Recensie Goodiebox testen: is het iets voor jou?
7 min. leestijd

Recensie Goodiebox testen: is het iets voor jou?

Hi! Leuk dat je deze blog lees over mijn ervaringen en recensie bij het Goodiebox testen. Hier vind je dan ook mijn review over deze service, en zal ik antwoord geven op de vraag of dit ook iets voor jou is. Want heb jij al eens gehoord van de Goodiebox? Goodiebox is een beauty box abonnement voor vrouwen. Het is dus letterlijk een box vol leuke Goodies, gericht op verzorging en welzijn voor dames. Alleen de naam klinkt al leuk toch?

Dat dacht ik ook, en dus was het tijd voor mij om hun beauty box abonnement te testen. Na het ontvangen van hun box, heb ik deze review geschreven. Maar we beginnen bij het begin in deze recensie, voor wie nog niet zo bekend is met de Goodiebox. We gaan het dus eerst kort hebben over wat een Goodiebox inhoudt. Dan kijken we naar de voor- en nadelen, en waarom de Goodiebox zo uniek is. Want er zijn ook andere beauty box abonnementen en die heb ik allemaal in deze blog met elkaar vergeleken. Maar lees eerst nog even verder ;).

Want ben jij benieuwd of de Goodiebox iets voor jou is? Lees dan snel verder!

Wat is een Goodiebox, en wat zit er in?

Een Goodiebox is een vorm van een beauty box abonnement. Een Goodiebox is niet alleen een product en service, maar ook de naam van een bedrijf. Dit bedrijf heet dus Goodiebox en verkoopt beauty box abonnementen. Een tijdje terug hebben ze mij benadert voor het testen van hun Goodiebox, en dit is mijn recensie. Laten we beginnen met hoe de Goodiebox abonnement service werkt. En daarna gaan we kijken naar wat voor leuke producten, oftewel goodies, erin zitten.

Zoals je nu weet werkt de Goodiebox op een abonnement. Dit betekent dat je je moet aanmelden en dat je maandelijks een bedrag overmaakt. In ruil daarvoor ontvang je maandelijks een Goodiebox vol leuke en originele beauty producten van de beste A merken.

In principe is het heel eenvoudig: je meld jezelf aan en vult je huisgegevens in voor waar ze de box naar kunnen opsturen. Vervolgens reken je af en ontvang je iedere maand een beauty box die gratis wordt thuisbezorgd.

Via deze link vind je meer informatie over hoe het werkt. Ook vind je daar de meest gestelde vragen.

De voor- en nadelen van de Goodiebox, gebaseerd op mijn testen en recensie

Ik heb de Goodiebox zelf getest en in mijn review zal je merken dat ik laaiend enthousiast ben over hun dienst! Het is dan ook niet voor niets dat Goodiebox als beste beauty box abonnement naar voren is gekomen zoals te lezen is in deze blog waarin 9 verschillende beauty box abonnementen met elkaar zijn vergeleken. Maar voordat je die blog leest, vind je hieronder mijn recensie van de Goodiebox met de voor- en nadelen hiervan. En ik kan je eerlijk zeggen dat ik veel meer voordelen zie.

Wist je al dat Goodiebox wordt gezien als de beste beautybox van Nederland? Voor meer informatie lees je dit artikel over beste beauty box abonnement vergelijken. Hierin lees je wat de beste keuze is onder de beauty boxen met onafhankelijke vergelijking!

Waar moet je op letten bij een beauty box abonnement?

Dus wat zijn dan de nadelen waar je op moet letten bij de Goodiebox ten opzichte van zelf beautyproducten kopen? Naar mijn review vind ik dat er twee mogelijke nadelen voor jou kunnen zijn. De eerste is dat het om een abonnement gaat en de tweede is dat je er maandelijks voor betaald.

De Goodiebox werkt op een abonnement. Dit betekent dat er maandelijks kosten aan de box zijn verbonden. Momenteel is het nog 24,95 euro per box. Maar in iedere box zit wel een minimale waarde van 80 euro. Dat betekent dat als je precies dezelfde producten in de winkel zou kopen, je er minimaal 80 euro voor moet betalen. Hoe dat kan lees je hieronder bij de voordelen. Bovendien is deze prijs inclusief gratis thuisbezorging, en is het abonnement ieder moment 24/7 per e-mailtje opzegbaar.

Een tweede aandachtspunt is de prijs. Iedere maand betaal je 24,95 euro, en in ruil daarvoor ontvang je een Goodiebox met 6 beauty producten van A-merken met een minimale waarde van 80 euro. Maar goed, de prijs van maandelijks 24,95 euro kan veel zijn voor iemand die niet vaak make-up en
verzorgingsproducten koopt. Maar juist voor wie veel beauty producten besteld, is de beauty box service van Goodiebox een grote besparing. Waarom dat is lees je hieronder bij het laatste punt van de voordelen. Maar naast dat het een besparing kan zijn is de Goodiebox vooral een service waarbij je maandelijks een leuke doos vol goodies krijgt om jezelf te verwennen en ter ontspanning.

En hoeveel besteed jij eigenlijk per jaar aan beauty producten?

En wat zijn de voordelen van een Goodiebox abonnement?

Uit mijn test en recensie over Goodiebox blijkt dat er veel voordelen zijn. Zo is het eerste voordeel van de Goodiebox dat er de beste A-merken met hoge kwaliteit beauty producten erin zitten. Bovendien zijn dit altijd essentials. Nuttige en bruikbare beauty producten dus. Zo kan je via deze link een aantal eerdere beauty boxen bekijken, zo kan je zien wat je ongeveer mag verwachten.

Een tweede voordeel van de Goodiebox is puur gemak, service en ontspanning. Je hoeft je namelijk maar eenmalig in te schrijven, en vervolgens ontvang je iedere maand een leuke box vol beauty producten. Deze wordt gratis verzonden, dus je hebt er helemaal geen omkijken meer naar. Het enige wat jij hoeft te doen is ervan te genieten en vol spanning en verwachting de volgende beauty box af te wachten! En een bijkomend voordeel van deze dienst is dat je nooit zonder de benodigde beauty producten komt te zitten. Zo weet ik uit ervaring dat ze bij Goodiebox veel variatie aanhouden bij de boxen die ze opsturen. Zo ontvang je dus nooit een dubbel product of te veel van hetzelfde binnen een jaar.

Cadeautip: niet alleen leuk voor jezelf, maar ook uniek en origineel als Goodiebox Cadeau voor dames. Geef het als cadeautje aan vriendin, moeders of dochters ;).

Naast dat een Goodiebox een echte verwenning voor dames is, bespaart het mij ook nog eens geld.

Naast dat je de beste beauty producten gemakkelijk en eenvoudig krijgt thuisbezorgd, blijkt uit mijn review dat een Goodiebox ook nog eens geld bespaart. Want zoals ik al aangaf betaal je 24,95 euro per box. Maar daar krijg je een minimale waarde van 80 euro voor. Per box bespaar je dus 45 euro aan beauty producten. Kijk, als je nooit make-up en verzorgingsproducten koopt dan kost het je meer geld. Maar als je dit wel zo af en toe tot regelmatig gebruikt, dan bespaar je geld want je hebt het toch gewoon nodig?

Toen ik zelf voor het eerst Goodiebox ontdekte had ik er nog geen ervaring mee en had ik het nog niet getest. En ook ik vroeg mijzelf af hoe het dan kan dat het zoveel goedkoper is. Ik heb dit dan ook aan hun gevraagd, en kreeg een verrassend maar opgelucht antwoord vanuit hun. Zo vertelden ze mij dat ze een internetbedrijfje zijn zonder de grote vaste lasten van een duur winkelpand of dure licenties. Hun kosten zijn daarom veel lager. Ook vertelden ze dat ze hun members willen belonen voor hun loyaliteit wanneer ze een abonnement afsluiten. Ze nemen daarom genoegen met wat minder winst, omdat ze met een abonnement wel zeker zijn van een meer stabiel inkomen (iedere maand in plaats van af en toe wel een verkoop en dan weer niet). Dit super eerlijke antwoord doet mij beseffen dat ze gewoon veel minder kosten hebben en daardoor de prijs laag kunnen houden. Een echte Win-Win in mijn ogen dus!

Maar waar het allemaal om draait bij een Goodiebox, is dat je ook jezelf durft te verwennen. Bij Goodiebox gaat het er hun om dat je jezelf ook wel eens mag verrassen en verwennen door zo’n maandelijkse beauty box. Want als hard werkende vrouwen (kinderen zijn ook werk!) verdienen we dat toch? En het bedrag is per maand ook niet schokkend hoog, dus zelf zie ik het meer als een kleinigheidje voor mezelf ter ontspanning.

Is Goodiebox het beste beauty box abonnement volgens mijn recensie?

In een andere blog heb ik eens 9 beauty box abonnementen met elkaar vergeleken. Van alle testen en recensies die ik heb geschreven, waaronder ook over Dutble en Lookfantastic beauty boxen, vind ik persoonlijk de Goodiebox de beste beauty box abonnement. Er zitten gewoon te veel voordelen aan, en de prijs is ook super goed in vergelijking tot andere beauty boxen die ik heb getest. Daarom is mijn recensie over Goodiebox volmondig positief.

Maar waarom probeer je het niet eens zelf? Het abonnement is op ieder moment 24/7 opzegbaar. Daarvoor hoef je alleen maar een e-mailtje te sturen, en je bent ervan af. Er is dus helemaal geen risico en zoals je nu weet bespaar je ook nog eens geld per doos. Want anders moet je dezelfde producten voor een duurdere prijs in de winkel kopen. Dat is toch niet logisch.

Dus je kan eigenlijk eenmalig een Goodiebox zelf testen en zelfs goedkoper uit zijn. Je hebt dus helemaal niks te verliezen in mijn ogen, en ik sta dan ook 100% garant voor hun kwaliteit. En niet alleen ik overigens, want ze hebben een recensie score van 9.8 uit 10 (!) op Trustpilot. Super hoog dus, en dat krijg je niet zomaar. Dus wacht niet langer en test nu zelf je eigen Goodiebox en klik op deze link.

Laat je mij wel even weten in een reactie hieronder wat jouw positieve ervaring is met de Goodiebox beauty box abonnement? Zo kan ook jij andere lezers vooruit helpen en bevestigen dat de voordelen uit deze recensie ook echt kloppen. Help elkaar, want sharing = caring! Dankjewel voor het lezen en veel plezier met jouw beauty boxen. Liefs, Sophie

PS: Wist je dat er ook kledingboxen voor vrouwen zijn? Alles hierover lees je in deze informatieve blog!


Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie