arrow_drop_up arrow_drop_down

Dekbed Discounter Review: dit moet je weten over boxspring leasen!

Mogelijk heb je al eens gehoord van Dekbed Discounter van televisie. Dit Nederlandse bedrijf is namelijk aardig in opkomst en timmert hard aan de weg. Ja, dit komt deels doordat het een prima leverancier van bedden en boxsprings is. Maar er is nog iets anders, iets veel meer unieks. Zo is Dekbed Discounter een van de eerste bedrijven waarbij je een boxspring kan leasen. Naast boxspring leasen kan je ook er zelfs ook banken en eettafels leasen. Nu denk je misschien, wat heb ik nu aan een boxspring leasen? Maar eigenlijk is dat best logisch en in deze review over Dekbed Discounter lease ontdek je waarom.

Het doel van deze review is ervoor te zorgen dat jij de goede keuze maakt: wel of niet kiezen voor het leasen van een boxspring bij Dekbed Discounter? Daarbij gaan we in deze Dekbed Discounter Review kijken naar waar ze voor staan, hoe het leasen werkt en wat de voordelen van boxspring leasen zijn. Maar daar blijft het niet bij. We kijken ook naar de concurrentie: welke andere bedrijven doen aan beddenverhuur of leasen? En tot slot kijken we naar de recensies van huidige klanten bij Dekbed Discounter. Kortom, dankzij deze review weet jij of je wel of niet moet gaan voor een boxspring leasen bij Dekbed Discounter. Laten we snel doorgaan!

Wat is Dekbed Discounter Lease en waar staan ze voor?

Dekbed Discounter Lease Review

Dekbed Discounter Lease is een nieuw concept waarbij je jouw nieuwe boxspring kan leasen in plaats van kopen. Leasen heeft enkele grote voordelen, maar daar straks meer over. Naast boxsprings kan je ook banken en eettafels leasen bij Dekbed Discounter. Die eettafels zijn minder logisch, maar er is beslist wat te zeggen voor het maandelijks huren van banken en bedden. En dat is waar Dekbed Discounter Lease voor staat. Bij hun kan je op maat gemaakte meubels voor een vast bedrag per maand leasen.

Uit onze review over Dekbed Discounter Lease is er een duidelijke boventoon. Dit bedrijf staat voor het leasen van luxe boxsprings en andere meubels aan hun loyale klanten. Door een ander verdienmodel besparen ze ons de hoge aanschafkosten die je normaal hebt bij echt luxe bedden en banken. Daarbij staat kwaliteit en service voorop bij Dekbed Discounter lease. Dat betekent dat je op maat gemaakte meubels van hoge kwaliteit bij hun kan huren. Ook zit er 5 jaar garantie op. Heb je dus ooit eens een kapotte boxspring of bank, dan komen ze dat direct en gratis repareren. Een laatste feit is dat ze een snelle levertijd hebben van 6 tot 8 weken. Dat is altijd wel prettig.

Na wat onderzoek blijkt dat er geen extra kosten bij je lease komen. Stel dat je een boxspring doet leasen, dan wordt deze gratis thuisbezorgd en in elkaar gezet. Ook als je gaat verhuizen doen ze de boxspring gratis mee verhuizen. Wel valt het ons op dat het leasecontract niet tussentijds kan worden opgezegd. De leaseperiode is 5 jaar. Dus je moet wel zeker van je zaak zijn. Aan de andere kant: de service is zo goed dat je dan ook gelijk 5 jaar er geen omkijken naar hebt. Peace of Mind!

Wat is er uniek aan Dekbed Discounter Lease?

Review boxspring leasen

Boxspring of een andere meubel leasen is een nieuw verdienmodel. Dekbed Discounter Lease is een van de eerste partijen die zich hierin heeft gespecialiseerd. Als je vroeger voor een luxe bed of een luxe bank wilde gaan, dan betekende dat hoge aanschafkosten. Twee tot vierduizend euro voor een bed of bank is niet bijzonder. Ik weet niet hoe het bij jou is, maar dat is behoorlijk wat geld. Aan de andere kant is het comfort wel zeer gewenst. Vooral bij een boxspring, want een goede nachtrust is onbetaalbaar. Nou, bijna dan… Maar daar is dan Dekbed Discounter lease waarbij we een luxe boxspring of luxe meubels leasen kan tegen een lage maandelijkse prijs. Niet langer meer de hoge aanschafkosten!

Na mijn review over Dekbed Discounter ben ik ervan overtuigd dat zij uniek zijn doordat ze luxe comfort betaalbaar maken voor de gemiddelde mens. Een luxe boxspring leasen is niet goedkoper dan een goedkope boxspring kopen. Daar is dan ook een onderscheidt in. Als jij niet veel waarde hecht aan een echt goed en luxe bed, voor een goede nachtrust, dan ben je goedkoper uit bij een goedkope boxspring.

Maar als je wel graag goed wilt slapen in een luxe boxspring dan is leasen een prima optie. Dit geeft ook erg veel service en gemak. Het enige wat je moet doen is een bed leasen bij Dekbed Discounter en je hebt er verder geen omkijken naar. Het wordt gratis bezorgd en zelfs bij je thuis in elkaar gezet. Daarna heb je 5 jaar garantie wat erop neer komt dat je veel gemak en geen zorgen (over een kapot bed) hebt. Zelf zie ik een grote waarde in dit nieuwe concept. Laten we eens bekijken hoe het concept precies werkt.

Review Dekbed Discounter: hoe werkt het leasen van boxspring?

hoe werkt boxspring leasen

In deze review over Dekbed Discounter Lease heb ik in ieder geval geen pagina’s lang nodig om uit te leggen hoe het proces werkt. Het leasen van een boxspring werkt namelijk heel eenvoudig. Zo is de eerste stap het samenstellen van je eigen boxspring. Hierbij kan je zelf de kleur en stof bepalen van je nieuwe bed. Ook heb je keuze uit de afmeting. Je kan kiezen voor 140×200, 160×200 of voor de kingsize van 180x200cm. Een lengte van 210cm is ook mogelijk tegen een kleine bijbetaling van 5 euro. Tot slot kan je bij het matras kiezen of je een zacht, medium of stevig matras wilt.

Heb je eenmaal je luxe boxspring op maat gemaakt en is alles naar wens? Na bestelling gaat men het bed produceren en wordt het gratis thuisbezorgd binnen 6 tot 8 weken. Het nieuwe bed wordt door het personeel van Dekbed Discounter Lease gratis gemonteerd, en ook als je gaat verhuizen zullen ze het bed gratis meeverhuizen. Daarna kan je genieten van je heerlijke, luxe boxspring voor een goede nachtrust. En mocht er toch nog iets zijn, dan kan je beroep maken op de 5 jaar garantie.

Wil je meer weten over hoe het werkt en de veelgestelde vragen bekijken of er geen addertje onder het gras is? Klik dan op deze link voor meer informatie over het concept van luxe meubels leasen voor een betaalbare maandelijkse prijs.

Wat zijn de voordelen van Boxspring leasen?

voordelen van boxspring lease

Het leasen van luxe meubels zoals een boxspring of bank heeft enkele grote voordelen voor de juiste doelgroep. Net zoals bij het leasen van luxe producten zoals een iPhone (die tegenwoordig wel 1000 euro kost), is ook het leasen van een luxe boxspring voordeliger dan kopen. Kijk, als je liever de voorkeur geeft aan een goedkoop bed van zo’n 400 euro dan is dat goedkoper dan leasen. Maar als je graag hoge kwaliteit wilt voor een goede nachtrust, dan is een boxspring leasen beslist hoger. Dit geldt ook voor een luxe bank of luxe eettafel leasen.

Naast de topkwaliteit en het kunnen genieten van een hoge mate van luxe en comfort, is er nog een ander voordeel aan Dekbed Discounter lease. En dat is de service. Kijk, wanneer je een goedkoop bed in de winkel koopt, dan is de transactie afgerond. De winkel heeft haar omzet behaald en is tevreden. Zij hoeven niet zo aan service of after sales te denken. Maar bij een concept als boxspring leasen is het veel belangrijker om goede service te leveren voor loyale klanten. Ook is de kwaliteit meer belangrijk, want bij 5 jaar garantie wilt Dekbed Discounter niet ieder jaar de boxspring (gratis) repareren voor jou. Kortom, ze zullen er alles aan doen om jou een tevreden klant te houden. En tegelijkertijd hoge kwaliteit te leveren zodat ze niet iedere keer gratis hoeven te repareren. Als jij het heel belangrijk vindt om goede service te krijgen, dan is Dekbed Discounter Lease een logische keuze. Zo heb je nooit meer omkijken naar je boxspring of bank.

Het leasen van luxe boxsprings is dus goedkoper dan wanneer je een luxe boxspring wilt kopen. Zo heb je al modellen bij Dekbed Discounter waarbij je een luxe boxspring voor slechts 1 euro per dag kan leasen. Ontdek hier hoe het werkt en waarom het zo voordelig is.

Recensies boxspring lease

Hebben de concurrenten een vergelijkbaar aanbod van boxspring lease?

aanbieders boxspring leasen

Op onze blog schrijf ik vaker reviews, zoals bijvoorbeeld reviews over kledingboxen of beauty box abonnementen. Uit ervaring weet ik dat een goede review ook moet kijken naar de concurrentie. Want is Dekbed Discounter Lease wel een goede keuze? Of zijn er concurrenten die een veel beter aanbod van boxspring leasen hebben?

Een review van de concurrentie op het gebied van boxspring leasen leert al snel dat er maar een paar echte spelers zijn die een soort van gelijk aanbod hebben. Deze komen alleen niet in de buurt van de kwaliteit & service combinatie die Dekbed Discounter Lease wel aanbiedt. Neem nu als voorbeeld bedrent.nl. Qua kwaliteit komt Bedrent.nl in de buurt. Het is alleen wel te merken dat het een kleinere partij is, waardoor hun maandelijkse kosten hoger zijn. De goedkoopste boxspring die je er kan leasen is 35 euro p/m. Daarbij is de keuze beperkt. Dit terwijl Dekbed Discounter lease goedkoper is en meer keuze aanbiedt tegen een betere service.

En dan hebben we nog Bedzzzy.com. Een grappige naam, dat zeker. Bij Bedzzzy.com hebben ze een duurzame missie waarbij ze een 100% circulair matras aanbieden. Alle materialen worden hergebruikt voor een nieuw, duurzaam matras. Deze matrassen kan je leasen. Maar dat is niet goedkoop. Zo’n matras kan je voor 12,50 euro per maand leasen. Terwijl bij Dekbed Discounter je al een luxe, complete boxspring voor 29,95 euro p/m kan leasen. En dat inclusief matras. Maar goed, ze zijn niet 1-op-1 met elkaar te vergelijken, en ze spreken dan ook een andere doelgroep aan.

Er zijn dus een aantal andere aanbieders van boxsprings leasen. Uit onze review blijkt dat zij niet beter zijn dan Dekbed Discounter lease. Dit komt door de combinatie die zij aanbieden de laagste prijs, en luxe boxsprings met hoge comfort en een hele goede service. Dit blijkt ook wel uit de recensies over Dekbed Discounter lease. Want deze zijn overwegend (heel) positief! Klik op deze link voor het vergelijken van boxspring lease aanbieders, met een volledige top 6.

Kan je naast boxsprings ook nog andere meubels leasen?

Een klein zijstapje op dit artikel is de vraag of je ook nog andere meubels dan een boxspring kan leasen. Het antwoord hierop is Ja. Zoals ook eerder al aangehaald kan je bij Dekbed Discounter Lease naast een boxspring ook bankstellen en eettafels leasen. Ook hier zal je weer voor jezelf moeten afvragen wat de voor- en nadelen zijn binnen jouw specifieke situatie. Als je zelden op een bank zit, kan je deze wellicht beter kopen. Maar wordt het heel vaak gebruikt, bijvoorbeeld omdat jullie vaak thuis zijn, een groot gezin hebben, of dat de huisdieren graag hun nestje bouwen op de bank, dan kan het beslist interessant zijn om naast een boxspring ook andere meubels te leasen.

Een andere aanbieder dan Dekbed Discounter Lease op het gebied van meubels leasen is Bundles.nl. Ik haal het aan omdat deze partij ook een innovatief model heeft voor leasen. Hiervoor zijn ze ook in het nieuws geweest bij onder andere RTL 4 en dergelijke. Zo kan je bij Bundles.nl een luxe bed huren (niet even iets anders dan een boxspring), maar ook hele andere goederen. Zo zijn ze beroemd geworden met het leasen van wasmachines, drogers en later ook vaatwassers. Als je er over nadenkt is dat vrij slim. Een wasmachine gaat vaak stuk, daar wil je eigenlijk helemaal geen omkijken naar hebben. In dat geval is leasen zeer interessant gezien de service die je er bij krijgt. En voor studenten is het leasen van een vaatwasser zeker geen overbodige luxe ;)! Maar ook heel bijzonder en voordelig is het leasen van een luxe koffiemachine. Een koffiemachine denk je dan? Maar daar komt het innovatieve model om de hoek kijken. Als je zo’n koffiemachine gaat leasen, betaal je per kopje (vanaf 25 cent per kopje). De luxe koffiemachine en zelfs de bonen (!) krijg je gratis erbij. Zeer aantrekkelijk voor zowel thuis als op het kantoor.

Wil je nu meer weten over alle lease opties bij Bundles? Klik dan op deze link voor meer informatie over hoe het werkt, wat je allemaal kan leasen en of dit voor jou voordeliger is of niet.

Recensies over Dekbed Discounter als lease partij voor boxsprings en luxe meubels.

recensies dekbed discounter lease

Dekbed Discounter heeft maar liefst 30.980 reviews op Trustpilot. Dat is bijzonder veel, maar ze gaan niet allemaal over het leasen van boxsprings en luxe meubels. Dekbed Discounter Lease valt namelijk onder Dekbed Discounter waar je ook “normaal” een bed kan kopen. Maar wanneer we naar de reviews van Dekbed Discounter kijken dan krijgen ze een gemiddelde recensie van 9.3 uit 10. Dat is een bijzonder hoge recensie score! En samenvattend zeggen de klanten allemaal hetzelfde: een lage prijs, goede kwaliteit en uitstekende service. Deze drie speerpunten staan ook centraal bij de leasing van boxsprings onder Dekbed Discounter lease.

Wanneer we op de website van Dekbed Discounter lease kijken, zien we ook vele recensies per boxspring. Zo heeft de boxspring “Eros” meer dan 233 recensies waarbij vrijwel allemaal 5 sterren. Dat is best uniek, want vaak zijn het de ontevreden klanten die de moeite nemen om een negatieve recensie achter te laten. Dit herken je misschien zelf ook wel😉? Goed, laten we doorgaan naar de conclusie van onze review over Dekbed Discounter Lease

Review Dekbed Discounter, de conclusie.


In deze review hebben we gezien waar Dekbed Discounter Lease voor staat en waarom ze uniek zijn. Ook hebben we gezien dat het concept van een boxspring lease vrij eenvoudig is, en dat het vele voordelen biedt. Twee grote voordelen van een boxspring leasen is het hebben van een hele luxe boxspring tegen een betaalbare maandelijkse prijs, in plaats van belachelijk hoge aanschafkosten. Een ander groot voordeel aan boxspring leasen specifiek bij Dekbed Discounter is de uitstekende service. Gratis thuisbezorgd, gratis gemonteerd, gratis verhuizen en 5 jaar garantie voor kosteloze reparaties. De prijs, kwaliteit & service moet ook wel goed zijn, want hun verdienmodel is erop gebaseerd om hun klanten zo tevreden mogelijk te houden opdat ze vaker en langer hun boxspring leasen.

Tot slot hebben we gekeken naar de concurrentie en naar de recensies van huidige klanten over Dekbed Discounter Lease. Hierbij kom ik in deze review tot dezelfde conclusie als al die 30.000 recensies die een gemiddelde score van 9.3 uit 10 geven. Want ook ik concludeer dat Dekbed Discounter lease verreweg de beste aanbieder van boxspring lease is. Nergens anders kan je voor zo’n lage prijs, hoge kwaliteit boxsprings leasen bij een uitstekende service.

Heb je interesse in het lease van een luxe boxspring zodat je kan genieten van de hoge kwaliteit en comfort? En dat zonder de hoge aanschafkosten van duizenden euro’s? Kies dan voor Dekbed Discounter Lease en ontdek hier het beste en voordeligste aanbod onder de boxspring lease!

Reactie plaatsen

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie

Kledingbox Vergelijken

Hi! Heb je al eens gehoord van een kledingbox? Er zijn kledingboxen voor zowel mannen als vrouwen, en perfect voor wie graag stijlvol gekleed gaat maar weinig of geen tijd heeft om zelf te shoppen. Bij een kledingbox wordt er namelijk (gratis) voor jou geshopt! Hoe werkt het? Je meld je aan, vervolgens gaat een personal styliste geheel gratis een kledingbox samenstellen op basis van je kledingstijl en -smaak. De box wordt gratis thuisbezorgd en je kan het ook gratis terugsturen. Je betaalt alleen voor de kleding die je wilt houden! Wil je meer weten over dit unieke concept? Ontdek de top 3 kledingboxen voor heren als dames die je echt niet mag missen! 

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit.