Dutch Dream: Review, Ervaringen en Vergelijken van Lease
4 min. leestijd

Dutch Dream: Review, Ervaringen en Vergelijken van Lease

Beste vergelijker. Welkom bij deze review over Dutch Dream, een aanbieder voor boxspring leasen. Grote kans dat je deze recensie leest, omdat je overweegt een boxspring te huren via Dutch Dream. Op mijn website schrijf ik vele vergelijkingen over het leasen van boxspring, wat een opkomende populaire trend aan het worden is. In al deze vergelijkingen en reviews help ik mijn lezers met mijn ervaringen binnen het boxspring leasen. De centrale vraag in dit artikel is: is Dutch Dream een goede aanbieder voor boxspring leasen?

Om deze vraag te beantwoorden gaan we dieper in op Dutch Dream en haar aanbod. We gaan kijken naar de prijs, de kwaliteit, het assortiment en de servicegerichtheid. Ook komt ruimschoots de ervaringen met deze partij aan bod. Spoiler: Dutch Dream Lease is een goede partij, maar er zijn betere keuzes. Deze review mag je dus niet missen voor een goede keuze 😉!

Inhoudsopgave:

Review over Dutch Dream Lease: dit is wat ze doen en waar ze voor staan
Dutch Dream Boxspring Lease: dit zijn de mogelijkheden
Ervaringen met Dutch Dream Lease
Dutch Dream Lease vergelijken op boxspring leasen

Review over Dutch Dream Lease: dit is wat ze doen en waar ze voor staan

Dutch Dream review

Dutch Dream Lease is een relatief kleine onderneming in Nederland die volledig gericht is op het leasen van boxsprings. Inmiddels hebben zij drie vestigingen waar de boxspring collectie te bezichtigen is. Het bedrijf staat voor het betaalbaar maken van nieuwe boxsprings voor een vast maandelijks bedrag. Hierbij is het goed om te weten dat het bij Dutch Dream Lease gaat om een zuivere vorm van leasen. Dit betekent een boxspring leasen zonder BKR. Het is een vorm waarbij je de boxspring huurt van Dutch Dream Lease, zonder dat je er zelf eigenaar van wordt. De huurtermijn bedraagt hierbij vijf jaar, en na dit termijn is er de optie tot kopen van het model.

Het grote voordeel aan een zuivere lease is dat je geen BKR-registratie krijgt. Voor een vast, maandelijks tarief kan je een luxe (dure) boxspring huren. Dit doe je voor vijf jaar, en gedurende deze vijf jaar is 100% all-in service en onderhoud inbegrepen. Mocht je dus schade krijgen aan je luxe boxspring binnen de leaseperiode, dan wordt deze gratis hersteld. Een ander groot voordeel aan leasen is dat je geen hoge aanschafwaarde hoeft te betalen. Doorgaans zijn luxe boxsprings al snel duizenden euro’s waard. Tot slot, is het gemak erg hoog bij leasen. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over schade of garantie.

Dutch Dream Lease is niet de enige aanbieder in Nederland waarbij je een luxe, premium boxspring kan leasen. Zo zijn er meerdere partijen die minstens een even goed of zelfs beter aanbod hebben dan Dutch Dream Lease. Dit heeft vooral te maken met het feit dat Dutch Dream vooralsnog een kleine speler is. Al zijn ze goed op weg!

Wil je alle boxspring lease aanbieders zien? Klik dan hier voor boxspring lease vergelijken.

Dutch Dream Boxspring Lease: dit zijn de mogelijkheden

Uit mijn review over Dutch Dream Lease is gebleken dat zij vooralsnog een kleinere speler zijn. Hierdoor is het aanbod van boxsprings nog ietwat beperkt. In totaal hebben zij momenteel vijf verschillende boxspring modellen die je kan huren. Hieronder zie je een overzicht met bijbehorende maandelijkse huurtarieven.

Dutch Dream boxspring vergelijken

Uit mijn vele ervaringen met boxspring leasen blijkt uit de Dutch Dream review dat zij nog geen uniek aanbod hebben in vergelijking tot andere boxspring lease aanbieders die een stapje verder zijn. Wel is het zo dat Dutch Dream Lease een relatief goedkope elektrische boxspring aanbiedt voor leasen. Zo is de prijs voor een luxe elektrische boxspring aan de goedkopere kant. Meer informatie hierover lees je in deze vergelijking over elektrische boxspring lease.

Ervaringen met Dutch Dream Lease

Een betrouwbare bron om ervaringen met Dutch Dream Lease te raadplegen is Facebook. Op Facebook vind je over het algemeen vaker klachten dan positieve recensies, doordat het toch meer een “klachten” forum lijkt te zijn voor sommige klanten. In de hoop snel geholpen te worden. Als ervaringen met Dutch Dream Lease positief zijn op Facebook, zegt dat dus veel. En in dit geval lijken zij goede ervaringen te hebben.

Op moment van schrijven zijn er 52 recensies over Dutch Dream Lease (via Facebook). In totaal krijgen zij een vrij hoge score van 4,6 uit 5. Hierbij gaan vrijwel alle recensies over een positieve ervaring met de klantgerichtheid van Dutch Dream. Zo vinden we veel van onderstaande recensies terug:

Dutch Dream ervaringen

Wanneer het op prijs en kwaliteit aan komt krijgt Dutch Dream Lease ook goede recensies. Echter is het wel zo uit vele reviews, ervaringen en onderzoek vanuit mijzelf dat Dutch Dream Lease hedendaags niet de beste aanbieder is voor boxspring lease. Er zijn namelijk andere aanbieders die een groter, beter en voordeliger assortiment hebben. Laten we daar eens naar kijken.

Dutch Dream Lease vergelijken op boxspring leasen

Over het algemeen zijn er naast Dutch Dream nog vijf andere serieuze spelers op de markt van boxspring lease. Puur gekeken naar prijs en kwaliteit, scoort Dutch Dream niet beter dan andere aanbieders. Ze zijn een voordeligere keuze dan Bundles, en puur op leasen zijn ze ook een betere keuze dan Beterbed. Immers, bij Beterbed kan je geen boxspring leasen zonder BKR en dus is dat geen interessante lease als je het mij vraagt. Uiteraard heeft Beterbed wel uitstekende aanbiedingen, maar dan vooral gericht op een boxspring kopen en niet zeer huren.

Maar verreweg de beste keuze in vergelijking tot Dutch Dream is Bedrent. Bij Bedrent hebben ze meer dan 14 modellen van luxe, premium boxsprings in eigen beheer. Daarbij is de service zeer goed en is vooral de kwaliteit erg hoog. En dat is uniek, want qua prijs zijn ze zelfs goedkoper dan alle andere aanbieders. Zelfs zo goedkoop dat zij 20% voordeliger zijn, wat je een paar honderd euro per jaar aan leasekosten bespaart.

Kortom, als je serieus bent in het leasen van een boxspring, dan mag je deze review over Bedrent niet missen wil je de beste keuze maken zoals blijkt uit vele vergelijkingen.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie