Cadeau voor Vriendin | 29x Leuke Tips en Ideeën [Inspiratie 2023]
18 min. leestijd

Cadeau voor Vriendin | 29x Leuke Tips en Ideeën [Inspiratie 2023]

Opzoek naar cadeau voor vriendin? Dan is deze blog met 29x cadeau ideeën en cadeautips voor vriendin perfect voor jou! Een origineel cadeau geven aan je vriendin voor bijvoorbeeld haar verjaardag kan nogal een tijdrovende klus zijn. Doe daarom inspiratie op in deze blog over leuke cadeaus voor je vriendin, want je gunt haar natuurlijk het beste. Daarnaast is een geschenk geven ook belangrijk voor de relatie, want het laat zien hoeveel je precies om haar geeft.

Ben jij het hiermee eens? Lees dan zeker verder.

In het kort zijn er drie soorten cadeaus waarmee je altijd punten scoort. Dit zijn sieraden, persoonlijke cadeaus en samen een dagje weg. De inhoud van deze blog zal deze volgorde aanhouden. Eerst gaan we kijken naar sieraden die geschikt zijn om te geven als verjaardagscadeau aan jouw vriendin. Vervolgens gaan we kijken naar originele cadeau ideeën voor persoonlijke kados. Tot slot geven we je inspiratie voor een dagje weg. Want samen een dagje weg is ook een superleuk cadeau. Vrouwen willen nu eenmaal veel tijd doorbrengen met hun lovers. Deze blog gaat dus puur over cadeaus voor een vriendin. Eerder hebben we ook blogs geschreven over cadeaus voor moeders, cadeaus voor dochters en kerstcadeaus voor dames.

Inhoud van deze cadeau inspiratie blog:

 1. Persoonlijk cadeaus voor vriendin (tip 1 tot 12)
 2. Sieraden cadeaus voor vriendin (tip 13 tot 22)
 3. Samen dagje weg cadeaus voor vriendin (tip 23 tot 29)

PS: onderaan deze blog vind je onze allerbeste cadeau idee voor een vriendin. Uniek, origineel, en geschikt voor iedere gelegenheid en budget!

PERSOONLIJK CADEAU VOOR VRIENDIN

Persoonlijke cadeaus voor vriendin zijn altijd waardevol. Vaak hoeft een persoonlijk cadeau helemaal niet duur te zijn. Wat hierbij telt is de emotionele waarde en de tijd en energie die je erin steekt. We gaan nu naar enkele cadeaus kijken waarbij de emotionele waarde de boventoon voert. En aangezien vrouwen nogal emotioneel (kunnen) zijn, ga je zeker punten scoren met onze inspiratievolle cadeautips. Enjoy!

#1 PERSOONLIJKE CADEAUKAART

originele-cadeaukaart-idee

Houd je vriendin wel van een feestje? Met de meeste cadeaukaarten kan je spullen kopen. Altijd goed, maar niet het meest sprankelende cadeau. De oplossing: geef je vriendin een persoonlijke cadeaukaart! Ideeën nodig? Denk aan de nieuwe Festival Cadeaukaart in Nederland. Deze persoonlijke cadeaukaart kan je vriendin gebruiken als tegoed om een festival te bezoeken. De kaart kan gebruikt worden bij festivals in zowel binnen- als buitenland. Als tegoed kan er 10,- tot 150,- euro op worden gezet, wat deze cadeautip geschikt maakt voor zowel een klein als groter cadeau. Bekijk hier meer informatie.

Hoe gaaf zou het zijn als zij naar een volgende festival gaat dankzij jouw idee? Nieuwe, leuke herinneren opbouwen, en (samen) genieten van het moment. Uiteindelijk is dat waar het om draait in het leven!  

#2 GIFT BOX

Een origineel cadeau voor je vriendin maak je door het zelf samen te stellen! Stel zelf een geschenkset samen, oftewel een gift box. In zo’n gift box stop je een paar lievelingsitems van je vriendin. Super leuk dus, maar het vraagt wel een beetje inspanning en creativiteit. Vraag je daarom goed af wat je vriendin zou willen als cadeautjes. Gebruik als inspiratie onze cadeau ideeën! Prijs: dit hangt af van je Gift Box. Wij beoordelijken Goodiebox als beste keuze. 

Ook hebben we nog twee andere geschenk suggesties: je kunt kijken voor een kledingbox, of voor een beautybox. In dit artikel vergelijken we de beste kledingboxen voor vrouwen de we zien als cadeautip voor vriendin. En klik hier voor alle beautyboxen vergelijken

#3 FOTOCOLLAGE

Een fotocollage is de perfecte manier om te laten zien hoeveel je van haar houdt. Een tip voor een fotocollage is om niet alleen foto’s van jullie samen te gebruiken, maar ook foto’s van haar vrienden of waar jij met haar vrienden op staat. Dit heeft als boodschap dat je een belangrijk onderdeel bent van haar leven, maar dat je ook behoort tot haar vriendengroep en familie. Hierdoor creëer je een groter draagvlak voor gemeenschappelijke overeenkomsten! Je kan een fotoframe kopen, of je kan zelf creatief zijn met het maken van een fotocollage. De prijs is dus geheel afhankelijk van hoeveel tijd en energie je er in wilt steken. Houd rekening met een budget van tussen de 10 tot 40 euro. Een leuk cadeau voor vriendin!

Op de website van Myposter.nl kan je snel en eenvoudig leuke fotocollages maken met mooi design.


cadeau idee voor jouw vriendin

#4 PERSOONLIJK FOTOBOEK

Een erg leuk en niet zo duur cadeau is een persoonlijk fotoboek van mooie momenten samen met je vriendin. Een persoonlijk cadeau wordt altijd erg gewaardeerd door vrouwen, want ja ze zijn nu eenmaal emotioneel. Maar ook voor jezelf is het leuk om een persoonlijk fotoboek samen te stellen. Zo herleef je samen de mooie momenten van jullie relatie! Een fotoboek kan ook leuk zijn als afscheidscadeau voor een vriendin die tijdelijk naar het buitenland gaat. Prijs: verschillend per aanbieder. Deze en andere leuke persoonlijke cadeaus voor vriendin vind je via deze link van Yoursurprise.

#5 CARVED HEART

Een prachtig cadeau voor je vriendin! Bij deze canvas kan je jouw eigen naam invullen. Wat is er mooier dan een prachtige canvas met carved heart. Dit cadeau heeft een vleugje nostalgie, want veel stelletjes hebben wel eens een hart gekrast in een boom. Leuk en persoonlijk! In deze blog lees je ook 20 andere leuke cadeautips voor haar.

#6 HEART IN SAND

Dit cadeau lijkt op onze vorige cadeautip, maar dan weer net even anders. Een canvas heart in sand is eveneens een erg leuk cadeautje dat jullie relatie weergeeft. Persoonlijk vinden we dit cadeau voor vriendin wel een tikkeltje standaard. Daarom is ons advies om dit design als inspiratie gebruiken. Onze cadeautip voor vriendin is daarom: ontwerp je eigen schilderij voor jouw vriendin of vrouw. Dit hoeft niet per se een hartje te zijn, maar kan ook een ander symbool zijn dat tekenend is voor jullie relatie. De prijsindicatie voor een schilderij zoals hierboven is €39


cadeau idee voor vriendin

#7 CANVAS LIEFDE

Bij onze volgende twee cadeau ideeën blijven we nog even bij een canvas met een persoonlijke boodschap. Een liefdevolle tekst op canvas is natuurlijk erg leuk en persoonlijk. Genoeg inspiratie! Het leuke aan dit cadeau voor vriendin is dat je verschillende standaard teksten heb die erg leuk zijn om te geven. Een ander leuk idee is echter om je eigen one-liner te laten bedrukken, of om dit zelf op een houtenbord te schilderen. Je zou dan een zin kunnen gebruiken die jullie relatie omschrijft. Deze en andere leuke persoonlijke cadeaus voor vriendin vind je via deze link van Yoursurprise.

#8 CANVAS LIEFDE (2)

Wederom een canvas met een persoonlijke tekst. Maar het verschil zit in de afmeting en vormgeving. Dit bord heeft een mooie grijze tint dat neigt naar het antieke. Ook de afmeting is verschillend, ditmaal langwerpig in plaats van vierkant. Persoonlijk vinden wij dit design veel mooier en is de kleur ook mee universeel voor vrijwel iedere woning (staat gewoon mooier).

Cadeaus met persoonlijke tekst zijn altijd een stuk leuker dan een identiek hetzelfde cadeau zonder persoonlijke tekst. Snap je hem ;)? Tegenwoordig kan je veel producten ook bestellen met een persoonlijke tekst. Zo geef je dus letterlijk een persoonlijke touch! Wil je meer informatie? Lees dan eens deze link over deze 10 originele gepersonaliseerde cadeautips voor jouw vriendin.

Je kan echter ook een cadeau voor vriendin geven waarbij je zelf het bord schildert. Dan zal je wellicht niet zo gaaf patroon krijgen als hierboven, maar je kan wel een werkelijk unieke liefdes canvas maken. Bovendien is het ook een stuk goedkoper, maar dat is natuurlijk niet de doorslaggevende factor bij een cadeau voor vriendin (toch ;-)).

#9 INITIALEN BOX

Een initialen box is een erg leuk cadeau idee om te geven aan je wederhelft. Waarom? Omdat het zowel persoonlijk als functioneel is. Je kan een persoonlijke naam laten graveren met een grote letter. Maar ook is het een handige box dat gebruikt kan worden om sieraden en/of een horloge, van bijvoorbeeld LOISIR, in op te bergen. Prijs: verschillend per aanbieder maar rond de 19 euro. Ook zou zo’n initialen box erg leuk zijn als housewarming cadeau. Hiermee kunnen de nieuwe huisbewoners meer persoonlijkheid aan hun nieuwe huis geven. Deze en andere leuke persoonlijke cadeaus voor vriendin vind je via deze link van Yoursurprise.

#10 ZELFGEMAAKTE CHOCOLA

persoonlijke cadeau voor vriendinChocola is ALTIJD goed. Daarom is het wel een leuk idee om zelf chocola samen te stellen en dit als kado te geven aan je vriendin. Inmiddels zijn er websites waarop je een eigen chocolade creatie kan maken. Dit kan een simpele reep zijn, een kerstboom of een hartje. Maar de standaard figuren kan je geheel customizen naar jouw persoonlijke smaak. Prijs: vanaf €7,95.

Ook kan je andere persoonlijke chocolade producten laten maken. Denk hierbij aan een MEGA toblerone met de naam van jouw vriendin erop. Bedenk alleen wel dat zo’n cadeau voor je vriendin niet bevoordelijk is voor de gezondheid, haha! Gelukkig moet een keertje wel kunnen. Deze en andere leuke persoonlijke cadeaus voor vriendin vind je via deze link van Yoursurprise. Nu we er zo over nadenken zou zo’n persoonlijke chocolade cadeau ook super grappig zijn als bruiloftscadeau!

#11 WIJNGLAZEN MET PERSOONLIJKE TEKST


persoonlijke wijnglazen als cadeautip vriendin

In principe kan je een vrouw altijd blij maken met de volgende items: sieraden, wijn en chocola. Het cadeau geven van dan deze items is altijd goed. Maar het is wel iets minder origineel uiteraard. Persoonlijke wijnglazen zijn daarentegen wel origineel en ook nog eens handig voor de fanatiek wijndrinkers! Denk aan inspiratievolle teksten die je vriendin raken, dat zal vast en zeker een prachtig kado zijn. Maar naast wijnglazen kun je ook andere soorten glazen, zoals een theeglas, bierglas of whiskeyglas laten graferen met persoonlijke tekst. Kortom, deze persoonlijke cadeautip kan voor soort vriendin: van theeleut tot wijnkoninging! Deze en andere leuke persoonlijke cadeaus voor vriendin vind je via deze link van Yoursurprise.

Wat ook echt hilarisch is, is de Wine Bottle Glass van de foto hieronder. Dit is het ultieme geschenk voor de echte zuipschuit haha!


grappig cadeau aan vriendin

#12 MIX CD MET LIEVELINGSNUMMERS

Een laatste persoonlijk cadeau voor vriendin is een mix cd. Op deze cd zet je alle lievelingsnummers van je vriendin. Dit hoeven natuurlijk niet alleen love songs te zijn. Wees creatief! Denk aan nostalgie, bijvoorbeeld de eerste keer dat jullie samen naar muziek gingen luisteren. Sommige vinden deze cadeautip wat afgezaagd, maar aan de andere kant is het ook weer iets uit het verleden en dus old school. Daarnaast is het wel echt heel persoonlijk en ook een goedkoop alternatief.

SIERADEN CADEAU VOOR VRIENDIN

Een sieraden cadeau voor vriendin is altijd perfect. Als je aan een vrouw vraagt wat ze nooit genoeg heeft, dan zullen de meeste antwoorden: sieraden! Sieraden als cadeau heeft vooral een functionele waarde, want het geeft dames meer zelfvertrouwen. En geloof mij heren; wanneer jij een sieraad als cadeau geeft, dan zal jouw vriendin daar dolgelukkig van worden. En uit dankbaarheid jij misschien ook wel ;). We gaan nu enkele inspiratievolle cadeau ideeën en cadeau tips geven voor sieraden aan een vriendin. En mocht je nog niet voldaan zijn na deze blog, check dan ook dit artikel over populaire sieradentrends.

#13 RING CADEAU VRIENDIN


ring cadeau vriendin

Als je er zeker van wilt zijn dat je een cadeau geeft aan je vriendin van waarde, dan is een mooie ring een voor de hand liggende keuze. Een ring is altijd goed, maar kan ook lastig zijn om te geven. Wil je een ring cadeau geven aan je vriendin? Let dan op deze tips:

 1. Let goed op haar ringmaat! 
 2. Kijk of je een ring kan kopen die bij een van haar andere ringen past. Zo kan ze een sieraden setje maken net zoals op de foto hierboven.
 3. Let goed op de kwaliteit van de ring. Als de ring een IP laagje heeft dan gaat deze minder lang mee dan een vergulde ring. Dat laatste is alleen wel een stuk duurder helaas.

Leuke dames ringen voor betaalbare prijs kan je online bestellen via deze link voor het grootste assortiment in Nederland met maar liefst 155.000 ringen!

#14 ARMBAND CADEAU VRIENDIN


armband cadeau vriendin

Een armband cadeau voor je vriendin is erg leuk om te geven als bijpassende accessoire bij een horloge. Een andere leuke optie is om meerdere armbandjes te kopen om te combineren. Bedenk goed of je vriendin houdt van trendy of eerder stijlvol.

Tips om op te letten als je een armband cadeau wilt geven aan je vriendin:

 1. Heeft ze een smalle of vollere pols? Sommige armbandjes kan je alleen maar vastklikken, en dan loop je het risico dat deze te klein voor haar pols is. En sommige armbanden kunnen niet inslinken, maar wel uitrekken. Deze kan soms te groot zijn voor kleine polsjes.
 2. Wat is haar lievelingskleur? Zorg ervoor dat haar armband past bij haar karakter en kleur (opvallend of juist niet?)
 3. Let goed op de andere sieraden die ze heeft. Koop een armband die ze kan matchen.

Via deze link vind je meer armbanden dan je op één arm kan dragen!

#15 OORBELLEN CADEAU VRIENDIN

Uiteraard mogen oorbellen als cadeau idee voor je vriendin niet ontbreken! Meestal is het leuk om een setje te kopen waarbij de oorbellen goed aansluiten bij een mooie halsketting.

Wil je leuke oorbellen als cadeau aan jouw vriendinnetje geven? Let dan op deze tips:

 1. Heeft ze een smal of voller gezicht? Bij een smal gezicht zullen kleine oorbellen meer geschikt zijn. En bij een voller gezicht staan grotere oorbellen beter.
 2. Hoe draagt ze haar haar? Is ze iemand die vaak haar haar opsteekt zoals op de foto hierboven? In dat geval zal iedere oorbel snel opvallen. Maar als ze altijd het haar over haar oren draagt, zijn langere oorbellen meer geschikt omdat die dan beter opvallen.

Via deze link vind je alle soorten en maten oorbellen die je maar kunt bedenken. Als je oorbellen als geschenk wilt geven zal je via die link zeker slagen!

#16 KETTING CADEAU VRIENDIN

Om de lijst aan te vullen eindigen we met een paar tips over halskettingen als cadeau aan vriendin:

 1. Kijk hierbij goed naar welke kleur en vorm je geeft aan je vriendin. Waar houdt ze van?
 2. Let goed op de lengte van de halsketting. Een ketting van 40 cm valt tussen borst en nek. En een ketting van 80/90 cm valt juist op de borst. Meestal staan kleine halskettingen beter op de nek, en grotere halskettingen beter op de borst.

Via deze link ga je naar een overzicht van alle halskettingen voor dames op Bol.com.

#17 FIJNE SIERADEN SETJES VOOR SMAL POSTUUR


fijn-sieraden-setje-kado-vriendin

Een fijn sieraden setje is een perfect geschenk voor een vrouw die houdt van klein, bescheiden en misschien zelfs een beetje onopvallend. De sieraden setjes op de afbeelding hierboven zijn lief en klein, waardoor ze niet erg opvallen. De prijs is maar 33 euro, en dat is inclusief gratis cadeauverpakking.

Maar als je echt wilt uitpakken en je vriendin echt blij wilt maken dan kan je gaan voor het o-zo-populaire sieraden merk Swarovski. Gelukkig hebben zij Swarovski de laatste jaren ook ietwat goedkopere sieraden setjes gemaakt. Die zijn nog steeds van top kwaliteit, maar wel iets meer betaalbaar als cadeau aan een vriendin.

#18 SIERADEN SETJE GROOT


grote-sieraden-cadeau-vriendin

Als er fijne sieraden zijn, dan zijn er ook grote sieraden. Een sieraden setje met grote sieraden is opvallend en zal waarschijnlijk ook veel complimenten opleveren. Er zijn meerdere webshops waar je een grote sieradenset kan kopen als geschenk voor vriendin. Vaak doen de kleuren zilver, roségoud en goud het wel goed. 

#19 KLEIN DAMESHORLOGE CADEAU


klein-horloge-cadeau-voor-vriendin

Een klein horloge als (verjaardag)cadeau voor vriendin is super leuk! De klokjes hierboven hebben allemaal een diameter van 38 tot 41 mm. Dit betekent dat het kleine horloges zijn die heel elegant en sierlijk staan. Als jouw vriendin weg is van kleine horloges, dan zou je zeker eens op de link hierboven moeten kijken! Eerder schreven we ook al een blog over dameshorloges cadeau geven, bekijk ook eens deze blog voor meer inspiratie over horloges. Prijs: vanaf €39 inclusief gratis cadeauverpakking en gratis verzending.

#20 GROOT DAMESHORLOGE CADEAU


groot-horloge-cadeau-voor-vriendin

Een groot horloge als geschenk geven aan je vriendin kan natuurlijk ook! De horloges hierboven hebben een diameter van 44 tot 47 mm (!). Door het prachtige design en de grootte, zijn het horloges dat lekker opvallen en de show stelen. Prijs: vanaf €39 inclusief gratis cadeauverpakking en gratis verzending.

#21 HORLOGE ARMBAND SET


Geschenkset cadeau vriendin

Misschien wel het allerleukste cadeau voor vriendin is een prachtig horloge armband setje! Toegegeven, de prijs kan hierdoor wat hoger zijn, maar dat is niet altijd zo. Zo schreven we eerder al over het horlogemerk LOISIR. Daar kun je relatief goedkope sieraden en horloges als cadeau voor je vriendin aanschaffen. Maar tegenwoordig kun je ook mooie horloge armband setjes bij bol.com online shoppen. Of als laatste tip raden we jullie de specialist van Nederland aan, zoals bijvoorbeeld Rosefield of Horloges.nl. Bij deze laatste webshop heb je namelijk keuze uit meer dan 2383 modellen. Daar zal je dus altijd slagen.

#22 CADEAUKAART SIERADEN VOOR VRIENDIN

Als je echt niet weet wat je als cadeau moet geven, dan adviseren wij een cadeaukaart voor sieraden. Een cadeaukaart is heel praktisch, want het is altijd bruikbaar. Toch is het wel een minder speciaal cadeau. Het is eerder een gift dat een vader of moeder zou geven aan zijn of haar dochter. Maar de keuze is uiteraard aan jou! Als je voor veilig wilt gaan kan je het beste een cadeaukaart van Bol.com geven. Want hun assortiment heeft tegenwoordig meer dan honderd duizenden producten, waardoor ze altijd zal slagen.

DAGJE WEG ALS CADEAU VOOR VRIENDIN

Samen een dagje weg als cadeau voor vriendin is erg leuk omdat je hierbij samen meer tijd doorbrengt. Deze cadeaus staan in het teken van samen tijd doorbrengen en dat is uiteraard heel waardevol! Je doet dus niet alleen haar een plezier, maar ook jezelf. We geven je nu enkele inspiratievolle tips voor samen een dagje weg als cadeau voor vriendin. Enjoy!

#23 SAMEN NAAR CONCERT

Samen met je vriendin naar een concert gaan is echt een super gaaf uitstapje als jullie echte feestbeesten zijn. Dit kan je natuurlijk ook doen samen met andere vrienden, zodat je met een mooi groepje bent. Je hoeft uiteraard niet naar een festival te gaan, want je kan ook naar een musical, improvisatieshow of een andere voorstelling gaan. Wees hier creatief in en let hierbij goed op wat je vriendin leuk vindt. Tip: kan je nog herinneren dat je vriendin iets zei als “Ow, daar zou ik toch graag naar toe willen gaan”. Is het antwoord hierop ja? Dan heb je vanaf nu een perfect geschenk voor haar ;)!

Zo vind je via deze link hele leuke belevenissen die je kan boeken als cadeau voor vriendin!


originele cadeautips voor vriendin

#24 SAMEN STEDENTRIP ALS CADEAU VOOR VRIENDIN

Leef in het hier en nu. Ontdek de wereld samen. Bezoek prachtige steden en maak je leven meer kleurrijk! Een stedentrip hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Via organisaties als cheaptickets of skyscanner vind je hele aantrekkelijke stedentrips voor een zacht prijsje! Oke oke, eerlijk toegegeven: een uitstapje zoals een stedentrip als cadeau voor vriendin is wel aan de prijzige kant. Dat is gewoon zo. Daarom adviseren we je aan om zo goed mogelijk onderzoek te doen op internet om een echt koopje te jagen. Een stedentrip als kado geven aan je vriendin is meer aanbevolen wanneer je al langer bij elkaar samen bent en bijvoorbeeld een 5-jarig jubileum vieren (5 jaar samen!!).

#25 ROMANTISCH AVONDJE UITETEN

Een romantisch avondje uiteten gaan is een standaard avondje tot een hele speciale avond omtoveren! Ga naar jullie lievelingsrestaurant, of probeer juist eens iets nieuws. Dit geeft ook meer veelzijdigheid aan jullie relatie en dat is allesbehalve saai ;). Een avondje uiteten hoeft overigens niet duur te zijn, want je kan ook vaak voor hoge kortingen terecht bij sterrenrestaurants. Smullen!

#26 TRENDY BACKPACK

Houdt jouw vriendin van reizen, of gaan jullie binnenkort backpacken? Dan is een trendy backpack een supergaaf cadeau voor haar! Vanwege de omvang is het een backpack tas die je gebruikt voor kortere wandelingen. Je hebt dus nog steeds een grote backpack nodig voor de heen- en terugvlucht. Maar door deze omvang is het ook een bruikbaar kado voor in het dagelijkse leven. Bijvoorbeeld voor naar het werk, tijdens haar studietijd of wanneer je besluit om samen een dagje uit te gaan! Via bol.com vind je genoeg inspiratie voor backpacks voor jouw vriendin.

Ook een goede laptoptas is een leuk cadeau voor zowel dames als heren.

#27 Persoonlijke fotokoffer

De persoonlijke fotokoffer is een toepasselijke cadeautip voor je vriendin wanneer ze graag doet reizen. Of gaat ze binnenkort bijvoorbeeld op een lange reis of afstudeerstage in het buitenland? Een koffer met een mooie afbeelding vanuit haar priveleven zorgt ervoor dat ze altijd dichtbij huis is. Deze en andere leuke persoonlijke cadeaus voor vriendin vind je via deze link van Yoursurprise.

persoonlijke cadeautips voor een vriendin

#28 De ultieme belevenis cadeautip voor vriendin

Als je echt een origineel en heel gaaf cadeau aan jouw vriendin wilt geven, dan is deze cadeautip jouw antwoord. Geef namelijk een memorabele belevenis in de vorm van een tandemsprong, vliegles, indoor skydiven of een gave rondvlucht door Nederland. Al deze vier opties zijn super gaaf, maar durft je vriendin dit geschenk wel aan? Zo vind je via deze link hele leuke belevenissen die je kan boeken als cadeau voor vriendin!


dagje weg cadeau vriendin geven


#29 Een culinair dagje weg

We eindige onze inspiratieblog van cadeaus voor een vriendin met de cadeautip: een culinair dagje weg. Denk hierbij aan een leuk evenement dat jullie samen kunnen doen, ofwel dat ze met andere vriendinnen kan doen. Er zijn vele soorten van culinaire dagjes uit die je als kado kunt geven. Denk hierbij aan een High Tea workshop tot aan een romantische overnachting met Oosterschelde kreeftmenu.

En dan nu zoals beloofd: onze beste cadeautip voor vriendin is het cadeau geven van een Goodiebox Giftbox! Het is echt een uniek en origineel cadeau idee dat geschikt is voor alle gelegenheiden en elke type vrouw. Mocht je nu nog niet uitgelezen zijn en nog meer inspiratie willen voor een leuk cadeau voor haar? Lees dan ook deze blog over originele verjaardagscadeaus voor haar. Wat vind jij het leukste cadeau uit onze lijst? Laat het ons weten in een reactie hieronder, dat vinden wij leuk!

All our photo’s are either (1) unique, (2) publiced on behalve or under command of third party requests or collaboration partners or (3) from free photo sources such as Pexels. Making copy’s by means of photocopy, printscreening, or any other duplication of our website or parts therefore is prohibited without written permission from us. We are not responsible for copy right exceedance for photo’s or pictures from our sources that are either (1) unique, (2) publiced on behalve or under command of third party requests or collaboration partners or or (3) from free photo sources such as Pexels.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Valentijnscadeau voor vrouwen, cadeau voor Valentijn - LOISIR
Door

Valentijnscadeau voor vrouwen, cadeau voor Valentijn - LOISIR

op 27 Dec 2016

[…] naar een leuk cadeau voor dames, dan kan je ook inspiratie opdoen uit onze andere blogs over: 1. cadeau voor vriendin: 25x cadeau ideëen en tips! 2. sieraden cadeau: inspiratievolle ideeen voor het perfecte cadeau! […]

Ilse de Hoog | Lief kaartje
Door

Ilse de Hoog | Lief kaartje

op 09 Mar 2017

Ik vind punt 24 echt het leukste cadeau die er bestaat! Gewoon samen lekker iets eten. Heerlijk :)

8x Een mooie en betaalbare damestas cadeau geven - LOISIR Fashionblog
Door

8x Een mooie en betaalbare damestas cadeau geven - LOISIR Fashionblog

op 26 Oct 2018

[…] hebben we het artikel over 25x leuke cadeau ideeën voor een vriendin geschreven. Maar in dit artikel gaan we je een helpen in jouw zoektocht naar de geschikte tas. Dit […]

10x leuke verjaardagscadeau ideeën voor moeders - LOISIR Fashionblog
Door

10x leuke verjaardagscadeau ideeën voor moeders - LOISIR Fashionblog

op 06 Nov 2018

[…] moeder? Niet voor iedereen gemakkelijk te bedenken. Eerder schreven we al een monsterblog over 25x cadeau ideen voor een vriendin. En nu schrijven wij een cadeaublog over leuke verjaardagscadeaus ideeën voor moeders. En ook voor […]

cadeaus voor haar in 2019 | 20x leuke cadeau ideeen
Door

cadeaus voor haar in 2019 | 20x leuke cadeau ideeen

op 13 Nov 2018

[…] Is er een gebeurtenis waardoor je een behoefte hebt aan een cadeau voor haar? Alleen heb je geen idee wat je aan haar kunt schenken? Een cadeau voor haar is vaker nodig dan je denkt. Denk maar aan gebeurtenissen zoals kerstmis of een verjaardag. Dus, wat geef je in godsnaam in zulke gevallen? In dit inspiratievolle artikel beschrijven we vele leuke cadeaus voor haar. We gaan kijken naar geschenken die geschikt zijn voor iedere vrouw. Ben jij dus opzoek naar een cadeau voor je vriendin? Of misschien wel voor je moeder, of je zusje? Wij gaan je verder helpen met een leuke selectie aan coole gifts voor haar, zoals we dit ook al eerder deden in deze blog voor cadeaus vriendin. […]

7x de leukste kledingboxen voor vrouwen die je niet mag missen! Fashionblog
Door

7x de leukste kledingboxen voor vrouwen die je niet mag missen! Fashionblog

op 16 Dec 2018

[…] deze fashionblog over kledingboxen zijn belandt: het geven van een kledingbox is ook een origineel cadeau voor een vriendin ;)! Dit bespaart je fashion blunders en bekom je leuke outfits voor je […]

10x leuke foto cadeau ideeën voor persoonlijke foto cadeaus
Door

10x leuke foto cadeau ideeën voor persoonlijke foto cadeaus

op 19 Mar 2019

[…] je een man bent, dan is een fotoboek een perfect cadeau aan je vriendin. Je deelt namelijk je ervaringen en laat dit voor altijd […]

Bruiloftscadeau idee nodig? Top 10 bruiloftscadeaus ter inspiratie
Door

Bruiloftscadeau idee nodig? Top 10 bruiloftscadeaus ter inspiratie

op 23 Mar 2019

[…] Check deze en andere leuke cadeautjes via deze link. Wil je nu meer inspiratie van leuke cadeaus voor haar? Lees dan eens deze blog over leuke cadeau ideeen voor een vriendin. […]

30x Leuke en originele cadeau ideeën voor haar verjaardag
Door

30x Leuke en originele cadeau ideeën voor haar verjaardag

op 01 Apr 2019

[…] geven van een mooi cadeau voor haar hoeft niet moeilijk te zijn […]

10 leuke ideeën voor gepersonaliseerd cadeau en meer tips voor zomaar
Door

10 leuke ideeën voor gepersonaliseerd cadeau en meer tips voor zomaar

op 21 Apr 2019

[…] ook eens deze blog over cadeau ideeën voor vriendin als je opzoek bent naar meer inspiratie voor een goed kado voor jouw […]

10x leuke verjaardagscadeautjes voor een klein prijsje binnen budget
Door

10x leuke verjaardagscadeautjes voor een klein prijsje binnen budget

op 27 Apr 2019

[…] Als je naast deze lijst nog meer inspiratie wilt, kan je ook onze populaire blog over 30 verjaardagscadeaus voor haar lezen. Daar zal je meer dan genoeg aan hebben! Of lees anders deze blog als je opzoek bent naar inspiratie over cadeaus voor vriendin. […]

10x zomaar cadeautje voor vriendin - LOISIR.nl Inspiratieblog
Door

10x zomaar cadeautje voor vriendin - LOISIR.nl Inspiratieblog

op 12 May 2019

[…] ook eens dit artikel over 28x cadeaus voor vriendin ter tips, ideeen en […]

15x mooie en betaalbare dames halsketting cadeau geven - Inspiratieblog
Door

15x mooie en betaalbare dames halsketting cadeau geven - Inspiratieblog

op 07 Jun 2019

[…] je meer cadeau inspiratie? Dan kan je beslist deze blog over 28x tips voor cadeau aan vriendin […]

3x mooie interieuraccessoires als cadeau voor haar (of jezelf)
Door

3x mooie interieuraccessoires als cadeau voor haar (of jezelf)

op 16 Jun 2019

[…] zou een leuk en origineel cadeau voor iedere vrouw […]

Verjaardagscadeautje voor een vriendin, 10 originele ideeën!
Door

Verjaardagscadeautje voor een vriendin, 10 originele ideeën!

op 21 Jun 2019

[…] uitpakken kan je ook een mooi sieraden setje samenstellen, of inspiratie halen uit deze lijst van sieraden als cadeau voor […]

Dé 15 leukste cadeautips voor vrouwen! - LOISIR.nl Inspiratieblog
Door

Dé 15 leukste cadeautips voor vrouwen! - LOISIR.nl Inspiratieblog

op 23 Jun 2019

[…] 28+ cadeautips voor vriendin […]

Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie