Kledingbox Vergelijken

TOP 3 beste kledingboxen vergelijken. 

Ontdek, vergelijk en bespaar geld door de beste keuze!

Kledingboxen zijn een nieuwe populaire mode trend binnen de kledingwereld. Een kledingbox is een nieuw concept dat geschikt is voor zowel de stijlvolle heer als dame, maar ook voor mannen (en vrouwen) die niet veel om kleding geven. Er zijn meerdere aanbieders van kledingboxen, maar het concept werkt hetzelfde. Er is alleen wel een groot verschil tussen kwaliteit en service. Daarom is het vergelijken van kledingboxen voor zowel mannen als vrouwen echt nodig. Want zo maak je de beste keuze en voorkom je miskoop.


Hoe werkt een kledingbox? 


Een kledingbox is een heel eenvoudig concept. Je meldt je aan op de website en vult een korte vragenlijst in. Aan de hand van de vragen kan je aangeven wat je kledingsmaak en kledingstijl is. Vervolgens wordt er een stijlprofiel gemaakt aan de hand van je voorkeur en kledingmaat. En dan komt het. Een personal styliste gaat geheel gratis voor jou aan het werkt. Hij of zij verzamelt trendy en stijlvolle heren of dameskleding en maakt hier (meestal) twee volledige outfits van. Vaak zitten er ook schoenen en/of accessoires bij. De personal shopper stuurt de outfits naar je op in een kledingbox. Alles is geheel gratis, je hebt tot nu toe nog geen cent betaald. Eenmaal aangekomen is het moment aangebroken om de kledingbox uit te pakken. Kies de kleding uit die je leukste vindt. De rest mag je gratis retourneren, zelfs als dat de gehele box is. Geen probleem! Dan hoef je alleen nog maar achteraf te betalen voor de kleding die je wel houdt. En de volgende dag kan je stijlvol naar het werk gaan. 


Is de personal styling bij een kledingbox helemaal gratis?


Is het kledingbox concept perfect voor jou? Dan kan je aangeven dat je vaker een mannen- of vrouwen kledingbox thuis wilt ontvangen. De frequentie bepaal jij. Dankzij een kledingbox heb je dus gratis personal styling en hoef je nooit meer zelf te winkelen. Het is inderdaad geheel gratis, want je betaalt niks extra's hiervoor. De box wordt gratis samengesteld en opgestuurd. En alles in de box is geprijsd volgens de winkelprijs. Dat betekent dat hetzelfde kledingstuk in je box dezelfde prijs heeft als in de winkel. Daarmee is het een gratis service, waarbij de kledingbox leverancier natuurlijk wel winst maakt aan de kleding die je besluit te houden. Win-Win!


Maar let op: er is een groot verschil tussen kledingboxen op het gebied van kwaliteit en service. Hieronder vind je de top 3 beste kledingboxen voor zowel mannen als vrouwen. We starten met de top 3 beste kledingboxen vergelijken voor vrouwen. En daarna kijken we naar de top 3 beste kledingboxen vergelijken voor mannen.

De voordelen van een kledingbox

Gemak en Service

  • Het kost je slechts vijf minuten voor het invullen van de stijlgids. Vervolgens wordt alles voor je geregeld en wordt de kledingbox gratis thuisbezorgd.

Stijlvol gekleed

  • De kledingbox is gevuld met stijlvolle outfits volgens de laatste mode trends. Zo loop je er altijd trendy en stijlvol bij op het werk of in je vrije tijd. 

A-merken

  • Kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijk bij kleding. In een box zitten kwalitatieve A-merken die populair, stijlvol en duurzaam zijn. Zo maak je indruk!

Gratis personal styling

  • Een personal shopper stelt geheel gratis de leukste kledingoutfits samen, gebaseerd op je kledingsmaak, -stijl en voorkeur.

Gratis thuisbezorgd

  • Super easy! Vul online de enquête in en ontvang gratis de kledingbox die je ook gratis kan retourneren.. Je betaalt altijd achteraf en alleen voor wat je houdt.

Nooit meer zelf winkelen

  • Een groot voordeel voor mannen: dankzij deze service hoef je nooit meer zelf te winkelen. Laat een ander voor je shoppen. Je persoonlijke shopper!

Geld, tijd en stress besparen

  • Je hoeft nooit meer zelf naar de winkels. Dit bespaart je tijd, geld en stress. Wat ga jij doen met al die uren extra vrije tijd?

Verrassend

  • Een van de leukste voordelen is dat een kledingbox altijd een grote verrassing is. Welke outfits zullen er deze keer in zitten!

Beloon jezelf

  • Je werkt hard, iedere dag weer. Zo nu en dan verdien je een momentje voor jezelf. Beloon jezelf en gun het jezelf. Je verdient het!

Top 3 Beste Kledingboxen Vergelijken voor Dames!

Kledingbox Nr 1. Maison 365

Een hele leuke kledingbox styling service is Maison 365. Maison 365 is opgericht door Danie Bles. Zij is al meer dan twintig jaar lang personal styliste. Als boegbeeld achter Maison 365 bevatten haar kledingboxen een mix van boutique en bekendere kleding merken. Bij het vergelijken van kledingboxen presteert Maison 365 super goed op basis van klanttevredenheid!

Kledingbox Nr 2. WE Box

We zagen de WE Box van WE Fashion al op nummer 2 staan bij de kledingboxen voor mannen. Maar de WE Box is ook super trendy en stijlvol als kledingbox voor vrouwen. Want onder de dames kledingboxen hebben ze leuke en persoonlijke styling service.  De WE Box blinkt dus vooral uit in haar sublieme persoonlijke service in combinatie met stijlvolle dameskleding voor een betaalbare prijs.

Kledingbox nr 3. P.S. Zoë

P.S. Zoë is een relatief nieuwe aanbieder van kledingboxen voor vrouwen. Een van de leukste dingen aan P.S. Zoë is dat ze samenwerken met Rituals. In hun kledingboxen zit dan af en toe een Rituals product. Altijd handig natuurlijk! Verder hebben ze leuke en stijlvolle kledingboxen. Een nadeeltje is dat de box niet geheel gratis is. Pas als je minimaal 1 kledingstuk behoudt, is het retourneren gratis.

Beste Kledingboxen Vergelijken voor Mannen

17.000+ leden

5,8/10 reviewscore op Google Rating

25.000+ leden

9,4/10 reviewscore op Google Rating

9.500+ leden

6,2/10 reviewscore op Google Rating

Wat is de beste Kledingbox voor mannen? De top 3 uitgelicht!

Kledingbox nr 3. Outfittery

Outfittery is een van de eerste kledingbox leveranciers van Europa. Ze zijn groot geworden in Duitsland. Sinds kort is Outfittery gefuseerd met het Nederlandse Cloakroom. Hierdoor is Outfittery een van de grootste leveranciers voor mannen kledingboxen geworden. Het aanbod van hun kledingbox is goed. Maar omdat ze zo groot zijn geworden is de persoonlijke service een stuk minder. Daarom is Outfittery niet de beste keuze. Er zijn twee kledingboxen voor mannen die een beslist betere keuze zijn. 

Kledingbox Nr 2. WE Fashion

De op een na beste kledingbox voor mannen is de WE Box van WE Fashion. Een van de grootste voordelen van de WE Box is de persoonlijke service van de personal stylisten. Zij zorgen ervoor dat ze de juiste complete outfits afstemmen op je kledingsmaak en -stijl. Bovendien heeft WE Fashion altijd betaalbare merkkleding van hoge kwaliteit. Daarmee is het ook een voordelige keuze qua budget!

Kledingbox Nr 1. House of Einstein

De allerbeste keuze onder de heren kledingbox is House of Einstein. Deze kledingbox heeft de beste kwaliteit met de beste service! Voor wie stijlvol gekleed wilt gaan met trendy outfits voor zowel werk als prive is dit de beste optie. Al meer dan 20.000+ leden zijn aangesloten bij House of Einstein, en hun geven gemiddeld een recensie van 9,4 op 10. Een uniek hoge score dus, en dat is niet zonder reden. En daarnaast hebben ze een hele goede, persoonlijke service waarmee ze hun klanten zeer tevreden houden.