Beterbed Boxspring Leasen: Review, Ervaringen en Vergelijken
5 min. leestijd

Beterbed Boxspring Leasen: Review, Ervaringen en Vergelijken

Beste vergelijker, welkom bij een nieuwe review binnen de categorie van boxspring lease. In deze review bekijken we Beterbed boxspring leasen. Aangezien je op dit artikel belandt bent, is er een grote kans dat je Beterbed wilt vergelijken met andere boxspring lease aanbieders. En gelijk heb je! Want de vraag is of Beterbed boxspring lease de beste keuze is onder alle huurabonnementen voor bedden en boxsprings.

In deze review over Beterbed boxspring leasen gaan we inhoudelijk diep in op deze aanbieder. We gaan kijken hoe hun leaseconcept werkt, en welke type boxspring en bedden je kan huren bij Beterbed. Daarna gaan we ervaringen van huidige klanten met Beterbed boxspring leasen bekijken, en we eindigen met een vergelijking van Beterbed vs. de concurrentie op gebied van prijs en kwaliteit.

Na het lezen van deze review, heb jij het antwoord of Beterbed voor jou de beste keuze is voor het leasen van een boxspring.

Inhoudsopgave:

Review Beterbed Boxspring Leasen: hoe werkt het?
Welke bedden kan ik leasen bij Beterbed?
Ervaringen met Beterbed Boxspring leasen
Review & Vergelijken: Beterbed boxspring leasen op prijs & kwaliteit

Review Beterbed boxspring Leasen: hoe werkt het?

Beterbed boxspring review en ervaringen

Bij een boxspring leasen heb je twee type leaseabonnementen. Bij het eerste abonnement betreft het een operationele lease. In dit geval ben je geen eigenaar en betaal je een maandelijks bedrag voor het gebruiken van een boxspring. Typisch bij dit leasecontract is dat onderhoud, vervanging en meeverhuizen 100% gratis is. De tweede type van boxspring leasen is een financiële lease. In dit geval leen je een bedrag en ga je dus een schuld aan. Met het geleende bedrag mag je de boxspring gebruiken, en zal je maandelijks de lening kunnen aflossen. Kosten voor onderhoud komen voor eigen rekening.

Uit mijn review over Beterbed boxspring leasen blijkt dat zij een financiële lease aanbieden. Dit is dus gewoon het lenen van geld zodat je de boxspring maandelijks kan afbetalen. Het voordeel is dat je eigenaar wordt van de boxspring, maar een financiële lease heeft vele nadelen.

Let op: een enorm groot nadeel aan Beterbed boxspring leasen, is dat het geen 100% zuivere operationele lease is. Bij Beterbed kan je alleen financieel leasen. Het grote nadeel hiervan is dat dit een vorm van schuld is, waarbij je een BKR-registratie krijgt. Ook is het zo dat je zelf verantwoordelijk blijft voor de kosten bij reparatie of vervanging. Dit terwijl je bij een echt lease abonnement geen BKR-registratie krijgt, en ook 100% gratis service en onderhoud van je boxspring gedurende de gehele huurperiode.

Heel belangrijk is dus om te kiezen voor een lease aanbieder zonder BKR. Precies daarover lees je alles in dit uitgebreide artikel over boxspring leasen zonder BKR. Daar vind je ook direct de beste aanbieders voor een goede keuze, zonder dat je geld hoeft te lenen en rente betaald!

Welke bedden kan ik leasen bij Beterbed?

Uit mijn review blijkt dus dat je bij Beterbed een lening aangaat. Het is dus niet te vergelijken met private lease zoals bij auto’s, of bij operationele lease van andere boxspring aanbieders (kom ik zo op terug). Bij Beterbed is het mogelijk om alle boxsprings te leasen die zij beschikbaar stellen in de verkoop. Het enige verschil is dat in plaats van dat je een hoge aanschafwaarde afrekent, je bij financieel leasen de boxspring maandelijks afbetaald middels een lager, maandelijks bedrag. Maar let hierbij dus heel goed op, want het aangaan van een financieel leaseabonnement is niks anders dan het afsluiten van een lening. Hierover betaal je ook nog eens rente, en je wordt schuldaansprakelijk.

Als je het mij vraagt is een boxspring leasen bij Beterbed dus niet aantrekkelijk. In plaats daarvan weet ik uit vele reviews en ervaringen dat er betere partijen zijn waarbij je wel 100% operationele lease kan aangaan. Het grote voordeel hiervan is dat je geen BKR registratie krijgt, en ook dat het inclusief 100% gratis service en onderhoud is. Zo kan je dus voor een laag, maandelijks bedrag genieten van luxe boxsprings die normaliter een aanschafwaarde van duizenden euro’s hebben.

Wil jij weten wie de beste aanbieders zijn voor boxspring leasen? Lees dan mijn uitgebreide en onafhankelijke vergelijking over boxspring leasen.

Ervaringen met Beterbed Boxspring leasen

Beterbed boxspring review en ervaringen

Mijn persoonlijke ervaringen als ook klant ervaringen met Beterbed zijn goed en positief als het aankomt op een boxspring kopen. Echter blijkt uit mijn reviews dat een boxspring leasen bij Beterbed totaal niet interessant is. Het is geen leasen in de zin van huren. Het is leasen in de zin van een lening afsluiten. En op dit laatste heb je dus vele betere keuzes zoals zojuist hierboven beschreven. Is dan alles slecht aan Beterbed? Nee, natuurlijk niet.

Beterbed is en blijft een van de beste aanbieders voor hoge kwaliteit boxsprings voor een lage aanschafwaarde. Zo kan je vaak al hele goede boxsprings kopen voor een prijs van rond de €999 – €699, en zelfs aflopend tot €399 euro voor een splinternieuwe boxspring. Wanneer je de berekening erop los laat, blijkt dat het kopen van een boxspring onder de 700 euro goedkoper zal zijn dan het leasen van goedkope boxspring. Maar ja, het kan natuurlijk ook zijn dat je een premium boxspring wilt hebben van de allerhoogste kwaliteit die ook nog eens een elektrisch verstelbare boxspring is. Kijk, in dat geval kom je in de prijscategorie van €1899 tot €3459 of hoger. En in dit soort gevallen is het stiekem wel aantrekkelijker om zo’n luxe boxspring te leasen voor een klein, maandelijks bedrag. Zo kan je bij de beste lease aanbieder al een luxe boxspring leasen vanaf €25 per maand (dat is dan ook direct de goedkoopste aanbieder).

Laten we eens kijken naar deze goede aanbieders, en vergelijken met Beterbed boxspring lease.

Review & Vergelijken: Beterbed boxspring leasen op prijs & kwaliteit

Op het gebied van boxspring leasen zijn er een paar hele goede aanbieders. Zo hebben we de meer bekende Dekbed Discounter Lease, die een goede prijs/kwaliteit-verhouding heeft. Eentje die hier zeer aan gewaagd is, is de aanbieder Leasejemeubels.nl. In principe is Leasejemeubels.nl heel erg te vergelijken met Dekbed Discounter Lease. Ze zijn enkel ietsje duurder, maar hebben wel meer design meubels. Naast deze partijen heb je ook Bundles. Bundles is interessant voor het leasen van verschillende meubels, waaronder koffiemachines, boxspring, en wasmachines. Het is echter wel zo dat Bundles op het gebied van boxspring leasen veel te duur is, en daarom niet interessant. Tot slot hebben we nog Bedrent als aanbieder voor het huren van luxe boxsprings. Uit vele verschillende vergelijkingen en reviews blijkt dat Bedrent de beste keuze is.

Wil je meer weten? Klik dan op een van de onderstaande reviews voor een krachtig overzicht van de voor- en nadelen en vergelijking op prijs & kwaliteit:

Conclusie over mijn Beterbed review voor boxspring lease

Beterbed boxspring review en ervaringen

Beterbed is een blijft een hele goede keuze voor het kopen van boxspring, bedden, matrassen, enzovoorts. Alleen puur specifiek op het leasen van een boxspring is Beterbed een slechte keuze, blijkt uit mijn review en ervaringen. Het is een slimme en goede vorm van leasen. Daarvoor heb je vele betere keuzes. Wil je voor Beterbed kiezen, dan is het voordeliger en slimmer om bij hun een kwaliteit boxspring te kopen voor een goede prijs.

Zo vind je via deze link voor de beste aanbiedingen van Beterbed boxsprings.

Wil je beslist niet kopen, en sowieso gaan voor een slim en goed leaseabonnement voor een premium boxspring? Uit onafhankelijke vergelijking blijkt dat Bedrent de de beste keuze is voor het leasen van luxe, premium boxsprings. Zij hebben de beste prijs/kwaliteit-verhouding waarbij je een premium boxspring kan leasen vanaf €25 per maand (wat de goedkoopste prijs is in vergelijking tot anderen). Meer weten over het aanbod?

Klik op deze link met meer informatie en eventuele aanbiedingen bij Bedrent.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie