisatie, haar aanbod, ervaringen en vergelijkingen. We hebben gezien dat Bundles streeft naar een duurzame, circulaire economie door middel van leaseabonnementen voor duurzame, hoge kwaliteit apparaten. Daarbij is Bundles uniek in het gebruik van slimme technologie die je verbruik meet, om daarmee ons te stimuleren tot duurzamer en zuiniger verbruik. Op gebied van kwaliteit en service is Bundles een uitstekende keuze. Echter blijkt uit mijn ervaringen en review over Bundles dat zij prijstechnisch gezien aanzienlijk duurder zijn dan vergelijkbare concurrentie met eenzelfde service en kwaliteit aanbod. Wel met uitzondering van de koffiemachine leaseabonnementen, waarin Bundles de enige is.

Samengevat: als je gratis luxe koffiemachine wilt leasen, kies van voor Bundles en klik op deze link met meer informatie over het koffie lease abonnement.

Tip: je kan altijd gebruik maken van een twee maanden-proefperiode; bevalt het dan niet, dan wordt de luxe koffiemachine weer opgehaald bij je en de borg teruggestort. Ik gebruik het nu al meer dan één jaar en ben super positief! Klik hier voor meer informatie

Heb je interesse in het leasen van een boxspring? Kies dan voor Bedrent als beste aanbieder voor boxspring leasen waarbij je vanaf de goedkoopste maandelijkse prijs al hoogwaardige boxsprings kan lezen. Wil je weten waarom Bedrent de beste is? Klik dan door naar deze review over Bedrent, met alles wat je moet weten over deze partij.

Tot slot, verreweg de beste aanbieder voor wasmachine en droger leasen is BlueMovement. Vanaf €9,99 per maand kan je al een hoge Bosch kwaliteit meubel leasen met energielabel A+++. Meer informatie vind je terug in deze review over BlueMovement.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie