Goodiebox Cadeau voor dames is uniek en origineel, ontdek hoe het werkt!
4 min. leestijd

Goodiebox Cadeau voor dames is uniek en origineel, ontdek hoe het werkt!

Heb jij ooit wel eens gehoord van Goodiebox als cadeau aan dames? Goodiebox is een beauty box abonnement waarbij je iedere maand een nieuwe beauty box (gratis) krijgt thuisbezorgd. In zo’n cadeaubox zitten 5-7 beauty producten. Zo’n giftbox heeft een waarde van minimaal 80 euro, maar je betaald er maar 24,95 euro per maand voor. En het mooie is dat zij een Goodiebox cadeaubon hebben. Met deze Giftcard kan je een Goodiebox cadeau geven. In mijn ogen een van de leukste cadeaus voor vrouwen van dit moment. Hieronder lees je waarom een Goodiebox cadeau geven zo leuk is, voor wie het geschikt is, en welke opties er zijn voor cadeaugevers.

PS: onderaan dit artikel vind je een link met meer informatie over wat een beauty box abonnement inhoudt.

Wat is Goodiebox, en waarom zou ik het cadeau geven?

Goodiebox cadeau geven

Zoals gezegd is Goodiebox een doos met 5-7 mooie beauty producten en leuke goodies die je iedere maand gratis krijgt thuisbezorgd. Iedere maand is dus een verwenmomentje voor de vrouw. En dus heb je iedere maand een nieuw cadeau in huis. Iedere keer is het weer een verrassing, en ze stellen nooit teleur. Zo hebben ze een klanttevredenheidsscore van 9.8 uit 10! Dat is heel hoog. Goodiebox is dan ook het beste beauty box abonnement in Nederland. Dat is gebleken uit een vergelijkingsblog tussen 9 verschillende beauty box aanbieders. Dus niet alleen is Goodiebox een super leuk en origineel cadeau voor dames, het is ook nog eens het beste cadeau onder de beauty boxen die je kan geven.

Een van de leukste dingen bij een Goodiebox als cadeau voor vrouwen is dat ze iedere maand automatisch een nieuwe Beauty Box vol leuke goodies ontvangt. Met het cadeau dat jij aan haar geeft ontvangt ze dus iedere maand weer nieuwe cadeautjes en is het iedere maand weer een superleuke verrassing. Dus hoe werkt dat dan, en hoe kan je een Goodiebox cadeau geven aan haar? Hieronder leg ik je het uit over hoe de Giftcard voor een Goodiebox cadeau precies werkt.

Voor meer informatie lees je dit artikel over beste beauty box abonnement vergelijken. Hierin lees je wat de beste keuze is onder de beauty boxen met onafhankelijke vergelijking!

Goodiebox cadeau geven aan dames: hoe werkt het en wat is mogelijk?

Als het goed is heb je nu ongeveer wel in de gaten hoe het werkt, dat concept van Goodiebox. Het is dus vrij eenvoudig: meld je eenmalig aan en ontvang iedere maand een nieuwe beauty box. Het cadeau geven van een Goodiebox is net zo eenvoudig. Je kan namelijk een Goodiebox Giftcard online bestellen en dan heb je het cadeau voor haar al in huis. Je kan ervoor kiezen om de Giftcard thuis te ontvangen in een gratis mooie cadeaubox met een leuke beautyverrassing erin, of je kan ervoor kiezen om de cadeaubon direct te versturen naar haar inbox (of die van jezelf).

Er zijn drie opties als Goodiebox cadeau: je kan het cadeau geven voor 3, 6 of 12 maanden. Je bestelt dus eenmalig een Giftcard van bijvoorbeeld 6 maanden. De gelukkige kan de cadeaubon via deze link van Goodiebox verzilveren. Via diezelfde link vind je direct meer informatie over alle opties en bijbehorende prijzen. Maar ik neem als voorbeeld even de 6 maanden. Je besteld in dit geval eenmalig de giftcard voor 120 euro. Zodra de cadeaubon is verzilverd zal de dame in kwestie voor de komende 6 maanden iedere maand een nieuwe beauty box vol leuke cadeautjes ontvangen. Als je het bedrag van 120 euro deelt over de 6 maanden betaal je 24,95 euro per maand. Daarvoor ontvang je per doos minimaal 80 euro aan waarde. In totaal krijgt ze dus minimaal 6 x 80 = 480 euro.

Na 6 maanden stopt het abonnement automatisch en zit je nergens aan vast. Dus niet alleen geef je een super leuk en origineel cadeau voor vrouwen, maar je geld wordt ook nog eens meer waard dankzij het concept van Goodiebox. Een Goodiebox cadeau is dus ook direct een besparing voor vrouwen die toch al regelmatig beauty producten koopt. Hoe dat kan lees je hier.

Goodiebox als Cadeau is super leuk en origineel als Giftbox voor vrouwen

Een Goodiebox als cadeau is een heel origineel geschenk voor haar. Dankzij jouw cadeautje zal ze iedere 3, 6 of 12 maanden een nieuwe beauty box ontvangen. Iedere maand een verwenmomentje en quality me-time voor haarzelf. Heerlijk, dat gevoel wanneer je nieuwe Goodiebox weer binnen is gekomen. En het is altijd weer een verrassing wat voor goede en leuke goodies er dit keer in zitten (ik ben zelf klant / fan en ben er echt weg van!). Heel gaaf!

Een Goodiebox kan je voor iedere gelegenheid cadeau geven aan een dame. Zo kan je als man een Goodiebox Giftcard cadeau geven aan vriendin. Zo is de optie van 6 of 12 maanden een leuk verjaardagscadeau voor jouw vriendin. Of als je haar gewoon wilt verrassen met een cadeautje voor zomaar, kan je ook voor de 3 maanden optie kiezen.  Ik kan je garanderen dat jouw vriendin superblij gaat worden van haar Goodiebox cadeau!

De Goodiebox is ook erg leuk als Moederdag cadeau. Zo kan je als zoon of dochter een mooie beauty box aan jouw moeder cadeau geven. Ze staat altijd voor je klaar en dus verdient ze zo’n maandelijks verwenmomentje absoluut. Even wat tijd voor haar zelf!

En de laatste cadeautip is voor ouders. Zo kan je als ouders een Goodiebox cadeau geven aan je dochter. Moeders en vaders: als je jouw dochter echt blij wilt maken is de Goodiebox een van de beste cadeautips die ik je kan geven! Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen is de Goodiebox de beste Beauty Box in Nederland. Het is dus ook de beste keuze qua geldbedrag, kwaliteit en service. En niet te vergeten zal je jouw dochter iedere maand weer verrassen met slechts één cadeau. Hoe vaak komt dat nou voor. In principe als je haar een Giftcard voor 12 maanden geeft werkt jouw cadeau voor een heel jaar lang. Origineel en super leuk dus!

Goodiebox als het perfecte cadeau voor vriendin, dochter, moeders…

Goodiebox cadeautip dames

Een Goodiebox cadeau is dus perfect voor iedere vrouw en voor iedere gelegenheid. Naast dat het gewoon heel erg leuk en origineel is, biedt dit cadeau idee ook een aantal meer logischere voordelen. Hieronder een opsomming van een aantal van deze voordelen die je krijgt bij een Goodiebox abonnement:

  1. Gemak: ze hoeft niet meer zelf te winkelen voor beauty producten
  2. Trendy: iedere maand nieuwe A-merken van beauty trends
  3. Veel voor weinig: 19,95 euro per maand voor minimaal 65 euro per box
  4. Verrassend: iedere maand weer een feestje wat ze dit keer zou krijgen

Als je meer wilt weten over alle voordelen van een Goodiebox en waarom het de beste keuze onder de beauty boxen is, klik dan op deze link over de top 3 beste beauty box abonnementen.

Ben jij net als ik ook overtuigd dat Goodiebox het leukste cadeau voor vrouwen is? Ga dan nu door naar de website van Goodiebox en bestel online jouw originele cadeautje voor haar via deze link.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie