Wasmachine leasen: kosten, voordelen en vergelijking beste aanbieders
16 min. leestijd

Wasmachine leasen: kosten, voordelen en vergelijking beste aanbieders

Je hoort het steeds meer: mensen gaat over tot het leasen van wasmachines. De trend van wasmachine leasen is begonnen onder studenten, die voor een korte termijn een wasmachine nodig hadden. Maar grote bedrijven waaronder Bosch hebben het concept geheel uitgebreid naar een all-in leaseabonnement van wasmachine leasen voor gezinnen en voor thuis. De reden dat het steeds meer populair wordt, is doordat zo’n leaseabonnement luxe kwaliteit wasmachines heel betaalbaar maken. In plaats van hoge aanschafwaardes, hoef je nu enkel nog maar een klein maandelijks bedrag te betalen. Zo kan je al een wasmachine leasen vanaf 9,99 euro per maand. En daar is 100% service, onderhoud & garantie bij inbegrepen. De grote voordelen van leaseabonnementen leidt ertoe dat vele mensen overstappen naar het leasen van meubels in plaats van te kopen.

Zoals je van ons gewend bent hebben we een onafhankelijke vergelijking over wasmachine leasen gemaakt. Hieronder vind je een volledige review over hoe het concept werkt, wat de maandelijkse kosten zijn en wat de voor- en nadelen zijn. Ook hebben we een vergelijking gemaakt van de top 5 beste aanbieders voor het huren van een wasmachine, zowel voor thuis als voor studenten.

Laten we beginnen!

Inhoudsopgave:

Hoe werkt het leasen van een wasmachine?
Wat zijn de maandelijkse kosten van wasmachines leasen?
Wat zijn de voordelen van wasmachine leasen?
Onafhankelijke vergelijking wasmachine leasen: wie is de beste aanbieder?
Waar kan ik het goedkoopste een wasmachine leasen?
Voor wie is een wasmachine leasen interessant?
Is een wasmachine maandelijks huren goedkoper dan kopen?
Een duurzame, circulaire economie dankzij een wasmachine leasen.
Conclusie over wasmachine leasen.

Hoe werkt het leasen van een wasmachine?

uitleg hoe wasmachine leasen werkt

Het leasen van een wasmachine is super eenvoudig. Het enige wat je in feite hoeft te doen is een besluit nemen over welke type machine je wilt leasen, en voor hoelang je dit wilt doen. De leasetermijn van een wasapparaat is belangrijk voor de prijs. Zo kan je bij de goedkoopste aanbieder van wasmachine leasen al huren vanaf 9,99 euro per maand. Dat is een serieus koopje, maar uiteraard is daar wel een voorwaarde aan. En die voorwaarde is dat je een leasetermijn van 6 jaar neemt. Nu is dat in principe niet erg, want zo’n leasetermijn is inclusief all-in service voor onderhoud en reparaties. Daar straks meer over.

Nog even over het leasetermijn, want je kan ook kiezen voor bijvoorbeeld 1 jaar of zelfs 3 maanden. In dit geval neemt de prijs uiteraard wel toe. Zo ligt bij de meeste aanbieders de prijs van een wasmachine rond de 20 euro per maand, afhankelijk van de lease periode. Hieronder gaan we alle wasmachine lease aanbieders vergelijken, dus dan zal ik je uitgebreid aantonen bij wie je de beste prijs en voorwaarden krijgt. Of als je geen geduld noch tijd heb kan ik je direct verklappen dat BlueMovement de beste keuze is, zoals wordt aangetoond in deze BlueMovement review.

Nadat je een wasmachine en looptijd voor leasen hebt gekozen, wordt alles voor je geregeld. De wasmachine wordt gratis thuisbezorgd op een moment naar keuze. Jij bepaalt wanneer je tijd hebt 😉. En op de dag van levering wordt de wasmachine volledig en gratis geïnstalleerd door de monteurs. Heel eenvoudig is het dus absoluut! Bovendien kan je ook nog eens je oude wasapparaat laten meenemen als je dat graag wilt. Dat bespaart je een ritje naar de milieustraat. Maar wellicht kan je een arme student ook heel blij maken met jouw oude wasmachine.

Wat zijn de maandelijkse kosten van wasmachines leasen?

De maandelijkse kosten voor een wasmachine lease varieert per aanbieder. De duurste leasecontracten zijn 22,50 euro per maand. De goedkoopste machine leasecontracten zijn 9,99 euro per maand. Daarbij heb je de keuze uit een leasetermijn van 3 maanden, 1 jaar, maar ook 2, 5 en 10 jaar.

Belangrijk om te weten is dat een wasmachine leasen om een all-in servicecontract gaat. Dit all-in servicecontract betreft heel veel voordelen, waaronder 100% gratis reparatie en onderhoud. Zelfs indien de wasmachine stuk gaat binnen het leasecontract, zal deze kosteloos vervangen worden door een nieuw wasapparaat van dezelfde type en kwaliteit. Leasen doe je dus vooral voor het gemak en de uitstekende service.

Ook is het heel belangrijk om te weten dat je bij wasmachine leasen geen hoog aankoopbedrag betaald. Stel dat je een nieuwe wasmachine wilt kopen van hoge kwaliteit, dan kost deze al snel rond de 1.000 euro. En er zijn zelfs premium modellen voor 1.500 euro. Je kan je voorstellen dat een wasmachine leasen erg interessant is. Want als het maandelijkse tarief 10 euro per maand is, kan je hiervoor in feite 8 jaar lang leasen wanneer je niet zo’n dure wasmachine van 1.000 euro koopt. En in vergelijking tot het premium model van 1.500 euro kan je zelfs 12,5 jaar lang leasen! En bedenk dan goed dat gedurende het totale leasecontract je 100% gratis reparatie en vervanging krijgt. Iets wat zeker niet het geval is wanneer je een wasmachine doet kopen. Verder in dit artikel ga ik dieper in op de kostenberekening of wasmachine leasen duurder of goedkoper is dan kopen.

Wat zijn de voordelen van wasmachine leasen?

bosch wasmachine leasen

bron: Instagram @BlueMovement

Het leasen van een wasmachine wordt steeds meer populair. Dit komt doordat er vele voordelen aan zitten. En omdat bedrijven gespecialiseerd in wasmachine leasen steeds groter en beter worden, neemt de kwaliteit alleen maar toe terwijl de prijs goedkoper wordt. Concreet zijn dit de voordelen van wasmachines leasen:

 • Goedkoop: leasen kan al vanaf 9,99 euro per maand
 • Flexibel: een leaseabonnement geeft je opties. Ook is meeverhuizen van je wasmachine inbegrepen, en wordt dus kosteloos geregeld door de leverancier.
 • Zeer gemakkelijk en eenvoudig: bestellen en genieten van 100% all-in contract zonder ooit nog problemen of stress te hebben aan je wasmachine!
 • Geen zorgen, geen stress, geen tijd verspilling aan wasmachine
 • Je kan je oude gratis wasmachine laten meenemen als je dit wilt
 • Duurzaam & Milieubewust: de wasmachines hebben een A+++ energielabel
 • Circulaire economie: dankzij refurbishen van jouw oude wasmachine draag je aanzienlijk bij aan een schonere, duurzame wereld
 • Geen BKR-registratie!
 • 100% garantie en service: als je machine stuk gaat, wordt deze kosteloos gerepareerd. En als de wasmachine niet meer te repareren is, ontvang je een geheel nieuwe wasmachine.
 • Je betaalt geen hoge aanschafwaardes van €1.000 of hoger!

Zijn er dan helemaal geen addertjes onder het gras? Nee, in principe niet maar er zijn wel twee aandachtspunten. Allereerst betaal je bij de meeste leasecontracten voor wasmachine een kleine borg. Dit is zo rond de 50 tot 75 euro, maar er zijn ook contracten waarbij geen borg is. Daarnaast is er een opzegtermijn van 14 dagen die ingaat op het einde van je leasecontract. Dus stel dat je 5 jaar doet leasen, dan zal je na die vijf jaar wel je leasecontract moeten afzeggen. Maar geen zorgen, de aanbieder zal tegen die tijd zelf contact met jou opnemen over of je het leasecontract wilt stopzetten of verlengen.

Onafhankelijke vergelijking wasmachine leasen: wie is de beste aanbieder?

In de onderstaande onafhankelijke vergelijking van wasmachine leasen gaan we kijken naar de top 5 van beste aanbieders. Uit onderzoek blijkt dat er behoorlijk wat aanbieders zijn waarbij je wasmachines kan leasen. In principe kunnen zij zich onderscheiden op drie gebieden, namelijk (1) de prijs, (2) de kwaliteit en (3) duurzaamheid. Omdat alle leasecontracten 100% all-in service en onderhoud betreffen, kunnen we hier geen vergelijking op loslaten.

Om je tijd te besparen zullen we de vergelijking kort en bondig houden. Daarom vergelijken we alleen de top 5 voor wasmachine leasen op de drie onderscheidende gebieden. Wil je toch de totale vergelijking met alle 7 wasmachine lease aanbieders vergelijken? Klik dan door naar dit artikel over wasmachines vergelijken.

PS: in principe kan je ook direct naar beneden scrollen voor de nummer 1. Er is namelijk een duidelijke winnaar die als beste wasmachine lease-aanbieder kan worden bestempeld omdat deze partij het beste scoort op zowel prijs, kwaliteit als duurzaamheid!

5. Wasmachine leasen bij Skala.nl

wasmachine leasen

Prijs: Skala.nl is de duurste aanbieder wanneer het aankomt op wasmachine leasen. Zo begint het tarief bij 27 euro per maand voor een leasetermijn van 5 jaar. Daarbij hebben ze wel de actie dat de eerste zes maanden gratis zijn, waardoor het totaal op zo’n 25 euro per maand uitkomt. Bij een leasetermijn van 7 en 10 jaar is het respectievelijke tarief €22,95 en €19,95 euro. We zullen zien dat de wasmachine lease aanbieders van hieronder beduidend goedkoper zijn.

Kwaliteit: de kwaliteit is echter dan weer hoog bij Skala. Het merk wat zij uitleveren is van Samsung premium kwaliteit. De capaciteit bedraag 7 KG en een compleet wasprogramma is binnen 59 minuten gereed.

Duurzaamheid: de wasmachines van Skala zijn altijd van energielabel A+++, en daarmee beslist duurzaam.

Eindoordeel: de Samsung wasmachines die binnen het 100% all-in leaseabonnement van Skala behoren zijn van hoge kwaliteit. Echter is Skala in vergelijking tot andere aanbieders wel een stuk duurder, terwijl deze aanbieders eveneens een hoge kwaliteit aanbieden. Dit is geldt vooral voor de nummer 1.

4. Wasmachine leasen bij Smartstudentdeals.nl

wasmachine leasen

Prijs: zoals de naam al doet vermoeden richt Smartstudentdeals zich uitsluitend op studenten. En aangezien studenten nooit een cent te veel hebben, zal het aanbod van wasmachine leasen goedkoop moeten zijn. Dit is dan ook de reden dat Smartstudentdeals op nummer 4 staat, want ze hebben een van de goedkoopste prijzen. Ze zijn in feite net zo goedkoop als de nummer 1 van hieronder, maar dan met verschil dat de kwaliteit aanzienlijk lager is. Hoe dan ook, bij een huurtermijn van 1 jaar betaal je 18 euro per maand voor de wasmachine. Bij een huurtermijn van 5 jaar is dit slechts €10 per maand.

Kwaliteit: alhoewel Smartstudentdeals een goedkoop leasecontract voor wasmachines aanbiedt, is de kwaliteit beduidend slechter in vergelijking tot andere wasmachine leasecontracten. Zo is het gewoon een standaard wasapparaat van normale kwaliteit. Het is dan ook echt alleen geschikt voor studenten die kleine wasjes draaien. De capaciteit is namelijk laag. Dit is zeker geen wasmachine voor thuis en al helemaal niet voor grote gezinnen.

Duurzaamheid: er wordt geen energielabel gespecifieerd, maar het vermoeden is dat het energielabel A of lager is. Op duurzaamheid scoort Smartstudentdeals slecht in vergelijking tot andere aanbieders.

Eindoordeel: Smartstudentdeals is een echte prijsvechter die zo goedkoop mogelijk probeert te zijn. Hier slagen ze qua prijs wel in, want ze zijn een van de goedkoopste. Echter, ze zijn even goedkoop als de nummer 1 van hieronder, terwijl de nummer 1 wel een zeer aanzienlijke betere kwaliteit levert.

3. Wasmachine leasen bij Splash.nl

wasmachine leasen

Prijs: doordat Splash Lease een redelijk groot assortiment aan wasmachines heeft, is er ook keuze in prijsklasse. Zo begint de goedkoopste bij een prijs van 11 euro per maand. Dit is alleen wel een lage kwaliteit zoals die bij Smartstudentdeals. Ook hier geldt weer dat de nummer 1 van hieronder een superieure kwaliteit levert tegen zelfs een lagere prijs. Wanneer je bij Splash Lease een hogere kwaliteit wasmachine wilt leasen, ligt de prijs rond de 15 tot 26 euro per maand. Dit is afhankelijk van het type en de huurtermijn.

Kwaliteit: er is keuze uit meerdere modellen waardoor je zelf meer controle hebt over de kwaliteit. Echter is het wel zo dat hoe hoger je de kwaliteit wilt, hoe duurder het leaseabonnement. Gebaseerd op prijs/kwaliteit-verhouding van de verschillende modellen, scoort Splash minder goed dan de nummer 2 en 1 van hieronder.

Duurzaamheid: dit is afhankelijk van het model, maar over het algemeen A+++.

Eindoordeel: Splash Lease heeft een veelzijdig aanbod aan wasmachine leasen. Het voordeel hiervan is dat je kan kiezen uit verschil in kwaliteit en prijs. Echter is het zo dat de nummer 1 van hieronder een goedkopere prijs heeft tegen de hoogste kwaliteit modellen die Splash heeft. In vergelijking tot elkaar is het dan ook geen partij voor de onbetwiste nummer 1 uit deze wasmachine lease vergelijking.

2. Wasmachine leasen bij Bundles.nl

wasmachine leasen

Prijs: Bundles komt in de buurt van de nummer 1 op het vlak van de prijs/kwaliteit-verhouding. Zo heb je bij Bundles twee leaseabonnementen waaruit je kan kiezen. De twee verschillende prijzen zijn €16,95 en €14,95 euro per maand. Dit verschil is gebaseerd op de kwaliteit van de wasmachine die binnen het leaseabonnement wordt geleverd. Wat bijzonder is aan Bundles is dat het leaseabonnement inclusief wasmiddel is. Zo betaal je + €1.00 tot + €0.40 euro per wasje. Dit is dus een variabele vergoeding. In ruil hiervoor krijg je altijd gratis wasmiddel thuisbezorgd, nooit te veel en zeker nooit te weinig. Zo hoef je nooit meer zelf te shoppen om wasmiddel.

Kwaliteit: er zijn drie verschillende kwaliteiten afhankelijk van het abonnement. Alle wasapparaten zijn van het merk Miele, en dus van hoge kwaliteit. Zo is de consumenten adviesprijs van deze machines tussen de €1.199 en €899. Bij het wasmachine leaseabonnement van Bundles betaal je deze hoge aanschafwaarde dus niet, in ruil daarvoor betaal je de maandelijkse huurvergoeding.

Duurzaamheid: alle Miele wasmachines hebben energielabel A+++.

Eindoordeel: Bundles heeft hoge kwaliteit en is een waardige concurrent in vergelijking tot BlueMovement, de onbetwiste nummer 1 uit onafhankelijke vergelijking. Zowel op kwaliteit als duurzaamheid scoort Bundles evengoed als BlueMovement. Maar helaas voor Bundles zijn ze wel duurder. Zo scheelt het 50% tussen het goedkoopste abonnement van BlueMovement en die van Bundles. Dit terwijl de kwaliteit vergelijkbaar is. Wil je toch meer weten over het aanbod van Bundles.nl? Klik dan op deze link met meer informatie en alle tarieven & voordelen van wasmachine leasen bij Bundles. Of lees verder en ontdek de beste aanbieder.

1. Wasmachine Leasen bij BlueMovement.nl

wasmachine leasen

BlueMovement is een duurzaamheid initiatief van het kwaliteit merk Bosch. Het gehele concept draait om een circulaire economie waarbij een duurzaam huishouden centraal staat. Deze krachtige boodschap combineren ze met zeer hoge kwaliteit tegen de laagste prijs in vergelijking tot alle andere aanbieders voor wasmachine leasen!

Prijs: er zijn in totaal drie keuzes bij BlueMovement qua leaseabonnement. Bij het premium abonnement is het tarief €19,99 per maand. Dit is inclusief een premium Bosch wasmachine (t.w.v. €1.200 en duurder) en inclusief wasmiddel. Maar naast dit luxe abonnement zijn er ook goedkopere abonnementen. De andere twee keuzes zijn respectievelijk €12,99 en €9.99 per maand. Ook bij deze goedkope prijs krijg je een Bosch A-merk wasmachine.

Kwaliteit: de kwaliteit van BlueMovement is in vergelijking tot andere aanbieders of even hoog ofwel hoger. Uiteraard is dit de kracht van een kwalitatief A-merk als Bosch. Naast alle features en technologische toepassingen, zijn de wasmachines ook zeer energiezuinig. Hierdoor bespaar je op de energierekening.

Duurzaamheid: alle Bosch wasmachines hebben energielabel A+++. Waarbij je 10% tot 30% energie kan besparen!

Eindoordeel: BlueMovement is uit deze onafhankelijke vergelijking de beste aanbieder voor het maandelijks huren van een wasmachine. De Bosch kwaliteit is zeer hoog. Het meest onderscheidende aan BlueMovement is de hoge kwaliteit in combinatie met het goedkope leaseabonnement van slechts €9,99 per maand. Geen enkele andere aanbieder heeft een vergelijkbare prijs/kwaliteit-verhouding. Bovendien zijn de wasapparaten zeer energiezuinig en duurzaam.

Wil je meer weten over BlueMovement als beste aanbieder van wasmachine leasen? Klik dan op deze link met meer informatie en alle tarieven & voordelen van BlueMovement. Ook vind je via deze link een volledig overzicht van alle abonnementen en keuzes.

Waar kan ik het goedkoopste een wasmachine leasen?

bluemovement wasmachine leasen

Het goedkoopste abonnement vind je bij BlueMovement. Ook op dit vlak presteert het wasmachine leaseabonnement van BlueMovement dus beter in vergelijking tot andere aanbieders. De enige andere aanbieder die een vergelijkbare prijs heeft, is Smartstudentdeals. Alleen ontvang je bij hun een standaard wasmachine die niet zo energiezuinig is. Bij BlueMovement krijg je voor slechts €9,99 euro per maand een Bosch kwaliteit wasmachine die ook nog eens A+++ energiezuinig is. Hierdoor bespaar je zo’n 10% extra energiekosten waardoor je meer geld overhoudt op je energierekening.

Zoals je hierboven uit de onafhankelijke vergelijking kan zien heeft BlueMovement het beste aanbod. Dit komt mede voort uit hun belofte. Zo staat BlueMovement, als initiatief van Bosch, voor de belofte dat je altijd een werkend apparaat thuis hebt. Daarbij bieden ze de beste machines van Bosch aan, zodat je de hoogste kwaliteit in huis hebt die ook heel energiezuinig zijn. Naast wasmachines bieden ze ook een leaseabonnement aan voor wasdrogers en koelkasten. Zo lees je in dit artikel alles over koelkasten huren vergelijken.

Weet jij genoeg en wil je ook een wasmachine leasen? Klik dan nu op deze link naar BlueMovement voor een overzicht van de wasmachine abonnementen voor de beste keuze!

Voor wie is een wasmachine leasen interessant?

Het leasen van wasmachines is vooral interessant voor mensen die graag op een betaalbare wijze een luxe wasapparaat thuis willen hebben. Daarnaast is het vooral interessant voor wie voor een korte termijn van 3 – 6 maanden tot 1 jaar een wasmachine nodig hebben. Dan denk ik vooral aan expats en studenten. Tot slot, is het interessant voor iedereen die luxe en comfort wilt zonder er omkijken naar te hebben. Dit is vooral het service aspect van de 100% all-in abonnement, waarbij zelfs gratis verhuizen en gratis vervanging bij schade inclusief is.

Samengevat is dit concept interessant voor:

 • Voor mensen die graag een premium kwaliteit wasmachine willen tegen een betaalbare, maandelijkse prijs. Want wie een duur wasapparaat van boven de 1.000 euro wilt kopen, zal goedkoper uit zijn door het leasen van een wasmachine. Ditzelfde geldt overigens ook voor wie een koffiemachine leasen wilt. Echte koffieliefhebbers zijn in zo’n 100% all-in leasecontract, waarbij je zelfs gratis iedere week koffiebonen krijgt thuisbezorgd, simpelweg goedkoper uit dan wanneer zij een dure koffiemachine kopen. Meer hierover lees je in dit artikel over hoe werkt koffiemachine huren.
 • Ideaal voor studenten die voor een korte termijn wasmachine nodig hebben
 • Voor Expats en/of mensen die regelmatig verhuizen (meeverhuizen is namelijk gratis)
 • Voor iedereen die tijdelijk een wasmachine nodig hebben
 • Perfect voor iedereen die service en gemak wilt met het 100% all-in abonnement
 • En ook voor mensen die milieubewust zijn en willen kiezen voor meer duurzaamheid en een circulaire economie (refurbishen van apparaten)

De circulaire economie is een groot voordeel en veelvoorkomende reden dat vele mensen overstappen naar het leasen van meubels. Zo vergroot het de duurzaamheid van apparaten, waarbij vooral het leasen van boxspring populair is. Hierover lees je meer in deze vergelijking van boxspring lease.

Is een wasmachine maandelijks huren goedkoper dan kopen?

Na deze review over wasmachine leasen weten we uit vergelijking dat we al leaseabonnementen vanaf 9,99 euro per maand hebben. Op jaarbasis is dit 120 euro, en per vijf jaar is dit 600 euro. Maar zo’n leaseabonnement is wel all-inclusive met 100% gratis onderhoud, verhuizen, garantie en zelfs vervanging gedurende de gehele leaseperiode.

We hebben gezien dat we bij BlueMovement hoge Bosch kwaliteit krijgen, zelfs bij het leaseabonnement van 9,99 euro per maand. Dit is voor een periode van 6 jaar. De waarde van een Bosch wasmachine om te leasen is circa 1.000 euro. Met andere woorden, als je dezelfde kwaliteit wilt kopen voor thuis, dan ben je een aanschafwaarde van rond de 1.000 euro kwijt. Hierbij is de standaardgarantie meestal rond de twee jaar, en daarna komen reparaties en vervanging op jouw kosten. Maar daartegenover staat wel dat hoe langer de wasmachine mee gaat, hoe goedkoper je uit bent.

Is een wasmachine huren goedkoper of duurder dan kopen? Zie de tabel hieronder voor het antwoord:

Het uitgangspunt is dat je bij de luxe wasmachine om de 6 jaar een reparatie dient uit te voeren van €100. Ook zal je iedere 10 jaar een nieuwe luxe wasmachine moeten kopen voor €1.000. Maar ik reken met €400 restwaarde die je terugkrijgt op je oude wasmachine. Bij de goedkope wasmachine hanteer ik hetzelfde principe, maar dan een kleine reparatie binnen vier jaar, en een nieuwe goedkope wasmachine kopen om de 7 jaar. Zo vind je via deze link van Expert.nl goedkope wasmachines van rond de €500 – €600 van goede kwaliteit.

De conclusie is dat een luxe wasmachine leasen over 10 jaar zowel goedkoper is dan het kopen van een luxe als een goedkope wasmachine. Maar let op: dit geldt alleen wanneer je kiest voor het goedkoopste abonnement bij BlueMovement waarbij je de wasmachine voor €9,99 per maand kan leasen. Zodra de leaseprijs duurder wordt, bijvoorbeeld als je een nog luxer model wilt, dan nemen de kosten ook lichtelijk toe.

Een duurzame, circulaire economie dankzij een wasmachine leasen

Tot slot nog een laatste woord over de bijdrage van wasmachine leasen aan een duurzame, circulaire economie. Het is namelijk zo dat de afgelopen jaren het consumentisme alsmaar is toegenomen. Mensen willen steeds meer nieuwe spullen, en kopen om het kopen. Maar dit heeft een desastreus effect op het milieu. Immers, die spullen komen er niet vanzelf, die dienen geproduceerd te worden door gigantische fabrieken met alle CO2-uitstoot van dien.

Milieubewuste initiatieven zoals de BlueMovement van Bosch zijn juist gericht op een volledig circulaire economie. Zo doorlopen de apparaten die worden geleverd binnen het leaseabonnement een duurzaam proces. Deze apparaten worden namelijk compleet refurbished totdat het apparaat gloednieuw is. Vaak is dit namelijk een kwestie van reparatie en herprogrammering. Zo worden enorme bezuinigingen bespaart op onder anderen de componenten en verpakking. En het mooiste is dat je als particulier hier helemaal niks van merkt. Je ontvangt gewoon een hoge kwaliteit wasmachine voor thuis, maar dan tegen zeer lage maandelijksekosten.

Conclusie over wasmachine leasen

Het maandelijks huren van wasmachines (en andere apparaten) heeft enorm veel voordelen. Deze voordelen liggen niet alleen maar in het 100% all-in garantie & onderhoud. Ook levert het een financieel voordeel doordat je simpelweg goedkoper uit bent met een abonnement van BlueMovement. Dat is dus het geniale aan dit concept! Je bent zowel goedkoper uit én je hebt nooit meer zorgen over bijkomende kosten qua service en onderhoud aan je wasmachine (en andere apparaten). Tot slot is het leasen van wasmachines ook een duurzame, milieubewuste actie. Dankzij de circulaire economie zijn de wasmachines binnen leaseabonnementen namelijk duurzamer en beter voor het milieu (doordat de productie van nieuwe machines afneemt).

En, wat zijn jouw ervaringen met het leasen van een wasmachine? Laat het mij weten in een reactie onderaan dit artikel!

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie