7x de leukste kledingboxen voor vrouwen die je niet mag missen!

Online personal shopping door middel van kledingboxen is hot! Vele vrouwen hebben het al ontdekt en maken graag gebruik van deze eigentijdse kledingbox diensten die momenteel erg snel groeien. Er komen steeds meer kledingboxen voor vrouwen erbij. Wij hebben de 7 leukste kledingboxen voor dames op een rijtje gezet!

In het populaire artikel over gratis modeadvies voor vrouwen vind je enorm veel tips en adviezen omtrent mode. Hierbij kan je geheel je eigen stijl samenstellen. En uiteraard horen daar ook leuke sieraden bij ;)! Bij kledingboxen wordt de outfit echter voor jou samengesteld. Twee grote voordelen van een kledingbox is dan ook de service / het gemak, maar voornamelijk dat je er altijd op-en-top fashionable bij loopt. Kledingboxen zijn daarom een nuttige online personal shopping ervaring voor iedere fashionista. Ik hoor je denken, ‘online personal shopping’? Wat is dat precies?

Ohja, voor alle heren die op deze fashionblog over kledingboxen zijn belandt: het geven van een kledingbox is ook een origineel cadeau voor een vriendin ;)! Dit bespaart je fashion blunders en bekom je leuke outfits voor je vriendin.

Wat is online personal shopping met kledingboxen?

Voordat we daadwerkelijk gaan kijken naar welke kledingboxen er zijn, en je zeker een keer geprobeerd moet hebben. Gaan we je eerst uitleggen wat ‘online personal shopping’ precies inhoudt en wat de vele voordelen hiervan zijn.

Ze staan vooral bekend onder de noemer kledingboxen, maar zo simpel als dat het klinkt is het niet. Wanneer je een kledingbox besteld dan kies je namelijk voor een online personal shopper, oftewel een kledingstyliste / stijlexpert die jou helpt bij het creëren van nieuwe outfits aangepast op jouw lifestyle en voorkeuren.

Personal shopping niet alleen voor de elite

Wellicht ken je de term ‘personal shopper’ wel uit films of boeken. Vroeger was dit alleen weggelegd voor mensen met een goed gevulde portemonnee. Dankzij het internet en de tech-revolutie die daarna en nog steeds plaatsvindt, zijn dit soort diensten nu voor iedereen toegankelijk. Het enige verschil is dat dit nu vooral online en op afstand plaatsvindt.

Kledingboxen – hoe werkt dat?

Of je nu op zoek bent naar zomervakantie outfit of een extra accessoire zoals een betaalbare damestas. Om gebruik te maken van een stijlexpert en online personal shopper. Ga je eerst naar de website van de aanbieder, op de website begint het traject. Wat overigens niet veel tijd in beslag neemt, want een kledingbox staat net als een maaltijdbox vooral voor gemak, inspiratie en tijdbesparing.

Op de website van de aanbieder vind je naast alle relevante informatie meestal direct een in het oog springende knop waarmee jij je kunt aanmelden. Wanneer je hierop klikt wordt je door het aanmeldproces heen geleid en heb jij binnen 5 minuten je eerste kledingbox besteld.

kledingboxen voor dames

Ontdek welke kledingbox bij jouw past

Door het invullen van een online vragenformulier waarin je vragen beantwoord over je stijl, voorkeuren, je maten, lievelingskleuren, je favoriete merken. En wat voor werk je doet en je vrije tijd aan besteed. Krijgt de online personal shopper die kort daarna aan je wordt toegewezen een goed beeld, van wie je bent en wat jouw persoonlijke stijl is. Wat is jouw stijl. Zal je eerder kiezen voor business casual? Of kies je toch voor de iets meer zakelijke dameskleding outfits?

Afhankelijk van over welke kledingbox dienst we het hebben vindt er na de online intake nog een kort telefonisch kennismakingsgesprek plaats om je stijl nog beter in kaart te brengen. Dit is voor jou meteen een mooie gelegenheid om je personal shopper te leren kennen. Dit gesprek kan indien gewenst of afhankelijk van de werkmethode van de aanbieder ook via andere services plaatsvinden zoals, Skype of Facetime.

Met de informatie die jouw stijlcoach nu van je heeft gaat hij of zij aan de slag met het creëren van nieuwe outfits. Binnen enkele dagen kun je een mooie kledingbox op het adres naar keuze verwachten en heb je gemiddeld zo’n 8 tot 14 dagen de tijd om de kleding geheel in je eigen comfort te passen, en te bepalen wat je wel en niet wilt houden.

Gratis personal styling met kledingboxen

Tot op heden heb je nog niets betaald en is het kledingadvies helemaal gratis. Zelfs wanneer je besluit om alle kledingstukken weer terug te sturen, wordt er niets in rekening gebracht. Je betaald achteraf, en alleen voor de kleding die je wilt houden. Daarnaast betaal je nooit meer voor een kledingstuk dan dat je er zelf in de winkel voor zou betalen.

7 kledingboxen die je geprobeerd moet hebben!

Wat je niet direct zou zeggen is dat de kledingbox vooral onder mannen erg populair is. Mannen zijn wat dat betreft erg praktisch ingesteld en is een kledingbox de perfecte uitkomst voor een zelfbewuste man. Inmiddels is dit concept ook bij vrouwen erg gewild en zijn er meerdere kledingboxen waar je uit kunt kiezen. In samenwerking met www.kledingboxvergelijken.nl  waar je nog veel meer informatie kunt vinden over kledingboxen en online personal shopping. Hebben we de 7 beste kledingbox / online personal shopping diensten voor je op een rijtje gezet.

Zalon by Zalando kledingboxen

kledingboxen inspiratie voor vrouwen

Laten we maar meteen beginnen met de bekendste en wat ons betreft ook een hele goede kledingbox. Namelijk die van Europa’s grootste online modewarenhuis Zalando. Deze online personal shopping dienst heet ‘Zalon by Zalando’ en is beschikbaar voor zowel heren als dames.

Zalon werkt net als de meeste aanbieders volgens het bekende hierboven uitgelegde concept. Maar heeft een groot voordeel ten opzichte van de andere kledingboxen. Naast de expertise van zeer ervaren stijlexperts beschikt Zalon natuurlijk over het complete fashion aanbod van Zalando dat ook op de website te vinden is. Goed om te weten: Zalon is er voor elk budget en elke stijl. Mocht een kledingbox toch niks voor jou zijn, dan kan je uiteraard altijd nog zelf leuke dameskleding shoppen. In de link hiernaast vind je de automatisch de laatste trends!

Bijenkorf Personal Styling Kledingbox.

Om in de sferen van een warenhuis te blijven heeft ook de Bijenkorf nog niet zo heel lang geleden hun curated shopping service opgericht. De Bijenkorf Personal Styling die je niet moet verwarren met hun andere service ‘Personal shopping’. De Bijenkorf biedt twee verschillende diensten aan. De Personal Shopping service is namelijk alleen beschikbaar op locatie, wanneer je bij de Bijenkorf in Amsterdam gaat winkelen, kun je daar de hulp inschakelen van een personal shopper. Mocht een kledingbox toch niks voor jou zijn, dan kan je uiteraard altijd nog zelf leuke dameskleding shoppen. In de link hiernaast vind je de automatisch de laatste trends!

De andere dienst waar wij het over hebben heet bij de Bijenkorf ‘Personal Styling’ Dit is dé online op afstand dienst waarbij een stijlexpert jou gaat stylen en voorziet van nieuwe outfits waarbij er gebruikt wordt gemaakt van de exclusieve merken die je doorgaans bij de Bijenkorf tegenkomt. Daarnaast kan er eenvoudig gebruik worden gemaakt van bijvoorbeeld de sieraden collectie en kun je net zo makkelijk een mooi dameshorloge laten mee stijlen met je outfit.

fashion kledingboxen voor personal shopping

Noos Personal Stylebox.

Naast de twee mode & fashion grootheden zijn er ook kleinere maar gespecialiseerde aanbieders die jou online kunnen stijlen. Een daarvan is de nog jonge Noos Personal Stylebox. Noos verschilt vooral in de prijs, je kunt namelijk al vanaf € 100,- een kledingbox bestellen met daarin minimaal een complete en nieuwe outfit. Er zijn verder geen verborgen kosten, je hebt 8 dagen om de kleding te passen, gratis verzending en betaalt alleen voor de items die je wilt houden. Mocht een kledingbox toch niks voor jou zijn, dan kan je uiteraard altijd nog zelf leuke dameskleding shoppen. In de link hiernaast vind je de automatisch de laatste trends!

P.S. Zoe Stylebox Dames

populaire kledingboxen voor vrouwen

Wanneer je snel kijkt naar de 7 kledingboxen die je geprobeerd moet hebben, dan zul je weinig grote verschillen zien. Het verschil zit hem dan voornamelijk in de gebruikte merken, maar ook in de details. Zo gebruikt P.S. Zoe weer andere merken dan bijvoorbeeld Noos, Zalon, en je bij de Bijenkorf kunt krijgen. Maar om toch niet voor verrassingen te komen staan adviseren wij altijd om goed te lezen wat de voorwaarden zijn.

Hoewel je in deze blog over kledingboxen hebt kunnen lezen dat het stijladvies bij de meeste curated shopping diensten gratis is. Zijn er toch uitzonderingen op de regel. Bij P.S Zoë hanteren ze namelijk de voorwaarde dat wanneer je een kledingbox besteld, je alleen gratis de kleding kunt terugsturen wanneer je minimaal een kledingstuk houdt. Zo niet, dan dien je dus zelf voor de retourverzending te betalen. Mocht een kledingbox toch niks voor jou zijn, dan kan je uiteraard altijd nog zelf leuke dameskleding shoppen. In de link hiernaast vind je de automatisch de laatste trends!v

Maison 365 Kledingbox vrouwen

Het Amsterdamse Maison 365 dat wordt geleid door een van de bekendere Nederlandse mode stylistes Danie Bles. Combineert kledingstijlen uit het midden en hoog segment. Bij Maison 365 wordt er gebruik gemaakt van 3 kledingsetjes in een box, en ontvang je ongeveer 10 items. Er wordt veel gebruik gemaakt van bekende ‘A’ merken waarbij naast stijl ook kwaliteit een prioriteit heeft. Op de website kun je direct zien wie de stylistes zijn en beginnen met de online stijlquiz voor het invullen van jouw stijlprofiel. 

B-Dressed Kledingbox Dames

een leuke kledingbox voor vrouwen

Het Hilversumse B-Dressed dat net als Scottybons wordt gerund door Noor De Bruijn speelt vooral in op de vraag naar curated shopping van jongere dames. Hiermee wordt direct rekening gehouden met de gebruikte merken en prijzen. B-Dressed biedt een vereenvoudigde versie van online personal shopping aan. Je kunt kiezen uit 3 type boxen:

    • Trendy met een waarde van +/- € 400,-.
    • Classic wederom vanaf ongeveer € 400,-.
  • Een complete Outfit box waarin je 7 tot 9 kledingstukken kunt verwachten met een waarde van +/- € 700,-.

B-Dressed bezorgt net als de meeste kledingbox aanbieders in zowel Nederland als België. Vanaf het moment dat je je box thuisbezorgd krijgt heb je 14 dagen de tijd om de kleding te passen, en te betalen of eventueel retour te sturen. 

Scottybons Stylebox

stijvolle kledingboxen voor dames

De laatste in ons rijtje is Scottybons, dat ook wordt gerund door Noor De Bruijn. Door twee verschillende kledingboxen aan te bieden wil Noor zich op meerdere doelgroepen richten. Scottybons is vooral voor de zelfbewuste vrouw die wat meer geld over heeft voor een complete outfit voor elke gelegenheid. Daarnaast komt Scottybons ook langs bij bedrijven om de zakelijke vrouw te stijlen. Scottybons hanteert geen gratis kledingadvies. Voor het stijladvies dien je € 15,- te betalen. Verder betaal je voor de artikelen die je wilt houden de normale retail prijs en krijg je hier achteraf een factuur voor. 

Waarom kledingboxen voor vrouwen een aanrader zijn!

Wat ons betreft zijn kledingboxen een super leuke en interessante ontwikkeling. Wij maken er dan zelf ook graag gebruik van en zijn dit van boven naar beneden de 7 kledingboxen die je geprobeerd moet hebben Die zowel in Nederland als België bezorgen. Mocht je in België wonen en willen weten welke kledingboxen er allemaal bij jou worden bezorgd. Kijk dan eens op de Belgische kledingbox vergelijker www.kledingbox.be

Een kledingbox is een leuke manier om jezelf met iets nieuws te laten verrassen, inspiratie op te doen en een hoop tijd te besparen. Want tijdsbesparing is nog wel het grootste voordeel. Je betaald dan ook niet meer dan wanneer je zelf zou gaan shoppen, alleen heb je geen last van de drukke winkels, de stinkende pashokjes, reistijd en parkeerkosten. Al met al zijn kledingboxen een leuke manier om jezelf van nieuwe kleding te voorzien.

Mocht een kledingbox toch niks voor jou zijn, dan kan je uiteraard altijd nog zelf leuke dameskleding shoppen. In de link hiernaast vind je de automatisch de laatste trends!

All our photo’s are either (1) unique, (2) delivered by our collaboration partners or (3) from free photo sources such as Pexels. Making copy’s by means of photocopy, printscreening, or any other duplication of our website or parts therefore is prohibited without written permission from us. We are not responsible for copy right exceedance for photo’s or pictures from our sources that are either (1) unique, (2) delivered by our collaboration partners or (3) from free photo sources such as Pexels.

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.