TOP 3 Persoonlijke Kerstcadeaus Mannen voor Kerstmis 2023 | LOISIR.nl
2 min. leestijd

TOP 3 Persoonlijke Kerstcadeaus Mannen voor Kerstmis 2023 | LOISIR.nl

Kerstmis 2023 komt eraan. Je bent opzoek naar een origineel kerstcadeau voor mannen. Je vader, je broer, of wellicht je vriend. Vaak hebben ze zelf geen idee wat ze willen. Geen verlanglijstjes. Geen voorkeuren. ‘Doe maar wat’, of ‘ik heb alles al wat ik wil’. Een lastige situatie voor wie een leuk kerstcadeau wilt geven. Geen zorgen. Je bent niet alleen.

Hieronder vind je onze TOP 3 persoonlijke kerstcadeaus voor mannen. Een persoonlijk cadeau doet het altijd goed. Het geeft een emotionele dimensie. Ja, ook mannen zijn hier gevoelig voor. Wij bieden je de inspiratie, je hoeft het alleen nog maar persoonlijk te maken 😉.

1. Persoonlijke jaarkalander

persoonlijk-kerstcadeau-heren

Een leuk kerstcadeau voor mannen hoeft niet duur te zijn. Een persoonlijke jaarkalanders is een echte aanrader. Bij iedere maand kan je een positieve foto toevoegen. Je kan dit kerstgeschenk nog leuker maken met een eigen invulling.

Gewoon wat ideeën: schrijf bij iedere maand één activiteit op die jullie samen of met het gezin gaan doen. Geef hem een instructie om zijn ambitieuze doelstelling op te knippen in kleinere, maandelijkse doelen. Of voeg een aantal quotes toe die motiveren en positieve energie geven!

2. Persoonlijke laptoptas

persoonlijk-kerstcadeau-mannen

Een hippe laptoptas staat iedereen goed. Ook jouw man. Niet alleen beschermt een laptoptas zijn ‘werk’. Het zal hem vast en zeker ook aangenaam verrassen dat zijn eigen naam er op staat. Wij vinden dit kerstcadeau het allerleukste voor ondernemende mannen. Heeft jouw vriend of man een bedrijf? In dit geval kan je zijn logo en/of bedrijfsnaam op de laptoptas graveren. Niet alleen trendy, maar ook nog eens professioneel.

3. Bierpakket met persoonlijke bierglazen

Wil je aan de veilige kant zitten met een altijd-goed-kerstcadeau? Persoonlijke bierglazen zijn altijd goed. Wijndrinker? Er zijn ook persoonlijke wijnglazen te maken. Zijn eigen naam, jullie naam, een logo, alles kan gegraveerd worden op de bier- en wijnglazen.

Misschien minder origineel, maar wel pakkend. En altijd lekker. Met een iets ruimer budget kan je ook een cadeaupakket als geschenk geven voor komende kerstmis. In dit cadeaupakket zit ook nog een lekker biertje of een heerlijke wijn.

Persoonlijke kerstcadeaus voor mannen doen het altijd goed. Naast onze TOP 3 kan je natuurlijk ook een eigen creatief geschenk creëren. Of je kan bij de bovenstaande tips nog een persoonlijk bericht toevoegen. We hebben niet veel tijd. We leven één keer. Vaak zeggen we de mooiste worden op iemand zijn begrafenis. Waarom? Vertel hem nu hoeveel je van hem houdt. En als je heir moeite mee hebt, neem dan de tijd om je gevoel op papier te zetten. Vandaag is de kans om de mooiste dag van je leven te maken. En een leuk, persoonlijk kerstcadeau helpt natuurlijk altijd 😉.

Meer inspiratie? Bekijk hier alle persoonlijke kerstcadeau ideeën voor heren.

Tip: als je meerdere leuke cadeaus ziet, kan je ook een verlanglijst maken.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie