Koffiemachine Leasen voor Thuis (2022): gratis koffieapparaat + bonen!
13 min. leestijd

Koffiemachine Leasen voor Thuis (2022): gratis koffieapparaat + bonen!

Koffiemachine leasen voor thuis? Ja, dat lees je goed! Dankzij een innovatief concept is het nu mogelijk voor particulieren om een koffieapparaat voor thuis te leasen. Dit is voortgekomen uit de trend van meubels leasen, waaronder boxspring, wasmachines, drogers en zelfs een bankstel. En nu kan je dus ook koffie leasen! In dit artikel ga je ontdekken dat dit concept een paar hele grote voordelen heeft voor echte koffieliefhebbers. Want wist je dat je dankzij dit concept in feite een gratis luxe koffiemachine krijgt en ook gratis koffiebonen? Precies, dat bedoel ik. Dit artikel mag je dus niet missen want hier vind je het antwoord op de volgende vragen:

  1. Hoe werkt het all-in-one koffie abonnement?
  2. Wat zijn de voordelen?
  3. Wat zijn de voorwaarden?
  4. Welke aanbieders zijn er en waar kan ik het beste een luxe koffiemachine leasen?

Als jij graag koffie drinkt, mag je dit innovatieve concept niet missen. Lees dus snel verder!

Update 2022: sinds Maart 2021 heb ik een eigen koffiemachine lease voor thuis van het merk uit dit artikel. Tot op heden heb ik er zeer goede ervaringen mee, waarbij ik vooral de koffiesmaak en de vele functionaliteiten uitstekend vindt!

luxe koffiemachines leasen voor thuis

Misschien denk je “een gratis koffiemachine en ook nog eens gratis koffiebonen, dat klinkt te mooi om waar te zijn”. Dat dacht ik namelijk wel toen ik het aanbod voor koffiemachine leasen tegenkwam. Natuurlijk krijg je de koffiemachine en de bonen niet helemaal gratis. Dat bestaat niet. Maar je hoeft er ook niet voor te betalen. Dus is het dan toch gratis? Laten we de verwarring weghalen. Het all-in-one abonnement voor koffiemachine leasen werkt als volgt:

Een koffieapparaat als particulier leasen voor thuis is snel en eenvoudig gedaan, en geeft ook kostenvoordelen. In plaats van dat je betaalt voor het koffieapparaat en de bonen, krijg je dit gratis thuisbezorgd. Je hoeft dus niet te betalen voor een luxe koffiemachine. Maar in plaats daarvan betaal je per kopje koffie dat je drinkt. Het gaat hier om een all-in-one koffie abonnement. Daarbij kan je kiezen uit drie opties. De eerste optie is voor mensen die gemiddeld 2,5 kopjes per dag drinken. In dat geval betaal je 0,47 euro per kopje. De tweede optie is voor gemiddeld 4 kopjes koffie per dag, waarbij je nog maar 0,37 euro per kopje betaalt. En dan heb je nog de optie van koffiemachine leasen voor thuis bij grote gezinnen of echte koffieliefhebbers. Bij deze optie gaat het om gemiddeld 10 koffie kopjes per dag, en betaal je slechts 0,26 euro per kopje.

Laten we de middelste optie van 4 kopjes per dag eens bekijken. In feite krijg je dus een gratis koffiemachine voor thuis voor 4 kopjes per dag. Omgerekend betaal je dan 4 x 0,37 = 1,48 euro per dag. En daarbij krijg je ook nog eens iedere maand gratis verse koffiebonen van FairChain koffie.

En wist je al dat ik zelf ook een Siemens koffiemachine van Bundles heb? Ik spreek dus uit ervaring en kan je verzekeren dat je koffie werkelijk heerlijk is! (zie de foto hieronder, samen met mijn kat).

Wil je meer weten? Klik hier voor meer informatie over hoe het concept koffiemachine leasen voor thuis werkt.

Tip: gebruik de kortingscode loisir_coffee (kleine lettertjes) voor 50 gratis kopjes koffie bij eerste aankoop via de bovenstaande link met meer informatie!

gratis-koffiemachine

Wat zijn de voordelen bij koffiemachine leasen in plaats van kopen?

koffiemachine leasen voor thuis

Als je een luxe koffieapparaat wilt kopen ben je al snel 699 tot 1.999 euro kwijt. Natuurlijk kan je ook een goedkoop apparaat aanschaffen, maar echte koffieliefhebbers kennen het verschil tussen goedkoop en kwaliteit. Een groot voordeel bij een all-in-one koffie abonnement is dat je geen hoge aanschafwaarde hoeft te betalen voor zo’n luxe koffiemachine. Dit bespaart je simpelweg tot wel 1000 euro. In het voorbeeld van hierboven betaal je 0,35 euro per kopje. Door de aanschafwaarde te besparen kan je dus gewoon 2.857 kopjes koffie gratis drinken! (1000 euro delen door 0,35 euro per kopje). Dat is bijna twee jaar gratis koffie drinken, alleen al op het besparen van de koffiemachine.

Een ander groot voordeel is dat je bij het leasen van een koffiemachine voor thuis ook de koffiebonen gratis zijn. In het abonnement zit namelijk de service dat iedere maand verse koffiebonen gratis worden thuisbezorgd. Dit zijn Moyee Coffee bonen volgens de FairChain. Dat zijn eerlijke koffiebonen, waarbij Afrikaanse boeren eerlijk betaald worden.

Naast de gratis koffiemachine voor thuis en de gratis verse koffiebonen is er ook nog het enorme voordeel van gemak en service. Je betaalt echt alleen voor een goed kopje koffie. Het gaat echt om een all-in-one abonnement! Zo is het ook inclusief schoonmaak middelen (voor het apparaat), en heb je levenslange garantie op gratis onderhoud zolang je lid bent. Als het apparaat kapot gaat, wordt dit geheel gratis en kosteloos vervangen voor een nieuwe, luxe koffiezetapparaat. Hieronder heb ik de voordelen nog eens op een rijtje gezet.

voordelen koffie leasen

Wat zijn de voorwaarden?

Een koffiemachine leasen voor thuis is echt een gouden deal voor koffieliefhebbers. Ik kan dit oprecht zeggen aangezien ik zelf ook een abonnement heb. In principe is de gouden regel dat je alleen betaalt per kopje koffie. Zoals eerder al aangegeven heb je drie soorten van abonnement, afhankelijk van hoeveel koffie je per dag drinkt. Verder zijn er nog een aantal andere voorwaarden, namelijk:

  • Je ontvangt een nieuwe, luxe koffiezetapparaat van Siemens model EQ6 ter waarde van 1000 euro. Hiermee kan je vele koffiesoorten zetten, zoals espresso, lungo, cappuccino en macchiato
  • De verse koffiebonen zijn uitsluitend FairChain koffiebonen van Moyee Coffee
  • Je kan iedere maand je abonnement opzeggen. Als je binnen 5 jaar opzegt dan brengen ze 50 euro inrekening voor het ophalen en repareren van de koffiemachine (dit verrekenen ze met de borg van 50 euro)
  • Je betaalt per kopje koffie. Dit wordt gemeten aan de hand van een slimme stekker. Zo betaal je nooit te veel, en wordt altijd op tijd nieuwe koffiebonen naar je toegestuurd zodat je nooit zonder koffie zit.

Als we kijken naar de voorwaarden dan wordt duidelijk dat we echt alleen voor het kopje koffie hoeven te betalen. Wat erg goed werkt is de slimme stekker. Deze meet hoeveel koffie je per dag drinkt, waardoor ze op tijd nieuwe bonen zullen thuisbezorgen. Op deze manier kom je nooit meer zonder koffie te drinken, en je betaalt nooit meer dan dat je gebruikt. Super handig! Klik op deze link voor alle voorwaarden en meer informatie over hoe het werkt.

Tip: je kan altijd gebruik maken van een twee maanden-proefperiode; bevalt het dan niet, dan wordt de luxe koffiemachine weer opgehaald bij je en de borg teruggestort. Ik gebruik het nu al meer dan één jaar en ben super positief! Klik hier voor meer informatie

Er zijn een aantal bedrijven waarbij je een koffie apparaat kan leasen. Maar tot nu toe zijn hun alleen gericht op bedrijven. Zoals het leasen van koffie voor op het werk. Alleen dit artikel gaat over koffie apparaat leasen voor thuis. Op moment van schrijven is er tot nu toe maar een enkele aanbieder waarbij dit kan, namelijk Bundles.nl. Alle informatie die hierboven is beschreven is dan ook gebaseerd op hun aanbied. Want zij zijn de enige aanbieder waarbij je als particulier een koffiemachine kan leasen en per kopje moet betalen. Daarmee hebben ze ook het nieuws gehaald.

Kan je naast een koffiemachine ook andere meubels leasen voor thuis?

Naast luxe koffiemachines zijn er nog vele andere meubels die je kan leasen! Hieronder vind je een overzicht:

Met name luxe boxsprings zijn momenteel erg in trek. Zo kan je al een gloednieuwe boxspring leasen vanaf 25 euro per maand. Meer informatie hierover vind je door op de bovenstaande banner te klikken. Of je kan een volledig overzicht zien in het artikel boxspring leasen vergelijken. Daarin vergelijken we de beste aanbieders op het gebied van boxspring leasen. Uiteraard is dat allemaal inclusief een 100% all-in service & onderhoud contract, net zoals bij het koffiemachine leasen. Zo heb je er nooit meer omkijken naar en in geval van schade wordt de boxspring gratis gerepareerd of zelfs geheel vervangen. Dat wordt pas heerlijk en zorgeloos dromen op je nieuwe luxe boxspring ;).

En wist je ook dat je hoge kwaliteit wasmachines, wasdrogers en koelkasten van Bosch kan leasen? Voor een maandelijks huurabonnement van slechts 9,99 euro krijg je al een gratis wasmachine, wasdroger of koelkast in huis. En dat van de hoge Bosch kwaliteit met energielabel A+++. Je kan zo’n abonnement afsluiten via hun initiatief genaamd BlueMovement. Uit verschillende BlueMovement reviews blijken zij veruit de beste keuze te zijn wanneer het aankomt op het huren van een van de genoemde meubels. Hierover lees je alles in deze review over wasmachine leasen, of klik op de onderstaande banner om direct door te gaan naar de website van BlueMovement.

leasen voor thuis

Welke luxe koffiemachines zijn een alternatief op koffiemachine privé leasen?

Nu kan het natuurlijk ook zijn dat je dit lease concept voor thuis toch niks lijkt. Maar niettemin zou je wel graag een luxe koffiemachine voor thuis willen hebben. Dus als je deze niet doet leasen, zal je hem moeten kopen uiteraard. En welke alternatieven heb je dan? De koffiemachines die je kan leasen bij Bundles zijn van behoorlijk hoge kwaliteit. Nu heb ik een speciaalzaak in luxe koffiemachines gevonden die beslist vergelijkbare of zelfs hogere kwaliteit heeft. Laten we eens naar een paar voorbeelden kijken.

  1. Jura Z8 Super Deluxe Koffiemachine

luxe koffiemachines leasen of kopenJura is een van de beste merken onder luxe koffiemachines voor thuis. Een van haar paradepaardjes is de Jura z8. Deze machine is volledig gericht op het maken van de perfecte cappuccino en latte macchiato. Daarbij heeft de machine een speciale techniek voor microschuim, waardoor de cappuccino altijd heerlijk smaakt. Verder heeft het een zeer uitgebreide software, waardoor het 21 verschillende koffiespecialiteiten kan maken. Daarbij is het een leuke feature dat je jouw favoriete koffie kan opslaan via een mobiele app. Als je dan zin hebt in een heerlijke koffie, klik je gewoon op de app om een koffie aan te maken. Echt geniaal.

Maar eerlijk is eerlijk, de Jura z8 komt ook met een hoog prijskaartje van 2,999 euro. Het is een extreem luxe koffiemachine voor thuis voor de echte koffieliefhebbers. Maar voor hetzelfde geld kan je ook op een vakantie. Het is dus maar waar je de meeste waarde aan hecht. Een keertje de vakantie overslaan en je hebt een van de meest luxe koffiemachines ooit op het keukenblok staan ;).

Update 2022: ook de Jurza Z8 nog steeds een van de beste keuzes van het moment!

2. Jura S80 Piano Black

luxe koffiemachines voor thuisDe S80 Piano Black is een hele goede keuze als luxe koffiemachine voor thuis. Met meer dan 15 koffierecepten kan je altijd jouw koffie naar keuze maken op deze prachtige machine met design uitstraling. Je kan zelfs de maalstand en de watertemperatuur instellen. Zo kan je de machine wat finetunen zoals hoe jij graag je koffie drinkt. Verder zitten er allerlei speciale en technische snufjes in. Te veel om hier op te noemen. Wat fijn is aan deze machine, is dat het zeer veel luxe en innovaties bevat voor heerlijke koffie, maar ook met een meer betaalbare prijs komt. Zo was de Z8 van hierboven 2.999 euro, wat vrij fors is voor een koffiemachine. Hoe luxe dan ook. Maar de S80 Piano Black lijkt de perfecte verhouding te hebben tussen de prijs, kwaliteit en luxe. Zo is de prijs 1,549 euro. Nog steeds hoog, maar vergelijkbaar met de koffiemachines van Bundles die je kan leasen tegen een vast bedrag per kopje (lees conclusie hieronder). Als jij niet graag doet leasen, is de Jura S80 een van de beste keuzes qua luxe koffiemachine zelf kopen voor thuis.

De twee koffiemachines van hierboven, de Z8 en S80, zijn allebei van Jura. Zij hebben vele verschillende luxe koffiemachines, waarbij de prijs tussen de 2.999 en 699 euro ligt. Jura is een van de beste merken voor luxe koffiemachines zover bij mij bekend!

Klik hier voor alle informatie en voordelen van Jura, en vergelijk al hun koffieapparaten.

Uit mijn review en eigen ervaringen met koffiemachine leasen voor thuis blijkt wel hoe innovatief en uniek dit concept is. Het biedt enorm veel voordelen voor echte koffieliefhebbers. Want hoe meer koffie je drinkt, hoe goedkoper het concept is. Daarbij heeft de aanbieder er belang bij dat je zo lang mogelijk geabonneerd blijft. Dat geeft de Win-Win. En daar doen ze dan ook alles voor met de zeer hoge service. Zo krijg je van alles gratis: de luxe koffiemachine van Siemens + gratis koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen + gratis onderhoud / reparatie + gratis vervanging indien het toestel kapot is. Enorm veel voordeel dus, en bovendien kan je wel gewoon ieder moment je abonnement stopzetten. Bovendien ben je ook gewoon veel goedkoper uit als je zelf de berekening maakt.

Als je ook heel voordelig heerlijke koffie wilt drinken, dan mag je het concept koffiemachine leasen voor thuis beslist niet missen. Wacht dus niet langer en klik op deze link met meer informatie over het totale aanbod en geniet van heerlijke koffie! Tip: gebruik de kortingscode loisir_coffee (kleine lettertjes) voor 50 gratis kopjes koffie bij eerste aankoop!

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie