Deze Unboxing Review over Goodiebox met foto’s mag je niet missen!
6 min. leestijd

Deze Unboxing Review over Goodiebox met foto’s mag je niet missen!

Het is weer tijd voor een nieuwe Goodiebox Unboxing review met unieke foto’s van wat er ditmaal in de beauty box zit! Als je wel eens vaker mijn blogs leest weet je dat ik veel unfolding reviews maak van de maandelijkse Goodiebox (en andere beauty boxen). Zo kan je ontdekken of het iets voor jou is, en daarom mag je deze unboxing review over Goodiebox zeker niet missen! Zo heb ik deze keer de Goodiebox van de maand Juli uitgepakt. Iedere keer is het weer een verrassing wat er in zit. En 1 ding is zeker: Goodiebox is altijd weer een maandelijks verwenmomentje waar je heel erg blij van wordt.

Laten we dus snel doorgaan naar de unboxing review om te kijken wat er ditmaal in de Goodiebox zat!

Eerst iets over het concept van Goodiebox, hoe werkt het?

Goodiebox unboxing review

Voor wie zich af vraagt wat Goodiebox nou precies inhoudt, eerst nog even kort iets over het concept. Goodiebox is een maandelijks abonnement waarbij je iedere maand een nieuwe beauty box krijgt thuisbezorgd. In deze beauty box zitten de leukste en meest trendy beauty producten en andere leuke goodies van dat moment. In iedere maandelijkse box zit een minimale waarde van 80 euro, terwijl het maar 24,95 euro per maand kost. De waarde kan je overigens gemakkelijk zelf achterhalen, want er zit altijd een kaartje met product en prijs informatie bij. Maar wat centraal staat is een maandelijks verwenmomentje voor jezelf. Even wat quality time voor jezelf omdat je het verdient. Om de dagdagelijkse stress te ontsnappen. Heerlijk, dat momentje voor jezelf!

Wil je meer in detail weten wat een beauty box nou precies inhoudt, en weten of het iets voor jou is? Dan kan je deze blog lezen: wat is een beauty box abonnement? Maar lees eerst nog even door om deze unboxing review over Goodiebox niet te missen.

Goodiebox Test: Uitpakken en Review

Goodiebox uitpakken review

Dus, wat zit er allemaal in een Goodiebox? Tja, dat blijft iedere maand weer een leuke verrassing want er zitten altijd nieuwe goodies in! As we speak heb ik mijn Goodiebox uitgepakt. Laten we de producten eens testen. Want dan begint het, de Goodiebox wordt thuis bezorgd. Ik heb er niks voor hoeven doen, want eenmaal geabonneerd wordt iedere Goodiebox maandelijks gratis thuisbezorgd. Yes! En nu snel (en toch rustig) de Goodiebox uitpakken.

Goodiebox test recensie

Het is letterlijk weer een feestje: de Goodiebox heeft een mooi design en ziet er feestelijk en aantrekkelijk uit. Wanneer je de box opent blijft het nog even spannend, want de goodies zijn nog ingepakt. Er zit een kaartje bij die direct opvalt, met de tekst “Wear Your Pride”. Want zo doen ze dat bij Goodiebox, iedere maand heeft een bijzonder thema. In het kaartje vind je dan ook meer informatie. Niet alleen over welke producten er in zitten, maar ook wat het thema inhoudt. Zo willen ze ons met deze box aanmoedigen om beauty producten te gebruiken die wat gewaagder zijn dan je (misschien) gewend bent. Wat centraal staat is om het te dragen met trots, en ons bijzondere zelf te durven zijn omdat we dankzij zelfliefde en acceptatie de wereld een stukje mooier maken. Een inspirerende tekst waardoor ik nog meer gemotiveerd raak om mijn Goodiebox te openen! (niet dat dit nodig is 😉). Naast de spannende ervaring voel ik mijzelf ook geïnspireerd.

Wist je al dat Goodiebox wordt gezien als de beste beautybox van Nederland? Voor meer informatie lees je dit artikel over beste beauty box abonnement vergelijken. Hierin lees je wat de beste keuze is onder de beauty boxen met onafhankelijke vergelijking!

Welke producten zitten er in een Goodiebox?

Goodiebox recensie blog

Goodiebox unboxing

Goodiebox producten testen

De foto’s van hierboven laten zien welke producten er deze keer in een Goodiebox zitten. Daarbij zal ik enkele producten uitlichten. Zo zit er de nagellak genaamd “Bird of Paradise” bij. Naast de paradijselijke kleur van dit lakje is er nog iets anders bijzonder aan. Zo heeft deze nagellak de meeste stemmen gekregen van alle Goodiebox members via Instagram. Hoe leuk is dat? Goodiebox is dus echt een community (die er ook letterlijk is), waarbij ze goed luisteren naar de voorkeuren van hun members. Dit doen ze niet met alle producten, maar gewoon zomaar eentje per box. De andere goodies zijn er namelijk om ons te verrassen en worden door het team van Goodiebox geselecteerd.

Een andere goodie die ik wil uitlichten is de oogschaduw palette van LARITZY (en bijbehorend de Blending Brush van Nire). Want niet alleen kan je hierdoor Mix en Match creëren voor de perfecte ooglook, ook geeft Goodiebox beauty advies. Zo vind je via het bijgevoegde kaartje een pro tip waarin ze verwijzen naar een video. In deze video leer je hoe je de verschillende kleuren laag voor laag kan blenden. Een beauty tip voor gevorderde dus! En ook dat mag je bij Goodiebox verwachten: ze kennen de in’s en out’s van de beauty trends, waarbij ze ons graag van advies voorzien. Het is meer dan een beauty box, het is ook een inspirerende belevenis!

Hoeveel productwaarde zit er in een Goodiebox?

De totale waarde van mijn Goodiebox is 95 euro. En met de gratis limited edition van botanicals die er extra bij komt, is de totale waarde van deze Goodiebox maar liefst 128 euro. En hier betaal je dus maar 24,95 euro voor. Dat terwijl je toch wel een lange tijd vooruit kan met deze leuke beauty goodies. Klopt dat wel? Jazeker! Want dat je een maximale waarde krijgt per Goodiebox is een van de redenen waarom Goodiebox met stipt op nummer 1 staat van de top 3 beste beauty boxen. Er zit superveel waarde per box in, en dat maakt het ook nog eens een besparing voor je eigen portemonnee! Een mooi bijkomend voordeel.

Maar de grote besparing is niet mijn grootste reden waarom ik fan en member ben van Goodiebox. Zoals je hierboven hebt gezien gaat het om de gehele belevenis. Het is echt een momentje voor jezelf. Iedere maand kijk ik weer uit naar mijn beauty box, en kan ik niet wachten met uitpakken. En toch doe je het heel voorzichtig uitpakken, omdat het haast als je maatje voelt. Het klinkt gek, maar je moet zelf de Goodiebox ervaren om te weten hoe dit maandelijkse verwenmomentje voor jezelf voelt! Een van de meest bijzondere concepten van dit moment als je het mij vraagt.

Mijn conclusie over Unboxing Review na het testen van de Goodiebox

Maandelijks ontvang ik een Goodiebox en dit is slechts een van de vele unboxing reviews die ik voor jullie heb geschreven. Naast Goodiebox test ik ook vele andere beauty boxen, waaronder Dutble en Lookfantastic. Mijn eerlijke mening is dat ik een echte fan van Goodiebox bent. Zo heb ik eerder al eens een blog geschreven over de 9 beste Goodieboxen vergelijken. Als je een overzicht wilt van welke beauty boxen er zijn, en welke voor jou het beste is, lees dan zeker die blog. Maar de conclusie mag helder zijn: Goodiebox is de beste beauty box in Nederland. De hele belevenis erom heen is echt geweldig. Als member sta jij centraal. De Goodiebox is voor jou. Jouw maandelijkse verwenmomentje om even tijd aan jezelf te besteden. En ook qua kwaliteit en waarde van de producten krijg je het meeste waar voor je geld bij de Goodiebox (in vergelijking tot andere beauty boxen). Het is dan ook niet voor niets dat ze een klanttevredenheidsscore krijgen van 9.8 uit 10 (600+ recensies). Dat is echt bizar hoog!

Wil jij net als ik ook member worden van de Goodiebox Community? Ga naar hun aanbiedingspagina en ontdek of de Goodiebox ook iets voor jou is. Ik kan je garanderen dat je het geweldig gaat vinden. En wil je toch op een gegeven moment stoppen? Geen probleem want het abonnement is eenvoudig per e-mail 24/7 opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast, maar eenmaal de Goodiebox geprobeerd wil je niets anders meer 😉. Mis dit unieke verwenmomentje voor jezelf niet, want je verdient het!

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie