Skala Lease ervaringen: dit moet je weten over huren bij Skala
4 min. leestijd

Skala Lease ervaringen: dit moet je weten over huren bij Skala

Het huren van alle mogelijke producten voor in huis is vandaag de dag populairder dan ooit. Nu is het wel zo dat je voor het leasen van producten bij aardig wat aanbieders terecht kunt. Je kunt ervoor kiezen om bij Skala te leasen. Deze aanbieder staat bekend om de hoge kwaliteit die zij weten te leveren, echter ook om de vrij hoge prijzen. Aangezien niet iedereen bekend is met deze aanbieder hebben we in dit artikel de nodige Skala ervaringen voor leasen voor je verzameld. Dit artikel geeft je een volledig beeld over deze bekende leasemaatschappij voor alle mogelijke producten voor bij jou in huis.

Waarom leasen met Skala – voordelen van leasen

Straks laten we je meer zien over de verschillende producten die je kunt vinden bij Skala. Maar voor de mensen die nog niet weten wat de voordelen zijn van het leasen van meubels is het handig om hier even bij stil te staan. Een voordeel van leasen is dat je niet meer in een keer een groot bedrag neer hoeft te leggen voor het product. Iedere maand betaal je daarentegen een vast bedrag om de producten in huis te hebben. Het is niet echt je eigendom, maar het zijn wel spullen die je zo kunt gebruiken. Dit brengt met zich mee dat je echt alleen betaald door de periode waarin je het product ook daadwerkelijk gebruikt.

Persoonlijk heb ik er een hekel aan om een artikel te leasen, en dan in de conclusie erachter te komen dat dit niet de juiste keuze is. Omdat dit bij Skala het geval is, ga ik je toch direct helpen. Zo zijn er veel betere partijen waarbij je meubels kan leasen. Hieronder vind je het overzicht uit de meest recente vergelijkingen.

Bedrent is de beste keuze voor boxspring leasen. Klik hier voor de Bedrent review.

BlueMovement is de beste keuze voor leasen van witgoed, zoals wasmachines, koelkasten en vaatwassers. Klik hier voor de volledige BlueMovement review met alles wat je moet weten over deze partij.

Welke producten kan je leasen bij Skala?

Voordat we ingaan op de Skala ervaringen voor leasen is het handig om eerst te kijken naar de producten die er op deze site gevonden kunnen worden. Er zijn verschillende categorieën terug te vinden bij deze aanbieder. Om je een volledig beeld te geven hebben we deze verschillende producen hieronder wat beter uitgelicht.

Beeld en geluid

Op het gebied van beeld en geluid zijn er veel producten te vinden in het assortiment. Uit de meeste Skala ervaringen voor leasen volgt dat mensen kiezen voor de televisies, al kan je ook kiezen voor een home cinema set of een spelcomputer. Deze verschillende producten zijn afkomstig van diverse soorten aanbieders. Dit zijn met name de luxere merken, denk met name aan LG en Samsung. Hier komt dan ook waarschijnlijk de relatief hoge prijs vandaan (iets waar we zo nog op terugkomen).

Laptops
Naast de bovenstaande optie is het mogelijk om en laptop te leasen via deze aanbieder. Mocht je bijvoorbeeld een laptop nodig hebben voor het werk of voor je studie dan kan dit. Er zijn op dit moment drie merken terug te vinden in het aanbod aan laptops. Dit zijn Acer, Asus en Apple. Het spreekt voor zich dat Apple de duurste optie is. Deze kost ruim 109,95 per maand om te leasen, een prijs die volgens de meeste Skala ervaringen voor leasen echt veel te hoog is in verhouding tot andere aanbieders op de leasemarkt.

Witgoed

voor apparaten voor in de keuken of in de badkamer kun je bij Skala zeker terecht, wel tegen een hogere prijs dus. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een luxere soort wasmachine of voor een nieuwe vaatwasser voor bij jou in huis. Ook vriezers en fornuizen zijn mogelijk. Het makkelijkste is om zelf een kijkje te nemen op de site om het volledige overzicht te kunnen zien. Weet dat de prijzen sterk uiteen kunnen lopen tussen de diverse soorten producten.

Meer weten over witgoed leasen? Bekijk dan eens deze wasmachine lease vergelijking of de koelkasten lease vergelijking.

Combi Deals

Wil je geld besparen en heb je meerdere dingen voor in huis nodig dan is het mogelijk om te kiezen voor een combi deal. Deze combi deal brengt mee dat je kunt besparen op je aankoop. Echter zul je zo zien dat de prijzen al vrij hoog liggen, dit is dus niet iets waar je je echt door zou moeten laten leiden.

Hoge kwaliteit voor een (te) hoge prijs

Wij hebben gekeken naar verschillende Skala ervaringen voor leasen om een oordeel te geven over deze site voor het leasen van producten. De voornaamste reden dat wij je deze aanbieder niet zouden aanraden is het feit dat de prijzen echt aan de extreem hoge kant liggen. Het is zeker een aanbieder die goede producten levert en die een prima assortiment heeft om uit te kiezen. Maar wanneer je naar de prijzen kijkt dan mag je eigenlijk wel wat meer verwachten. Er zijn talloze andere aanbieders die een soortgelijke kwaliteit weten aan te bieden, alleen dan voor een lagere prijs dan bij Skala. Door deze alternatieven is het dus handig om even verder te zoeken.

Dit is iets wat we in bijna alle Skala ervaringen voor leasen terug zien komen. Mensen zijn positief over de kwaliteit, maar vrij negatief over de hoge prijzen. Je hebt dus prima producten die je kunt kiezen voor bij jou in huis, maar hier betaal je echt flink voor. Daar komt bij dat ze voor de hogere prijs niet echt meerwaarde weten te leveren. De service die ze bieden komt bijvoorbeeld overeen met een groot scala aan andere aanbieders op het gebied van het leasen. Wil je geld besparen op de lease producten voor bij jou in huis dan is het dus handig om even verder te zoeken.

Verreweg de beste partij hiervoor is BlueMovement. Dit is een duurzaam initiatief van Bosch waarbij je hoge kwaliteit meubels en apparaten kan leasen voor de laagste prijs. Klik hier voor het aanbod van BlueMovement.

Conclusie – er zijn betere opties om te kiezen

Uit deze Skala ervaringen voor huren blijkt dus dat het niet de beste aanbieder is om voor te kiezen. Het is inderdaad een aanbieder die een hoge kwaliteit weet te leveren, maar de prijzen staan niet meer in verhouding tot wat je er voor terug weet te krijgen. Dit maakt het een aanbieder die wij niet zouden aanraden voor het leasen. Zoals je wel kunt zien aan de Skala ervaringen voor leasen is het altijd van belang om je eigen onderzoek te doen voordat je kiest voor een bepaalde leasemaatschappij kiest voor het huren van producten bij jou in huis. Dit is de enige manier waarop je een goede kwaliteit krijgt, zonder de hoofdprijs hiervoor te betalen.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie