Coolblue Koelkast Leasen: Review, Ervaringen en Vergelijken
6 min. leestijd

Coolblue Koelkast Leasen: Review, Ervaringen en Vergelijken

De meeste mensen zijn wel bekend bij het leasen van bepaalde spullen. De meeste mensen die aan leasen doen zullen een auto hebben van een leasemaatschappij. Echter zijn er nog veel meer producten die je in huis kunt halen middels een lease overeenkomst. Zo is het mogelijk om een koelkast te leasen, wat slechts een voorbeeld uit de grote keuze bij meubels leasen. Bij Coolblue een koelkast huren is een prima optie als je niet zoveel zin hebt om veel geld neer te leggen, maar wanneer je toch een goed apparaat zoekt. Tijd om je hier wat meer over te laten zien! Dit artikel gaat over Coolblue koelkast leasen. Waarbij we kijken naar een review, ervaringen met Coolblue leasen en tot slot doen we een vergelijking

Tip: bij BlueMovement hebben ze de unieke actie dat je 50% korting krijgt op een twee of meer huishoudapparaten van Bosch. Op die manier kan je een wasmachine, koelkast, droger, vaatwasser of zelfs een draadloze stofzuiger leasen vanaf slechts 5 euro per maand! Klik op deze link met meer informatie over alle voordelen en keuzes.

Wat is een koelkast leasen?

review ervaringen coolblue leasen koelkast

Voordat we ingaan op de rest van onze Coolblue koelkast leasen review is het toch even handig om te bekijken wat het leasen van een koelkast precies inhoudt. We zien namelijk dat hier nog wel eens wat verwarring over kan bestaan. Bij Coolblue een koelkast huren of leasen houdt in dat je de koelkast niet koopt, maar dat je deze dus voor een vaste betaling in huis kunt laten staan. Door een koelkast te leasen hoef je niet meer in een keer een groot bedrag neer te leggen. Dit kan je echt een hoop geld schelen, we zien namelijk dat koelkasten aardig duur worden. Bij Coolblue een koelkast huren zal je in staat stellen om alsnog die grote Amerikaanse koelkast te gebruiken, alleen nu zonder het dure aanvankelijke prijskaartje.

Hierbij is het zeer belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Zo is Coolblue een prima optie, echter staan zij niet op de 1ste plaats als beste keuze onder het koelkast leasen. Zo lees je in deze onafhankelijke koelkast lease vergelijking wat de beste keuze is.

Review Coolblue Koelkast leasen: een top 3 speler uit de vergelijking

Je wilt natuurlijk wel zeker weten dat je een goede keuze maakt door bij Coolblue een koelkast te huren. Om je wat beter op weg te helpen hebben wij hieronder een aantal belangrijke onderdelen opgenomen. Deze Coolblue koelkast leasen review laat je zien wat je kunt verwachten en waar Coolblue eigenlijk bekend om staat bij het leasen van koelkasten (en wasmachines):

Producten & Service review van Coolblue

review ervaringen coolblue leasen koelkast

Via Coolblue een koelkast huren is echt niet zo lastig als je zou denken. Zoals je weet heeft deze aanbieder een enorm assortiment om uit te kiezen, dit is voor het leasen van de producten niet anders. Je kunt kiezen voor de voordeligere modellen, echter is het ook mogelijk om te kiezen voor de luxere Samsung modellen. Deze verscheidenheid aan opties maakt het voor iedereen mogelijk om een koelkast te vinden die volledig aansluit bij wat  hij of zij in gedachten had. Neem zelf een kijkje in het huidige assortiment om te zien wat de mogelijkheden zijn om voor te kiezen.

Coolblue is bekend geworden door de uitzonderlijke service die zij weten te leveren. Kies je ervoor om een koelkast te huren bij deze aanbieder dan is het mogelijk om jouw koelkast binnen 48 uur om te ruilen wanneer deze het niet doet. Door deze prima service zal je je nooit zorgen hoeven te maken om de koelkast bij jou in huis.

Naast koelkasten is een wasmachine leasen ook mogelijk bij Coolblue.

Tarieven koelkast leasen bij Coolblue

Voor een Coolblue koelkast huren zijn er verschillende tarieven die we kunnen onderscheiden. De meest voordelige koelkast kost 14,99 per maand. Dit is een prima instap model. Mocht je zoeken naar de beste kwaliteit dan kom je uit bij de koelkasten van Samsung. Het duurste model is 23,99 per maand. Zoals je ziet valt dit dus wel mee, al helemaal als je ziet dat je hier de best mogelijke koelkast voor terugkrijgt.

Koelkast leasen

Aandachtspunten & Voorwaarden

Belangrijk is dat je weet dat de eerste maand de afschrijving hoger zal zijn dan de tweede maand. Dit komt door het feit dat je bij Coolblue aan het einde van de maand automatisch je maand vooruitbetaald. Je betaalt in de eerste maand dus voor de eerste en voor de volgende maand. Dit maakt op de lange termijn niet uit, maar het is wel handig dat je hier rekening mee houdt.

Uiteraard is het voor onze Coolblue koelkast leasen review ook van belang om naar de voorwaarden te kijken. De voorwaarde van Coolblue voor het leasen van producten staan bekend om laagdrempelig en goed. Dit houdt in dat je als huurder niet vast zit aan allerlei rare contracten. Bij Coolblue kun je na een jaar iedere maand opzeggen.

Voordelen van koelkast leasen bij Coolblue

Coolblue heeft meerdere voordelen te bieden als het aankomt op het leasen van een koelkast. Bij Coolblue een koelkast huren is niet voor niets een goede optie om te kiezen. We hebben het wat makkelijker voor je gemaakt door de belangrijkste voordelen van deze aanbieder hieronder even voor je op en rijtje te zetten. Het is door de voordelen een prima optie om te overwegen voor het leasen van een koelkast voor bij jou in de keuken:

  • Voordelige tarieven voor een Coolblue koelkast huren
  • Ondersteuning als er een koelkast kapot is gegaan
  • Duurzame koelkasten met zeer lage stroomkosten
  • Abonnement na 1 jaar maandelijks opzegbaar

Zelf het aanbod bekijken? Klik dan op deze link met meer informatie over Coolblue koelkast leasen.

review ervaringen coolblue leasen koelkast

Ervaringen over koelkast leasen bij Coolblue

Een Coolblue koelkast leasen review is niet compleet zonder te kijken naar de ervaringen van voorgaande klanten. Als we kijken naar deze reviews van klanten dan zien we dat de mensen echt ontzettend positief zijn over de kwaliteit die het bedrijf weet te leveren. Deze kwaliteit geldt niet alleen voor de producten die zij te lease aanbieden, maar ook voor de ondersteuning en service die je als klant krijgt. Er zijn inderdaad goedkopere aanbieders, dit is voor sommige mensen een reden om een iets minder positieve recensie neer te zetten. Echter zijn dit de mensen die puur naar de prijs kijken. De mensen die kijken naar zowel de prijs als naar de kwaliteit en service zijn wel enorm positief.

Wel moeten we hier bij vermelden dat Coolblue nog relatief onbekend is als het aankomt op het aanbieden van lease producten. Dit brengt dus met zich mee dat er maar een beperkt aantal reviews en ervaringen is te vinden. De vraag of deze echt de gehele groep mensen die leaset vertegenwoordigen is altijd de vraag.

Ook is het zo dat er andere aanbieders zijn die meer dan Coolblue zijn gespecialiseerd in meubels leasen. Zo kan je bij hen niet alleen een koelkast en/of wasmachine leasen, maar bijvoorbeeld ook luxe boxspring leasen of een mooie design bank. De markt van leasen wordt alsmaar populairder, omdat voornamelijk de ervaringen zeer positief zijn. Hieronder gaan we Coolblue koelkast leasen vergelijken met andere aanbieders.

Coolblue koelkast lease vergelijken met andere aanbieders

Na deze Coolblue review en ervaringen over koelkast leasen mag duidelijk zijn dat het een prima keuze is. Coolblue hanteert een goede prijs/kwaliteit-verhouding, en dat met de goede service die we gewend zijn van deze partij. Toch is het zo dat Coolblue niet de beste keuze is onder koelkast leasen. Er is een andere aanbieder die gelijkwaardige of zelfs hogere kwaliteit levert, tegen een lagere prijs.

Op Loisir.nl schrijven wij vele onafhankelijke reviews en ervaringen. Eerder verwezen we al naar een uitgebreide vergelijking over koelkast leasen. Uit deze vergelijking komt de volgende top 3:

  1. Coolblue
  2. Skala
  3. BlueMovement

BlueMovement is de beste keuze voor koelkast leasen volgens onafhankelijke vergelijkingen en klantenervaringen. Zo is BlueMovement is een duurzaamheidsinitiatief van Bosch. Zo kan je een hoge kwaliteit Bosch koelkast, wasmachine en wasdroger leasen voor een zeer lage prijs vanaf 9,99 euro per maand. Meer weten? In deze BlueMovement Review lees je alles wat je moet weten, wat je beslist niet mag missen voor een juiste keuze bij koelkast leasen.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie