7x Leukste Kledingboxen voor Vrouwen die je niet mag missen! [2023]
8 min. leestijd

7x Leukste Kledingboxen voor Vrouwen die je niet mag missen! [2023]

Online personal shopping door middel van kledingboxen is hot! Vele vrouwen hebben het al ontdekt en maken graag gebruik van deze eigentijdse kledingbox diensten die momenteel erg snel groeien. Er komen steeds meer kledingboxen voor vrouwen erbij. Wij hebben de 7 leukste kledingboxen voor dames op een rijtje gezet! 

In het populaire artikel over gratis modeadvies voor vrouwen vind je enorm veel tips en adviezen omtrent mode. Hierbij kan je geheel je eigen stijl samenstellen. En uiteraard horen daar ook leuke sieraden bij ;)! Bij kledingboxen wordt de outfit echter voor jou samengesteld. Twee grote voordelen van een kledingbox is dan ook de service / het gemak, maar voornamelijk dat je er altijd op-en-top fashionable bij loopt. Kledingboxen zijn daarom een nuttige online personal shopping ervaring voor iedere fashionista. Ik hoor je denken, ‘online personal shopping’? Wat is dat precies?

Wat is online personal shopping met kledingboxen?

Misschien heb je al eens eerder gehoord over kledingboxen. Zo heb je enkele bekende zoals Zalon.nl of de Goodiebox.nl. Maar voordat we daadwerkelijk gaan kijken naar welke kledingboxen er zijn, en je zeker een keer geprobeerd moet hebben. Gaan we je eerst uitleggen wat ‘online personal shopping’ precies inhoudt en wat de vele voordelen hiervan zijn. 

Ze staan vooral bekend onder de noemer kledingboxen, maar zo simpel als dat het klinkt is het niet. Wanneer je een kledingbox besteld dan kies je namelijk voor een online personal shopper, oftewel een kledingstyliste / stijlexpert die jou helpt bij het creëren van nieuwe outfits aangepast op jouw lifestyle en voorkeuren.

Personal shopping niet alleen voor de elite

Wellicht ken je de term ‘personal shopper’ wel uit films of boeken. Vroeger was dit alleen weggelegd voor mensen met een goed gevulde portemonnee. Dankzij het internet en de tech-revolutie die daarna en nog steeds plaatsvindt, zijn dit soort diensten nu voor iedereen toegankelijk. Het enige verschil is dat dit nu vooral online en op afstand plaatsvindt. Eigenlijk is de vraag hierbij of je zelf graag outfits samenstelt, of dat je liever de service wilt dat iemand anders dit voor je samenstelt. 

Kledingboxen – hoe werkt dat?

Of je nu op zoek bent naar zomervakantie outfit of een extra accessoire zoals een betaalbare damestas. Om gebruik te maken van een stijlexpert en online personal shopper. Ga je eerst naar de website van de aanbieder, op de website begint het traject. Wat overigens niet veel tijd in beslag neemt, want een kledingbox staat net als een maaltijdbox vooral voor gemak, inspiratie en tijdbesparing.

Op de website van de aanbieder vind je naast alle relevante informatie meestal direct een in het oog springende knop waarmee jij je kunt aanmelden. Wanneer je hierop klikt wordt je door het aanmeldproces heen geleid en heb jij binnen 5 minuten je eerste kledingbox besteld.

Inspiratie voor dameskleding  bekijken? Klik hier voor inspiratie.

kledingboxen voor dames

Ontdek welke kledingbox bij jouw past

Door het invullen van een online vragenformulier waarin je vragen beantwoord over je stijl, voorkeuren, je maten, lievelingskleuren, je favoriete merken. En wat voor werk je doet en je vrije tijd aan besteed. Krijgt de online personal shopper die kort daarna aan je wordt toegewezen een goed beeld, van wie je bent en wat jouw persoonlijke stijl is. Wat is jouw stijl. Zal je eerder kiezen voor business casual? Of kies je toch voor de iets meer zakelijke dameskleding outfits?

Afhankelijk van over welke kledingbox dienst we het hebben vindt er na de online intake nog een kort telefonisch kennismakingsgesprek plaats om je stijl nog beter in kaart te brengen. Dit is voor jou meteen een mooie gelegenheid om je personal shopper te leren kennen. Dit gesprek kan indien gewenst of afhankelijk van de werkmethode van de aanbieder ook via andere services plaatsvinden zoals, Skype of Facetime.

Met de informatie die jouw stijlcoach nu van je heeft gaat hij of zij aan de slag met het creëren van nieuwe outfits. Binnen enkele dagen kun je een mooie kledingbox op het adres naar keuze verwachten en heb je gemiddeld zo’n 8 tot 14 dagen de tijd om de kleding geheel in je eigen comfort te passen, en te bepalen wat je wel en niet wilt houden.

Inspiratie voor dameskleding  bekijken? Klik hier voor inspiratie.

Gratis personal styling met kledingboxen

Tot op heden heb je nog niets betaald en is het kledingadvies helemaal gratis. Zelfs wanneer je besluit om alle kledingstukken weer terug te sturen, wordt er niets in rekening gebracht. Je betaald achteraf, en alleen voor de kleding die je wilt houden. Daarnaast betaal je nooit meer voor een kledingstuk dan dat je er zelf in de winkel voor zou betalen.

7 kledingboxen die je geprobeerd moet hebben!

Wat je niet direct zou zeggen is dat de kledingbox vooral onder mannen erg populair is. Mannen zijn wat dat betreft erg praktisch ingesteld en is een kledingbox de perfecte uitkomst voor een zelfbewuste man. Inmiddels is dit concept ook bij vrouwen erg gewild en zijn er meerdere kledingboxen waar je uit kunt kiezen. Hieronder hebben we de 7 beste kledingbox / online personal shopping diensten voor je op een rijtje gezet. 

kledingboxen inspiratie voor vrouwen

Maison 365 Kledingbox vrouwen

Het Amsterdamse Maison 365 dat wordt geleid door een van de bekendere Nederlandse mode stylistes Danie Bles. Combineert kledingstijlen uit het midden en hoog segment. Bij Maison 365 wordt er gebruik gemaakt van 3 kledingsetjes in een box, en ontvang je ongeveer 10 items. Er wordt veel gebruik gemaakt van bekende ‘A’ merken waarbij naast stijl ook kwaliteit een prioriteit heeft. Op de website kun je direct zien wie de stylistes zijn en beginnen met de online stijlquiz voor het invullen van jouw stijlprofiel. 

Inspiratie voor dameskleding  bekijken? Klik hier voor inspiratie.

Bijenkorf Personal Styling Kledingbox.

Om in de sferen van een warenhuis te blijven heeft ook de Bijenkorf nog niet zo heel lang geleden hun curated shopping service opgericht. De Bijenkorf.nl Personal Styling die je niet moet verwarren met hun andere service ‘Personal shopping’. De Bijenkorf biedt twee verschillende diensten aan. De Personal Shopping service is namelijk alleen beschikbaar op locatie, wanneer je bij de Bijenkorf in Amsterdam gaat winkelen, kun je daar de hulp inschakelen van een personal shopper. 

De andere dienst waar wij het over hebben heet bij de Bijenkorf.nl ‘Personal Styling’ Dit is dé online op afstand dienst waarbij een stijlexpert jou gaat stylen en voorziet van nieuwe outfits waarbij er gebruikt wordt gemaakt van de exclusieve merken die je doorgaans bij de Bijenkorf tegenkomt. Daarnaast kan er eenvoudig gebruik worden gemaakt van bijvoorbeeld de sieraden collectie en kun je net zo makkelijk een mooi dameshorloge laten mee stijlen met je outfit.

Inspiratie voor dameskleding  bekijken? Klik hier voor inspiratie.

fashion kledingboxen voor personal shopping

Noos Personal Stylebox.

Naast de twee mode & fashion grootheden zijn er ook kleinere maar gespecialiseerde aanbieders die jou online kunnen stijlen. Een daarvan is de nog jonge Noos Personal Stylebox. Noos verschilt vooral in de prijs, je kunt namelijk al vanaf € 100,- een kledingbox bestellen met daarin minimaal een complete en nieuwe outfit. Er zijn verder geen verborgen kosten, je hebt 8 dagen om de kleding te passen, gratis verzending en betaalt alleen voor de items die je wilt houden.

P.S. Zoe Stylebox Dames


populaire kledingboxen voor vrouwen

Wanneer je snel kijkt naar de 7 kledingboxen die je geprobeerd moet hebben, dan zul je weinig grote verschillen zien. Het verschil zit hem dan voornamelijk in de gebruikte merken, maar ook in de details. Zo gebruikt P.S. Zoe weer andere merken dan bijvoorbeeld Noos, Zalon.nl, en je bij de Bijenkorf kunt krijgen. Maar om toch niet voor verrassingen te komen staan adviseren wij altijd om goed te lezen wat de voorwaarden zijn. 

Hoewel je in deze blog over kledingboxen hebt kunnen lezen dat het stijladvies bij de meeste curated shopping diensten gratis is. Zijn er toch uitzonderingen op de regel. Bij P.S Zoë hanteren ze namelijk de voorwaarde dat wanneer je een kledingbox besteld, je alleen gratis de kleding kunt terugsturen wanneer je minimaal een kledingstuk houdt. Zo niet, dan dien je dus zelf voor de retourverzending te betalen. 

B-Dressed Kledingbox Dames

een leuke kledingbox voor vrouwen

Het Hilversumse B-Dressed dat net als Scottybons wordt gerund door Noor De Bruijn speelt vooral in op de vraag naar curated shopping van jongere dames. Hiermee wordt direct rekening gehouden met de gebruikte merken en prijzen. B-Dressed biedt een vereenvoudigde versie van online personal shopping aan. Je kunt kiezen uit 3 type boxen: 

  • Trendy met een waarde van +/- € 400,-. 
  • Classic wederom vanaf ongeveer € 400,-. 
  • Een complete Outfit box waarin je 7 tot 9 kledingstukken kunt verwachten met een waarde van +/- € 700,-.

B-Dressed bezorgt net als de meeste kledingbox aanbieders in zowel Nederland als België. Vanaf het moment dat je je box thuisbezorgd krijgt heb je 14 dagen de tijd om de kleding te passen, en te betalen of eventueel retour te sturen. 

Inspiratie voor dameskleding  bekijken? Klik hier voor inspiratie.

Scottybons Stylebox

stijvolle kledingboxen voor dames

De laatste in ons rijtje is Scottybons, dat ook wordt gerund door Noor De Bruijn. Door twee verschillende kledingboxen aan te bieden wil Noor zich op meerdere doelgroepen richten. Scottybons is vooral voor de zelfbewuste vrouw die wat meer geld over heeft voor een complete outfit voor elke gelegenheid. Daarnaast komt Scottybons ook langs bij bedrijven om de zakelijke vrouw te stijlen. Scottybons hanteert geen gratis kledingadvies. Voor het stijladvies dien je € 15,- te betalen. Verder betaal je voor de artikelen die je wilt houden de normale retail prijs en krijg je hier achteraf een factuur voor. 

Waarom kledingboxen voor vrouwen een aanrader zijn!

Wat ons betreft zijn kledingboxen een super leuke en interessante ontwikkeling. Wij maken er dan zelf ook graag gebruik van en zijn dit van boven naar beneden de 7 kledingboxen die je geprobeerd moet hebben die zowel in Nederland als België bezorgen. Een kledingbox is een leuke manier om jezelf met iets nieuws te laten verrassen, inspiratie op te doen en een hoop tijd te beparen. Want tijdsbesparing is nog wel het grootste voordeel. Je betaald dan ook niet meer dan wanneer je zelf zou gaan shoppen, alleen heb je geen last van de drukke winkels, de stinkende pashokjes, reistijd en parkeerkosten. Al met al zijn kledingboxen een leuke manier om jezelf van nieuwe kleding te voorzien.

All our photo’s are either (1) unique, (2) delivered by our collaboration partners or (3) from free photo sources such as Pexels. Making copy’s by means of photocopy, printscreening, or any other duplication of our website or parts therefore is prohibited without written permission from us. We are not responsible for copy right exceedance for photo’s or pictures from our sources that are either (1) unique, (2) delivered by our collaboration partners or (3) from free photo sources such as Pexels.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
11x Populaire Sieradentrends voor Vrouwen - LOISIR Fashionblog
Door

11x Populaire Sieradentrends voor Vrouwen - LOISIR Fashionblog

op 27 Oct 2018

[…] op de trends, veranderen trends steeds sneller. Denk aan de komst van curated shopping met je eigen personal online shopper. Maar zo verdwijnen andere sieradentrends ook weer heel snel. Toch zijn er ook tijdloze […]

Online shoppen bij BooHoo Nederland - LOISIR Fashionblog
Door

Online shoppen bij BooHoo Nederland - LOISIR Fashionblog

op 30 Oct 2018

[…] op het gebied van mode. Naast het gebruikelijke zoals, schoenen, broeken, jurken, jassen en andere leuke kleding concepten. Hebben ze ook leuke items binnen hun collectie zoals Kimono’s, Onesies, grotere maten, […]

Outfit inspiratie dames voor de juiste outfit - LOISIR Fashionblog
Door

Outfit inspiratie dames voor de juiste outfit - LOISIR Fashionblog

op 22 Dec 2018

[…] aan de service. De mogelijke opties hebben wij objectief onderzocht in een informerend artikel over verschillende kledingbox aanbieders voor […]

Business casual kleding voor vrouwen | tips by Ella! - LOISIR Fashionblog
Door

Business casual kleding voor vrouwen | tips by Ella! - LOISIR Fashionblog

op 22 Dec 2018

[…] combineert, of dat je kiest voor wat meer service via kledingboxen. Tegenwoordig zijn er veel verschillende kledingboxen, die wij objectief met elkaar […]

cadeaus voor haar in 2019 | 20x leuke cadeau ideeen
Door

cadeaus voor haar in 2019 | 20x leuke cadeau ideeen

op 05 Jan 2019

[…] Kledingbox abbonement als cadeau voor haar? Dat is een kado waar je niet zomaar aan denkt. En juist daarom vinden wij het een leuk idee om als cadeautje te geven aan haar! Tegenwoordig heb je vele aanbieders van kledingbox abonnementen. Met een zeker budget kan je leuke boxen aankopen, waardoor je volledig gestyled wordt. Meestal ontvang je een complete outfit in een box (met schoenen en al!), maar dit verschilt uiteraard per abonnement. Meer inspiratie over de keuzes hiervan vind je in deze blog over kledingbox abbonementen. […]

10x gezonde maaltijdboxen voor het gezin! - LOISIR Sport- en Fashionblog
Door

10x gezonde maaltijdboxen voor het gezin! - LOISIR Sport- en Fashionblog

op 05 Jan 2019

[…] spraken over een hype en trend. Eigenlijk net zoals er nu over kledingboxen wordt gesproken. Maar niets is minder waar, na 5 jaar kun je hier niet meer van spreken en is de […]

2019 kledingstijl: 3x trendy kleding in 2019 - LOISIR Fashionblog
Door

2019 kledingstijl: 3x trendy kleding in 2019 - LOISIR Fashionblog

op 13 Jan 2019

[…] Tegenwoordig zijn er veel kledingbox diensten verkrijgbaar, zo hebben wij in een andere blog 7 kledingboxen vergeleken met elkaar. Maar in dit artikel geven we 2019 kledingstijl inspiratie om zelf je eigen kledingkast […]

Hoe upgrade je de kledingkast met een klein budget?
Door

Hoe upgrade je de kledingkast met een klein budget?

op 20 Jan 2019

[…] veel geld moeten uitgeven of spot goedkope kleding moeten kopen. Zo is er een toenemende trend aan kledingboxen voor vrouwen. Alhoewel dit heel handig is, is een kledingbox zoals bij Zalon NL of Marley Spoon NL wel een luxe […]

2019 Musthaves: de 10 leukste musthaves voor 2019 - Fashionblog Loisir
Door

2019 Musthaves: de 10 leukste musthaves voor 2019 - Fashionblog Loisir

op 20 Jan 2019

[…] heb je veel kledingboxen voor vrouwen. Met zo’n service ben je altijd gekleed volgens de laatste trends. Maar zelf shoppen voor […]

Zelf een outfit samenstellen? 7 stappen! - LOISIR Fashionblog
Door

Zelf een outfit samenstellen? 7 stappen! - LOISIR Fashionblog

op 21 Jan 2019

[…] toch liever kiezen voor het gemak en de luxe van kledingboxen, dan moet je eerst dit artikel over kledingboxen voor vrouwen lezen. Want hierin vergelijken we 7 aanbieders op de voor- en […]

Top 10 leuke jurkjes voor in de lente - LOISIR Fashionblog
Door

Top 10 leuke jurkjes voor in de lente - LOISIR Fashionblog

op 29 Jan 2019

[…] lente samengesteld. Zo kom je leuk en modieus voor de dag. Tegenwoordig is er heel veel keuze uit kledingboxen voor vrouwen, maar het zelf samenstellen van outfits blijft ook erg leuk! Onder iedere afbeelding vind je een […]

Festival jurkjes inspiratie, een top 10! - LOISIR Fashionblog
Door

Festival jurkjes inspiratie, een top 10! - LOISIR Fashionblog

op 09 Feb 2019

[…] dan kun je eens overwegen om je aan te melden voor een kledingbox. In dit artikel vergelijken wij 7 kledingboxen voor vrouwen. […]

Voorjaar modetrends van dit seizoen voor dames! 9 trends en inspiratie
Door

Voorjaar modetrends van dit seizoen voor dames! 9 trends en inspiratie

op 23 Feb 2019

[…] modetrends bij te houden, dan kun je ook eens kijken voor een kledingbox. In dit artikel worden 7 kledingboxen vergelijkt, die volgens de laatste modetrends […]

Origineel huwelijkscadeau nodig? 10x huwelijkscadeaus inspiratie
Door

Origineel huwelijkscadeau nodig? 10x huwelijkscadeaus inspiratie

op 23 Mar 2019

[…] als functioneel en kan het bruidspaar samen gebruiken. Eigenlijk is de Cadeaubox een variant op de Kledingbox. Dus je slaagt er zeker […]

30x Leuke en originele cadeau ideeën voor haar verjaardag
Door

30x Leuke en originele cadeau ideeën voor haar verjaardag

op 01 Apr 2019

[…] Fashion + service = kledingbox abonnement. Als je het hebt over echt gave cadeau ideeën voor haar verjaardag, dan valt deze tip daar zeker onder! Een kledingbox is een wat duurder cadeau, maar daar maak je dan wel direct je vrouw of vriendin een jaar lang blij mee. Meer weten? Lees dan eens dit artikel waarin we 7 verschillende kledingbox abbonementen vergelijken. […]

5x leuke lente outfits voor een trendy look | LOISIR.nl Fashion blog
Door

5x leuke lente outfits voor een trendy look | LOISIR.nl Fashion blog

op 19 Apr 2019

[…] om kant- en klare lente outfits te shoppen voor een nieuwe look. Zo is het al helemaal een luxe om outfits in een kledingbox te […]

10x zomaar cadeautje voor vriendin - LOISIR.nl Inspiratieblog
Door

10x zomaar cadeautje voor vriendin - LOISIR.nl Inspiratieblog

op 12 May 2019

[…] is, dan zou een kledingbox of beautybox echt iets voor haar zijn. Zo hebben wij in dit artikel 7 kledingboxen voor vrouwen vergeleken, en in dit artikel vergelijken wij verschillende beautybox abonnementen met […]

10x mooie zwarte dames broeken voor inspiratie! - LOISIR.nl Inspiratieblog
Door

10x mooie zwarte dames broeken voor inspiratie! - LOISIR.nl Inspiratieblog

op 08 Jun 2019

[…] goede kledingbox abbonementen verkrijgbaar. Meer weten daarover? In mijn blog over 7x de leukste kledingboxen voor vrouwen lees jij er alles over, met een objectieve […]

10x leuke verjaardagscadeautjes voor een klein prijsje binnen budget
Door

10x leuke verjaardagscadeautjes voor een klein prijsje binnen budget

op 10 Jun 2019

[…] een andere cadeautip. Zo kan je namelijk een abonnement cadeau geven op allerlei boxen. Zo zijn er kleding boxen, maar ook maaltijd boxen en uiteraard ook beauty boxen. En ook heb je nog sieraden boxen. Je kunt […]

Accessoires voor dames: trends, tips, musthaves & meer - Inspiratieblog
Door

Accessoires voor dames: trends, tips, musthaves & meer - Inspiratieblog

op 16 Jun 2019

[…] service dan iets voor jou. Lees na deze blog mijn objectieve blog waarin ik verschillende kledingboxen voor vrouwen met elkaar […]

Dé 15 leukste cadeautips voor vrouwen! - LOISIR.nl Inspiratieblog
Door

Dé 15 leukste cadeautips voor vrouwen! - LOISIR.nl Inspiratieblog

op 23 Jun 2019

[…] de link als je mijn vergelijking wilt lezen. Ook heb ik andere vergelijkingsblogs geschreven over kledingboxen voor vrouwen en maaltijdboxen. Ook deze twee services zijn een leuk cadeau idee, waarbij de maaltijdboxen ook […]

✔ De 10 leukste dames zomerjassen die hip en trendy zijn - Inspiratieblog
Door

✔ De 10 leukste dames zomerjassen die hip en trendy zijn - Inspiratieblog

op 28 Jun 2019

[…] lees na deze blog zeker ook eens mijn nieuwe blog waarin ik 7 kledingboxen voor vrouwen met elkaar vergelijk. Daarin lees je de beste koop van de leukste […]

9x de beste Goodiebox voor vrouwen vergelijken - LOISIR.nl Inspiratieblog
Door

9x de beste Goodiebox voor vrouwen vergelijken - LOISIR.nl Inspiratieblog

op 30 Jun 2019

[…] voor vrouwen. Deze abonnement service is afgeleid van de kledingbox. Zo heb je ook verschillende kledingboxen voor vrouwen. In zo’n box zit dan iedere maand dameskleding volgens de laatste modetrends. De Goodiebox is […]

Kledingbox voor mannen vergelijken en reviews, de top 7! - Inspiratieblog
Door

Kledingbox voor mannen vergelijken en reviews, de top 7! - Inspiratieblog

op 02 Jul 2019

[…] en zo een top 7 samengesteld. Zo heb ik eerder al een vergelijking / review blog geschreven over kledingboxen voor vrouwen. De lessen daarvan neem ik mee voor deze […]

Verjaardagscadeautje voor een vriendin, 11 originele ideeën!
Door

Verjaardagscadeautje voor een vriendin, 11 originele ideeën!

op 02 Jul 2019

[…] en als je op de afbeelding klikt lees je meer informatie op hun website. Ook heb ik een blog 7 kledingbox abonnementen met elkaar […]

Afscheidscadeau collega vrouw nodig? 10x ideeën afscheid voor vrouwen
Door

Afscheidscadeau collega vrouw nodig? 10x ideeën afscheid voor vrouwen

op 14 Jul 2019

[…] abonnementen (waarin iedere maand leuke en nuttige goodies zoals make-up en sieraden zitten) en kledingboxen voor vrouwen. Niet echt geschikt als afscheidscadeau collega vrouw, maar wel leuk voor jezelf toch?! Klik op de […]

Kerstcadeau mannen, 15 leuke kerstcadeau ideeën voor hem in 2019
Door

Kerstcadeau mannen, 15 leuke kerstcadeau ideeën voor hem in 2019

op 17 Jul 2019

[…] idee. En lijkt het je ook wel wat voor jezelf als vrouw? Er zijn namelijk ook veel leuke kledingboxen voor vrouwen […]

Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie