Stofzuiger Leasen voor Thuis? Vergelijking beste aanbieders!
5 min. leestijd

Stofzuiger Leasen voor Thuis? Vergelijking beste aanbieders!

Een schoon en gestofzuigd huis wilt iedereen. En het liefst met zoveel mogelijk comfort waarbij je een goede stofzuiger hebt om je huis 100% schoon te maken. Nu kan je daarvoor een dure, luxe stofzuiger kopen. Een alternatief is het leasen van een luxe stofzuiger voor thuis. Dit alternatief wordt steeds meer populair, omdat het een paar unieke voordelen geeft. Een voorbeeld hiervan is dat het mogelijk is om een luxe, draadloze stofzuiger voor thuis kan leasen tegen een klein, maandelijks bedrag. En wist je al dat je daarbij 100% gratis reparatie en onderhoud krijgt? Super handig dus, met veel comfort en altijd een luxe, draadloze stofzuiger in huis.

Dit artikel gaat over stofzuiger leasen voor thuis, waarbij ik je mee neem over het waarom, hoe en wat. Ook gaan we de beste aanbieders vergelijken zodat je de juiste keuze kan maken voor de goedkoopste aanbieder met de beste prijs/kwaliteit-verhouding. Laten we snel doorgaan!

Inhoudsopgave:

Waarom een stofzuiger leasen voor thuis
Hoe werkt het? Uitleg over leasen van stofzuiger en andere huishoudapparaten.
Stofzuiger leasen vergelijken: dit is de beste keuze
Kan ik naast een draadloze stofzuiger ook andere apparaten en meubels leasen?

Waarom een stofzuiger leasen voor thuis?

stofzuiger-lease-vergelijken

In het artikel over duurzaam meubels leasen leg ik uitgebreid uit waarom het leasen zo duurzaam is. De wereld is vol van consumptie, en alle nieuwe apparaten laten een groot spoor van vervuiling achter. Het leasen van een stofzuiger voor thuis draagt bij aan de oplossing tot een duurzamere wereld. Het allerbeste voorbeeld hiervan is BlueMovement. Dit is een initiatief van Bosch waarbij je refurbished meubels kan leasen tegen een zeer lage, maandelijkse prijs. Een luxe, draadloze stofzuiger leasen behoort tevens tot de mogelijkheden bij BlueMovement. Op die wijze kan je een hoge kwaliteit Bosch stofzuiger leasen voor thuis, tegen een laag, maandelijks bedrag, en ook nog eens heel duurzaam bezig zijn!

Naast duurzaamheid is er nog een ander groot voordeel aan het leasen van een stofzuiger voor thuis. En dat is namelijk de service. Kijk, het leasen gebeurt op basis van een maandelijks abonnement. Straks leg ik je uit hoe dit precies werkt. Maar voor nu is het goed om te weten dat gedurende het abonnement je 100% all-in service en onderhoud krijgt. Dus stel dat jij kiest voor een luxe, draadloze stofzuiger van Bosch, dan heb je hier nooit meer omkijken naar als deze kapot gaat. In dat geval sturen ze namelijk direct een service monteur die gratis de stofzuiger repareert, of zelfs vervangt indien nodig.

Wil je meer weten? Hier lees je de volledige BlueMovement review.

Is het leasen van een draadloze stofzuiger duur?

Eerlijkheidshalve vind ik wel dat het leasen van een stofzuiger voor thuis een van de minst aantrekkelijke opties is. Je kan via BlueMovement namelijk ook een wasmachine, koelkast, wasdroger en een vaatwasser leasen. Dit alles voor de hoge Bosch kwaliteit en inclusief gratis reparatie en vervanging. En deze huishoudapparaten kan je al leasen vanaf slechts 9,99 euro per maand.

Een draadloze stofzuiger van Bosch kan gehuurd worden vanaf 12,99 euro per maand. Bedenk wel dat dit gaat om de hoge Bosch kwaliteit. Zo zitten er veel luxe doch praktische functies op, zoals een zelfreinigende filter en multifunctionele borstels voor iedere vloer. Tevens zitten er twee accu’s bij die 80 minuten meegaan en binnen 60 minuten zijn opgeladen. Zo heb je er dus nooit meer omkijken naar, maar wel te allen tijde een krachtige stofzuiger in huis tot je beschikking.

Tip: bij BlueMovement hebben ze een unieke actie dat je 50% korting krijgt op een twee of meer huishoudapparaten van Bosch. Op die manier kan je een luxe, draadloze stofzuiger leasen vanaf slechts 5,99 euro per maand! Klik op deze link met meer informatie.

Hoe werkt het? Uitleg over leasen van stofzuiger en andere huishoudapparaten

Of je nu kiest voor een stofzuiger leasen voor thuis of andere meubels, het principe werkt hetzelfde. Het betreft namelijk een lease abonnement waarbij je luxe meubels en huishoudapparaten kan huren tegen een vast, maandelijks tarief. Omdat je het apparaat huurt, ben je er geen eigenaar van. Dit heeft voor- en nadelen. Uiteraard is het nadeel dat je er geen eigenaar van bent en dat je zo’n apparaat ook niet kan doorverkopen indien je een nieuwe wilt. Maar behoudens dit feit heeft het leasen van een luxe stofzuiger veel voordelen.

Een stofzuiger leasen voor thuis werkt als volgt:

  1. Kies een abonnement naar keuze. Zo kan je zelf de looptijd bepalen en kiezen of je een refurbished (duurzaam) of nieuw model wilt
  2. De draadloze stofzuiger wordt gratis thuisbezorgd na bestelling. Je kan vanaf nu zorgeloos genieten van een goedwerkend apparaat. In ruil daarvoor betaal je een klein, maandelijks bedrag.
  3. Je bent geen eigenaar. Het voordeel hierbij is dat gedurende het huurabonnement volledige service ontvangt. Zo is reparatie en onderhoud 100% inbegrepen en daarom volledig gratis. Het enige wat je betaald is het kleine, maandelijkse bedrag en geen cent meer.
  4. Goed om te weten: bij BlueMovement, het duurzame initiatief van Bosch, krijg je geen BKR-registratie wanneer je kiest voor leasen in plaats van kopen.

Meer weten over hoe het werkt en welke apparaten je allemaal kan leasen? Klik hier voor Bosch Lease Vergelijken.

Stofzuiger leasen vergelijken: dit is de beste keuze

stofzuiger-leasen

In deze alinea over stofzuiger lease vergelijken kan ik heel beknopt en helder zijn. Er is namelijk maar een enkele keuze voor wie een luxe, draadloze stofzuiger voor thuis wilt huren. Dit kan je alleen doen bij BlueMovement, het duurzame initiatief van Bosch waar ik hierboven al over sprak. Het heeft geen nut om hierop te gaan vergelijken, simpelweg omdat er geen vergelijkbare aanbieders zijn.

Ik schrijf nu al jaren over het duurzaam leasen van meubels en huishoudapparaten. Daarbij heb ik vele reviews, ervaringen en vergelijkingen gemaakt. Als je nog een beetje verder naar beneden doet scrollen, vind je een overzicht van alle vergelijkingen. Dat vind je misschien wel heel interessant, omdat je tegenwoordig veel luxe artikels kan huren. Denk daarbij aan luxe boxsprings, moderne koffiemachines, maar ook wasmachines, vaatwassers en drogers.

Wat betreft stofzuiger lease vergelijken is het antwoord: BlueMovement. Weet dat BlueMovement meer dan 550 reviews heeft waarbij klanten een gemiddelde score van 4,7 uit 5 geven. Dat is echt een enorm hoge score en duidt dus op vrijwel uitsluitend positieve ervaringen.

Kan ik naast een draadloze stofzuiger ook andere apparaten en meubels leasen?

In sommige gevallen kan het leasen van luxe meubels zelfs goedkoper zijn dan koop. Dit geldt voornamelijk bij duurdere meubels zoals luxe, elektrische boxsprings, luxe koffiemachines, koelkasten en wasmachines. Dit zijn namelijk relatief dure apparaten en meubels. In plaats van kopen en daar gelijk duizenden euro’s voor neer te leggen, kan je er ook voor kiezen om het te huren voor een klein, maandelijks bedrag. Niet alleen smeer je hierdoor het grote geldbedrag uit over meerdere jaren. Ook ontvang je gedurende het gehele huurtermijn de 100% all-in service, onderhoud en reparatie. Dus stel dat je dure boxspring kapot gaat, dan bespaar je jezelf tot wel honderden euro’s aan reparatie. Juist omdat dit alles inbegrepen is wanneer je kiest voor leasen. Uiteraard geldt dit alles ook voor een luxe stofzuiger leasen voor thuis.

Hieronder vind je een overzicht van de beste vergelijkingen voor het leasen van huishoudapparaten en luxe meubels:

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie