Goodiebox Unboxing: het pareltje onder de beauty boxen!
3 min. leestijd

Goodiebox Unboxing: het pareltje onder de beauty boxen!

Een beetje beauty liefhebber heeft er al wel eens van gehoord: Goodiebox! Ook in 2022/2023 is Goodiebox weer een van de meest populaire beauty boxen in Nederland. Mijn nieuwe Goodiebox is binnen, en dat vraagt om een unboxing review. Want waarom is de Goodiebox zo populair als beauty box abonnement? Wat zit er in? En wat zijn de voordelen? Dit en meer lees je terug in deze review blog over Goodiebox unboxing!

Laten we snel doorgaan en de inhoud bekijken 😉.

Unboxing Goodiebox: de box van februari

goodiebox unboxing

Hierboven zien we het resultaat van de Goodiebox Unboxing. Het thema van deze beauty box is “Energize”. Het gaat hier om jou. Even wat tijd voor jezelf, wat we ook wel me-time noemen. Want grote kans dat ook jij te vaak “ja” zegt tegen mensen, puur om hun te pleasen. Maar soms moet je even aan jezelf denken. Zo heeft iedereen soms even een cadeautje voor jezelf nodig. Maar naast cadeautjes heb je soms vooral even tijd voor jezelf nodig. Even wat me-time!

Na de unboxing van de Goodiebox wordt het thema direct helder na een blik op de inhoud. Zo zijn de beauty producten helemaal gericht op re-energizing en zelfverwennerij. Zo zit er een waar wondermiddeltje bij. Dan heb ik het over de moisturizing serum van Ecooking. Dit vegan (diervriendelijk) middeltje is een ware hydratiebom voor onze huid. Uiteraard zullen we voor gebruik wel even de Face Prep Tool van Nire gebruiken. Dankzij deze fijne gezichtsborstel halen we in een handomdraai de make-up van ons gezicht. Qua inhoud en kwaliteit staat Goodiebox zeer hoog blijkt uit deze beauty box abonnement vergelijking.

Tot slot zitten er enkele A-merken van beauty en verzorgingsproducten in de Goodiebox, zoals James Read en Manna Kadar. Vaak zitten er A-merken in, waarbij ook nieuwe samples. Dat maakt deze beauty box ook geschikt voor echte trendzetters. En als het niet voor jezelf is, kan je Goodiebox altijd nog cadeau geven aangezien er veel voordelen tot cadeau geven zijn van deze box!

Review Unboxing Goodiebox 

goodiebox unboxing

In de afgelopen jaren heb ik vele reviews over beauty box abonnementen geschreven. Al jaren volg ik de trends en must haves wat betreft de beste beauty box. In al deze jaren is de top 3 voor beauty boxen nog steeds ongewijzigd gebleven. En ook na deze Unboxing Goodiebox 2020 review is dat niet anders geworden. Goodiebox is en blijft in mijn ogen de allerbeste keuze voor een beauty box abonnement! Zowel op het gebied van prijs als op kwaliteit scoort Goodiebox beter dan vergelijkbare beauty boxen zoals Dutble en Lookfantastic.

In mijn ogen is het allerbelangrijkste bij een beauty box dat we een momentje voor onszelf krijgen. Het maandelijkse verwenmomentje die iedere vrouw verdient. Immers, de dagen worden drukker en drukker en we verdienen gewoon dat momentje van rust. Even onszelf heerlijk verwennen met de nieuwe, populaire en kwalitatief goede verzorgingsproducten. Voor mij is de prijs niet eens het belangrijkste. Deze is toch vergelijkbaar bij ieder andere beauty box, zoals te lezen in deze vergelijking van Goodiebox. Veel belangrijker is de kwaliteit en de belevenis erom heen. En ook in deze Unboxing Goodiebox review blijft die belevenis gewoon magisch.

Op voorhand weet je niet wat er in zit. Het is en blijft dus altijd een verrassing. Maar naast deze belevenis is er nog meer. Zo heeft Goodiebox een hele community gebouwd rondom haar beauty boxen. Dit is niet alleen met thema’s, maar ook met levendige discussies op bijvoorbeeld de Instagram van Goodiebox. Laten we eens kijken naar hoe dit werkt met thema’s en de community.

Wil je meer weten over de Goodiebox? Klik dan op deze link met meer informatie zodat je alles komt te weten over de Goodiebox en haar vele voordelen! Wie weet word je net als ik een Goodiebox Member 😉.

Of je kan verder lezen met dit artikel over beste beauty box abonnement vergelijken. Hierin lees je wat de beste keuze is onder de beauty boxen met onafhankelijke vergelijking!

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie