Is Goodiebox de beste Beauty Box in Nederland? Dit moet je weten!
5 min. leestijd

Is Goodiebox de beste Beauty Box in Nederland? Dit moet je weten!

Als je vaker op mijn blog hebt gelezen weet je dat ik veel schrijf over beauty box abonnementen. Een van de meer bekende beauty boxen in Nederland is de Goodiebox. In dit artikel geef ik antwoord op de vraag of Goodiebox de beste beauty box in Nederland is. Het antwoord is gebaseerd op het vergelijken van alle beauty box abonnement aanbieders in Nederland, zoals je kan teruglezen in mijn andere blogs. Straks meer hierover. Maar voordat we gaan kijken of Goodiebox het beste beauty box abonnement is, zal ik je eerst kort iets uitleggen over wat Goodiebox is en waar het voor staat.

Wat is Goodiebox?

Goodiebox de beste beauty box

Goodiebox is een beauty box abonnement waarbij je maandelijks een giftbox vol beauty producten en goodies ontvangt. Het gaat om een membership waarbij je eenmalig een abonnement hoeft aan te vragen. Dit abonnement is overigens ieder moment opzegbaar, dus je zit nergens aan vast. Ben je eenmaal aangemeld? Dan ontvang je iedere maand een Goodiebox ter waarde van minimaal 80 euro. Per maand betaal je maar 24,95 euro, en krijgt dus voor minimaal 80 euro aan beauty producten en goodies. Zelf ben ik ook lid en vaak is de waarde nog een stuk hoger. Soms is de waarde tot wel 130 euro per Goodiebox, met meestal 5-7 producten (soms iets meer).

Lees hier hoe het werkt.

Goodiebox is een echte verrassing en een waar feestje (ik spreek als fan!). Iedere maand weer ben ik benieuwd wat er ditmaal in mijn Goodiebox zou zitten. En ze stellen nooit teleur. Ze hebben dan ook niet voor niets al meer dan 20.000 leden en een gemiddelde klanttevredenheidsscore van 9.8 op 10! Dat komt omdat Goodiebox de beste service geeft voor jouw persoonlijke maandelijkse verwenning. Een echt verwenmomentje voor jezelf, met de beste merken. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook uniek en origineel als Goodiebox Cadeau voor dames. Tip: geef het als cadeautje aan vriendin, moeders of dochters ;).

Zo zit in de Goodiebox alleen maar top A-merken van make-up, verzorgingsproducten en andere accessoires. Denk hierbij aan Gosh, Karmameju, Rodial, Clinique, sandstone, en nog veel meer bekende A-merken. Dat is ook wat Goodiebox onderscheidend maakt, want ze hebben iedere maand de beste beauty merken in hun giftbox. Ook hebben ze regelmatig speciale acties zoals bijvoorbeeld een extra goodie of een speciaal ontworpen accessoires die je alleen via Goodiebox kan krijgen. Een recent voorbeeld hiervan is hun samenwerking met My Jewellery. Ze hadden een limited edition accessoire ontworpen die alleen verkrijgbaar is voor Goodiebox members. Super gaaf! En ondanks deze top service met de hoogste kwaliteit zijn ze een van de goedkopere Goodieboxen in Nederland.

Waar staat Goodiebox voor?

Goodiebox abonnement review

Goodiebox staat voor maandelijks jouw eigen verwenmomentje. Me-time gegarandeerd, en iedere maand is het weer een verrassing en een feestje om je nieuwe Goodiebox te mogen ontvangen (wordt gratis bezorgd). Waar ik persoonlijk zo enthousiast over ben is de eerlijkheid en top service van Goodiebox. Ze zeggen gewoon waar het op staat, en proberen je niet op te lichten. Zo zit je nergens aan vast en kan je altijd 24/7 per e-mail je Goodiebox opzeggen. Maar waarom zou je?

Iedere maand zitten er nieuwe producten in die je nog niet eerder hebt gehad. Vaak ook de nieuwste producten en beauty trends die vanuit andere landen overkomen vliegen. En omdat je wordt beloond voor je loyaliteit doordat je een abonnement afsluit, bespaar je ook nog eens geld op de make-up en andere beauty producten die je normaal koopt. Voor 24,95 euro krijg je namelijk een Goodiebox met een minimale waarde van 80 euro (en vaak meer). Dat betekent dat als je de producten los in de winkel of online wilt kopen, dat je er minimaal 80 euro voor betaald. En geloof mij: ik heb het bij iedere doos getest zoals te lezen in mijn review over Goodiebox en het is dus echt zo. Dat moet ook wel, want als je niet eerlijk bent dan zal het niet lang duren voordat je een slechte naam krijgt.

Hoe werkt een Goodiebox abonnement?

Goodiebox als beste keuze

Een Goodiebox abonnement werkt heel eenvoudig: de eerste stap is om jezelf aan te melden als member. En de tweede stap is je eerste Goodiebox in ontvangst nemen en genieten van het feestje! Zo eenvoudig is het. De betaling gebeurt maandelijks op automatische basis, en de box wordt iedere maand gratis thuisbezorgd. Je hebt dus helemaal geen omkijken er naar en het enige dat je hoeft te doen is iedere maand te genieten van alle producten.

In deze blog over beauty box abonnementen lees je meer informatie over het concept. Of ga direct door naar de website van Goodiebox waarop ze uitleggen hoe het werkt.

Goodiebox vergelijken met andere Beauty Box abonnementen: welke is de beste?

In mijn artikel over het vergelijken van Beauty Box abonnementen heb ik gekeken naar wat de 9 beste Goodieboxen zijn. Hierbij heb ik gekeken naar de volgende punten:

  1. De maandelijkse prijs: wie is de goedkoopste?
  2. De gemiddelde waarde per Goodiebox: wie geeft het meeste?
  3. De producten: welke geeft de leukste en beste goodies en beauty producten?
  4. De service: wie geeft de beste service?

Het opvallende is dat Goodiebox op alle punten het beste scoort. Als we kijken naar de maandelijkse prijs dan zijn ze even goedkoop als de meeste andere aanbieders, maar je krijgt er wel meer waarde voor terug. Alleen wat Goodiebox echt onderscheidt zijn hun leuke producten en de beste (transparante) service. Een uitgebreid verslag lees je terug in het benoemde artikel van hierboven.

Wat ook leuk is aan Goodiebox is dat ze een Goodiebox Community hebben. Daarin kan je samen met andere members contact hebben en ook producten uitwisselen. Daarnaast hebben ze ook een leuk spaarplan waarbij je Goodiepoints kan sparen voor leuke extraatjes.

Benieuwd naar wat de top 3 beste Beauty Box abonnementen zijn? Klik dan op deze link.

Conclusie: Goodiebox is de beste Beauty Box in Nederland

Goodiebox is de beste Beauty Box in Nederland, daar sta ik vol achter! Zo heb ik verschillende review blogs geschreven waarin ik alle beauty box abonnementen met elkaar heb vergeleken. Ook heb ik meerdere Unboxing en Test review blogs geschreven over verschillende beauty boxen. Mijn conclusie is dat dat Goodiebox de beste is. Daarin ben ik niet de enige. Want met meer dan 20.000 leden is Goodiebox de grootste community onder de beauty box abonnementen. En echt heel opvallend is hun bizar hoge klanttevredenheidsscore van 9.8 op 10 op basis van 520+ recensies.

Ik kan je verzekeren dat de Goodiebox ook voor jou een waar feestje zal worden. Waarom probeer je het niet een keertje? Mocht je er van af willen zien dan is het direct opzegbaar, dus je loopt geen risico. Mis de populaire trend van Goodiebox dus niet, zeker niet nu ze nog zo goedkoop zijn. Klik op deze link en geef jezelf dat maandelijkse verwenmomentje!

Of je kan verder lezen met dit artikel over beste beauty box abonnement vergelijken. Hierin lees je wat de beste keuze is onder de beauty boxen met onafhankelijke vergelijking!

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie