Leasejemeubels Boxspring Leasen: Review, Ervaringen en Vergelijken
6 min. leestijd

Leasejemeubels Boxspring Leasen: Review, Ervaringen en Vergelijken

Het veranderen van de meubels bij jou in huis is één van de meest eenvoudige manieren om te zorgen voor een nieuwe uitstraling in huis. Nu is het alleen wel zo dat nieuwe meubels vrij duur kunnen zijn. Niet iedereen heeft het geld om zomaar een nieuwe bank, boxspring of loungebank in huis te halen. Voor deze groep mensen bestaat er een alternatief, je kunt namelijk kiezen voor Leasejemeubels. Door middel van Leasejemeubels kan je alle mogelijke soorten meubels voor een voordelige prijs leasen. Tijd om hier meer te weten over te komen, lees snel verder om onze Leasejemeubels review en ervaringen zelf in te zien!

Tip! Lees deze Leasejemeubels review aandachtig, want ik kan alvast verklappen dat zij een goede maar niet de beste keuze zijn voor boxspring leasen ;).

Review Leasejemeubels Boxspring leasen

review leasejemeubels ervaringen

Voordat we in zullen gaan op de kwaliteit van het platform in onze Leasejemeubels review is het eerst handig om stil te staan bij wat voor soort site het eigenlijk is. Hieronder hebben we de belangrijkste onderdelen van de site voor je op een rijtje gezet. Dit geeft je een overzicht van wat je kunt verwachten.

Hoe werkt Leasejemeubels eigenlijk?

In feite kun je het al wel aan de naam zien. Het is mogelijk om via de site van Leasejemeubels een paar soorten meubels huren. Bij Leasejemeubels kan je voor een vast laag maandbedrag jouw nieuwe interieur leasen, zoals een nieuwe bankstel en/of boxspring. Je huurt in principe voor een periode van 5 jaar. Nadat je contract is afgelopen zullen de meubels gratis bij je thuis worden opgehaald. Uiteraard is het ook mogelijk om het contract te verlengen als je dit wilt. Straks laten wij je de Leasejemeubels ervaringen zien, voor nu volstaat deze informatie om een beeld te geven van het platform. Wel is het goed om te weten het leasen via Leasejemeubels zonder BKR-registratie is. Dit is een belangrijk voordeel, waarover je meer kan lezen in dit artikel over boxspring leasen zonder BKR.

Product aanbod van Leasejemeubels

review leasejemeubels ervaringen

De volgende stap in onze Leasejemeubels review is om te kijken naar het huidige productaanbod. Er zijn op dit moment een tweetal soorten meubels te vinden op de site van Leasejemeubels. Zoals je kunt zien op de site zijn er boxsprings en banken te vinden. De banken vallen uiteen in verschillende groottes. Je kunt kiezen voor een kleine bank, maar ook voor een grote 5-zits of voor een hoekbank. Voor het leasen van een bankstel is Leasejemeubels een interessante keuze, met name doordat ze hele goede design voor betaalbare prijs aanbieden.

Wat betreft luxe, premium boxsprings leasen komt Leasejemeubels nog wat tekort. Zowel qua aanbod als qua prijs dienen ze nog stappen te maken in vergelijking tot de concurrentie. Desalniettemin staan ze wel op positie 3 uit de onafhankelijke vergelijking van de beste boxspring lease. Klik op de blauwe link om de nummer 2 en 1 te vinden als beste getest uit vergelijkingen.

Tarieven voor het leasen bij Leasejemeubels

Als we kijken naar een Leasejemeubels vergelijking in verhouding met andere aanbieders dan zien we dat Leasejemeubels zeer schappelijke tarieven hanteert voor het leasen van de meubels. De tarieven hangen af van het soort product dat je kiest. Er zitten overigens geen extra kosten verbonden aan het leasen. De kosten bij Leasejemeubels zijn dan ook zeer transparant. Op de site zelf kun je meer informatie terugvinden over de tarieven.

Voor- en nadelen

Uiteraard is het voor een Leasejemeubels Review van belang om stil te staan bij de voordelen en nadelen van de site. Een groot voordeel van Leasejemeubels is het feit dat je zeer weinig betaalt voor de meubels. Door deze toegankelijke prijzen kan ook jij voorzien zijn van prima meubels voor in huis. Het enige nadeel wat wij naar voren zien komen in de Leasejemeubels ervaringen is dat het aanbod nog relatief klein is. Naast banken en bedden kun je geen andere meubels vinden. Mogelijk zal dit in de toekomst anders worden, voor nu is het nog ietwat beperkt.

Een ander nadeel ziet meer op het leasen van meubels in zijn algemeen. Dit is het feit dat de meubels niet jouw eigendom worden maar dat je de meubels na het leasen weer moet inleveren. Daartegenover staat dan weer wel dat het leasen inclusief 100% service en onderhoud is. Dus gedurende de leaseperiode is al het onderhoud en herstel gratis. Dat geeft niet alleen besparingen, maar is ook erg gemakkelijk.

Ervaringen Leasejemeubels boxspring leasen

recensies leasejemeubels ervaringen

Heb je de bovenstaande informatie uit deze Leasejemeubels review goed doorgenomen dan zal je al een beter beeld hebben bij het platform van Leasejemeubels. De volgende stap is om te kijken naar de Leasejemeubels ervaringen. Uiteraard moeten wij ook onze eigen opvatting geven over de site. Naar onze opvatting ziet de site van Leasejemeubels er zeer betrouwbaar en professioneel uit. Het is overzichtelijk en je kunt gelijk zien wat je kunt leasen. Er is een prettige sectie te vinden voor veel gestelde vragen, hier kan je altijd voor informatie terecht. Het concept zelf lijkt ons zeer praktisch, voor een zeer schappelijke bedrag kun je de beste meubels huren voor in huis. Ondanks het feit dat het aanbod nog beperkt is tot banken en bedden kan je bij Leasejemeubels zeker terecht voor het leasen van je meubels.

Deze opvatting komt sterk overeen met die van de klanten van het bedrijf. Volgens de website van Nederlandreview krijgt Leasejemeubels ruim 10/10 sterren. Dezelfde recensie krijgen zie op feedbackcompany.com. Ook op Facebook zien we dat mensen zeer positief zijn over Leasejemeubels. Hier zijn nog geen reviews op te vinden, echter zien we wel dat ruim 599 mensen de pagina geliket hebben. Omdat het nog een relatief nieuwe aanbieder is, is het aantal recensies nog vrij summier. Ondanks dit kunnen we in onze Leasejemeubels review concluderen dat de Leasejemeubels ervaringen er zeer positief uitzien.

Leasejemeubels boxspring lease vergelijken

review leasejemeubels ervaringen

Je kunt naast het leasen op Leasejemeubels natuurlijk ook bij andere aanbieders terecht. Toch zien we dat zij niet dezelfde service en voordelen weten te leveren als Leasejemeubels. De belangrijkste aanbieders hebben we voor de Leasejemeubels vergelijking hieronder voor je onder elkaar gezet.

Wil je de complete onafhankelijke vergelijking lezen over alle boxspring lease aanbieders? Dit zou je moeten willen, omdat je daardoor kan kiezen voor de beste boxspring lease aanbieder die op nummer 1 uit de vergelijking komt op basis van prijs en kwaliteit. Maak de beste keuze, en lees hier de vergelijking van boxspring leasen.

Bedrent vs. Leasejemeubels

De prijzen bij Bedrent liggen lager dan bij Leasejemeubels. Dit geldt overigens alleen voor boxsprings, want zij bieden geen bankstellen aan. Dit maakt het een beter alternatief voor Leasejemeubels. Ook heeft Bedrent als voordeel dat de bedenktijd langer is dan bij Leasejemeubels. Uit verschillende vergelijkingen is gebleken dat Bedrent de allerbeste keuze is wanneer het aankomt op boxspring leasen. Bedrent biedt namelijk de beste prijs/kwaliteit-verhouding, waarbij je zeer luxe, premium boxsprings kan leasen vanaf 25 euro per maand. Hierdoor wordt een zeer goede nachtrust voor iedereen betaalbaar, met alle voordelen van dien. Zo leidt goed slapen zelfs tot een langer, gelukkiger leven! Voor meer informatie, lees dan deze ervaringen met Bedrent.

Bundles vs. Leasejemeubels

Een voordeel van Bundels is dat er meer producten te vinden zijn dan bij Leasejemeubels, zo kan je bijvoorbeeld ook een wasmachine leasen. Echter is het wel zo dat deze winkel op het gebied van bedden niet zoveel keuzes heeft als Leasejemeubels. Daarnaast zijn zij aanzienlijk duurder dan Leasejemeubels, waardoor Bundles geen interessante keuze is voor boxspring lease.

Beterbed vs. Leasejemeubels

Veel mensen weten het niet, maar ook bij Beterbed is het mogelijk om een bed te leasen. Weet wel dat je bij Beterbed aan meer verplichtingen moet voldoen om te kunnen leasen. Zo kan je via Beterbed niet huren zonder BKR. In plaats daarvan ga je een lening aan, en betaal je de boxspring af. De prijzen lopen sterk uiteen voor het leasen, het hangt volledig af van het soort bed dat je kiest. Wel is het weer zo dat Beterbed een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding heeft, maar dan voor kopen en niet voor leasen.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie