9x Beste Goodiebox voor Vrouwen Vergelijken [2023 Inspiratie]
10 min. leestijd

9x Beste Goodiebox voor Vrouwen Vergelijken [2023 Inspiratie]

Vergelijk de beste Goodiebox! Heb jij al wel eens gehoord van een goodiebox? Een goodiebox haakt sterk in op de populaire trend van serviceboxen. In een goodiebox zit namelijk een selectie aan beauty, make-up, parfum en andere must have producten voor vrouwen. Maar het leuke hieraan is, is dat je een maandelijks abonnement kan nemen. Dan ontvang je zo’n beautybox of goodiebox eens per maand, of eens per twee of drie maanden. Dit ligt aan de aanbieder, want zo zijn er verschillende aanbieders van goodieboxen voor vrouwen. Deze abonnement service is afgeleid van de kledingbox. Zo heb je ook verschillende kledingboxen voor zowel vrouwen als mannen. In zo’n box zit dameskleding volgens de laatste modetrends, bij elkaar gezocht door een gratis personal styliste.

De goodiebox is vergelijkbaar met een kledingbox, maar dan voor producten als make-up, accessoires en sieraden. En dat alles volgens de laatste trends. In deze blog vergelijk ik 9x de beste goodiebox. We beginnen met de nummer 9, en lopen op naar de nummer 1 Goodiebox. Het is dus een top 9. En op nummer 1 staat de abonnement box met de leukste make-up, beauty en andere accessoires producten.

Ga snel door met de beste Goodiebox vergelijken in 2023!

De leukste goodiebox voor dames die je niet mag missen!

Zoals gezegd heb ik 9 abonnement boxen voor goodies, beauty producten en accessoires met elkaar vergeleken. In deze top 9 tel ik af naar
beneden. Dus op nummer 9 staat de minst goede Beauty Box, en op nummer 1 staat de beste Beauty Box. Geniet van de blog, en laat het mij zeker weten in een reactie hieronder als je ervaringen hebt met een van deze abonnementen.

Goodiebox nr. #1: Goodiebox de enige echte

Dit is hem dan, mijn nummer 1 voor de beste keuze is Goodiebox abonnement. Dat ze ook Goodiebox heten is niet geheel toevallig. Want ze zijn namelijk de eerste in Nederland die dit concept hebben gelanceerd. Het zijn dus pioniers en ze leveren naar mijn mening de leukste Goodieboxen. Niet alleen qua originaliteit, maar ook qua kwaliteit is Goodiebox veruit de beste. Er zitten alleen premium A-merken van full sized beauty en make-up producten in.

Met meer dan 50.000+ vrouwelijke leden is dit een van de grotere aanbieders in Nederland. En niet alleen ik ben er weg van, maar ook zijn hun reviews heel erg goed. Zo krijgen ze op Facebook een review rating van 4,9 uit 5. En ook op trustpilot krijgen ze een review score van 9,8 uit 10. Maar wat zit er dan in de box, en waarom is dit de beste beautybox van Nederland?

Klik op deze link voor meer informatie over het aanbod.

Goodiebox nr. #9: Glossybox


Goodiebox voor vrouwen


Glossybox is wereldwijd misschien we de grootste goodiebox uit deze vergelijking. In Nederland zijn ze alleen nog niet zo bekend, en daardoor staat deze goodiebox aanbieder dan ook op de laatste plek. Niet omdat ze niet zo bekend zijn, maar omdat ze niet echt leuke producten voor de Nederlandse vrouw hebben. Ze zijn vooral gericht op andere Europese landen en Amerika. Bovendien is het een relatief duur abonnement in vergelijking tot de producten die je in de box ontvangt. Dan zijn de andere aanbieders uit deze lijst goedkoper. Met name de top 3 onderaan deze lijst zijn aanzienlijk goedkopere beauty boxen dan de Glossybox. We gaan dus snel door!

Prijs per maand: 15 euro
Waarde per box: 50 euro
Producten: 5 producten per box
Frequentie: 1x per maand

Parfumbox nr. #8: Parfumerie Box

De Parfumeriebox is een doos waarin verschillende soorten dames accessoires, parfums en sieraden in zitten. Het gaat hier niet om een abonnement, maar om een eenmalige box die je kan kopen. Er zijn twee boxen, eentje voor vrouwen en eentje voor mannen. Ze geven aan dat het een gelimiteerde oplage is, waarbij je voor 30 euro een goodiebox van minimaal 100 euro ontvangt. Helaas kunnen we niet zien wat er in de doos zit, waardoor je echt geen idee hebt wat je koopt. Dat is wel een groot nadeel. Aan de andere kant is het wel een leuke verrassing. Daarmee zou de Parfumeriebox wel een leuk cadeau voor haar zijn. Of een leuk cadeau voor mannen die zichzelf graag verzorgen.

Prijs: eenmalig 30 euro
Waarde per box: minimaal 100 euro
Producten: parfum, make-up en accessoires
Frequentie: eenmalig

Goodiebox nr. #7: Bluxbox


goodiebox vergelijken

De BluxBox is een Nederlandse aanbieder van goodieboxen. Zelf ben ik niet zo fan van hun aanbod, maar het is zeker niet slecht. Zo is de prijs op zich wel goed voor hetgeen dat je krijgt. Zo is het in principe 15 euro per maand (je ontvangt een box per 2 maanden). Maar daar krijg je wel 8 tot 10 bruikbare producten voor. De reden dat ik er alleen geen fan van ben, is omdat het allemaal wat standaard is. Zo zitten in sommige boxen wat saaiere producten zoals tandpasta en handzeep. Maar aan de andere kant zijn het wel nuttige make-up en verzorgingsproducten die je met deze box ontvangt. Zo weet je in ieder geval zeker dat je met de BluxBox bruikbare en nuttige beauty producten ontvangt. Het is dus een twijfel geval. Via deze link lees je mijn review over Bluxbox. Maar zelf vind ik de onderstaande beauty boxen een stuk leuker. Lees dus snel verder.

Prijs per maand: 29,95 euro per twee maanden
Waarde per box: 100 euro of meer
Producten: 8 tot 10 beauty en verzorgingsproducten
Frequentie: 1x per twee maanden

Goodiebox nr. #6: Beaute et Vogue box

de beste goodiebox abonnementen

De Beaute et Vogue box is geen abonnement service, maar het gaat hier om een eenmalige goodiebox die je kan bestellen. Maar dan wel een megabox die bomvol producten zit. Zo zitten er maar liefst 20 producten in. Aan de andere kant is dit ook meteen de duurste box in vergelijking tot de andere goodieboxen. Maar het is een beetje appels met peren vergelijken. Want deze beautybox koop je eenmalig, en daarbij ontvang je ook direct veel meer items. Wat ook wel leuk is, is dat ze zo af en toe een limited edition hebben. Een nadeel vind ik wel dat je nog steeds verzendkosten betaald per doos. Dat had misschien wel gratis gemogen, omdat dit een grote waarde heeft terwijl die onderstaande box abonnementen wel met gratis verzending zijn.

Prijs per maand: 72,50 euro
Waarde per box: meer dan 250 euro
Producten: 20 full-size producten
Frequentie: eenmalig

Parfumabonnement nr. #5: Parfumado

parfumbox abonnement vergelijken


Parfumado is een erg leuke goodiebox voor wie graag verschillende soorten parfums doet testen. Het concept is ook net ietsje anders in vergelijking tot andere parfumbox aanbieders. Zo kan je bij hun een account aanmaken. Vervolgens heb je keuze uit een ruim aanbod van 350 parfums. Hierbij kan je zelf een soort van parfumkalender aanmaken, waarbij je voor iedere maand een aantal parfums selecteert die je wenst te ontvangen. Dit is dus iets anders, want je hebt zelf de keuze uit welke parfums je in tijdens jouw parfumabonnement ontvangt. Dat vind ik zelf wel een pluspunt, al gaat de verrassing er daarmee wel een beetje vanaf.

Qua inhoud is het zowel handig, veelzijdig als leuk. Zodra je je eigen parfumkalender hebt aangemaakt, ontvang je dus maandelijks een doos met 1 parfum naar keuze. Iedere parfumsample heeft een inhoud van 8ml. De 8ml wordt verdeeld in kleine parfumsamples die je dagelijks kan gebruiken. In totaal krijg je dus 3 sprays per dag voor 30 dagen lang. Je kan dus iedere dag drie verschillende soorten parfums gebruiken. Dat lijkt mij meer dan voldoende! Al met al is het een leuke box. Een klein nadeeltje is dat het alleen voor parfum is. Zo heb je geen keuze tot beautyproducten of mooie sieraden en dames accessoires. Deze variatie heb je wel bij de onderstaande boxen.

Prijs per maand: 14,95 euro per maand
Waarde per box: onduidelijk
Producten: keuze uit 350 soorten parfums. Je ontvangt 3 sprays (8ml) per dag voor 30 dagen lang.
Frequentie: 1x per maand

Beautybox nr. #4: Styletone make-up box

De Styletone make-up box is een beauty box die zich onderscheidt met 100% dierproefvrij producten. Het is een abonnement service
waarbij je iedere maand 5 goede make-up producten ontvangt. Dit zijn producten waar je ook echt iets aan hebt. Het is een leuke doos, die echt gericht is op make-up. Denk hierbij aan eyeliners, lippenstift, enzovoorts. Wat ik zelf een pluspunt is, is dat je kan kiezen uit verschillende soorten abonnementen. Zo kan je kiezen voor maandelijks, drie maanden of twaalf maanden. Wanneer je dan bijvoorbeeld kiest voor een make-up box service van drie maanden, dan stopt dit automatisch zodra de drie maanden verstreken zijn. Ook handig: je kan de goodiebox eenmalig kopen als je het wilt testen. Dat is altijd een voordeel uiteraard.

Prijs per maand: 15,95 per maand
Waarde per box: gemiddeld 80 euro per doos
Producten: 5 full-size beautyproducten
Frequentie: 1x per maand

Goodiebox nr. #3: Dutble box

Dutble is een vrij unieke goodiebox waarbij je merken zoals Calvin Klein, Cluse, Rosefield en nog veel meer populaire merken ontvangt. Hiermee is het qua kwaliteit een van de betere goodieboxen die er zijn. Zo heb ik zelf een eerste box geprobeerd voor slechts 9 euro. Na deze eerste beauty box is het 27 euro per twee maanden. In ruil hiervoor ontvang je iedere twee maanden een leuke goodiebox met een waarde van boven de 80 euro. Dutble is als beauty box abonnement het meest geschikt voor als je van leuke goodies en sieraden houdt. Verhoudingsgewijs in vergelijking tot andere goodieboxen zit er bij Dutble minder make-up en verzorgingsproducten in de box. Ze zijn meer gericht op sieraden en musthaves. Alhoewel Dutble een leuke en goede box is, is het qua prijs/kwaliteit-verhouding niet de beste box. Wel staat Dutble op een verdiende nummer 3.

Update: Dutble heeft haar naam verandert naar inonebox. Ook hebben ze het beauty box concept aangepast, waarover je alles leest in deze inonebox review. Helaas is het concept er niet beter op geworden, en is de afstand met de nummer 1 beste beauty box alleen maar groter geworden! Lees dus verder voor de beste keuze.

Prijs per maand: 19 euro
Waarde per box: meer dan 75 euro
Producten: tussen de 5 – 8 producten per box
Frequentie: 1 box per maand

Beautybox nr. #2: Lookfantasticbeautybox vergelijken

Lookfantastic is een grote webshop voor alles wat met verzorging voor vrouwen te maken heeft. Zo kan je bij hun make-up, haarproducten, en verzorgingsproducten voor gezicht, haar en lichaam kopen. Maar sinds een aantal jaar hebben ze ook een eigen beautybox abonnement service. Bij deze service ontvang je iedere maand een speciale selectie van de beste beauty producten met daarin bekende top merken. Alle producten zijn volgens de laatste beauty trends, en je ontvangt altijd een gratis editie van hun eigen Beauty Box tijdschrift met trends en tips over make-up en verzorging.

Het grote voordeel aan de Lookfantastic Box is dat ze echt gespecialiseerd zijn in beautyproducten. Daardoor krijg je veel kwaliteit voor een goede prijs. Je loopt dus niet langer meer achter de feiten aan, maar je hebt als eerste de laatste beauty trends in huis. En als je een abonnement voor 12 maanden neemt ben je slechts 15,50 euro per maand kwijt. Dan is het echt goedkoop voor wat je krijgt. Een aanrader dus!

Update juni 2021: Goodiebox heeft de prijs verhoogd en Lookfantastic is nu 10 euro per maand goedkoper. Dat is 120 euro op jaarbasis! Dat vinden wij een fors verschil en daarom kan Lookfantastic misschien wel de beste keuze zijn gezien haar hoogwaarde A-merken aan beauty producten voor een hele lage prijs.

Meer weten over Lookfantastic? Klik dan op deze link met meer informatie over de Lookfantastic Beauty Box!

Prijs per maand: 20 euro tot 15,50 euro per maand
Waarde per box: gemiddeld rond de 100 euro
Producten: 6 producten per box, bekende merken.
Frequentie: 1x per maand

Waarom de Goodiebox de beste Goodiebox is.

Goodiebox is de beste omdat zij iedere maand zorgen voor een ware verrassing. Wij vrouwen staan volledig centraal bij de Goodiebox. Het gaat even helemaal om ons zelf. Een momentje voor ons zelf, even wat Me-Time! Zo selecteren ze de beste producten uit bekende en opkomende nieuwe merken. Hiervoor hebben ze een heus testpanel dat opzoek is naar de laatste goodie trends zoals make-up, verzorging en accessoires. En dit is ook echt waar, want als je niet tevreden bent stuur je de box terug en krijg je volledige bedrag teruggestort. Het zelfvertrouwen hebben ze alleen maar omdat ze ook echt iedere maand goede en leuke producten opsturen. Kortom, ik ben zeer enthousiast over deze Goodiebox. Wil je het zelf ook ontdekken? Je kan het eenmalig proberen en daarna 24/7 heel gemakkelijk opzeggen per e-mail.

Klik op deze link voor meer informatie over Goodiebox, de beste keuze onder de Goodieboxen.

Prijs per maand: 24,95 euro (inclusief verzendkosten)
Waarde per box: meer dan 80 euro
Producten: tussen de 5-7 producten, bekende merken
Frequentie: 1x per maand

Bekijk hier de meest recente Goodiebox en aanbiedingen.

Conclusie over het vergelijken van de beste Goodiebox in Nederland

Na het vergelijken van 9 goodiebox abonnementen ben ik tot een conclusie gekomen. En de conclusie is dat de aanbieder genaamd Goodiebox de beste box service is. Zoals hierboven beschreven is dit de beste keuze wanneer het aankomt op originaliteit, kwaliteit, prijs en service. Zo is het zeer eenvoudig en snel opzegbaar, en loop je dus geen enkel risico. Ik zou zeggen: waarom probeer je het niet een keertje? Dan kan je zelf ervaren hoe het is.

Om tot deze conclusie te komen heb ik de verschillende box abonnementen met elkaar vergeleken op basis van prijs, waarde per box, het
aantal kwaliteit producten en de frequentie. Zo kijk ik bij de prijs hoeveel je feitelijk per box kwijt bent. Sommige abonnementen versturen hun box per maand, en andere weer per twee of drie maanden. Dus ik de prijs teruggerekend per maand. Ook het aantal producten en de kwaliteit hiervan is belangrijk. Sommige boxen bevatten echte bekende merken van goede kwaliteit. Deze boxen scoren dan ook hoger en zijn in mijn top 3 belandt. De frequentie is niet zo moeilijk, dit is meestal maandelijks. Maar verreweg het belangrijkste is de waarde per box. Dus je koopt een goodiebox abonnement, maar wat krijg je daar nou voor terug? Mijn conclusie is dat de top 3 box abonnementen uit deze lijst de meeste waarde per box geven in verhouding tot de prijs die je ervoor betaald. De top 3 vind je hierboven terug.

En wat is jouw ervaring met Goodiebox? Laat het mij weten in een reactie! Liefs, Sophie. En wil je meer inspiratie? Bekijk dan ook eens deze blog over beauty box abonnementen. Cadeautip: niet alleen leuk voor jezelf, maar ook uniek en origineel als Goodiebox Cadeau voor dames. Geef het als cadeautje aan vriendin, moeders of dochters ;).


Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Beautybox abonnementen, welke zijn er en wat kun je ermee? - Review
Door

Beautybox abonnementen, welke zijn er en wat kun je ermee? - Review

op 30 Jun 2019

[…] je meer informatie? In deze blog over Goodiebox abonnementen heb ik 9x een Goodiebox voor vrouwen met elkaar vergeleken. Wat de beste Goodiebox is, lees je in die […]

10x gezonde maaltijdboxen voor het gezin! - LOISIR Sport- en Fashionblog
Door

10x gezonde maaltijdboxen voor het gezin! - LOISIR Sport- en Fashionblog

op 30 Jun 2019

[…] we hebben ook een grote blog geschreven waarin wij 9x Goodiebox voor vrouwen vergelijken. Hierin maken we een selectie van de beste Goodieboxen met de voor- en nadelen op een […]

7x de leukste kledingboxen voor vrouwen die je niet mag missen!
Door

7x de leukste kledingboxen voor vrouwen die je niet mag missen!

op 01 Jul 2019

[…] een leuke aanvulling op een kledingbox is een Goodiebox abonnement. Wat dit is, wat het inhoudt, welke er zijn en wat de beste Goodiebox is lees je allemaal in de […]

Lookfantastic Beauty Box Recensie en 5 redenen om het niet te missen!
Door

Lookfantastic Beauty Box Recensie en 5 redenen om het niet te missen!

op 16 Jul 2019

[…] eerder beauty box abonnementen met elkaar heb vergeleken. Dit lees je terug in mijn blog over 9x de beste Goodiebox vergelijken. Sommige van deze subscription boxen richting zich ook op andere soorten Goodies. Dit zijn dan […]

Afscheidscadeau collega vrouw nodig? 10x ideeën afscheid voor vrouwen
Door

Afscheidscadeau collega vrouw nodig? 10x ideeën afscheid voor vrouwen

op 17 Jul 2019

[…] beauty box abonnementen zijn er ook Goodiebox abonnementen (waarin iedere maand leuke en nuttige goodies zoals make-up en sieraden zitten) en kledingboxen […]

Recensie Goodiebox testen: is het iets voor jou? - LOISIR.nl Inspiratieblog
Door

Recensie Goodiebox testen: is het iets voor jou? - LOISIR.nl Inspiratieblog

op 22 Jul 2019

[…] voor niets dat Goodiebox als beste beauty box abonnement naar voren is gekomen zoals te lezen is in deze blog waarin 9 verschillende beauty box abonnementen met elkaar zijn vergeleken. Maar voordat je die blog […]

Kerstcadeau voor haar, 15x leuke kerstcadeau ideeën - Loisir.nl Inspiratie
Door

Kerstcadeau voor haar, 15x leuke kerstcadeau ideeën - Loisir.nl Inspiratie

op 27 Jul 2019

[…] kijken! Als jij haar dit als origineel kerstcadeau wilt geven dan kan je eens deze blog over 9x de beste Goodieboxen lezen ter informatie. Daarin worden alle beauty boxen met elkaar vergeleken en lees je wat de beste […]

Alisa van Mierlo
Door

Alisa van Mierlo

op 03 Jun 2021

Kijk op www.monthlygold.nl! Ook hier shop je perfecte Memberboxen en Giftboxen gevuld met gouden sieraden !

Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie