Bosch lease vergelijken op prijs, kwaliteit en reviews
10 min. leestijd

Bosch lease vergelijken op prijs, kwaliteit en reviews

Beste vergelijker, het duurzaam leasen van apparaten is inmiddels heel populair aan het worden. Ook Bosch, de leverancier van hoge kwaliteit witgoed apparaten, haakt hierop in. Zo kan je bij Bosch lease op een zeer duurzame wijze huishoudapparaten leasen tegen een zeer voordelige prijs. In dit artikel gaan we Bosch lease vergelijken op prijs, kwaliteit en reviews. Je ontdekt welke huishoudapparaten je het beste kan leasen via Bosch of andere aanbieders, en uiteraard tegen de beste prijs/kwaliteit-verhouding.

Laten we snel doorgaan met Bosch lease vergelijken!

Tip: bij BlueMovement hebben ze de unieke actie dat je 50% korting krijgt op een twee of meer huishoudapparaten van Bosch. Op die manier kan je een wasmachine, koelkast, droger, vaatwasser of zelfs een draadloze stofzuiger leasen vanaf slechts 5 euro per maand! Klik op deze link met meer informatie over alle voordelen en keuzes.

Inhoudsopgave:

Waarom huishoudapparaten leasen bij Bosch?
Bosch lease vergelijken: deze huishoudapparaten kan je duurzaam leasen!
Bosch koelkast lease vergelijking
Bosch wasmachine lease vergelijking
Bosch droger lease vergelijking
Bosch vriezer lease vergelijking
Bosch vaatwasser lease vergelijking
Overige huishoudapparaten die je kan leasen bij Bosch
Hoe werkt Bosch Lease?
Conclusie over huishoudapparaten leasen bij Bosch

Waarom huishoudapparaten leasen bij Bosch?

Het leasen van auto’s is al jaren een bekend begrip. Steeds meer mensen stappen over naar leasen omdat dit vele voordelen geeft. Hetzelfde geldt voor het leasen van huishoudapparaten en witgoed. Leasen bij Bosch doe je omdat er een paar zeer interessante voordelen zijn. De drie grootste voordelen zijn:

 1. Leasen bij Bosch zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft om te kijken naar de werking en onderhoud van je huishoudapparaten
 2. Meubels leasen is duurzaam, en dat geldt zeker zo bij Bosch waarbij men streeft naar een circulaire economie
 3. Uit alle vergelijkingen blijkt Bosch de goedkoopste aanbieder van huishoudapparaten lease te zijn

Hieronder gaan we Bosch lease vergelijken met andere aanbieders. Weet in ieder geval dat leasen enorm veel gemak biedt. Alles is namelijk all-in, waarbij je optimale service krijgt. Denk hierbij aan gratis bezorging, -installatie en -verhuizing. Maar veel belangrijker is dat je 100% all-in garantie hebt op service, onderhoud en reparatie. Is je Bosch huishoudapparaat kapot terwijl je daarop een leaseabonnement hebt? Geen zorgen. Na een belletje worden monteurs op pad gestuurd om het apparaat te repareren. En is het kapot? Dan krijg je een compleet nieuwe!

Weet dat leasen bij Bosch kan onder de naam van BlueMovement. BlueMovement is het duurzame initiatief van Bosch waar via je al haar huishoudapparaten kan leasen. Alles hierover lees je in deze BlueMovement review!

bosch-huren-vergelijken

Bosch lease vergelijken: deze huishoudapparaten kan je duurzaam leasen!

Hieronder vind je de complete Bosch lease vergelijking van alle huishoudapparaten die je duurzaam kan huren. Niet alleen krijg je hierdoor 100% nieuwe huishoudapparaten in huis, maar ook mag je genieten van de 100% all-in service, onderhoud en reparatie. Daarbij is het enorm fijn dat je een vast bedrag per maand investeert, maar dan heb je nooit onverwachte kosten door reparatie. Bovendien betreft het een lease abonnement waarbij je geen BKR registratie krijgt. Dit laatste is wederom een voordeel, zal blijken uit de Bosch lease vergelijking.

Hieronder gaan we kijken naar alle huishoudapparaten die je bij Bosch kan huren. In principe kan je alleen geen boxsprings leasen bij Bosch, maar ook daar heb je weer aanbieders voor. Klik hier voor boxspring lease vergelijken voor de beste aanbieders. Of lees snel verder voor de Bosch lease vergelijking.

Bosch koelkast lease vergelijking

bosch-lease-apparaten-vergelijken

We beginnen met de hoge kwaliteit Bosch koelkasten die je kan leasen. Het is mogelijk om een duurzame A++ koelkast te leasen met een inhoud van 307L. Dat is groot genoeg voor ieder huishouden. Hierbij kan je kiezen voor een 100% nieuwe koelkast, of een refurbished. Dit laatste is nog steeds de hoge kwaliteit van Bosch, en dan extra duurzaam. Daarnaast zitten er luxe functies in, zoals VitaFresh. Hierdoor blijft je voedsel langer goed, wat onnodige voedselverspilling doet voorkomen. Ook zit er een LowFrost systeem in waardoor je minder vaak hoeft te ontdooien. Ook wel handig is dat de koelkast amper geluid maakt.

Een Bosch lease vergelijking met andere aanbieders doet aantonen dat je niet alleen de hoogste kwaliteit en service krijgt, maar ook de beste prijs. Zo kan je namelijk de luxe koelkast van hierboven al leasen voor slechts een tientje per maand (!). En de termijn van het leaseabonnement kan je zelf bepalen.

Wil je meer weten? Lees hier de complete koelkast lease vergelijking en maak de beste keuze!

Bosch wasmachine lease vergelijking

bosch-lease-vergelijking

Een ander Bosch huishoudapparaat wat vaak wordt geleased, is de wasmachine. Niet voor niets heeft BlueMovement, het duurzame lease initiatief van Bosch, een 4,7 uit 5 reviewscore op basis van 550+ klantenervaringen. Dat is een enorm hoge klantenscore, waardoor we enkel mogen concluderen dat vrijwel iedere klant zeer tevreden is over huishoudapparaten leasen bij Bosch. Uiteraard komt dit door de unieke prijs/kwaliteit-verhouding. Neem nu de wasmachine als voorbeeld.

Voor minder dan een tientje per maand kan je een hoge kwaliteit Bosch wasmachine leasen. Deze wasmachine heeft een A+++ energielabel en is 30% duurzamer en zuiniger. Zo zorgt de ingebouwde VarioPerfect functie ervoor dat iedere was de meer tijd en energie bespaart. Ook is er de optie voor een was-droogcombinatie, waarbij je in 60 minuten je kleding zowel gewassen als gedroogd krijgt. En vergeet niet dat het leaseabonnement inclusief 100% gratis reparatie, onderhoud en verhuizen is. Ook kan je zorgeloos je abonnement aanpassen indien je levenssituatie veranderd.

Wil je Bosch lease vergelijken of zij de beste keuze zijn? Klik hier voor wasmachine lease vergelijken en ontdek of BlueMovement van Bosch de juiste keuze voor jou is.

Bosch droger lease vergelijking

bosch-leasen-vergelijken

Een gewild leaseabonnement zijn de duurzame drogers van Bosch. Bij Bosch lease vergelijken met andere aanbieders is de keuze simpel gemaakt. Immers, de BlueMovement ervaringen zijn super positief waarbij meer dan 500 klanten een gemiddelde score van 4,7 uit 5 geven. Dat is echt heel hoog, en zeker in vergelijking tot dure aanbieders zoals Skala. De Skala lease ervaringen zijn dan ook beduidend minder positief dan die van BlueMovement, het duurzame lease initiatief van Bosch. Ook een andere concurrent genaamd Bundles scoort minder positief. Toegegeven, bij Bundles is het vooral interessant om een koffiemachine voor thuis te leasen. Ook kan je een droger leasen, zoals te lezen is in de Bundles lease review. Op het gebied van kwaliteit scoort Bundles gelijk aan de hoge kwaliteit Bosch droger. Maar op het gebied van prijs is Bundles aanzienlijk duurder, waardoor Bosch een betere keuze is.

Tip: bij BlueMovement hebben ze de unieke actie dat je 50% korting krijgt op een twee of meer huishoudapparaten van Bosch. Op die manier kan je een wasmachine, koelkast, droger, vaatwasser of zelfs een draadloze stofzuiger leasen vanaf slechts 5 euro per maand! Klik op deze link met meer informatie over alle voordelen en keuzes.

Bosch vriezer lease vergelijking

Je merkt het al, je kan heel wat verschillende huishoudapparaten huren bij Bosch via het BlueMovement initiatief. Ook een vriezer behoort hierbij tot de mogelijkheden. Hierbij gaat het om een kleine vriezer met een inhoud van 82 liter. Het energielabel is A++, om te waarborgen dat je ook een duurzame vriezer hebt. Op zich is hier verder niks spannends over te vertellen. Of toch wel? Ik vergeet namelijk te melden dat de prijs slechts 7,99 euro per maand is! Het is daarom mogelijk om heel goedkoop een Bosch vriezer te leasen, waarbij onderhoud, reparatie en service 100% inbegrepen is. Zo heb je nooit meer omkijken naar je vriezer, en ben je ook nog eens duurzaam en goedkoper uit 😉.

Wil je de gehele vergelijking lezen van alle aanbieders? Klik hier voor vriezer huren vergelijken.

Bosch vaatwasser lease vergelijking

bosch-lease-review

Wellicht de grootste ergernis in het huishouden is wel die kapotte vaatwasser. Als je vaatwasser kapot is, zal je alles zelf moeten afwassen. Dat is niet alleen irritant, maar ook nog eens tijdrovend. En volgens mij kan je wel iets beters doen met die vrije uren, niet waar? Een perfecte oplossing om deze problemen eens en voor altijd te voorkomen is door te kiezen voor een vaatwasser leaseabonnement van Bosch. Voor nog geen 9,99 euro per maand kan je een hoge kwaliteit Bosch vaatwasser leasen, zoals te zien op de foto van hierboven. De eerst volgende keer dat je vaatwasser (weer) kapot is, kan je kosteloos de hulp van Bosch inroepen. Zij sturen dan direct een servicemonteur die de schade geheel gratis komt repareren. En als het echt nodig is, krijg je een glimmende nieuwe vaatwasser.

Qua functies krijg je wat je mag verwachten van de hoge Bosch kwaliteit. Zo heeft de vaatwasser inbegrepen technologieën waardoor je extra water kan besparen. Niet alleen goed voor de portemonnee, maar vooral goed voor het milieu. Op deze wijze kan iedereen bijdragen aan een schonere, meer duurzame wereld 😉.

Klik hier voor alles over vaatwasser leasen, en maak de beste keuze voor jezelf.

Overige huishoudapparaten die je kan leasen bij Bosch

Het houdt niet op! Je kan zelfs nog meer huishoudapparaten leasen bij Bosch, en alles voor een hele voordelige prijs met de hoge Bosch kwaliteit. Hieronder een overzicht van enkele unieke apparaten waarbij Bosch lease vergelijken als beste uit de test komt.

Draadloze stofzuiger leasen van Bosch

bosch-leasen-review

Wat ik zelf een super gaaf huisapparaat vind is de draadloze stofzuiger van Bosch. Niet alleen is het super handig dat werkt op accu’s en dus geen snoeren heeft. Want ja, die snoeren zijn altijd bijzonder irritant! Maar de draadloze stofzuiger van Bosch heeft daar dus geen last van. De werktijd ervan is 80 minuten, wat meer dan genoeg is voor het stofzuigen van een groot huis. Een accu is opgeladen in slechts een uurtje, en bovendien krijg je er twee accu’s bij zodat je stofzuiger altijd opgeladen is.

Andere interessante features zijn:

 • Automatische filterreiniging
 • Elektrisch mondstuk voor het reinigen van iedere type vloer
 • 2-in-1 meubelborstel
 • Matraszuigmond
 • Stijlvol en staat mooi bij ieder interieur

In het kader van Bosch lease vergelijken kan je nergens anders een draadloze stofzuiger leasen. Bosch lease is de enige partij die dit aanbiedt. Waarbij je voor slechts 3 maanden of voor een jaar lang een leaseabonnement kan afsluiten.

Koffiemachine voor thuis leasen

Wist je al dat je ook luxe koffiemachines voor thuis kan leasen? Uit mijn onderzoek naar Bosch lease vergelijken kan ik concluderen dat je geen koffiemachine van Bosch kan huren. Er is namelijk maar 1 partij waarbij je een luxe koffiemachine kan huren. In ruil voor een vast, maandelijks bedrag krijg je geheel gratis een moderne koffieautomaat. En niet alleen dat, je krijgt ook iedere maand genoeg voorraad aan fairchain koffiebonen met een heerlijke aroma smaak. Naast dit alles is het leaseabonnement ook inbegrepen met 100% all-in service, garantie, onderhoud en reparatie. Niet gek voor koffieliefhebbers 😉!

Meer weten? Hier lees je alles over koffiemachine leasen voor thuis.

Keukenmachine

Terug naar de Bosch lease vergelijking. Want ook bij Bosch kan je unieke huishoudapparaten leasen die je nergens anders kan vinden. Een voorbeeld hiervan is de keukenmachine. De Bosch keukenmachine heeft een ingebouwde weegschaal en timer, waarmee je heerlijke producten kan maken zoals een lekkere taart, een verse smoothie of smakelijke dips voor op tafel.

Nu zijn keukenmachines redelijk duur om te kopen. Uit deze Bosch lease vergelijking blijkt dat je een refurbished keukenmachine kan huren voor 12,99 euro per maand. Het voordeel hiervan is wel dat je altijd een nieuwe, werkende keukenmachine in huis hebt. Mijn persoonlijke tip voor je is dat dit vooral interessant is om te combineren met het leasen van andere Bosch huishoudapparaten. Als je namelijk kiest voor twee of drie huishoudapparaten, dan krijg je 50% korting op je leaseabonnement. Op die wijze kan je een wasmachine, keuken, of droger al huren voor slechts 5 euro per maand. Dat is natuurlijk geen geld!

Binnenshuis tuinieren

review-bosch-leasen

Het laatste huishoudapparaat binnen de Bosch lease vergelijking betreft de SmartGrow. Dit is een huishoudapparaat waarmee je binnenshuis kan tuinieren. Zo kan je het hele jaar je eigen kruiden kweken en consumeren. Het unieke aan dit systeem is dat je geen grond of licht nodig hebt, het is echt een alles-in-1 oplossing voor binnenshuis tuinieren. Toch wel een revolutionair systeem! Leuk om te weten is dat je binnen een leaseabonnement ook iedere drie maanden nieuwe capsules krijgt. Deze capsules kan je inzetten om je eigen kruiden te weken. Super gaaf en heel uniek!

Tip: bij BlueMovement hebben ze de unieke actie dat je 50% korting krijgt op een twee of meer huishoudapparaten van Bosch. Op die manier kan je een wasmachine, koelkast, droger, vaatwasser of zelfs een draadloze stofzuiger leasen vanaf slechts 5 euro per maand! Klik op deze link met meer informatie over alle voordelen en keuzes.

Hoe werkt Bosch Lease?

Het leasen van witgoed en andere huishoudapparaten via Bosch is zeer eenvoudig. Alles draait binnen het abonnement om hoge service zodat je nooit meer zorgen hebt over een goede werking van apparaten binnen het huishouden. Qua stappen is het zeer eenvoudig om een abonnement aan te vragen:

 1. Kies een Bosch lease abonnement tegen een vast, maandelijks bedrag
 2. Selecteer een bezorgmoment
 3. Jouw nieuwe Bosch apparaten worden gratis bezorg en geïnstalleerd. Het enige wat jij hoeft te doen is achterover leunen en genieten van de luxe
 4. Is er onderhoud nodig? Bosch stuurt geheel gratis een servicemonteur om het apparaat te repareren. Ook is er een gratis verhuisservice mocht je ooit van woning wisselen

Hierboven vind je in vier stappen hoe Bosch lease werkt. Het werkt dus bijzonder eenvoudig en iedereen kan kiezen uit nieuwe en/of refurbished huishoudapparaten. Of je nu een wasmachine of een koelkast wilt leasen. Het kan allemaal bij Bosch en het werkt super eenvoudig.

Dit alles blijkt ook uit de meer dan 500 reviews en ervaringen van klanten. Bosch lease krijgt een gemiddelde score van 4,7 uit 5. Sterker nog, meer dan 85% (!) van alle klanten geeft de maximale score van 5-sterren. Vooral de geweldige service bij Bosch lease wordt geprezen, als ook de hoge kwaliteit Bosch apparaten tegen een voordelig maandelijks tarief.

Conclusie over huishoudapparaten leasen bij Bosch

Mijn persoonlijke conclusie over Bosch lease vergelijken is dat het simpelweg de allerbeste partij is. Of het nu gaat om een droger, een vaatwasser of een wasmachine, alle huishoudapparaten zijn van de hoge Bosch kwaliteit. Vooral de prijs/kwaliteit-verhouding is uniek. Want juist de kwaliteit is erg hoog terwijl zij meestal de laagste maandelijkse prijs hanteren. Vaak is Bosch leasen tot wel 50% goedkoper dan vergelijkbare aanbieders. Dit blijkt wel uit de vele verschillende reviews en vergelijkingen die ik over de afgelopen jaren heb geschreven (bekijk hiervoor al mijn blogs).

Wil je een huishoudapparaat leasen? Mijn advies is om te kiezen voor Bosch!

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie