Vaatwasser Lease Vergelijken: De top 6 beste aanbieders!
7 min. leestijd

Vaatwasser Lease Vergelijken: De top 6 beste aanbieders!

Beste vergelijker, een goede vaatwasser is essentieel voor ieder huishouden. Vaak zijn deze apparaten echter ook vrij duur, zeker wanneer je kiest voor hoge kwaliteit merken met duurzame vaatwassers voor thuis. Het leasen van een vaatwasser kan hiervoor de perfecte oplossing zijn. Zo kan je toch een hoge kwaliteit vaatwasser in huis nemen, zonder hiervoor de hoge aankoopkosten neer te leggen. Het is niet voor niets dat meubels leasen steeds populairder wordt. Maar let op: er zit veel verschil in prijs en kwaliteit tussen lease aanbieders. Daarom heb ik deze onafhankelijke vergelijking geschreven waarin we de top 6 beste aanbieders voor vaatwasser lease vergelijken.

Na het lezen van dit artikel weet jij wie de beste aanbieder is bij vaatwasser lease vergelijken!

Samenvatting: dit is de beste keuze als vaatwasser lease uit onze vergelijking

De top 6 van hieronder beginnen we van boven naar beneden. Dat betekent eerst de minst goede keuze (nummer 6) en als laatste de beste keuze tot vaatwasser leasen (nummer 1). Als je geen zin hebt om het gehele artikel door te lezen, kan je twee dingen doen. Ofwel scroll je direct naar beneden naar de beste aanbieder uit deze vaatwasser lease vergelijking. Of je leest hier de korte samenvatting over wie de beste keuze is.

Ik kan hier namelijk vrij kort over zijn. Veruit de beste aanbieder voor een vaatwasser leaseabonnement is BlueMovement. BlueMovement is een duurzaamheidsinitiatief van Bosch. Via dit initiatief is het mogelijk om hoge kwaliteit Bosch huishoudapparaten te leasen. Dit gaat van koelkasten tot aan wasmachine leasen. Je kan er zelfs een luxe, draadloze stofzuiger voor thuis leasen. Wat hen onderscheidt, is dat ze de beste prijs/kwaliteit-verhouding hebben. Je kan namelijk een van de hoogste Bosch kwaliteit apparaten huren, terwijl ze letterlijk de laagste prijs hebben. Dit blijkt keer op keer, en is ook zo het geval bij vaatwasser lease vergelijken.

Tip: bij BlueMovement krijg je 50% korting op je tweede abonnement. Zo kan je al een vaatwasser lease vanaf slechts 4,95 euro per maand! Klik op deze link voor meer informatie over BlueMovement en maak de beste, meest duurzame en goedkoopste keuze.

Of lees hieronder de gehele vergelijking als je nog kritisch en niet overtuigd bent.

Waarom een vaatwasser leasen?

vaatwasser-huren-vergelijken

Voordat we doorgaan met het vaatwasser lease vergelijken, vertel ik je eerst iets over de voordelen van leasen. Kijk, onderaan de streep is het waarschijnlijk goedkoper om een machine te kopen in plaats van te huren. Maar er zijn gevallen waarbij het toch slimmer is om te leasen. Dit gaat vooral op bij wie een luxe, dure vaatwasser wilt. Niet alleen hebben die machines een hoge aanschafwaarde die je bespaart bij leasen, maar ook zijn ze duur in onderhoud en reparatie. Hieronder in de vaatwasser lease vergelijking gaan we zien dat alle partijen een 100% all-in service contract aanbieden. Dit is een van de grootste voordelen van een vaatwasser abonnement. Gedurende je abonnement betaal je namelijk 0,- euro voor reparatie en onderhoud. Letterlijk alles is inbegrepen. En zo kan het dus zijn dat je met leasen soms goedkoper uit bent. Zeker wanneer jij vaak pech hebt met machines die vaak kapot gaan!

Dit zijn alle voordelen bij vaatwasser leasen:

 • Goedkoop: leasen kan al vanaf 9,99 euro per maand (bij de beste aanbieder)
 • Flexibel: een leaseabonnement geeft je keuzes. Ook is meeverhuizen van je vaatwasser inbegrepen, gratis en voor niets.
 • Heel makkelijk en eenvoudig: bestellen en genieten van 100% all-in contract zonder ooit nog problemen of stress te hebben aan je vaatwasser!
 • Geen zorgen, geen stress, geen tijd verspilling aan de vaatwasser
 • Je kan je oude gratis vaatwasser laten meenemen als je dit wilt
 • Duurzaam & Milieubewust: de vaatwassers hebben een A++ energielabel
 • Circulaire economie: dankzij refurbishen van jouw oude vaatwasser draag je aanzienlijk bij aan een schonere, duurzame wereld
 • Geen BKR-registratie!
 • 100% garantie en service: als je machine stuk gaat, wordt deze kosteloos gerepareerd. En als de vaatwasser niet meer te repareren is, ontvang je een geheel nieuwe vaatwasser.
 • Je betaalt geen hoge aanschafwaardes van €1.000 of hoger
 • Nooit meer met de hand afwassen! 😉

Uiteraard geldt het zo dat je het meeste voordeel haalt uit de beste aanbieder. Laten we hieronder doorgaan met de vaatwasser lease vergelijking en achterhalen welke partij de beste keuze is.

De beste aanbieders voor vaatwasser lease vergelijken

vaatwasser-leasen-vergelijken

Hieronder vind je mijn onafhankelijke vergelijking puur gebaseerd op wie de beste prijs/kwaliteit-verhouding heeft. Ook is er gekeken naar het serviceniveau, aan de hand van de klantentevredenheid. We begonnen van boven naar beneden, waarbij de nummer 6 de minst goede keuze is. Daarbij is het zo dat de top 2 van hieronder aan elkaar gewaagd is, maar desalniettemin is den nummer 1 beslist de beste keuze.

Let’s go!

#6 Witgoedverhuur

Overweeg je om een vaatwasser abonnement af te sluiten bij Witgoedverhuur? Niet doen. Uit mijn vaatwasser lease vergelijking blijkt dat zij totaal niet de beste keuze zijn. Zo hebben ze weliswaar een goedkoop vaatwasser abonnement met 13,- euro per maand. Alleen is het zo dat het hier gaat om een huismerk vaatwasser van lage kwaliteit. Bovendien is het alsnog 30% duurder dan de nummer 1 beste aanbieder uit deze vaatwasser lease vergelijking. Daar kan je namelijk een hoge merkkwaliteit vaatwasser huren vanaf 10,- euro per maand. Die kwaliteit is zelfs hoger dan de beste vaatwasser die je via Witgoedverhuur kan huren. En dat terwijl die een prijs heeft vanaf 17,- euro per maand.

Conclusie: kies niet voor witgoedverhuur als je de beste prijs/kwaliteit wilt 😉.

#5 Splash

Splash is een prima aanbieder van witgoed abonnementen. Zo hebben ze ook wasmachines, drogers en je kan er prima koelkasten leasen. Waarover je trouwens meer leest in deze koelkast lease vergelijking. Splash is vooral gericht op studenten die een voor een kortere periode een huishoudapparaat willen huren. Uiteindelijk resulteert dit in een aanbod dat flexibel en goedkoop is. Immers, studenten hebben niet zo veel geld. De kwaliteit is wel een stuk lager, waarbij het huismerken betreft. Wel is er de optie tot merken als Siemens, Bosch en Whirlpool. Echter zijn deze al aanzienlijk duurder en tot zelfs 35% duurder dan de nummer 1 van hieronder.

Splash zou voor studenten een prima optie zijn. Als je een student bent, klik dan door naar dit artikel over goedkoop vaatwasser huren. Maar let op: de nummer 1 van hieronder is niet voor niets de beste keuze. Zij bieden namelijk hogere kwaliteit vaatwassers aan, waarbij het abonnement maandelijks aanzienlijk goedkoper is.

#4 Skala

Ik heb al vele reviews over meubels leasen geschreven. Van luxe boxspring lease vergelijken tot aan kleinere huishoudapparaten. In iedere vergelijking voor witgoed abonnementen komt Skala wel naar voren. Zij komen echter nooit in de top 3 terecht, en dat is ook in deze vaatwasser lease vergelijking het geval. De reden hiervoor is simpel: alhoewel Skala hoge kwaliteit witgoedapparaten verhuurt, zijn ze structureel te duur. En niet zo’n beetje ook. Zo is het goedkoopste model 150% duurder! En nee, dat is geen typefout… Waar de beste aanbieder (nr. 1) de goedkoopste prijs van 9,99 euro per maand aanbiedt, is de laagste prijs bij Skala 22,95 euro per maand. En de kwaliteit is gelijk aan elkaar!

Mijn persoonlijke advies aan Skala is om de kwaliteit gelijk te houden terwijl zij de prijzen aanzienlijk verlagen. Er is namelijk geen bijzondere reden of voordeel dat zo’n hoge prijs rechtvaardigt.

#3 Coolblue – hoge kwaliteit vaatwasser leasen

Op nummer 3 als beste aanbieder bij vaatwasser lease vergelijken, staat Coolblue. Uiteraard is dit een bekende naam in Nederland. Iedereen weet dat Coolblue staat voor service en een glimlach. Wist je al dat je bij hun een vaatwasser abonnement kan afsluiten? In totaal bieden ze een keuze uit 5 verschillende apparaten, waaronder Siemens en Bosch. Uiteraard gaat hier om hoge kwaliteit vaatwassers voor in de keuken. Je kan deze ofwel kopen, of je kan ervoor kiezen voor een maandelijks abonnement dat een jaar geldig is. Na dat jaar kan je ieder moment stoppen. Qua prijs niveau is Coolblue helaas wel een stuk duurder dan de nummer 1. Zo is het laagste maandelijkse bedrag 15,99 euro per maand. Het duurste bedrag is 24,99 euro per maand voor een Bosch vaatwasser. Bij de nummer 1 van hieronder kan je een Bosch vaatwasser abonnement afsluiten voor slechts 9,99 euro per maand. Derhalve is dat een betere keuze.

Meer weten? Lees hier de volledige Coolblue review

#2 Bundles – Miele vaatwasser leasen tegen voordelige prijs

De sterke nummer 2 uit deze vaatwasser lease vergelijking heet Bundles. Bundles is een bedrijf dat, net als de nummer 1 van hieronder, volledig is gericht op het leasen van huishoudapparaten. Daarbij bieden ze de keuze tot wasmachines, drogers, vaatwassers en koffiemachines. Waar Bundles zich in probeert te onderscheiden is het leveren van een alles-in-een oplossing. Specifiek voor vaatwassers hebben ze een abonnement voor het huren van een topkwaliteit Miele vaatwasmachine. Het tarief is vanaf 10,95 euro per maand (goedkoopste) tot vanaf 15,95 euro per maand (duurste). Dit is duurder dan de nummer 1 van hieronder. Wat wel een voordeel is, is dat het abonnement vrij flexibel is. Je kan namelijk maandelijks opzeggen, maar let op dat er wel 125 euro kosten bijkomen indien je het abonnement stopzet. Kortom, hoe langer je doet leasen hoe voordeliger het wordt. Echter is de nummer 1 het meest voordelig en dus de meest logische keuze.

Wat beslist uniek is aan Bundles, zijn haar koffiemachine abonnementen. Je kan er namelijk een luxe koffiemachine huren, waarbij je zelfs iedere maand gratis fairtrade koffiebonen krijgt. Meer informatie? Klik hier voor de Bundles review.

#1 BlueMovement – Bosch beste prijs/kwaliteit bij vaatwasser leasen

vaatwasser-lease-vergelijking

Dit is het dan. De nummer 1 uit mijn onafhankelijke vaatwasser lease vergelijking. En de naam is BlueMovement! BlueMovement is een initiatief van Bosch leaseabonnement om de wereld een stuk duurzamer te maken dankzij het toepassen van een circulaire economie. Een vaatwasser leasen bij BlueMovement betekent niet alleen dat je de beste prijs/kwaliteit-verhouding krijgt, maar je bent ook nog eens heel duurzaam bezig. Zo kan je namelijk een hoge kwaliteit Bosch vaatwasmachine leasen voor slechts 9,99 euro per maand. En zelfs vanaf 4,95 euro per maand als je twee abonnementen afsluit (50% korting)

Meer weten? Lees hier de volledige BlueMovement review.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie