Goodiebox 2022 review & ervaringen: verwenmomentje!
5 min. leestijd

Goodiebox 2022 review & ervaringen: verwenmomentje!

De eerste Goodiebox van 2022 is binnen! In dit artikel gaan we kijken naar deze unieke beauty box: wat zal er deze keer in zitten? Daarbij gaan we een review over Goodiebox 2022 doen met alle ervaringen van dien Wij zijn al lid sinds 3 jaar! Zo schreef ik eerder al eens een uitgebreide recensie over Goodiebox als beauty box abonnement. Want waarom zou je voor Goodiebox kiezen wanneer je opzoek bent naar een beauty box abonnement? Om antwoord te geven op deze vragen starten we deze blog met een Goodiebox review over het concept. Ook gaan we kijken naar de inhoud van zo’n Goodiebox, zodat je weet wat je kan verwachten. Uiteraard gaan we het ook uitgebreid hebben over onze en andermans ervaringen met dit leuke beauty box abonnement!

Laten we snel verder gaan 😊. Of je kan verder lezen met dit artikel over beste beauty box abonnement vergelijken. Hierin lees je wat de beste keuze is onder de beauty boxen met onafhankelijke vergelijking!

Goodiebox 2022 review

goodiebox 2020 ervaringen

Ik waarschuw je alvast: vrij objectief ben ik niet meer wanneer het aankomt op een review van Goodiebox in 2022 . Immers, sinds begin 2019 ben ik al lid bij Goodiebox en ontvang iedere maand een prachtige beauty box met de leukste goodies erin. Zo werkt namelijk het concept: het is een lidmaatschap waarbij iedere je iedere maand een nieuwe beauty box krijgt thuisgestuurd. In een Goodiebox zitten allerlei leuke goodies, beauty producten en must haves. Wat je hierbij precies kan verwachten vertel ik je zo. Maar eerst iets over het waarom.

Want waarom zou je een beauty box abonnement willen? Mijn persoonlijke ervaring met Goodiebox is dat het echt een momentje van geluk en vol aangename verrassing is. Je weet namelijk nooit op voorhand wat er in de beauty box zit. Het is iedere maand weer een verrassing wat voor soort leuke items er ditmaal inzitten! De ene keer zit er een prachtige nieuwe (vaak trendy) handcrème in, en de andere keer is het een limited edition must have van bijvoorbeeld MyJewellery. Een Goodiebox heeft hierbij echt vele voordelen.

Zo is het niet alleen super gaaf om iedere maand verwend te worden, vol leuke, fijne en aangename goodies, make-up en verzorging. Maar het is ook prijstechnisch super interessant. Het is namelijk zo dat je lid kan worden voor 24,95 euro per maand. Maar hiervoor ontvang je wel iedere maand een beauty box met een minimale waarde van 80 euro. In praktijk is dit bedrag vaak veel hoger. Zo is mijn ervaring dat de laagste waarde ooit 88 euro was (die ik heb ontvangen sinds 2019), en de hoogste was 152 euro! Met andere woorden: we krijgen dus ook erg veel waarde voor ons geld. Dit is altijd prettig 😊.

Goodiebox 2022 ervaringen

goodiebox 2020 review

Als je lid wordt bij Goodiebox weet je nooit wat voor soort beauty- en verzorgingsproducten je deze keer weer krijgt. Iedere maand is een verrassing, iedere maand is een feestje. Op de foto van hierboven kan je wel zien wat voor soort producten je allemaal kan verwachten. Zo bevat iedere beauty box van Goodiebox een combinatie van beauty, verzorging en goodies (must haves). In mijn review van Goodiebox 2022 heb ik een aantal gave nieuwe producten ontvangen. Neem nu het A-merk van de_CURE als voorbeeld. Dit is een high-end serum wat je voortaan altijd als je dagelijkse dagcrème zou willen hebben, zo heerlijk verfrissend!

Een ander voorbeeld naast heerlijke crèmes van wat er doorgaans in een Goodiebox zit, zijn beauty producten zoals Mascara, eye-liners, poeders, enzovoorts. Ook zitten er vaak leuke goodies in. In dit specifieke geval als eerste Goodiebox review van 2022 zitten er Moon Pads in. Altijd van die handige goodies die je nog niet hebt. Niet voor niets is Goodiebox een van de beste beauty box abonnementen die er is binnen Nederland.

Wil je meer weten over alle voordelen van Goodiebox? Klik dan nu op deze link met alle informatie over Goodiebox!

Goodiebox als kerstgeschenk ervaringen

Hieronder lees je een van de ervaringen over het krijgen van een Goodiebox als cadeau tijdens de kerst. Zo had ik mijn beauty box cadeau gegeven aan mijn zus, gewoon omdat ze het verdient. Dat is dan ook het mooie, want je hoeft niet altijd iedere maand zelf je beauty box te houden natuurlijk. Al is het wel heel verleidelijk om dit wel te doen 😉. Maar zoals ze zeggen: sharing = caring! Dus zo af en toe iemand anders je Goodiebox geven doet veel goeds. Hieronder de review over Goodiebox van mijn zus.

“Met kerst heb ik een goodiebox cadeau gekregen. Ik was helemaal verrast. Aandachtig heb ik de uitleg van de box gelezen. Mijn box bevat allemaal producten die je nachtrust ten goede zou moeten komen. Een heerlijk maskertje van dr. botanicals, meteen de dag erna al gebruikt. Dit slaapmasker bevat granaatappel, lekker verfrissend. Een peeling voor mijn voeten, altijd fijn en het product heeft ook echt gedaan wat het moet doen! De nachtcrème voor het gezicht heb ik nog niet gebruikt. Heb een gevoelige huid en durf het nog niet helemaal aan. Een body butter van Manna Kadar met daarin verwerkt zeewater, altijd lekker en goed voor de hydratatie van de huid. De concealer is altijd welkom, ideale uitkomt om even te verdoezelen wanneer ik een nacht wat slechter heb geslapen en wat oneffenheden weg te werken. Het extra cadeautje, de scrunchie, gebruik ik zelf niet. Hij zag er wel erg leuk uit en dat dacht m’n nichtje ook. Die was er blij mee! Kortom; ik was aangenaam verrast en blij met deze goodiebox.”

Wil je meer weten over alle voordelen van Goodiebox? Klik dan nu op deze link met alle informatie over Goodiebox! En wie weet verwen jij jezelf binnenkort met een heerlijk momentje voor jezelf 😉.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie