Beauty Box cadeau geven: 5x redenen voor deze cadeautip!
5 min. leestijd

Beauty Box cadeau geven: 5x redenen voor deze cadeautip!

Beauty Box abonnement is helemaal in! Deze nieuwe populaire dienst is het ultieme verwenmomentje voor vrouwen, iedere maand is het weer een verrassing wat er deze keer in mijn beauty box zit. Op dit moment is een beauty box cadeau dan ook de beste cadeautip voor vrouwen. In dit artikel lees jij 5x redenen waarom een Beauty Box het beste cadeau voor vrouwen is, en waarom je het niet mag missen als je een uniek en origineel geschenk aan dames wilt geven.

Dit is waarom een Beauty Box het allerleukste cadeau voor vrouwen is!

Beauty Box cadeau geven

1. In een Beauty Box zitten de leukste Goodies en Beauty producten

Een Beauty Box is een maandelijkse abonnement waarbij je als member iedere maand een beauty box krijgt thuisbezorgd. In zo’n box zitten de leukste Goodies en Beauty producten. Meestal zo’n 5-7 producten en soms iets meer. Een werkelijk feestje en iedere maand voelt weer als een cadeautje vol verrassingen. Als jij dus een beauty box cadeau geeft, dan kan je kiezen voor 3, 6 of 12 maanden. Hoe dat werkt en wat het inhoudt is direct de tweede reden om een beauty box als geschenk te geven.

Heb je nog nooit gehoord van een beauty box abonnement en wil je weten wat het precies inhoudt? Lees dan deze blog beauty box abonnementen.

2. Een cadeau die niet 1 keer maar 3, 6 of 12 keer verrast!

Een beauty box abonnement is dus een maandelijks lidmaatschap. Je hoeft je eenmalig aan te melden en vervolgens wordt iedere maand een nieuwe beauty box gratis thuisbezorgd. Dus hoe kan je zo’n beauty box abonnement cadeau geven? Dat is redelijk simpel, namelijk met een Goodie Giftcard. Bij een beauty box cadeau heb je drie keuzes. Zo kan je kiezen voor 3, 6 of 12 beauty boxen als cadeau. Dit betekent dat als jij een giftcard geeft voor bijvoorbeeld 6 maanden, dat jouw  vriendin, moeder, dochter of zus automatisch voor de komende 6 maanden een nieuwe beauty box ontvangt. Super leuk, want je geeft dus eenmalig een cadeau en zij kan er 6 maanden lang van genieten. En iedere maand is weer een verrassing. Dit concept is daarom zo uniek en origineel, dat ik van mening ben dat een beauty box cadeau het allerleukste geschenk voor vrouwen is!

Oké, je geeft dus een eenmalige giftcard voor een beauty box van 3, 6 of 12 maanden. Goed om te weten is dat je nergens aan vast zit: het abonnement stopt automatisch zodra de giftcard volledig is benut. Heb je dus gekozen voor 6 maanden, dan stopt de verzending automatisch na 6 maanden. Sowieso is het abonnement 24/7 eenvoudig opzegbaar via een e-mailtje. De klantenservice is enorm hoog dus je zal nooit worden “opgelicht”. Er is daardoor 0% risico!

Maar een beauty box cadeau geven voor 3, 6 of zelfs 12 maanden. is dat dan niet enorm duur? Nee, juist helemaal niet. Een beauty box geeft ook financieel een behoorlijk voordeel. Hoe dat zit en werkt is de 3de reden. Want met dit cadeau krijg je letterlijk meer waarde dan dat je ervoor betaald!

3. Veel voor weinig: een Beauty Box Cadeau geeft heel veel waarde

Wist je dat een beauty box abonnement je ook geld bespaart? Het is namelijk zo dat de aanbieders van beauty boxen nieuwe Nederlandse bedrijven zijn. Zij hebben geen dure panden of veel personeel. Wel hebben ze een goed werkend abonnementssysteem en genoeg voorraad. Doordat ze al deze kosten bezuinigen, kunnen ze een veel lagere prijs aanbieden dan dat je exact dezelfde beauty producten in de winkel koopt. Zo krijg je bij een beauty box cadeau een minimale waarde van 80 euro per doos. Vaak is dit nog meer ook. En je betaald er maar 24,95 euro voor per Giftbox. Bovendien word je beloond doordat je een abonnement afneemt: dit maakt het voor bedrijven gemakkelijker om hun inkoop en voorraden beter af te stemmen op de marktvraag. En deze betere afstemming zorgt voor minder opslagkosten en dus nog meer kostenbesparingen die ze doorberekenen in de prijs.

Op deze website leggen ze nog eens precies uit hoe het kan dat je meer voordeel voor minder geld kan krijgen. Als trouwe fan en klant kan ik bevestigen dat iedere box veel meer waarde geeft dan dat je ervoor hoeft te betalen. Zo schrijf ik regelmatig recensies over Goodiebox over Goodiebox Beauty Box waarbij ik hun maandelijkse Goodiebox uitpak en een recensie met foto’s schrijf.

4. Beauty Box Cadeau: haar maandelijkse verwenmomentje

Een vierde reden om een Beauty Box cadeau te geven is om haar een maandelijks verwenmomentje te gunnen. Dit is dan het moment van de maand waarin ze een nieuwe giftbox vol leuke producten mag uitpakken. Helemaal voor haar alleen, even een momentje voor haarzelf! Ook de verrassing maakt het bijzonder. Altijd is weer de vraag wat er ditmaal in de beauty cadeaubox zal zitten. Maar dat ene moment van uitpakken blijft het meest bijzonder. Even wat Me-Time of quality time, hoe je het ook wilt noemen 😉. En zeker wanneer je als vrouw al samenwoont is dat ene momentje voor jezelf super fijn, en ook gewoon nodig!

5. Hot & Trendy: een Beauty Box Cadeau is helemaal in!

beauty box cadeau dames

De 5de reden om een beauty box cadeau te geven is omdat het helemaal hot en trendy is. Het is een vrij recent product en immens populair aan het worden onder vrouwen. We spreken dus van een echte trend. Ook zijn er vaak limited editions en nieuwe trendy beauty producten en accessoires die voor het eerst op de markt komen. In zo’n limited edition zitten vaak nieuwe producten die je niet eens in de winkel kan kopen. Een voorbeeld is de samenwerking van Goodiebox met My Jewellery, waarbij ze samen een unieke accessoire hebben ontworpen voor alle members van Goodiebox. Dit was een eenmalige limited edition. En met jouw beauty box cadeau hoeft zij dit dus nooit meer mis te lopen. In tegendeel zelfs, ze wordt een echte trendzetter!

Ook goed om te weten: er zitten nooit dezelfde producten in een Beauty Box cadeau. Iedere maand zijn het weer unieke producten. Mis de populaire trend dus niet en geef jouw vriendin, moeder, dochter of zus een Beauty Box cadeau door de Giftcard online te bestellen via deze link. Het allerleukste cadeau voor vrouwen!

Dit is de beste Beauty Box in Nederland die je Cadeau kan geven

Wil jij de beste keuze maken als je een beauty box cadeau geeft? Er zijn namelijk meerdere beauty box abonnementen in Nederland verkrijgbaar. Uit deze vergelijkingsblog is gebleken dat de Goodiebox de beste cadeau keuze is voor een beauty box. Zo staan ze stipt op nummer 1 van de top 3 beste beauty boxen. Zo krijg je bij Goodiebox de meeste waarde per box in vergelijking tot wat je ervoor betaald. Bovendien hebben ze de beste kwaliteit qua producten en ook de beste service. Zo zijn ze de grootste met meer dan 20.000 members en ze hebben een klanttevredenheidsscore van 9.8 op 10. Dat is echt bizar hoog. Zelf ben ik ook klant bij Goodiebox en ook ik geef ze een 10.

Meer informatie? Lees dan dit artikel over beste beauty box abonnement vergelijken. Hierin lees je wat de beste keuze is onder de beauty boxen met onafhankelijke vergelijking!

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie