Maandelijkse Beauty Box bestellen? Dit moet je weten!
7 min. leestijd

Maandelijkse Beauty Box bestellen? Dit moet je weten!

Overweeg je een maandelijkse beauty box te bestellen? Join the club! Al jaren ben ik lid op een maandelijkse beauty box en geniet ik er iedere maand weer met volle teugen van. Om jou te helpen met al mijn ervaringen van de afgelopen jaren, heb ik een nieuw artikel geschreven over maandelijkse beauty box bestellen. Hierin lees je alles wat je moet weten over de maandelijkse beautybox, en waarom ook jij ervoor zou moeten kiezen! Want geloof mij, echt iedere maand weer is het een waar feestje. Vol plezier en genot, even dat momentje voor jezelf om te genieten.

In dit artikel gaan we het over vele zaken hebben. Zie hieronder de inhoudsopgave:

Hoe werkt een maandelijkse beauty box?
Wat zit er in een maandelijkse beauty box?
Wat zijn de voordelen van een maandelijkse beauty box?
Waar kan ik een maandelijkse beauty box bestellen?
Is een maandelijkse beauty box iets voor mij?
Maandelijkse beautybox cadeau geven.

Hoe werkt een maandelijkse beauty box?

hoe werkt maandelijkse beauty box

Een maandelijkse beauty box werkt als een lidmaatschap waarop je kan abonneren. Dit abonneren gaat heel eenvoudig en snel. In principe hoef je enkel maar een abonnement te kiezen, en vanaf dat moment wordt iedere maand een beauty box gratis thuisbezorgd. Bij een abonnement kan je meestal kiezen uit eenmalig, drie, zes of twaalf maanden. Maar sowieso kan je altijd per e-mail 24/7 opzeggen indien je toch eerder wilt stoppen. In principe zit je dus nergens aan vast, en dat is wel zo fijn!

Eenmaal geabonneerd ontvang je dus iedere maand een nieuwe beauty box. Uit persoonlijke ervaringen kan ik je verzekeren dat dit iedere keer weer een waar feestje is! Op voorhand weet je niet wat er in de beauty box zit. Dit is altijd weer een verrassing, en iedere keer weer weten ze mij te verbazen en te verwennen. Het is dan ook echt even een momentje voor jezelf. Het gehele moment: van de beauty box op de deurmat, tot aan het uitpakken en uitproberen van de nieuwe beauty producten. Het is echt een maandelijks feestje, en een momentje voor jezelf. Wij vrouwen werken hard genoeg, dus we zullen onszelf ook af en toe eens moeten verwennen 😉.

Uit mijn persoonlijke reviews en ervaringen met vele beauty boxen, heb ik een top 3 samengesteld. Wil jij weten wat de top 3 beste maandelijkse beauty boxen in Nederland zijn?

Klik hier voor het vergelijken van de beste beauty boxen.

Wat zit er in een maandelijkse beauty box?

inhoud maandelijkse beauty box

De inhoud van een maandelijkse beauty box verschilt per aanbieder, maar is in essentie wel hetzelfde. Er zitten meestal tussen de 5 – 7 full sized beauty producten in. Denk hierbij aan make-up, verzorging en ook musthave goodies. Daarbij heeft iedere beauty box haar eigen thema met bijbehorende beauty producten. Zo zal je nooit dezelfde producten ontvangen binnen een jaar. Ook zal het niet zomaar voorkomen dat je te veel lippenstift, mascara of te veel van iets anders ontvangt. Er is altijd veel variatie binnen de maandelijkse beauty box.

De inhoud van de maandelijkse beauty box is altijd een “geheim”, totdat deze gratis wordt thuisbezorgd. Hierdoor is het altijd heel spannend welke producten er in zitten. Zou er weer zo’n lekkere dagcrème inzitten? Of een limited edition Serum? Je zal er pas achter komen zodra deze op de deurmat ligt! Dat maakt een maandelijkse beauty box een waar feestje, iedere maand weer. Zo schreef ik eerder al een review artikel over: wat is de inhoud van een Goodiebox? Uit dit leuke artikel kan je alvast wat inspiratie halen 😉.

De inhoud van een maandelijkse beauty box heeft meestal een waarde van €100 of meer. Dit is overigens niet de prijs die je ervoor betaald, want dat is echt heel veel goedkoper. Dat is nu juist ook het grote voordeel aan een giftbox abonnement.

Wat zijn de voordelen van een maandelijkse beauty box?

maandelijkse beautybox bestellen

Een lidmaatschap op een maandelijkse beauty box heeft enorm veel voordelen voor vrouwen die om zichzelf geven. Hieronder vind je de voordelen op een rijtje:

 • Een maandelijkse beauty box ontvangen is een waar feestje en op en top genieten
 • Het geeft een momentje voor jezelf, even wat Me-Time!
 • Een maandelijkse beauty box is opwindend en spannend: je weet nooit wat er allemaal voor leuke goodies en beauty producten erin zitten
 • Zo’n beauty box zit vol trendy nieuwe A-merk producten die jij als eerste mag uittesten
 • Bovendien is een maandelijkse beauty box ook nog eens heel gemakkelijk en vol service
 • Tot slot ben je ook goedkoper uit dankzij een maandelijkse beauty box

Dit laatste voordeel is er een die je niet snel zou verwachten. Maar het is een feit dat je bij een maandelijkse beauty box veel waar voor je geld krijgt. Zo ligt de maandelijkse prijs voor een beauty box rond de 20 – 15 euro, afhankelijk van het abonnement. Echter zit er wel een waarde in van meer dan 65 tot vaak 100 euro. Je bent dus letterlijk goedkoper uit, doordat je voor twee tientjes een volle box krijgt ter waarde van 65 euro of meer!

Hoe dat precies werkt lees je hieronder. Het is een mooie bijkomstigheid, maar uiteraard draait een maandelijkse gift box vooral om de ervaring en de inhoud van mooie beauty en cosmetica producten.

Waar kan ik een maandelijkse beauty box bestellen?

Er zijn een paar goede aanbieders in Nederland waarbij je een maandelijkse beautybox bestellen kan. Eerder heb ik hier al een heel uitgebreid artikel over geschreven. Dit artikel vind je via deze link naar Goodiebox vergelijken. Daarin vergelijk ik 9 verschillende beautyboxen die binnen Nederland actief zijn.

Heb je geen tijd om de gehele vergelijking te lezen? Geen zorgen! Uit mijn tientallen reviews en persoonlijke jarenlange ervaringen met maandelijkse beautyboxen, kan ik je verzekeren dat er twee maandelijkse beauty boxen de allerbeste keuze zijn. Dit zijn namelijk Lookfantastic en de Goodiebox. Laten we eens dieper ingaan op hun specifieke voor- en nadelen, prijzen en meer.

Lookfantastic maandelijkse beauty box abonnement

maandelijkse Lookfantastic beautybox

Lookfantastic is een van de grootste Europese websites voor alles wat te maken heeft met beauty voor vrouwen. Denk hierbij aan verzorging, make-up en echte beauty musthaves. Al een paar jaar heeft Lookfantastic een maandelijkse beautybox, die steeds beter en beter wordt. Hier lees je de volledige Lookfantastic review. Of zie hieronder de samenvatting.

Ik verklap alvast dat de allerbeste beautybox niet Lookfantastic is. Dat is een ander merk waar ik hieronder over spreek. Wel staat Lookfantastic op de nummer 2 qua rating en score in vergelijking tot alle andere maandelijkse beautyboxen in Nederland. De reden hiervoor is dat Lookfantastic vooral heel sterk is op het gebied van hoge kwaliteit beauty producten binnen haar cosmeticaboxen. Deze hoge kwaliteit combineert Lookfantastic met een hele scherpe prijs. Wie namelijk kiest voor het 12-maanden abonnement bij Lookfantastic, betaalt slechts 15,50 euro per maand voor een beautybox ter waarde van circa 80 euro of meer. Uit mijn vergelijking is dit een van de beste prijs/kwaliteit-verhoudingen die ik heb kunnen vinden. Waarbij Lookfantastic ook de laagste maandelijkse prijs heeft per beautybox.

Weet je genoeg en wil je een lidmaatschap nemen op de maandelijkse beautybox van Lookfantastic? Klik dan op deze link met meer informatie voor alles wat je moet weten over het Lookfantastic beautybox abonnement.

Of lees hieronder verder voor wie de beste beauty box is binnen Nederland.

Goodiebox maandelijkse beauty box abonnement

maandelijkse Goodiebox bestellen

Ieder jaar weer komt Goodiebox als beste uit de koker als maandelijkse beautybox. Zo ook weer in een van de meest recente artikels over giftbox vergelijken. Kijk, qua prijs is Lookfantastic enkele euro’s per maand goedNgkoper. Zo is het abonnement van Lookfantastic €15,50 per maand. Bij Goodiebox is dat €24,95 per maand. Maar qua inhoud is Goodiebox verreweg de allerbeste maandelijkse beautybox die je kan kiezen. Bovendien ligt de waarde van de inhoud meestal ver boven de €80. Zo had ik laatst een Goodiebox Unboxing review geschreven waarbij de inhoud meer dan €132 aan beauty bevatte! Daarom heeft Goodiebox een minstens zo goede prijs/kwaliteit-verhouding als Lookfantastic, en eigenlijk beter. Alhoewel beide een zeer goede keuze zijn.

Met name op het gebied van kwaliteit scoort Goodiebox het hoogste. De ervaring en belevenis rondom Goodiebox is haast magisch te noemen. Echt veel beter dan bij alle andere maandelijkse beautyboxen binnen Nederland. Zo heeft iedere giftbox een ander leuk en gaaf thema, wat mij ook vaak tot nadenken zet (in goede zin)! Tot slot is de community heel hecht. Zo leeft vooral de Instagram, en wordt ook goed naar alle Goodiebox members geluisterd wanneer het aankomt op stemmen voor welke beauty items er in de volgende giftboxen kunnen komen. En dan nog niet te spreken over de Happy Golden Tickets die je kan winnen binnen de maandelijkse beautybox van Goodiebox. Daarmee win je super gave prijzen zoals hotelovernachtingen in 4 of 5-sterren hotels, concertkaartjes, en luxe dameshorloges.

Weet je genoeg en wil je een lidmaatschap nemen op de maandelijkse beautybox van Goodiebox? Klik dan op deze link met meer informatie voor alles wat je moet weten over het Goodiebox beautybox abonnement. Daar vind je overigens ook voorbeelden van vorige beautyboxen en antwoorden op al jouw vragen (FAQ).

Is een maandelijkse beauty box iets voor mij?

Een maandelijkse beautybox is geschikt voor iedere zelf-respecterende vrouw die haar eigen, maandelijkse verwenmomentje verdient. Het dagelijks leven bevat al meer dan genoeg stress en drukte. Altijd zijn wij maar druk bezig, en vaak voor een ander. Al is het niet voor onze kinderen, dan wel voor onze vriend, man of onze beste vriendin. Juist daarom hebben wij behoefte aan een maandelijks momentje voor onszelf. Eventjes aandacht voor ons zelf. Eventjes een momentje van puur genot en plezier. Eventjes wat Me-time!!

Kortom, voor deze vrouwen is een maandelijkse beautybox een musthave:

 • Voor de harde werkers onder ons
 • Alle moeders die zichzelf wegcijferen, maar behoefte hebben aan een momentje voor jezelf
 • Dames die graag beauty en verzorgingsproducten gebruiken
 • Voor wie nieuwsgierig is en maandelijkse nieuwe A-merk kwaliteit beauty producten wilt uitproberen
 • Voor iedere zelf-respecterende vrouw die wat Me-Time verdienen

Maandelijkse beautybox cadeau geven

maandelijkse beauty box cadeau

Het is ook mogelijk om een maandelijkse beautybox cadeau te geven aan iemand die het verdient. Dit kan aan je moeder, je dochter of aan een vriendin zijn. Maar ook voor alle mannen die dit lezen: een maandelijkse beautybox is een perfect cadeau idee voor vrouwen!

Wil jij zo’n beautybox cadeau geven? Lees dan dit artikel over Goodiebox cadeau geven. Daarin vind je alle tips en in en outs voor het geven

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie