boxspring-lease-vergelijker

Luxe Boxspring Leasen 2023

Onafhankelijke vergelijking TOP 3 beste boxspring lease aanbieders van 2023 met de meeste voordelen en beste prijs & kwaliteit

Een goede nachtrust is onbetaalbaar! 

Een goede nachtrust is onmisbaar in de hedendaagse maatschappij waarin iedereen heel druk is en de werkdruk hoog ligt. De kwaliteit van slapen is nog nooit zo belangrijk geweest. Immers, wie 7 - 8 uur kwalitatieve slaap heeft plukt daar de vele voordelen van. Zo leidt goed slapen tot meer energie, meer geluk, een beter humeur en zelfs tot een hogere gezondheid!

En toch is het zo dat een luxe boxspring een hele hoge aanschafwaarde heeft... Dit maakt een echt goede nachtrust voor vele mensen onbereikbaar. Niet iedereen heeft zomaar even duizenden euro's klaar liggen voor een luxe boxspring. Immers, de echt goede boxsprings die leiden tot een goede nachtrust, kosten al snel boven de €2.500. 


Gelukkiger is er anno 2023 een meer betaalbare manier om toch te kunnen genieten van een premium boxspring voor een optimale nachtrust. De oplossing is het leasen van een luxe boxspring. Dankzij een lease abonnement hoef je niet langer een hoge aanschafwaarde van duizenden euro's te bekostigen. In plaats daarvan kan je al een luxe boxspring in huis halen voor een klein, maandelijks bedrag vanaf €25 per maand. Dat is aanzienlijk lager dan in één keer €2.500 te moeten betalen.  


Om te waarborgen dat jij de beste keuze maakt, lees je hieronder de onafhankelijke vergelijking van de top 3 beste lease abonnementen 2023 voor een premium boxspring met de beste prijs/kwaliteit-verhouding


Wil je toch liever een luxe boxspring kopen, maar dan wel tegen een zo goed mogelijke prijs? Ook daarvoor hebben we een uitgebreide vergelijking gemaakt waarbij we de beste aanbiedingen van luxe boxsprings in 2023 voor je op een rijtje hebben gezet. 

Lees verder en vergelijk!

De 3 grootste voordelen van een Boxspring lease abonnement

Onbetaalbare nachtrust

 • Dankzij het leaseconcept kan je eindelijk betaalbaar genieten van een onbetaalbare nachtrust, door te slapen op de meest comfortabele, premium boxsprings

Luxe, maar betaalbaar

 • Voor een laag, maandelijks tarief kan je een luxe, premium boxspring leasen zonder hiervoor duizenden euro's aan aanschafwaarde voor neer te tellen 

100% gratis reparatie

 • In ieder lease abonnement is 100% gratis service en onderhoud inbegrepen. Dit is ook inclusief gratis meeverhuizen! Dankzij het leasen heb je dus nooit meer onverwachtte kosten door schade of herstel.

Wat is het beste Boxspring lease abonnement? De top 3!

beste-boxspring-lease-1

#1. Bedrent Premium Boxspring

De beste keuze in 2023 voor het leasen van luxe, premium boxspring voor het laagste, maandelijkse tarief doe je bij Bedrent. De prijs/kwaliteit-verhouding van Bedrent is ongeëvenaard , en beduidend de beste binnen de markt van boxspring leasen. Bedrent is 20% goedkoper dan Dekbed Discounter Lease, en zelfs 30% goedkoper dan Leasejemeubels.nl. Dit bespaart je honderden euro's per jaar, en zelfs tot €600 per leaseabonnement. Naast de goedkoopste prijs biedt Bedrent ook nog eens premium kwaliteit met haar eigen merk Lettobeds. Zij produceren dit in eigen beheer, waardoor zij lagere prijzen kunnen hanteren en zeer snelle levertijd bieden. 

#2. Leasejemeubels.nl

Een leuke aanbieder met vele design boxsprings is Leasejemeubels.nl. Dit is een goede partij voor leasen van zowel boxsprings als bankstellen. Daarbij spelen zij vooral in op design en comfort. Echter, in vergelijking tot de nummer 1 van hieronder, is Leasejemeubels iets duurder terwijl de kwaliteit gelijkwaardig of zelfs minder goed is. Al met al een goede partij, maar er is betere keuze!

#3. Dekbed Discounter Lease

Dekbed Discounter is een bekend merk op het gebied van boxsprings en bedden. Voor vele jaren leveren zij kwalitatief goede boxsprings voor een betaalbare prijs. Daarbij kan je kiezen tussen kopen of leasen. Dekbed Discounter Lease staat op nummer 3omdat zij kwalitatief goede boxsprings leasen voor een betaalbare, maandelijkse prijs. Het is een betrouwbare, goede keuze. Maar omdat de nummer 1 een goedkopere prijs hanteert voor een vergelijkbare en zelfs hogere kwaliteit, is dat een betere keuze dan Dekbed Discounter Lease. 

Waarom Bedrent de beste boxspring lease abonnementen heeft

De 9 Zekerheden van Bedrent

 • A-merk kwaliteit boxsprings
 • Geen BKR registratie
 • Zuivere Lease en dus geen krediet
 • Persoonsgegevens 100% veilig
 • Gratis levering en montage
 • Verhuizing en/of upgrade wordt door Bedrent geregeld
 • Levering binnen 10 dagen
 • 60 maanden garantie en service
 • Overname na afloop behoort tot de mogelijkheid

Recensies over Bedrent

"Veel keuze en handig dat je ook per maand kunt betalen, want zo'n grote uitgave in een keer is voor mij te veel. En top dat je hier tenminste lang garantie krijgt, want dat had ik dus niet op mijn vorige boxspring en die was meteen paar jaar echt te ver doorgezakt... "

Liza via Nederlandreview.nl

"Eindelijk een goede boxspring gevonden waardoor ik goed kan slapen. Had al enkele jaren last van mijn rug en sliep nog geen 4 uur per dag, maar dankzij het Lettobed van Bedrent slaap ik nu veel beter en haal ik meer uit mijn dag. Aanrader voor iedereen die eens goed wilt slapen!!" 

Johan R. via Trustpilot

100% Tevredenheids Garantie!

Wij van Loisir.nl Reviews & Vergelijkingen zijn klant en fan van Bedrent, en alle andere members ook. Wij staan in voor Bedrent en weten 100% zeker dat jij de luxe boxsprings geweldig gaat vinden. Het brengt eindelijk die goede nachtrust die je beslist nodig hebt! Je kan vrijblijvend een offerte aanvragen, om te bepalen of het iets voor jou is. Je loopt dus geen risico!

Nog niet overtuigd? Ervaar het zelf waarom Bedrent de beste boxspring lease aanbieder is

beste-boxspring-lease-1

#1. Bedrent Premium Boxspring

De beste keuze in 2023 voor het leasen van luxe, premium boxspring voor het laagste, maandelijkse tarief doe je bij Bedrent. De prijs/kwaliteit-verhouding van Bedrent is ongeëvenaard , en beduidend de beste binnen de markt van boxspring leasen. Bedrent is 20% goedkoper dan Dekbed Discounter Lease, en zelfs 30% goedkoper dan Leasejemeubels.nl. Dit bespaart je honderden euro's per jaar, en zelfs tot €600 per leaseabonnement. Naast de goedkoopste prijs biedt Bedrent ook nog eens premium kwaliteit met haar eigen merk Lettobeds. Zij produceren dit in eigen beheer, waardoor zij lagere prijzen kunnen hanteren en zeer snelle levertijd bieden. 

Liever een luxe boxspring kopen in 2023? Dit zijn de 2 beste keuzes

#2. Dekbed Discounter

Hierboven zagen we Dekbed Discounter al voorbij komen als prima keuze voor een boxspring leasen. Deze partij is echter ook zeer bekend van TV en vele positieve klantenrecensies voor het kopen van een boxspring. Zo heeft Dekbed Discounter binnen haar assoritment hele goede boxsprings voor een van de laagste prijzen in NL.

#1. Beterbed

Beterbed is de meest bekende naam binnen Nederland voor het aanschaffen van een boxspring. Tot op heden is Beterbed nogsteeds de beste aanbieder waarbij zij een unieke prijs/kwaliteit-verhouding hebben met de meest goedkope boxsprings van hoge kwaliteit