Vriezer huren vergelijken. Top 4 vriezers lease voor thuis
5 min. leestijd

Vriezer huren vergelijken. Top 4 vriezers lease voor thuis

Beste vergelijker, in dit artikel gaan we de vier beste aanbieders vergelijken voor vriezers huren voor thuis. Nu denk je wellicht “waarom zou ik een vriezer willen huren voor thuis?”. Wel nu, daar is een hele goede reden voor. Zo is de leasemarkt voor vriezers en andere meubels enorm booming. Leveranciers zijn steeds beter in staat om een heel voordelig aanbod te maken, waarbij je hoge kwaliteit vriezers kan huren voor een goedkope prijs. Onder aan de streep ben je bij de beste leverancier zelfs goedkoper uit met leasen in vergelijking tot kopen! En bedenk goed dat je bij huren ook all-in service en onderhoud krijgt waardoor je in principe nooit meer naar je vriezer hoeft om te kijken in geval van schade of defect.

Wanneer het aankomt op het huren van een vriezer voor thuis, is er een duidelijke winnaar als beste keuze. Hieronder ontdek jij bij welke partij je het beste meubels leasen kan.

Lees snel verder!

Samenvatting: dit is de beste keuze als vriezer lease uit onze vergelijking

Het zou goed zijn als je dit gehele artikel over vriezer leasen vergelijken van hieronder leest. Maar in alle eerlijkheid en oprechtheid kan je ook tijd besparen. Het is namelijk zo dat er echt een overduidelijke beste keuze is wanneer het aankomt op het huren van een vriezer. Deze aanbieder biedt namelijk de beste prijs/kwaliteit-verhouding aan. Hierbij krijg je een A++ vriezer van hoge Bosch kwaliteit, voor de laagste prijs in vergelijking tot alle andere aanbieders. Bij andere aanbieders is de prijs tot wel 22 euro per maand. Maar bij de beste leverancier is de prijs slechts €7,99 per maand. Dit is 70% goedkoper dan andere aanbieders voor eenzelfde of zelfs hogere kwaliteit vriezer. Dit artikel over vriezer leasen vergelijken heeft jou nu dus honderden euro’s bespaart 😉.

Veruit de beste aanbieder voor een vriezer leaseabonnement is BlueMovement. En het beste is dat je nog eens 50% extra korting krijgt als je twee of meer meubels bij BlueMovement huurt. Zoals een koelkast, vaatwasser, wasmachine, of zelfs een design stofzuiger!

Klik op deze link voor meer informatie over BlueMovement en maak de beste, meest duurzame en goedkoopste keuze door te kiezen voor deze partij.

Waarom vriezer leasen?

vriezer-leasen-vergelijking

Voordat we alle vriezer lease voor thuis aanbieders gaan vergelijken, behandel ik in het kort de voordelen van een vriezers lease. Immers, leasen lijkt vaak duurder te zijn. Toch is dat niet geheel terecht en kan in sommige gevallen leasen zelfs goedkoper zijn dan zelf een vriezer voor thuis kopen. Zo is een van de grootste voordelen bij een vriezers lease, dat dit inclusief een 100% all-in service & garantie abonnement is. Deze all-in service is tevens de reden dat veel mensen kiezen voor luxe boxspring lease. Meer weten? Klik hier voor meer informatie over boxspring lease.

Stel dat jouw dure vriezer kapot gaat, dan moet je of repareren ofwel een nieuwe kopen. Maar bij een vriezer lease abonnement is dat niet het geval: de vriezer wordt gratis gerepareerd en zelfs gratis vervangen bij defect in ruil voor een nieuwe vriezer. Bovendien heeft het leasen van een vriezer niet alleen financiële voordelen, maar ook draagt het veel meer bij aan een duurzame economie middels recycling en de intentie naar circulaire economie.

Hieronder vind je alle voordelen van vriezer leasen:

  • Goedkoop: een vriezer leasen kan al vanaf 7,99 euro per maand
  • Flexibel: een leaseabonnement geeft je opties. Ook is meeverhuizen van je vriezer inbegrepen en dus gratis.
  • Gemak en eenvoud: bestellen en genieten van 100% all-in contract zonder ooit nog problemen of stress te hebben aan je vriezer!
  • Geen BKR-registratie!
  • 100% service en onderhoud: als je machine stuk gaat, wordt deze gratis gerepareerd. En als de vriezer niet meer te repareren is, ontvang je een 100% nieuwe vriezer.
  • Je betaalt geen hoge aanschafwaardes van €400 of hoger!
  • Milieubewust: de vriezers hebben een A+++ energielabel
  • Circulaire economie: dankzij refurbishen van jouw oude vriezer draag je aanzienlijk bij aan een schonere, duurzame wereld

Wat men vaak vergeet is dat leasen van meubels duurzaam is.

Vriezers huren vergelijken: dit is de top 4 met het beste aanbod

vriezer-huren-vergelijking

Hieronder gaan we de beste aanbieders vergelijken voor vriezers huren voor thuis. Bij veel van deze aanbieders kan je ook andere meubels leasen. Denk daarbij aan wasmachines, koelkasten en vaatwassers. Dit zijn dure meubels met hoge aanschafwaarde. Maar dankzij het lease hoef je niet veel geld uit te geven en kan je luxe meubels hebben voor een klein, maandelijks bedrag.

Wil je meer weten? Klik dan hieronder voor meer informatie over:

En dan nu snel door naar de beste aanbieders voor het huren van een goede vriezer.

#4 Skala vriezer huurabonnementen

Op nummer 4 staat Skala. Deze partij levert hoge kwaliteit vriezers. Dat is dus heel goed zou je zeggen. Het probleem is echter dat zij een hoge prijs hanteren. Nu is deze prijs niet te hoog voor de kwaliteit die zij aanbieden. Maar het is meer dat de nummer 1 van hieronder eenzelfde hoge kwaliteit aanbiedt tegen een veel lagere prijs. Namelijk zo’n 70% goedkoper. Op jaarbasis scheelt je dat zo’n 200 euro. Het is daarom niet verstandig om te kiezen voor vriezer huren via Skala. Niet omdat zij een slechte partij zijn. Verre van. Maar wel omdat de concurrentie een veel betere prijs/kwaliteit-verhouding heeft.

#3 Meo Lease vriezer huren vergelijken

Een kleinere partij in Nederland die aan witgoed lease doet is Meo. Meo lease biedt ook een drietal vriezers aan die je kan leasen voor thuis. Helaas is dit nogal een beperkt aanbod. Toch staan ze op deze positie omdat ze wel een goede prijs aanbieden. In principe is hiermee ook wel alles gezegd. Ik zou persoonlijk niet voor Meo Lease kiezen.

#2 Witgoedhuren.nl vriezer huren vergelijken

Een grotere partij is witgoedhuren.nl. In totaal hebben zij vier modellen van koelvriescombinatie en vrieskast. Dit zijn vrieskasten geschikt om te huren voor thuis als particulier. Qua prijs/kwaliteit-verhouding komen zij nog het meest in de buurt van de nummer 1 hieronder. Zo kan je een redelijke goede vriezer huren voor thuis voor 10 euro per maand. Echter zien we dat de nummer 1 van hieronder een hoge kwaliteit Bosch vriezer aanbiedt voor slechts 7,99 euro per maand. Het is daarom niet logisch om voor witgoedhuren.nl te kiezen terwijl er ook een beter aanbod is.

#1 BlueMovement hoge Bosch kwaliteit vriezers heel goedkoop huren

vrieskast-huren-voor-thuis

De beste keuze voor vrieskast lease voor thuis als particulier is BlueMovement. Dit is een onderneming die behoort bij het grote Bosch. Via BlueMovement kan je dan ook allerlei Bosch machines van de hoogste kwaliteit lease. Denk hierbij aan koelkasten, vaatwassers, drogers, afwassen en zelfs een design stofzuiger en keukenmachines met weegschaal. Dit is dus een vrij groot aanbod, en allemaal van de hoge Bosch kwaliteit.

Wat BlueMovement echter echt uniek maakt is de unieke prijs/kwaliteit-verhouding. Zo bieden ze een van de hoogste kwaliteit en altijd tegen de laagste prijs. Sterker nog: je kan nergens anders goedkoper een vriezer leasen dan bij BlueMovement. Bovendien krijg je ook nog eens 50% korting als je twee of meerdere machines wilt huren voor thuis!

Meer weten? Lees hier alles over BlueMovement voor belangrijke tips en uitleg!

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie