Bedrent Review, Ervaringen en Vergelijk: Luxe Boxspring Lease [2023]
6 min. leestijd

Bedrent Review, Ervaringen en Vergelijk: Luxe Boxspring Lease [2023]

Beste vergelijker, welkom bij een nieuwe review over boxspring leasen! Ditmaal gaat de review over Bedrent. Een Nederlandse aanbieder voor het leasen van luxe premium boxsprings. Per definitie is boxspring leasen zeer interessant, zoals uitgelegd in onze andere review en vergelijking artikels. Het goedkoop leasen van een luxe boxspring maakt een goede nachtrust bereikbaar voor iedereen. In plaats van hoge aanschafwaardes van duizenden euro’s, kunnen we nu ook een luxe boxspring leasen voor een maandelijks, klein bedrag vanaf 25 - 35 euro.

Uit veel reviews en vergelijken blijkt Bedrent de beste aanbieder in Nederland te zijn voor het goedkoop leasen van luxe boxsprings. Want, zo gaan we in deze Bedrent review ontdekken, biedt Bedrent een unieke prijs/kwaliteit-verhouding ten opzichte van de concurrentie.

Laten we dus snel doorgaan!

Inhoudsopgave:

Review Bedrent
Welke boxsprings kan je leasen bij Bedrent?
Hoe werkt boxspring leasen?
Wat zijn de voordelen van Bedrent?
Wat zijn de ervaringen met Bedrent?
Bedrent vergelijken met andere boxspring leaseabonnementen.

Review Bedrent: luxe boxsprings leasen tegen goedkope prijs

beste-boxspring-lease-1premium boxspring van Bedrent

Bedrent is een Nederlandse onderneming die zich specialiseert in het bereikbaar maken van luxe boxsprings voor iedere consument. De wijze waarop zij dit doen, is middels private lease oftewel het per maand betalen van een klein bedrag. Het grote voordeel voor ons als consument hiervan is dat wij niet langer hoge aanschafwaardes hoeven te betalen wanneer we een hoge kwaliteit boxspring willen hebben voor een goede nachtrust. Qua kosten spreek je bij een luxe boxspring al snel over duizenden euro’s, zo zijn premium bedden van wel 4.500 euro of duurder. Mede door deze prijsstijgingen neemt de behoefte naar goedkope boxspring leasen toe.

Bedrent speelt hier geniaal op in, door de beste prijs/kwaliteit-verhouding onder de boxspring lease aanbieders te leveren. Zo biedt zij aantrekkelijke opties.

Bedrent maakt deze premium boxsprings bereikbaar voor iedereen dankzij een leaseabonnement. Dankzij deze dienst betaal je maandelijks een klein bedrag, waarbij je de boxspring huurt van Bedrent. Bedrent blijft hierbij dus eigenaar. En dit feit leidt tot een tweede grote voordeel. Uit mijn review over Bedrent blijkt namelijk dat zij gedurende de gehele leaseperiode 100% garantie en service bieden. Een leaseabonnement op een boxspring houdt dus in dat je 100% gratis reparatie, gratis onderhoud, gratis vervanging bij defect en zelfs gratis meeverhuizen krijgt. En dat alles voor een klein, maandelijks bedrag.

Je kan je voorstellen wat voor een gemak het leasen van een boxspring via Bedrent is. Het maakt een goede nachtrust niet alleen betaalbaar, maar neemt ook zorgen en stress weg. Je hoeft niet langer na te denken over een kapotte, dure boxspring die niet meer onder de garantie valt.

Een boxspring leasen via Bedrent werkt heel eenvoudig. Dit is het proces:

 1. Stel zelf je boxspring naar keuze samen (kleur, afmeting, elektrisch, et cetera)
 2. Eventueel bezoek aan de showroom is ook mogelijk
 3. Bestel veilig online met Thuiswinkel Waarborg
 4. Je ontvangt de offerte met details per e-mail
 5. Huur maandelijks de boxspring, en geniet van 100% garantie en top service

Meer weten? Lees hier verder over hoe het werkt

Welke boxsprings kan je leasen bij Bedrent?

bedrent review, ervaringen en vergelijkenboxspring bij bedrent

Een uniek voordeel aan Bedrent is dat zij Lettobeds aanbieden. Lettobeds ontwikkelt en produceert in eigen beheer premium kwaliteit boxsprings met natuurlijke materialen en een circulaire doelstelling. Dit element van circulaire economie zien we vaker terug binnen het leasen van meubels. Zo is BlueMovement een ander goed voorbeeld die duurzaamheid en circulaire economie hoog in het vaandeel heeft bij het leasen van hun Bosch kwaliteit wasdrogers, wasmachines en koelkasten. Meer daarover lees je in de BlueMovement review. Het merk Lettobeds, wat via Bedrent wordt aangeboden, sluit aan op deze duurzame trend middels het leasen van boxsprings.

Qua modellen is er een ruime keuze uit premium boxsprings. De aanschafwaarde van deze modellen begint bij €1.795 en loopt op tot de meest luxe varianten ter waarde van €4.999. Dat is een hoge prijs, maar dan heb je wel een boxspring van topkwaliteit. Bovendien kan je de boxspring geheel samenstellen naar eigen smaak en wensen. Tot slot is het ook mogelijk om matrassen en toppers te leasen.

Nu kan ik mij voorstellen dat je de luxe kwaliteit van Lettobeds boxsprings in huis wilt hebben. Immers, een goede nachtrust is onbetaalbaar. Zo toont onderzoek de vele voordelen van goed slapen aan, van meer energie tot betere concentratie, meer gezondheid en zelfs meer geluk. Maar een groot struikelblok kan die hoge aanschafwaarde zijn. Niet iedereen heeft zomaar even 5.000 euro paraat liggen. En hier komt het grote voordeel van Bedrent om de hoek kijken. Uit mijn review over Bedrent blijkt namelijk dat zij de goedkoopste aanbieder van boxspring leasen zijn. Zo kan je al een luxe boxspring leasen vanaf slechts 25 euro per maand.

Wil je hierover meer weten? Klik dan op deze link met meer informatie over het aanbod van Bedrent voor het goedkoop leasen van een boxspring.

Hoe werkt boxspring leasen?

Eerst nog even kort iets over het leasen binnen deze review over Bedrent. Want hoe werkt zoiets dan? In principe werkt dit hetzelfde als wasmachine leasen of het leasen van andere soort meubels. Zo kan je hier koelkasten leasen vergelijken. En wist je al dat je bijvoorbeeld ook een luxe koffiemachine leasen kan? In dat abonnement krijg je een gratis luxe koffiemachine, en betaal je enkel voor het aantal kopjes koffie wat je per dag drinkt. Geniaal!

Bij boxspring leasen werkt het net zo. In plaats van dat je een hoge aanschafwaarde van duizenden euro’s dient te bekostigen, kan je al een luxe boxspring tegen een maandelijks, klein bedrag in huis hebben. Maar let op: dit is niet hetzelfde als een afbetaling. Bij een afbetaling ga je een lening aan, en krijg je BKR registratie. Na afbetaling ben je eigenaar. Gedurende deze afbetaling blijf je ook verantwoordelijk voor kosten van reparatie en onderhoud. Maar bij een leaseabonnement is dit niet het geval. Als je een boxspring gaat leasen van Bedrent, dan blijven zij eigenaar van het bed. Dit betekent dat jij geen BKR-registratie krijgt, en ook niet verantwoordelijk bent voor kosten en onderhoud. Dat is dan ook een van de services uit deze Bedrent review: wanneer je bij hun een boxspring gaat leasen, is dit inclusief een 100% all-in garantie en onderhoud gedurende de gehele leaseperiode.

Kort samengevat: bij een leaseabonnement kan je voor een maandelijks, klein bedrag genieten van een luxe boxspring in huis waarbij reparatie en onderhoud gratis is. Zo kan iedereen, met groot of klein budget, zorgeloos genieten van de luxe Lettobeds van Bedrent.

Benieuwd naar de kwaliteit? Bekijk hier voorbeelden van Lettobeds.

bedrent review, ervaringen en vergelijken

Wat zijn de voordelen van Bedrent?

boxspring-lease-vergelijkerhoge kwaliteit boxspring van Bedrent

Uit mijn Bedrent review blijkt dat zij 9 zekerheden aanbieden aan hun leden:

 • A-merk kwaliteit boxsprings
 • Geen BKR registratie
 • Zuivere Lease en dus geen krediet (anders dan bij afbetaling!)
 • Persoonsgegevens 100% veilig
 • Gratis levering en montage
 • Verhuizing en/of upgrade wordt door Bedrent geregeld
 • Levering binnen 10 dagen
 • 60 maanden garantie en service
 • Overname na afloop behoort tot de mogelijkheid

Dit zijn heel wat voordelen. Na verschillende reviews over boxspring leasen en dus ook deze Bedrent review, blijkt dat Bedrent één onderscheidend voordeel heeft wat deze partij zeer interessant maakt. Bedrent biedt namelijk een van de beste prijs/kwaliteit-verhoudingen aan. Zo kan je bij hun al een luxe boxspring leasen vanaf 25 euro per maand. Uit mijn vergelijking, waarover straks meer, blijkt het een feit te zijn dat Bedrent hiermee 20% goedkoper is dan de op een na goedkoopste lease aanbieder. En ze zijn zelfs meer dan 70% goedkoper dan de meest dure lease aanbieders, en dat tegen dezelfde kwaliteitstandaard!

Klik op deze link met meer informatie over het totale aanbod van Bedrent als meest goedkope lease van hoge kwaliteit luxe boxsprings.

Wat zijn de ervaringen met Bedrent?

bedrent review, ervaringen en vergelijken

Er zijn positieve reviews en ervaringen met Bedrent. Zo scoort het bedrijf momenteel een 9 op een schaal van 10. Daarbij zijn klanten vooral heel positief over de goede service en garantie. De garantie is namelijk 100% inclusief, van gratis onderhoud tot aan vervanging als dat echt nodig blijkt te zijn. Deze garantie is geen overbodige luxe bij een boxspring, want die kan nog al eens gaan inzakken. Maar de premium kwaliteit van Lettobeds via Bedrent voorkomt dergelijke zaken.

De ervaringen met Bedrent kunnen we samenvatten als een mogelijkheid voor iedere consument om luxe premium boxspring voor een betaalbare prijs in huis te hebben. Niet langer hoef je hoge aanschafwaardes van tot wel 5000 euro te bekostigen. Juist dankzij het leaseabonnement kan je de kosten verspreiden over de tijd, zodat je uitkomt op een klein maandelijks bedrag wat al vanaf 25 euro per maand kan. En daar zit dan ook nog eens de 100% all-in service en onderhoud in. Als je het mij vraagt zijn dit dus zeer positieve ervaringen!

Bedrent vergelijken met andere boxspring leaseabonnementen

Tot slot is het goed om te vermelden dat Bedrent is verkozen tot de beste lease aanbieder voor premium boxsprings binnen Nederland. Dit blijkt uit een onafhankelijke vergelijking van de 8 lease aanbieders in Nederland. Deze vergelijking was onder meer met bekende merken zoals Dekbed Discounter Lease, Bundles en Beter Bed. Voor het lezen van dit gehele artikel, klik je door naar deze boxspring lease vergelijking.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie