Bluxbox Review en Ervaringen als Beauty Box Expert
5 min. leestijd

Bluxbox Review en Ervaringen als Beauty Box Expert

Hi, en welkom bij een nieuwe review blog over beauty box abonnementen. In mijn jarenlange ervaring in het schrijven van reviews en ervaringen over beauty boxen, heb ik nog niet eerder een review over Bluxbox geschreven. Maar in de afgelopen periode heeft Bluxbox zich opnieuw uitgevonden, en zijn ze op weg om een serieuze keuze te worden onder de beste beauty box abonnementen in Nederland. Kortom, het is dus tijd voor een review over Bluxbox waarin ik met jou mijn ervaringen deel.

Eerst gaan we kijken naar hoe het Bluxbox abonnement werkt. Daarna gaan we het hebben over de inhoud en de prijs. Tot slot gaan we Bluxbox vergelijken met andere beauty box abonnementen. Uiteindelijk komen we in deze Bluxbox review tot de conclusie of Bluxbox wel of niet een goede keuze onder de beauty box abonnementen is.

Laten we snel doorgaan!

Hoe werkt Bluxbox abonnement?

ervaringen bluxbox abonnement

Bluxbox is een beauty box abonnement. Dit houdt in dat je lid kan worden bij Bluxbox. Wanneer je jezelf aanmeldt, wordt vervolgens automatisch iedere twee maanden een nieuwe beauty box gratis thuisbezorgd. Hiervoor hoef je dus helemaal niks te doen! Het gave aan het beauty box abonnementen concept is dat je daarom iedere twee maanden een verwenmomentje voor jezelf hebt. Het is altijd weer een verrassing wat er deze maand in de box zit.

Bij andere beauty boxen zoals Goodiebox en Lookfantastic werken ze met een beauty box per maand. Dan is het dus maandelijks een waar feestje. Bij Bluxbox kiezen zij ervoor om iedere twee maanden een beauty box te versturen. Uiteraard zijn de inhoud en de prijs hierop aangepast. Laten we eens de inhoud van Bluxbox reviewen.

Wat zijn mijn ervaringen met Bluxbox producten en beauty box abonnement?

bluxbox review ervaringen

Zoals gezegd maakt Bluxbox zeker wel positieve stappen in haar ontwikkeling met het beauty box abonnement. In iedere Bluxbox zitten zo’n 8 tot 10 full-size producten ter waarde van 100 euro of meer. De aankoop prijs, waarover straks meer, is aanzienlijk goedkoper. Dat is de kracht van iedere beauty box abonnement, en dat maakt een beauty box dan ook zo interessant. De inhoud betreft uiteraard allerlei leuke beauty producten. Dit zijn vooral make-up en verzorgingsproducten, maar soms ook leuke goodies. Daarbij heeft Bluxbox enkele prominente A-merken in haar beauty box, waaronder Garnier, Kneipp, Yves Rocher en Olaz.

Alhoewel leuk en goed, is Bluxbox qua inhoud en prijs niet de beste keuze onder de beauty box abonnementen. Wil je weten wat welk de beste boxen in Nederland zijn? Dan mag je deze vergelijking van Goodieboxen absoluut niet missen. Daarin vergelijken we alle 9 beauty boxen in Nederland en komen we uit tot een duidelijke top 2 van beste beauty boxen.

Wat is de prijs van Bluxbox?

De prijs van een Bluxbox abonnement is 29,95 euro per twee maanden. Het is ook mogelijk om een jaarabonnement af te sluiten waarbij de prijs 25 euro per beauty box wordt. De totale waarde van iedere box ligt boven de 100 euro. Wanneer we de prijs van Bluxbox vergelijken met andere boxen, dan zijn ze niet de goedkoopste maar zeker ook niet de duurste.

Wat zou je nog meer moeten weten over de prijs van een Bluxbox abonnement? De beautybox wordt gratis thuisbezorgd, dus er zijn geen verborgen kosten. Voor het opzeggen kan je dit doen nadat je de nieuwe box hebt ontvangen. Dus stel dat je vandaag een box besteld, dan kan je het abonnement direct afzeggen na ontvangst van je eerste box (voor als het tegenvalt). Er zijn daarom geen addertjes onder het gras, en dat is fijn.

Review Bluxbox vergelijken met andere beauty boxen

bluxbox vergelijken

Naast Bluxbox zijn er in Nederland nog een aantal andere beautybox abonnementen. Zij werken volgens hetzelfde principe, alleen dan versturen zij één box per maand in plaats van per twee maanden. Uiteraard is de prijs en inhoud ook verschillend. Dankzij deze verschillen is het mogelijk om een goede vergelijking tussen de beautybox abonnementen te maken. Zo kunnen we bepalen welke de beste zijn, en waar wij het meest waar voor ons geld krijgen. Hieronder vind je drie andere beautybox abonnementen die behoren tot de vier beste in Nederland (Bluxbox is de vierde):

  • Inonebox
  • Lookfantastic
  • Goodiebox

Als ik Bluxbox vergelijk met deze drie andere beautybox abonnementen, dan kom ik tot de conclusie dat Bluxbox qua inhoud en prijs een betere box is dan inonebox. Helaas voor hen zijn ze nog geen betere beautybox dan Lookfantastic en Goodiebox. Daarbij is momenteel vooral Goodiebox de onbetwiste leider onder de beautybox abonnementen. Zij hebben het leukste concept en de beste kwaliteit qua inhoud en producten. Ook is de belevenis erom heen super gaaf, met een grote community van 35.000+ trouwe members en allerlei leuke acties en limited editions. Alles hierover lees je in deze Goodiebox review.

Review, recensies en ervaringen van Bluxbox Members

Helaas heb ik geen recensies en ervaringen van Bluxbox members kunnen vinden via Trustpilot. Wel heb ik er een aantal gevonden via Webwinkelkeur. Als het aankomt op recensies en ervaringen van anderen, kijk ik altijd heel kritisch naar wat ze zeggen en wanneer. Wat ik alleen zo raar vind is dat Bluxbox alleen reviews heeft via Webwinkelkeur. En het bijzondere is dat 14 van de 15 reviews allemaal zijn geplaats één dag na elkaar. Als ik zo’n apart patroon opmerk, weet ik dat er iets mis is. Het lijkt erop alsof de reviews zijn geplaatst door de website zelf, omdat iedereen eenvoudig een review kan plaatsen via Webwinkelkeur en je alleen een e-mail nodig hebt. Of ik nu gelijk heb of niet lijkt niet langer relevant. Mijn vertrouwen is hierdoor wel een beetje weg. En dat is jammer, want de inhoud van Bluxbox als beautybox abonnement is best wel leuk.

Conclusie over Bluxbox Review en Ervaringen

Na mijn review over Bluxbox ben ik meer enthousiast geworden over dit merk. De afgelopen periode hebben zij hard gewerkt aan de look and feel van het Bluxbox abonnement. Ook is het concept verbeterd op zowel prijs als inhoud. Dat zijn zeker pluspunten en ze gaan daarom de goede kant op.

Toch komt Bluxbox nog niet echt in de buurt van mijn top 2 beste beauty box abonnementen. Met deze twee abonnementen heb ik zeer goede ervaringen. Ik ben zelfs al jarenlang lid bij een van hen, omdat de belevenis en kwaliteit van hun beauty boxen ongeëvenaard is! Ik adviseer je om echt de juiste en beste keuze te maken wanneer het aankomt op beauty box abonnementen. Wil je weten wat deze top 2 zijn? Bekijk hier de top 2 beste beauty boxen waarvan er een duidelijke winnaar is als beste keuze. En geloof mij maar, je zal beslist geen spijt krijgen van het beauty box abonnement. Het is een waar feestje en een echt verwenmomentje voor iedere hardwerkende vrouw die het verdient!

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie