Meubels leasen zonder BKR: vergelijk beste keuzes [2023]!
7 min. leestijd

Meubels leasen zonder BKR: vergelijk beste keuzes [2023]!

Beste vergelijker, zoals je wellicht al weet is het leasen van meubels duurzaam en beter voor het milieu. Ook kan het prijstechnisch voordeliger zijn mits je kiest voor de beste aanbieders voor meubels leasen. Hierbij dien je ook te kijken naar meubels leasen zonder BKR. Immers, een BKR registratie kan je krijgen wanneer je spullen leent of koopt op afbetaling in termijnen. Dit is niet wat je wilt, aangezien het nadelige gevolgen kan hebben voor je financiële situatie zoals bij een hypotheek aanvraag.

In dit artikel geef ik je een volledig overzicht over meubels leasen zonder BKR. Ik zal je vertellen wie de beste aanbieders zijn, als ook welke meubels je allemaal kan leasen zonder een BKR te krijgen.

Laten we snel doorgaan!

Inhoudsopgave:

Beste aanbieders vergelijken voor meubels leasen zonder BKR
Meubels leasen zonder BKR: een luxe boxspring voor thuis
Meubels leasen zonder BKR: deze apparaten kan je probleemloos huren

Beste aanbieders vergelijken voor meubels leasen zonder BKR

meubels-lease-zonder-bkr

Ik heb er altijd een hekel aan als ik te veel betaal omdat ik niet de juiste partij heb gekozen. Toen ik mij een jaar geleden ging verdiepen in meubels leasen zonder BKR, deed ik dat vooral omdat het duurzaam is en goed voor het milieu. Veel van de meubels zijn refurbished. Dit betekent dat ze tweedehands zijn maar wel hersteld naar hun huidige staat. Dat zijn prima meubels die 100% nieuw zijn, maar dan hergebruikt en dus goed voor het milieu. Overigens kan je er ook altijd voor kiezen om nieuwe meubels te leasen zonder BKR. Hoe dan ook, na mijn onderzoek heb ik veel vergelijkingen gemaakt. Bij het vergelijken kan je snel en overzichtelijk zien wat de beste aanbieders zijn voor meubels leasen zonder BKR. Uit mijn vergelijking kwamen de volgende drie partijen het beste uit de test.

BlueMovement

Beslist de allerbeste keuze voor het leasen van zowel nieuwe als refurbished huishoudapparaten, is BlueMovement. Dit is een initiatief van Bosch, waarbij je de hoogste kwaliteit Bosch apparaten kan huren tegen een zeer lage prijs. Zo kan je luxe wasmachines, drogers, koelkasten en veel meer al leasen vanaf slechts 9,99 euro per maand. Geloof mij dat je nergens anders zo’n lage prijs kan vinden terwijl je toch hoge Bosch kwaliteit in huis krijgt. En het allerbeste: het is zowel duurzaam als zorgeloos. Tijdens je leaseabonnement (zonder BKR) krijg je namelijk 100% all-in service en onderhoud. Je hebt daardoor nooit meer onverwachte kosten zoals reparatie, waardoor je zorgeloos kan genieten van de mooie momenten in het leven.

Meer weten? Klik hier voor BlueMovement review.

Tip: bij BlueMovement hebben ze een unieke actie dat je 50% korting krijgt op een twee of meer huishoudapparaten van Bosch. Op die manier kan je een luxe wasmachine, koelkast, droger en vaatwasser al leasen vanaf slechts 4,99 euro per maand! Klik op deze link met meer informatie.

Bedrent

Bij meubels leasen zonder BKR behoren ook luxe boxsprings tot de mogelijkheden. Het leasen van een luxe boxspring is slimmer dan men denkt. Weet je wat het is, tegenwoordig wordt alles zo duur. Een goede boxspring kost al snel boven de 2.000 euro. Natuurlijk heb je verschillende modellen. Maar hoe goedkoper, hoe minder goed je nachtrust. Luxe boxsprings zijn uiteraard ook van de hoogste kwaliteit, en bieden dus de beste nachtrust.

In de drukke tijden waar we momenteel in leven, is rust cruciaal. Iedereen rent van hop naar her. Druk, druk, druk. Het zoeken naar momenten van rust is daarbij essentieel om jezelf meer “in leven” te voelen, in plaats van dat je geleefd wordt. De nachtrust is daarom al helemaal bijzonder, omdat goede slaap je energie geeft voor de gehele dag.

Is het leasen van een hoge kwaliteit boxspring daarom overbodige luxe? Nee. Niet als je het mij vraagt.

Verreweg de beste keuze voor het leasen van hoge kwaliteit boxsprings tegen de laagste prijs, is de partij genaamd Bedrent. Uit mijn vele vergelijkingen komen zij continue als beste uit de test. Zo kan je al een boxspring leasen vanaf slechts 25,- per maand. Meer weten? Klik hier voor de Bedrent review.


Homediscounter.lease

Homediscounter.lease is een nieuwkomer vanaf 2021 voor het leasen van meubels zonder BKR. Deze aanbieder biedt een totaal assortiment aan. Van luxe boxsprings en banken, tot aan kasten en zelfs complete woonsets. Zo kan je al een complete woonkamer inrichten vanaf 31 euro per maand. Dat is echt een spotprijs. In vergelijking maakt het deze partij een interessante keuze voor het leasen van meubels zonder BKR.

Meer weten over het gehele aanbod? Klik hier voor meer informatie.


Bundles

Tot slot hebben we Bundles nog. Deze onderneming biedt allerlei leaseabonnementen aan, op zowel huishoudapparaten als boxsprings. Echter is Bundles in vergelijking niet de beste keuze. Zo is BlueMovement de beste keuze voor huishoudapparaten. En Bedrent is de beste keuze voor boxsprings. Toch heeft Bundles een type meubel waarin zij de beste keuze zijn.

Ik heb het dan over het leasen van een luxe koffiemachine voor thuis. Hierin heeft Bundles een uniek abonnement waarbij zij beslist de beste keuze zijn. Als je een echte koffieliefhebber bent, kan het heel interessant zijn om een abonnement af te sluiten bij Bundles. Daarvoor krijg je namelijk geheel gratis een luxe koffiemachine in huis, en ook ontvang je iedere maand meer dan genoeg fairtrade koffiebonen met heerlijke aromasmaak.

Meer weten? Lees dan dit artikel over luxe koffiemachine voor thuis leasen

Meubels leasen zonder BKR: een luxe boxspring voor thuis

meubels-leasen-geen-bkr

In het kader van meubels leasen zonder BKR kijken we allereerst naar de boxspring. Het leasen van een boxspring is erg gewild in deze tijden. Het geeft ons de mogelijkheid om een luxe boxspring in huis te nemen, zonder de hoge aanschafwaarde van duizenden euro’s neer te leggen. Soms kost een boxspring zelfs 5.000 euro! Dat is erg veel geld, en niet iedereen heeft dat. Maar wel heeft iedereen een goede nachtrust nodig. Goed slapen is van onschatbare waarde, zeker wanneer je iedere dag wilt knallen. Gelukkig is daar de redding in de vorm van meubels leasen zonder BKR. Zo is het mogelijk om een luxe boxspring te leasen vanaf slechts 25 euro per maand. Dat is aanzienlijk voordeliger dan in direct 5.000 euro te betalen. Het feit dat je geen BKR krijgt, is alleen maar extra gunstig. Wil je weten wat de beste aanbieders zijn? Klik hier voor boxspring lease vergelijken, en ontdek de beste keuzes onder meubels leasen zonder BKR.

Wist je overigens al dat meubels leasen zonder BKR inclusief 100% all-in service en onderhoud is? Dat is een van de grootste voordelen aan het huren van meubels. Voor een kleine investering per maand, krijg je beschikking tot de meest luxe boxsprings. Niet alleen kan je daarop heerlijk slapen, iedere nacht weer. Ook kan je er zorgeloos van genieten. Omdat je gedurende het leaseabonnement volledige gratis service en onderhoud krijgt. Gaat je boxspring kapot? Geen zorgen, de reparatie is gratis. Ga je verhuizen? Geen zorgen, men verhuist gratis je boxspring naar je nieuwe huis. Meubels leasen zonder BKR heeft dus meer voordelen dan enkel geen BKR registratie 😉

Lees hier meer over boxspring huren zonder BKR.

Meubels leasen zonder BKR: deze apparaten kan je probleemloos huren

meubels-huren-zonder-bkr

Naast een boxspring kan je ook nog vele huishoudapparaten leasen. In het kader van meubels leasen zonder BKR vind je hieronder een overzicht van wat je allemaal kan huren. Onthoud goed dat het hier gaat om all-in-one abonnementen. Je sluit een abonnement af voor een vast, maandelijks bedrag. In ruil daarvoor krijg je 100% service, onderhoud en luxe. Nooit meer zorgen en stress om kapotte apparaten, omdat alles inclusief is binnen het abonnement!

Koelkasten leasen zonder BKR

Een van de beste keuzes bij meubels leasen zonder BKR is een duurzame koelkast. Je denkt daar wellicht niet zo snel aan, maar prijstechnisch gezien is het heel voordelig. Koelkasten hebben relatief vaak wel een storing, lekkage of iets anders wat kapot gaat. En als je echt pech hebt, gaat die binnen drie jaar al kapot. Dat is totaal onnodig en brengt ook stress met zich mee. Derhalve kan het leasen van een koelkast super interessant zijn als je helemaal klaar bent met die onnodige stress. Binnen zo’n abonnement worden alle reparaties en onderhoud geheel gratis voorzien. Nooit meer zorgen dus! En dat terwijl je bij de beste aanbieder al een luxe, energiezuinige A+++ koelkast kan leasen voor slechts 9,99 euro per maand.

Meer weten? Klik hier voor koelkasten lease vergelijken

Naast koelkasten heb je ook vriezers die je kan huren voor een vast, maandelijks bedrag. Op zich ook handig, al haal je het meeste voordeel uit een koelkast. Zeker aangezien je via de bovenstaande link een koel-vriescombinatie kan kiezen voor nog geen tientje per maand 😉.

Koffiemachine leasen zonder BKR

Zoals ik hierboven ook aangaf kan je ook een koffiemachine leasen zonder BKR. Voor echte koffieliefhebbers kan zo’n leaseabonnement aantrekkelijk zijn. Juist omdat je dan geheel gratis een echt luxe koffieapparaat in huis krijgt. En niet alleen dat, je krijgt ook iedere maand genoeg fairtrade koffiebonen. Zo kan je heerlijke koffie voor jezelf en het gezin zetten, iedere dag weer. Daarbij is het leuk dat je zelf kan aangeven wat voor soort abonnement je wilt. Je kan namelijk kiezen voor gemiddeld 2,5 kopjes, 4 kopjes of zelfs 10 kopjes koffie per dag.

Wat hierbij interessant is, is dat je enkel betaalt voor het gebruik. Bij het abonnement van 2,5 kopjes koffie per dag betaal je 47 cent per kop. Bij 4 kopjes koffie is dat maar 37 eurocent. Als je hier de berekening voor gaat maken, ben je ietsjes duurder uit. Maar in ruil daarvoor heb je wel heerlijke koffie uit een zeer luxe koffiemachine, en je hoeft nooit meer naar de supermarkt omdat de koffiebonen iedere maand gratis worden opgestuurd. Wat een service 😉!

Meer weten? Klik hier voor Bundles review. Bundles is de beste keuze voor koffiemachine leasen zonder BKR.

Vaatwassers, wasmachines en drogers leasen zonder BKR

Ook vaatwassers, wasmachines en drogers behoren tot de mogelijkheden van meubels leasen zonder BKR. Dit betreft zowel inbouw als opzichzelfstaande modellen. Wat hierbij interessant is, is dat je bij BlueMovement al deze apparaten kan huren. Zij hebben een actie dat bij afsluiten van 2 of meer abonnementen, je 50% korting krijgt. Zo kan je dus kiezen voor en koelkast + vaatwasser. Of juist voor een wasmachine + droger. En aangezien het zo goedkoop is met de 50% korting, betaal je dan slechts 4,99 euro per maand voor het huren van bijvoorbeeld een luxe wasmachine.

Meer weten? Klik hier voor wasmachine lease vergelijken

En klik hier voor vaatwasser lease vergelijken

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie