Elektrische Boxspring Lease: vergelijking beste prijs & kwaliteit
6 min. leestijd

Elektrische Boxspring Lease: vergelijking beste prijs & kwaliteit

Beste vergelijker, een grote kans dat je op deze vergelijking terecht bent gekomen omdat je je hebt verdiept in elektrische, verstelbare boxsprings en tot de conclusie bent gekomen dat dit behoorlijk prijzig is. Hedendaags lijkt het wel of er geen grens meer op de prijs zit, en de prijzen voor een luxe elektrische boxspring vliegen omhoog! Zoals je wellicht zelf al had bedacht, is leasen in plaats van kopen een geschikte oplossing. En juist daar ga ik jou bij helpen, bij deze vergelijking voor elektrische boxspring lease. Want al jaren schrijf ik reviews, ervaringen en vergelijkingen, en dus ook voor elektrische verstelbare boxsprings. Juist deze categorie is interessant om te leasen, want niet iedereen heeft zomaar even duizenden euro’s in zijn of haar ladekast liggen. Onder bed. Hoe toepasselijk!

Oke, goed… Laten we snel doorgaan naar onze vergelijking over elektrische boxspring leasen. Want welke aanbieders zijn er, en wie heeft de beste prijs, kwaliteit of combinatie van deze?

Inhoudsopgave:

Voordelen leasen van verstelbare elektrische boxspring
Leasen van elektrische boxspring: 4 betrouwbare aanbieders
Elektrische boxspring lease vergelijken: dit is de beste keuze
Elektrische boxspring kopen of leasen, wat is goedkoper?

Voordelen leasen van verstelbare elektrische boxspring

Toch even kort iets over leasen, voor als je hier nog niet zo bekend mee bent. Een verstelbare elektrische boxspring kopen is tegenwoordig echt aan de prijzige kant. Een goede elektrische boxspring vind je haast niet onder de 1.500 euro, en realistischer is een aanschafwaarde van 2.000 euro of hoger. Nu is een van de grote voordelen van leasen bij een verstelbare elektrische boxspring dat je niet langer zo’n bizar hoge aanschafwaarde hoeft te betalen. Leasen is namelijk een vorm van huren. In plaats van duizenden euro’s af te rekenen, kan gebruik maken van een elektrische boxspring voor een laag, maandelijks bedrag. Typisch aan leasen is dat je geen eigenaar bent tijdens de leaseperiode. Dit betekent dat het bed niet van jou is. Wat overigens niet nadelig hoeft te zijn, want gedurende de gehele leaseperiode krijg je 100% all-in service, onderhoud en gratis vervanging indien nodig.

Juist bij verstelbare elektrische boxsprings kan leasen daarom nog meer interessant zijn. Immers, deze luxe boxsprings zijn meer onderhoudsgevoelig doordat het bed meer verstelbare delen heeft. Als je zo’n luxe boxspring koopt, en het geeft een elektrische storing, dan ben je al snel veel geld kwijt aan reparaties. Dat soort stress en onzekerheid heb je liever niet. En dit is nu net het tweede grote voordeel van leasen. Dankzij het 100% all-in service en gratis onderhoud heb je nooit meer omkijken naar reparaties. Daardoor kan het zo zijn dat je met leasen zelfs iets goedkoper uit bent dan kopen. Hier kom ik later in deze vergelijking nog op terug.

Tot slot, het is belangrijk om te weten dat leasen een vorm van huren. Je huurt van het bedrijf, die eigenaar blijft. Je gaat in dit geval dus geen schuld aan. En dat is belangrijk, want bij een schuldlening krijg je BKR-registratie. Gelukkig is het dus mogelijk om elektrisch verstelbare boxsprings te leasen zonder BKR registratie. Zo kan ook jij genieten van een luxe boxspring die een optimale nachtrust biedt. Per definitie is een goede nachtrust onbetaalbaar. Bij goed slapen heb je meer energie, een betere gezondheid en je wordt er zelfs gelukkiger van!

Leasen van elektrische boxspring: 4 betrouwbare aanbieders

Uit mijn vele vergelijkingen en reviews weet ik dat er vier aanbieders zijn waarbij het interessant is om een elektrische verstelbare boxspring te leasen. Hierbij is er wel één uitzondering, waarbij wij niet kunnen leasen maar een lening afsluiten. Het nadeel daarvan is een BKR-registratie, en dat wil je eigenlijk liever niet. Niettemin, voor de volledigheid benoem ik de partij toch omdat het een van de meest bekende merken is in Nederland. Laten we snel doorgaan.

Elektrisch verstelbare boxsprings leasen bij Leasejemeubels

elektrische boxspring lease

Leasejemeubels.nl is een aanbieder voor het leasen van boxsprings en bankstellen. Wat betreft boxsprings hebben zij vijf modellen, van basic tot de meest premium boxspring. Het leasetarief loopt op van €34,95 (basic) tot €64,95 per maand (de meest luxe). Indien we kijken naar het leasen van een elektrische verstelbare boxspring, dan begint de prijs vanaf €54,90 per maand. Dit is het model wat we op de afbeelding hierboven zien. Daarbij is keuze uit vier verschillende kleuren: grijsblauw, mosterdgeel, grijs en zwart. De lengte hierbij is 200cm. Wil je naar 210cm, dan komt er een prijs van €4,95 per maand extra bij.

Elektrisch verstelbare boxsprings leasen bij Bedrent

elektrische boxspring lease

Uit verschillende onafhankelijke vergelijkingen over boxspring leasen blijkt dat Bedrent de beste keuze is op het gebied van prijs en kwaliteit. Een groot voordeel van deze aanbieder is dat zij volledig in eigen beheer premium boxsprings maken van het merk Lettobeds. Het is zo dat zij een showroom hebben, maar de focus ligt voornamelijk op online verkoop. Het gevolg daarvan is dat zij relatief lage, vaste kosten hebben en daarom een hele betaalbare prijs vragen voor het leasen van luxe boxsprings. Zo is Bedrent de goedkoopste aanbieder, waarbij een luxe boxspring vanaf €25 per maand kan worden gehuurd. Overigens is er ook de optie tot kopen, met 25 jaar garantie. Alles hierover lees je in deze review over Bedrent.

In totaal heeft Bedrent 14 modellen waaruit je kan kiezen. Puur kijkende naar het elektrische boxspring lease, begint de keuze bij een premium boxspring vanaf €55 per maand. Dit loopt op tot de meest luxe boxsprings op de markt, met een leaseprijs van €70 per maand. Dat is in mijn ogen wat te duur, en zou ik eerder gaan voor de €55 per maand. Deze prijs is vergelijkbaar met de andere aanbieders. Een aangenaam technisch snufje is dat deze elektrische verstelbare boxsprings te besturen zijn via een mobiele app. Tot slot, Bedrent is de enige partij met een Thuiswinkel waarborg keurmerk.

Klik hier voor meer informatie en aanbiedingen.

Elektrisch verstelbare boxsprings leasen bij Beterbed

elektrische boxspring lease

Helaas kunnen we bij Beterbed geen elektrische boxspring leasen zonder BKR. Bij Beterbed bieden ze enkel een financiële lease aan, zoals blijkt uit mijn review over Beterbed Lease. Dit betekent dat je een schuldlening aangaat en de boxspring maandelijks doet afbetalen. Als je dit doet, ben je wel eigenaar van de elektrische boxspring (voordeel) en zal je ook zelf voor onderhoud moeten betalen die buiten de garantie valt (nadeel). Toch benoem ik expliciet Beterbed als keuze voor elektrische boxspring lease aanbieder. Het is namelijk zo dat puur op gebied van prijs en kwaliteit, Beterbed de beste aanbiedingen heeft voor kopen. Niet leasen (zonder BKR), maar kopen dus.

Onderaan deze vergelijking kom ik nog terug op de berekening voor kopen vs. leasen van een elektrische verstelbare boxspring.

Elektrisch verstelbare boxsprings leasen bij Dekbed Discounter Lease

elektrische boxspring lease

Tot slot hebben we nog Dekbed Discounter Lease. Dit is tevens een bekende naam, en een van de eerste partijen voor het leasen van een boxspring. In totaal hebben zij 10 modellen. De prijs varieert vanaf €29,95 per maand (heel basic) tot €69,95 per maand (de meest luxe, elektrische boxspring lease). De meest goedkope optie tot leasen van een elektrische boxspring start vanaf €59,95 per maand. Dit model zien we op de afbeelding van hierboven. Een premium kwaliteit boxspring die draadloos verstelbaar is, voor een optimale nachtrust.

Elektrische boxspring lease vergelijken: dit is de beste keuze

In het algemeen biedt Bedrent de beste prijs/kwaliteit-verhouding bij het leasen van een luxe boxspring. Zo kan je bij deze partij al een luxe boxspring leasen vanaf €25 per maand (boxspring t.w.v. €1800 en hoger). Nergens anders vind je zo’n goede prijs/kwaliteit-verhouding. Meer weten over het totale assortiment van Bedrent met 14 luxe modellen? Klik dan op deze link met meer informatie.

Elektrische boxspring kopen of leasen, wat is goedkoper?

Als we de maandelijkse tarieven bekijken, merken we al dat het leasen van een elektrisch verstelbare boxspring niet bepaald goedkoop is. Toch is het voor vele mensen de juiste oplossing als zij een goede nachtrust willen hebben, maar niet de hoge aanschafwaarde kunnen betalen. Tot slot heeft leasen ook het grote voordeel van service en gemak. Je hoeft je in principe nooit meer zorgen te maken over een kapotte boxspring.

Echter, als jij wel een hogere aanschafwaarde van circa €1.500 of meer kan betalen, dan is het goedkoper om een elektrische boxspring te kopen in plaats van leasen. Leasen is vooral een service optie. Ik moet zeggen, het is wel een hele aantrekkelijke optie en als je het er voor over hebt om een paar euro per maand meer te betalen dan zou ik het gewoon doen. Maar eerlijk is eerlijk, het is niet de goedkoopste optie. Goedkoper is om te kopen.

Verreweg de beste partij voor het kopen van hoge kwaliteit elektrisch verstelbare boxsprings voor een goede prijs zijn Beterbed en Dekbed Discounter. Zo kan je bij beide leveranciers al een elektrisch verstelbare boxspring kopen vanaf €999. Nergens anders is dat zo goedkoop. Zo vind je hieronder ter vergelijking enkele elektrische boxsprings die je kan kopen voor een zeer betaalbare prijs.

elektrische boxspring vergelijken

Ook bij Beterbed hebben ze altijd hele goede aanbiedingen voor elektrische boxsprings van hoge kwaliteit. Meer informatie daarover vind je via deze link met alle aanbiedingen van Beterbed.

Op naar een goede nachtrust, voor meer gezondheid, energie en geluk!

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie