Matt Sleep Review & Ervaringen: dit moet je weten over Matt Sleep
5 min. leestijd

Matt Sleep Review & Ervaringen: dit moet je weten over Matt Sleep

Beste vergelijker, welkom bij een nieuwe review ditmaal over Matt Sleep. Het zit hem in de naam, zou hij moeten gedacht hebben. Een jonge ondernemer heeft Matt opgericht, een bedrijf die beweert de perfecte matras te hebben uitgevonden na maandenlang onderzoek en testen. Het concept van Matt lijkt heel veel op de Engelse versie genaamd Casper Sleep. Dit is het grote broertje. Het concept van Matt is hetzelfde, en in dit artikel gaan we kijken naar een Matt review en ervaringen.In deze review en ervaringen met Matt staat de volgende vraag centraal: is Matt uit vergelijking de beste keuze voor een matras aankopen? Om deze vraag te beantwoorden gaan we een uitgebreide review over Matt schrijven, alsook kijken naar ervaringen van klanten en tevens Matt vergelijken met andere matrassen aanbieders.Laten we snel doorgaan!

Review Matt Sleep

Laten we eens dieper in gaan door een uitgebreide review over Matt Sleep. Want waar staan ze voor en welke producten verkopen zij? Wat zijn de tarieven van hun matrassen, en is dit vergelijkbaar met de concurrentie? En tot slot, welke voor- en nadelen heeft Matt Sleep? Na het beantwoorden van deze review, zullen we dieper ingaan op de ervaringen met Matt Sleep.

Producten Matt Sleep

Review Matt ervaringenHet productaanbod van Matt Sleep is heel eenvoudig doch krachtig. Zij geven zelf aan dat ze het beste matras voor de beste prijs aanbieden. Zo zijn ze behoorlijk trots op hun hoge kwaliteit. Het is namelijk een uniek matras dat is samengesteld na uitvoerig onderzoek in samenwerking met TU Delft. In totaal duurde het ontwikkelingstraject voor de beste matras zo’n 15 maanden. Het resultaat is een zeer comfortabel en teven aanpasbaar matras voor een goede nachtrust. De prijs van het matras bedraagt 400 euro.Naast het matras kan je bij Matt Sleep ook een complete boxspring aanschaffen. Alhoewel de boxspring van goede kwaliteit is en een mooie prijs heeft, is de keuze beperkt tot een enkel model. Tevens behoort Matt Sleep niet tot de top 3 van beste boxspring lease.Tot slot, wist je al dat je naast het kopen van een boxspring ook een luxe, premium boxspring kan leasen tegen een betaalbare, maandelijkse prijs? Dit leaseconcept is vrij uniek en biedt drie zeer grote voordelen. Zo kan je dankzij leasen een luxe, elektrische boxspring in huis nemen zonder hoge aanschafwaardes van duizenden euro’s. Een ander voordeel van boxspring lease is dat je eindelijk die felbegeerde nachtrust kan krijgen door te slapen op de beste kwaliteit bedden, en dat voor een voordelige maandelijkse prijs. En het laatste voordeel is dat gedurende de gehele leaseperiode 100% gratis onderhoud en service is inbegrepen. Zo heb je nooit meer kosten door schade of herstel!Meer weten over boxspring lease? Klik hier voor meer informatie over boxspring lease om te voorkomen dat je een miskoop doet, maar juist de beste keuze maakt voor een comfortabele nachtrust.

Voor- en nadelen Matt Sleep

Uit onze review over Matt en uit ervaringen van klanten, zijn dit de voordelen van Matt Sleep:
  • Het beste matras voor de beste prijs
  • 120 dagen gratis proefslapen
  • Het matras is aanpasbaar
  • Veel positieve recensies en vermeldingen in media
In feite heeft Matt Sleep in mijn ogen maar een enkel nadeel, en dat is het keuze aanbod. Zo hebben ze slechts een enkel matras en ook een enkele boxspring. Er is dus eigenlijk geen andere keuze dan dat product. Maar goed, dat is nu juist de kracht ook van Matt. Deze partij specialiseert zich echt in de kunst van het allerbeste matras. Dat heeft beslist haar voordelen!

Ervaringen Matt Sleep: wat zeggen klanten?

Review Matt ervaringenHieronder hebben we een aantal klantenboordelingen en recensies op een rijtje gezet. Daaruit kunnen we conclusies trekken over de ervaringen met Matt Sleep. Zo zien we hierboven de totale recensiescore waarbij Matt een 4.7 uit 5 scoort op basis van 314 beoordelingen. Hieronder een greep uit de ervaringen.Review Matt ervaringenDe linker ervaring met Matt is heel negatief. Echter moet ik wel eerlijk vermelden dat deze review van twee jaar geleden was. Ook is het zo dat Matt maar 2x een 1-sterren review heeft gekregen uit meer dan 300 beoordelingen. Het komt altijd wel eens voor dat er een negatieve klantenrecensie komt, dus in dat perspectief scoort Matt echt opvallend hoog met alle positieve ervaringen.Naast de vele klantenreviews is Matt ook vaak in de media geroemd om haar kwaliteit matrassen. Zo onder meer in het Parool, NRC, BNR en andere bekende media.

Matt Sleep vergelijken op prijs en kwaliteit

Ondanks de goede prijs/kwaliteit-verhouding en dan met name de hoge kwaliteit van het matras, heeft Matt Sleep enkele grote concurrenten. Hieronder gaan we Matt vergelijken met Auping M-line, Bedrent, en Beterbed. Al deze partijen zijn de best-in-class wanneer het aankomt op hoge kwaliteit matrassen voor een betaalbare prijs.

Matt vergelijken met Wave van M-line

Een zeer geduchte concurrent van Matt is M-line. M-line is al jaren gespecialiseerd in de meest exclusieve matrassen van ongekende kwaliteit. Deze ongekende kwaliteit komt echter ook met een duur prijskaartje van rond de 800 tot soms zelfs 2000 euro. Maar gelukkig voor slaapliefhebbers heeft M-line een goedkoper initiatief ontwikkeld genaamd Wave. Bij Wave hebben ze twee matrassen beschikbaar gesteld die de hoge kwaliteit van M-line dragen, maar dan met een aanzienlijk lager prijskaartje. Zo kan je al een M-line kwaliteit matras in huis hebben vanaf 359,-. En er is zelfs een variant van 169,-. Echter in vergelijking tot Matt zou je voor dezelfde kwaliteit kunnen kiezen voor de M-line kwaliteit matras voor 359,-.Meer weten? Klik hier voor meer informatie.

Matt vergelijken met Bedrent

Ik heb al enkele reviews en vergelijken geschreven over Bedrent. Dit is namelijk de beste keuze wanneer het aankomt op luxe, premium boxsprings leasen voor een betaalbaar, maandelijks tarief. Bedrent heeft echter ook enkele hoge kwaliteit toppers en matrassen. Deze matrassen zijn eveneens van hoge kwaliteit en kunnen zowel gekocht als geleased worden. Daarbij is de prijsklasse van de meest premium matras 799,- en de meest goedkope is 299,-. Wat echter zo interessant is aan Bedrent, is dat je er ook kan leasen. Zo kan je een hoge kwaliteit matras al leasen vanaf 5,- per maand. En het mooiste hieraan is dat gedurende de gehele leaseperiode alle service en onderhoud 100% inclusief is. Je maakt dus nooit meer extra kosten door een kapot matras waarbij je een nieuwe moet kopen.Meer weten? Lees dan eens deze Bedrent review ter informatie.

Matt vergelijken Beterbed

Hier kan ik kort over zijn. Beterbed heeft geen vergelijkbare kwaliteit als de matrassen van Matt. Indien je puur een goed matras wilt, kan je beter voor Matt kiezen. Wil je echter gaan voor een heel goed bed of boxspring, dan is uiteraard Beterbed de beste keuze.Kortom, toch aan het twijfelen en liever kiezen voor een nieuwe, mooie boxspring? Lees dan eens deze review over Beterbed met recente aanbieding.
Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie