arrow_drop_up arrow_drop_down

Dutble Beauty Box Unboxing en Test Review (met echte foto’s)

Als je mijn blogs vaker leest dan weet je misschien al dat ik veel artikels en recensies over beauty box abonnementen schrijf. Ditmaal gaat de review over een unboxing van Dutble beauty box. Zo ontvang ik eens in de zoveel maanden een nieuwe beauty box van Dutble zodat ik er een test recensie over kan schrijven voor mijn lezers. Deze keer heb ik de Dutble Beauty Box zomereditie mogen testen. Hieronder lees je mijn recensie met foto’s van de unboxing.

Maar voor wie nog niet bekend is met het Dutble beauty box abonnement zal ik eerst kort iets vertellen over wat het inhoudt.

Wat is Dutble, en wat houdt een beauty box abonnement in?

beauty box uitpakken review foto's

Dutble is een Beauty Box abonnement waar je lid van kan worden. Het concept van een beauty box abonnement is dat je er lid van kan worden. In het geval van Dutble ontvangt ieder lid eens per twee maanden een nieuwe Beauty Box vol leuke goodies en beauty producten! Bij andere beauty box abonnement aanbieders (waarover straks meer) is het een box per maand, maar bij Dutble is het dus om de drie maanden. Een beauty box abonnement houdt dus in dat je om de twee maanden een nieuwe doos krijgt met daarin leuke goodies, make-up en verzorgingsproducten.

Dus hoe werkt een Dutble beauty box abonnement? Dit zijn de stappen:

  1. Meld je aan bij Dutble en ontvang je eerste beauty box als welkomstcadeau voor slechts 5 euro. De Dutble beauty box heeft een minimale waarde van 100 euro.
  2. Doorlopend betaal je 27 euro per twee maanden, dus je ontvangt om de twee maanden een nieuwe beauty box ter waarde van 100 euro.
  3. Eenmaal aangemeld? Dan hoef je niks meer doen en alleen nog maar te genieten van je 2-maandelijkse beauty box die je gratis en automatisch krijgt thuisgestuurd. Genieten!

Wat leuk is aan Dutble is dat je direct na het inschrijven al je eerste beauty box abonnement als welkomstcadeau krijgt. Dan betaal je alleen 5 euro voor de verzendkosten, maar dat is natuurlijk geen geld voor een beauty box ter waarde van minimaal 100 euro.

Wat zit er in de Dutble Beauty Box? Unboxing & test review

Ik heb de Dutble beauty box zomereditie ontvangen en hierbij geef ik een unboxing & test recensie van de inhoud. Want wat zit er allemaal in een Dutble goodiebox? Nou, aardig wat goodies dus! Hieronder zie je een aantal foto’s van het eerste moment na openen van de gift box:

dutble beauty box unfolding

Dutble unfolding test review

unboxing review dutble beauty box

 

Let wel op: iedere giftbox bevat weer andere beauty producten. Zo zorgt Dutble ervoor dat je nooit dezelfde producten ontvangt (althans, zover ik weet). Dat is wel fijn want zo heb je nooit overbodige producten waar je niet veel mee kan.

PS: het dameshorloge en de ring op de foto’s is van onze eigen sieraden merk.

PSS: vaak doe ik de beauty boxen die ik ontvang weggeven via een Win-actie! Volg mijn Instagram account voor deze en meer Give Aways. Het is volledig gratis.

Mijn recensie over Dutble Beauty Box

Na het uitpakken van mijn Dutble beauty box was ik blij verrast. Het is werkelijk een feestje zoals hoe het binnenkomt. Het begint met een platte, witte doos. Niks spannends nog. Maar na het openen van de box is het alsof je een feestje in huis hebt gehaald. Bijna letterlijk met al dat confetti! Even los van de inhoud werd mij direct iets duidelijk: van de Dutble beauty box word je blij!

Als ik kijk naar deze box dan zijn het nog steeds leuke producten. Ik ken zelf het merk Nemi niet, maar er zit een leuk armbandje / enkelbandje bij en ook een mooie ketting. En de flamingo cupholder is een grappige goodie. Die ga ik zeker mee nemen voor op het werk! De lippenstift van Sovain is ook een leuke toevoeging!

In de vorige Goodiebox van Dutble had ik andere goodies ontvangen, waaronder een prachtig Perditi horloge t.w.v. 160 euro. Als ik de zomereditie beauty box vergelijk met mijn vorige beauty box, dan was die wel een stuk mooier (eerlijk is eerlijk). Maar goed, als je er over nadenkt betaal je maar 27 euro voor zo’n beauty box. Als ik kijk naar alle producten die erin zitten is dat echt wel goedkoop, want als ik dezelfde producten in de winkel moet kopen ben ik al snel meer dan 100 euro kwijt.

De ene box is de andere niet, en daardoor blijft het iedere keer weer een verrassing. Wat zou er deze keer in mijn box zitten? Zo kijk ik nu alweer uit naar mijn volgende giftbox van Dutble zodat ik die kan uitpakken, foto’s kan maken en er een mooie review over kan schrijven om jullie te inspireren!

Welke andere Beauty Box abonnementen zijn er?

De trend van Beauty box abonnementen is hot en trendy! Met de dag wordt deze luxe service populairder onder vrouwen. In de afgelopen tijd zijn er dan ook veel beauty box abonnementen bijgekomen. Dat maakt de keuze niet gemakkelijker! Daarom vind je onderaan dit artikel dan ook de top 3 beste beauty box abonnementen van dit moment zodat je de beste keuze niet hoeft te missen. Maar wat we zien is dat iedere beauty box aanbieder beetje bij beetje hun eigen unieke aanbod creëren. Dat maakt de keuze dan weer iets gemakkelijker omdat je betere producten en service op maat krijgt. Meer weten? In dit artikel heb ik de 9 beste Goodieboxen met elkaar vergeleken.

Is Dutble de beste Beauty Box?

Dutble is naar mijn mening een goede aanbieder van een beauty box abonnement met leuke goodies in iedere box. Qua prijs en kwaliteit verhouding behoren ze zeker tot de top 3 van de beste beauty box abonnementen. Maar toch staan ze niet op nummer 1, want er is een beauty box abonnement aanbieder die nog betere kwaliteit en service biedt. Er is wel een kanttekening: als je liever meer goodies zoals sieraden en accessoires ontvangt in plaats van meer make-up en verzorgingsproducten, dan is Dutble wel de beste beauty box abonnement. Want dat is het unieke aan Dutble: ze richten zich vooral op goodies in de vorm van sieraden en accessoires. Zo had ik laatst een super mooi Perditi dameshorloge in mijn goodiebox. Alleen dat horloge heeft al een winkelwaarde van 160 euro!

Wil je toch liever gaan voor het beste beauty box abonnenemnt? Voorkom dan dat je de beste beauty box abonnement mist, en lees hier de top 3 beste beauty boxen van dit moment. Daarin lees je uitgebreid wat de top 3 beste beauty boxen zijn en ook waarom!

Dutble unfolding test review

Waarom wel kiezen voor Dutble Beauty Box als ze niet de beste zijn?

De beste beauty box hangt een beetje af van wat je de beste vindt. Niet iedere beauty box is hetzelfde en daardoor is vergelijken niet even gemakkelijk. Er zijn wel degelijk redenen om te kiezen voor een Dutble Beauty Box abonnement. De voornaamste reden is dat Dutble zich echt specialiseert in goodies zoals sieraden en accessoires. Bij andere giftboxen zie je dat er voornamelijk beauty producten in zitten. En bij Dutble vind ik juist dat dit meer 50/50 is waarbij de helft sieraden en accessoires zijn. Dus als jij eerder een Goodies liefhebber (en niet zozeer beauty) dan kan je beter voor de Dutble kiezen. Zo ontvang je via deze link jouw eerste welkomst Giftbox voor maar 5 euro.

Een tweede reden om voor Dutble te kiezen is dat ze in verhouding goedkoper zijn dan andere beauty box aanbieders. Zo betaal je 27 euro per box t.w.v. minimaal 100 euro. Als je dit omrekent per maand, dan zijn ze goedkoper dan andere beauty boxen waarbij je wel maandelijks een Giftbox ontvangt.

Na deze test review van de Dutblebox unboxing ben ik wel heel benieuwd naar wat jij van Dutble vindt? Kies jij voor deze box, of ga jij voor een andere Giftbox?

Reactie plaatsen

Voorkom dat je de populaire Beauty Box trend misloopt!