Koelkast Lease Vergelijken: 8 Aanbieders voor Koelkasten huren
9 min. leestijd

Koelkast Lease Vergelijken: 8 Aanbieders voor Koelkasten huren

Hi, en welkom bij een nieuwe onafhankelijke vergelijking. Ditmaal gaat het over het koelkast leasen vergelijken, wat de laatste jaren in enorme opkomst is. Niet alleen omdat blijkt dat het huren van koelkasten soms zelfs goedkoper is, maar ook omdat het een duurzamere manier van consumeren is. Daarom is het tijd voor een allesomvattende vergelijking op koelkasten lease. Hieronder gaan we koelkast lease vergelijken met 8 verschillende aanbieders. Ieder heeft haar eigen assortiment met voor- en nadelen. Toch blijkt er een duidelijk verschil tussen de top 3 en de overige aanbieders. Daarbij is met name nummer 1 verreweg de beste keuze van allemaal.

Kortom, lees de gehele vergelijking en voorkom dat je een slechte keuze maakt bij koelkast leasen. Gebruik in plaats daarvan de kennis uit dit onderzoek over koelkast leasen vergelijken voor het maken van een goede keuze 😉. Bovendien ben ik zeer benieuwd naar jouw ervaringen en mening over het huren van een koelkast en/of andere meubels!

Samenvatting: dit is de beste keuze als koelkast lease uit onze vergelijking

Het zou goed zijn als je dit gehele artikel over koelkast leasen vergelijken van hieronder leest. Maar in alle eerlijkheid en oprechtheid kan je ook tijd besparen. Het is namelijk zo dat er echt een overduidelijke beste keuze is wanneer het aankomt op het huren van een koelkast. Deze aanbieder biedt namelijk de beste prijs/kwaliteit-verhouding aan. Hierbij krijg je een A+++ koelkast van hoge Bosch kwaliteit, voor de laagste prijs in vergelijking tot alle andere aanbieders. Zo is de prijs al vanaf €9,99 per maand. Dit is 50% tot 100% goedkoper dan andere aanbieders voor eenzelfde kwaliteit koelkast. Dit artikel over koelkast leasen vergelijken heeft jou nu dus honderden euro’s bespaart 😉.

Veruit de beste aanbieder voor een koelkast leaseabonnement is BlueMovement.

Klik op deze link voor meer informatie over BlueMovement en maak de beste, meest duurzame en goedkoopste keuze door te kiezen voor deze partij.

Of lees de gehele vergelijking van hieronder als je nog kritisch en nog niet overtuigd bent!

Waarom koelkast leasen?

Voordat we alle koelkast lease aanbieders gaan vergelijken, behandel ik in het kort de voordelen van een koelkaste lease. Immers, leasen lijkt vaak duurder te zijn. En dat is al helemaal wat de gemiddelde mens denkt. Toch is dat niet geheel terecht en kan in sommige gevallen leasen zelfs goedkoper zijn dan koelkasten kopen. Zo is een van de grootste voordelen bij een koelkaste lease, dat dit inclusief een 100% all-in service & garantie abonnement is. Stel dat jouw dure koelkast kapot gaat, dan moet je of repareren ofwel een nieuwe kopen. Maar bij een koelkast lease abonnement is dat niet het geval: de koelkast wordt gratis gerepareerd en zelfs gratis vervangen bij defect in ruil voor een nieuwe koelkast. Bovendien heeft het leasen van een koelkast niet alleen financiële voordelen, maar ook draagt het veel meer bij aan een duurzame economie middels recycling en de intentie naar circulaire economie.

Hieronder vind je alle voordelen van koelkast leasen:

  • Goedkoop: een koelkast leasen kan al vanaf 9,99 euro per maand
  • Flexibel: een leaseabonnement geeft je opties. Ook is meeverhuizen van je koelkast inbegrepen, en wordt dus kosteloos geregeld door de leverancier.
  • Zeer gemakkelijk en eenvoudig: bestellen en genieten van 100% all-in contract zonder ooit nog problemen of stress te hebben aan je koelkast!
  • Geen zorgen, geen stress, geen tijd verspilling aan je koelkast
  • Geen BKR-registratie!
  • 100% garantie en service: als je machine stuk gaat, wordt deze kosteloos gerepareerd. En als de koelkast niet meer te repareren is, ontvang je een geheel nieuwe koelkast.
  • Je betaalt geen hoge aanschafwaardes van €700 of hoger!
  • Duurzaam & Milieubewust: de koelkasten hebben een A+++ energielabel
  • Circulaire economie: dankzij refurbishen van jouw oude koelkast draag je aanzienlijk bij aan een schonere, duurzame wereld

Wat men vaak vergeet is dat leasen van meubels duurzaam is.

Tip: bij BlueMovement hebben ze de unieke actie dat je 50% korting krijgt op een twee of meer huishoudapparaten van Bosch. Op die manier kan je een wasmachine, koelkast, droger, vaatwasser of zelfs een draadloze stofzuiger leasen vanaf slechts 5 euro per maand! Klik op deze link voor meer informatie over alle voordelen en keuzes.

Alle 8 aanbieders voor Koelkast Lease vergelijken

In mijn onderzoek tot het maken van een allesomvattende onafhankelijke vergelijking tot koelkasten lease, heb ik 8 aanbieders gevonden die in aanmerking komen voor een goede vergelijking. We beginnen met de minst goede keuzes, en tellen af naar de beste keuzes voor koelkast leasen die in de top 3 staan.

8. Witgoedhuren.nl koelkasten leasen vergelijken

De partij Witgoedhuren.nl heeft een gevarieerd aandeel aan meubels leasen, met de focus op witgoed. Naast wasmachines, drogers en vaatwassers, kunnen er ook koelkasten worden geleased bij deze partij. Uit mijn vergelijking blijkt echter dat zij een zeer beperkt en matig assortiment hebben wat betreft koelkasten. Het betreft twee kleine koelkasten, van half formaat. En een grotere koelvriescombinatie. Alhoewel de lease prijs enigszins in orde lijkt, is het na vergelijking met andere koelkasten lease aanbieders aan de hoge kant terwijl de kwaliteit niet zo goed is. Daarom mogen we concluderen dat Witgoedhuren.nl geen slimme keuze is wat betreft het huren van koelkasten. Laten we dus snel doorgaan met koelkast leasen vergelijken!

7. Easy Lease Company: dure optie bij koelkasten huren

Easy Lease Company is een aanbieder waarbij vele producten geleased kunnen worden. Denk hierbij aan computers, smartwatches, televisies en witgoed. Een positief punt aan dit bedrijf is dat zij zich richten op kwaliteit producten. Ook bij de koelkasten is dit het geval. Echter, wat we wel vaker zien bij bedrijven die zich niet focussen op een enkele categorie, is dat ze een beperkt aanbod hebben. Er zijn drie koelkasten waaruit men kan huren. Dit gaat om Bosch, Samsung en Whirlpool. Het maandelijkse huurtarief ligt hierbij (te) hoog. Namelijk vanaf 22.50 euro per maand voor het leasen van een koelkast, en daarbij 50 euro startkosten.

In deze vergelijking gaan we zien dat de nummer 1 onder de beste koelkast huurabonnementen, een hoogwaardige Bosch kwaliteit koelkast aanbiedt voor slechts 9,99 euro per maand. Easy Lease Company kan verreweg niet op tegen die scherpe prijs/kwaliteit-verhouding, en staat daarom op positie 7.

6. Hartland Witgoed verhuur

Hartland, Meo Lease en Splash Lease zijn op het gebied van prijs/kwaliteit-verhouding vergelijkbaar. Het zijn goede lease aanbieders, maar ze komen net een stapje te kort voor de top 3. Zo biedt Hartland een redelijke keuze uit verschillende type koelkasten om te huren op basis van een abonnement. Daarbij kan je kiezen uit een hele kleine koelkast, die dan weer goedkoper is dan een grotere koelkast. Maar op alle gebieden scoort Hartland minder goed dan de nummer 1 van deze onafhankelijke vergelijking. Zo zijn ze op het gebied van prijs duurder, en is de kwaliteit minder goed. Bovendien is het online bestelling omslachtig, en verloopt dat nog via een formulier aanvraag tot huren. Dat is niet meer van deze tijd, en kost te veel tijd.

Witgoedhuren.nl, Easy Lease Company en Hartland zijn wat mijn betreft geen goede keuze voor het leasen van een koelkast. In vergelijking tot koelkast lease bij deze partijen, is het beter en goedkoper om een koelkast te kopen. Zo vind je bij Expert.nl altijd de beste koop van de maand wat betreft een koelkast. Maar de nummer 1 uit deze lijst, bewijst wel dat het anders kan en dat leasen ook goedkoper kan zijn dan kopen.

5. Meo Lease

Als je het mij vraagt is Meo Lease vergelijkbaar met Splash Lease, maar dan iets duurder. Wel hebben ze meer variatie in keuzemodellen. Zo bieden ze een aantal goedkope, doch kleine huurmodellen aan, en ook enkele grotere koelkasten. Alhoewel Meo Lease een betrouwbare en goede aanbieder is, komen ze niet in de top 3 van leasen. Dit geldt niet alleen voor het huren van koelkasten, maar ook van andere witgoed meubels. Denk hierbij aan wasmachines en wasdrogers.

Zo staat Meo Lease ook in de middenmoot wanneer het aankomt op wasmachine lease vergelijken. Het is zo dat zij kwalitatief, goede modellen aanbieden, alleen zijn zij prijstechnisch duurder in vergelijking tot andere aanbieders met dezelfde of hogere kwaliteit.

4. Splash Lease: de middenmoot bij koelkast leasen vergelijken

Net als Meo Lease, is ook Splash Lease meer gericht op wasmachines huren dan koelkasten lease. Maar toch zijn ze de laatste jaren behoorlijk gegroeid in het verhuren van koelkasten. Zo kan je een huismodel koelvriescombinatie huren vanaf €12 per maand. Dit is dan niet zo’n goede kwaliteit, als ook met slechts een A+ energielabel. Ook bieden zij Samsung en Siemens koelkasten aan ter verhuur, maar eveneens mat A+ energielabel en tevens een duurdere prijs.

In vergelijking tot de nummer 1 van hieronder biedt Splash Lease een Bosch kwaliteit koelkast met energielabel A++ aan vanaf €14 per maand. Dit is 40% duurder dan de nummer 1 van hieronder, waarbij je ook nog eens een kwalitatief betere Bosch kwaliteit koelkast kan huren, met energielabel A+++. Dus niet alleen is dat goedkoper in maandelijks huurtarief, maar ook nog eens goedkoper in gebruik dankzij meer energiezuinig. En dat laatste is uiteraard ook meer duurzaam.

3. Coolblue koelkasten leasen vergelijken

Coolblue is niet de goedkoopste bij koelkasten leasen vergelijken, maar staat wel bekend om de altijd uitstekende service. Daarom staan zij op een terechte derde plaats. Ook is Coolblue een bekende naam, waardoor mensen eerder vertrouwd zijn om via zo’n bekende partij een koelkast te huren. Het voordeel aan Coolblue op het vlak van koelkasten huren, is dat zij altijd hoge kwaliteit leveren tegen goede service. Dit zijn namelijk de merken Samsung, Inventum en SMEG. Allen met energie labels van A++ en A+++. Hierbij heb je de keuze om zowel de koelkasten te kopen of te huren.

Toch komt Coolblue qua prijs niet in de buurt van de nummer 1. Die is namelijk 100% (!) goedkoper dan Coolblue, bij eenzelfde kwaliteit koelkast!

Wil je toch meer weten over Coolblue? Klik hier voor het totale overzicht van alle keuzes en prijzen voor het huren of kopen van een koelkast via Coolblue.

2. Skala verhuurbedrijf voor kwaliteit koelkasten en witgoed

Skala claimt het voordeligste verhuurbedrijf te zijn. Maar uit dit artikel over koelkast leasen vergelijken blijkt dat niet waar te zijn. Want ze zijn qua prijs wel duurder dan de nummer 1 van hieronder. Zo kan je bijvoorbeeld een Bosch kwaliteit koelkast leasen bij Skala voor een prijs van €24,95 per maand, en er zijn ook nog duurdere modellen. Uiteraard is dit wel van hele hoge kwaliteit. Immers Bosch is toonaangevend op het gebied van kwaliteit. Op dat vlak scoort Skala dus wel goed, alleen is haar prijs aanzienlijk hoger. Zo kan je bij de nummer 1 van deze vergelijking, wat de beste keuze is, een Bosch kwaliteit koelkast leasen vanaf €9,99 per maand. Het is niet voor niks de nummer 1, maar hoe dan ook is het een zeer groot prijsverschil voor eenzelfde kwaliteit.

Wel is het zo dat je via Skala alle topmerken qua koelkasten kan leasen. Dit zijn Samsung, Liebherr, Siemens en Bosch. Klik hier voor een volledig overzicht van alle lease opties in witgoed via Skala. Naast koelkasten kan je namelijk ook andere witgoed apparaten leasen.

1. BlueMovement: de beste aanbieder bij koelkast leasen vergelijken

Met stipt op nummer 1 als beste aanbieder van koelkast huren op basis van een maandelijkse abonnement is BlueMovement. BlueMovement is een initiatief van Bosch om een meer duurzame economie te creëren door het toepassen van hergebruik en een circulaire economie. Dit doen ze door het aanbieden van zeer betaalbare huurabonnementen op Bosch wasmachines, wasdrogers en koelkasten, waarbij alle apparaten een energielabel A+++ hebben. Bovendien bieden zij ook een 100% all-in gratis service en onderhoud gedurende de gehele leaseperiode. Zo blijkt uit Bluemovement reviews dat zij een uitstekende service hebben, en huidige leden zijn dan ook razend enthousiast over dit duurzame initiatief van Bosch. Het meest unieke aan dit concept is dat ze een hoge kwaliteit combineren met duurzaamheid en goedkope prijs.

Op het gebied van prijs is BlueMovement namelijk de allergoedkoopste in vergelijking tot andere koelkast lease aanbieders. Zo kan je al een hoge kwaliteit Bosch koelkast huren voor €9,99 per maand. Nergens anders vind je zo’n goede prijs/kwaliteit-verhouding. En dat gecombineerd met duurzaamheid en circulariteit! En wel daarom is BlueMovement van Bosch de allerbeste keuze onder de koelkast leaseabonnementen. Meer weten? Klik dan op deze link met meer informatie en alle voordelen, tarieven, et cetera.

Ook krijg je nog eens 50% korting op de eerste drie maanden bij bestelling van 2 abonnementen. Zo kan je wel heel erg voordelig je witgoed meubels leasen bij BlueMovement van Bosch. Want niet alleen zijn zij de beste aanbieder in koelkasten verhuur. Ook in wasmachines en wasdrogers is BlueMovement de beste keuze, waarbij je een hoge Bosch kwaliteit wasmachine en wasdroger met energielabel A+++ kan huren vanaf €9,99 per maand. En vergeet niet dat hier 100% all-in service, onderhoud en vervanging bij inclusief is gedurende de gehele leaseperiode. Zo heb je dus nooit meer kosten noch stress over een kapotte koelkast, wasmachine en wasdroger!

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie