Kledingbox bestellen? Hier moet je op letten voor goede keuze
5 min. leestijd

Kledingbox bestellen? Hier moet je op letten voor goede keuze

Zelf om kleding shoppen is misschien leuk voor vrouwen, maar voor mannen is het verre van een pretje. Wanneer je zelf om kleding moet winkelen kost dit je niet alleen veel tijd. Ook is het gewoon vervelend om al die verkopers af te slaan die je welbedoelde advies willen geven. Voor veel mensen, waarvan vooral mannen, is het zelf winkelen voor kleding alles behalve plezierig. Gelukkig is met het internet de oplossing gekomen: de kledingbox. Een kledingbox bestellen is binnen tien minuten geregeld. Snel, gemakkelijk en ook nog eens gratis persoonlijke styling zonder last te hebben van vervelende vragen. Vanaf nu kunnen mannen die een hekel hebben aan shoppen opgelucht adem halen. Het bestellen van een kledingbox is onze reden. Lang Leven Kledingboxen!

In dit artikel maak je kennis met de kledingbox. We leggen uit hoe het concept werkt en welke er zijn. Ook hebben we kledingboxen met elkaar vergeleken voor de beste keuze. Daar moet je dus wel op letten, want het zou zonde zijn om een misaankoop te doen. Na veel onderzoek en vele reviews, hebben we een top 3 van de beste kledingboxen om te bestellen opgesteld. Dit voor zowel dames als heren. Laten we snel verder lezen!

Wat is een Kledingbox?

kledingbox bestellen

Wanneer je een kledingbox bestellen wilt is het goed om te weten wat het is. Dat is overigens niet schokkend, want de naam zegt het al. Maar bij een kledingbox bestellen draait het allemaal om het concept. Straks iets meer daarover. Belangrijk om te weten is wat er allemaal in een kledingbox zit. Zo blijkt uit vele reviews en testen van kledingboxen bestellen dat over het algemeen dezelfde indeling wordt aangeboden.

In iedere box zit doorgaans twee complete outfits. Meestal zitten er ook accessoires bij. De complete outfits zijn van top tot teen. Er zitten dus schoenen, broeken, overhemden of truien in. En af en toe een trendy riem of een andere accessoire. Beetje afhankelijk van je kledingsmaak. Want dat is waar het allemaal om draait bij een kledingbox. Het is namelijk niet dat je zomaar een standaard kledingbox besteld. Nee, bij dit concept draait alles om jouw kledingsmaak en kledingstijl. En dat is allemaal te danken aan de gratis personal styling die je ontvangt. Hier betaal je niet voor, dit is inbegrepen in de kledingdoos die je besteld. Om dit te begrijpen zullen we je het concept moeten uitleggen. Laten we daarom eens bekijken hoe het werkt.

Wil je service op maat en inspiratie? Klik dan hier voor de beste heren kostuums van Suitable of bekijk deze populaire heren kostuums van Bos Men Shop met kortingen oplopend tot 60%. Met een mooie, strakke kostuums en nette herenkleding maak je het verschil! Zo is de eerste indruk goud waard, en iedereen ziet er goed en professioneel uit met een kwaliteit heren kostuum.

Hoe werkt een Kledingbox?

heren kledingbox bestellen

Heel simpel! Je kan je aanmelden bij een kledingbox leverancier via de website. Na aanmelding kan je vrijblijvend een styling enquête invullen. De vragen die worden gesteld zijn bedoelt om een goede indruk te krijgen van wat je kledingsmaak en -voorkeuren zijn. Ook zal je je lichaams- en schoenmaat moeten opgeven. Wel zo handig als je kleding op maat wilt hebben. Ben je eenmaal klaar met de enquête, dan gaat de ingevulde vragenlijst naar een persoonlijke shopper. Dit zijn mode stylistes met ruime ervaring in personal shopping voor zowel dames als heren. Betaal je hier dan voor? Nee. Dat is de kracht van een kledingbox bestellen: je krijgt een gratis personal styliste die op basis van de enquête complete outfits op maat gaat selecteren voor jou. Deze outfits zullen altijd volgens de laatste modetrends zijn en volledig in jouw kledingsmaak. Wie wilt er nu niet gratis een personal styliste?

Dezelfde personal kledingexpert stuurt de kledingbox naar je op. Deze wordt gratis thuisbezorgd. Je hebt dus nog steeds nergens voor betaald. Na aankomst kan je de kledingdoos uitpakken en de complete outfits passen. Alles wat je mooi vindt, bijvoorbeeld een broek, de schoenen, of misschien wel de complete outfit, die mag je houden. Hiervoor betaal je de winkelprijs. Altijd achteraf betaling en je betaalt nooit meer dan de winkelprijs. En de rest dan? De kleding die je niet wilt houden mag je gratis retourneren, hier heb je dus geen kosten aan en worden ook niet gefactureerd.

Super makkelijk dus, en veel voordeel voor wie niet zelf wilt shoppen. Bovendien kan je ook vaker een kledingbox bestellen bij dezelfde personal styliste. Deze raakt dan nog meer bekend met jouw kledingstijl en dus krijg je nog meer styling op maat. Win-Win!

Wat is de beste dames Kledingbox om te bestellen?

kledingbox dames bestellen

Er zijn zowel kledingboxen voor dames als voor heren. Want ook voor vrouwen die graag modieus en stijlvol gekleed willen gaan volgens de laatste trends kan een kledingbox zeer nuttig zijn. Als dame hoef je je nooit meer zorgen te maken om wat de laatste mode is. Het enige wat je hoeft te doen is een kledingbox voor vrouwen bestellen. Je krijgt dezelfde service als hierboven beschreven. Waarbij er complete damesoutfits worden meegestuurd. Afhankelijk van het seizoen ontvang je dan de leukste en trendy damesjurken, de mooiste schoenen en de meest stijlvolle jackets.

Er zijn een aantal aanbieders van kledingboxen voor dames. Wij hebben een vergelijking gemaakt van alle aanbieders en daaruit de top 3 kledingboxen samengesteld. Er zijn in totaal 7 aanbieders, maar de top 3 is beduidend beter. Niet zozeer in prijs, want je betaalt de winkelprijs en dus nooit te veel. Maar wel in kwaliteit en service. Bij een kledingbox bestellen is de service belangrijk. De personal styliste moet goed weten wat je stijl en smaak is, zodat ze outfits op maakt kan leveren. En daar maken de goede kledingboxen het verschil. Zo kan je als vrouw genieten van de beste personal styling.

En welke Kledingbox kan ik het beste bestellen als ik een man ben?

Mannen hebben meer keuze bij het bestellen van een kledingbox. Er zijn namelijk meer kledingboxen voor heren en deze zijn ook veel meer gespecialiseerd. Dit komt voornamelijk doordat mannen een betere doelgroep zijn voor dit concept. Immers, nooit meer zelf te hoeven winkelen en toch stijlvol gekleed gaan is vooral voor mannen aantrekkelijk. Doordat er meer aanbieders zijn is het belangrijk om een goede vergelijking van styling boxen te maken. Een goede keuze bij het bestellen van de juiste kledingdoos kan je veel geld besparen. Bovendien zijn er duidelijke verschillen tussen de kwaliteit en service, net zoals bij de styling boxen voor vrouwen. Dat is jammer, maar ook weer niet. Want als je weet wat de beste kleding box voor mannen is, dan kan je daar je voordeel mee behalen. Bekijk daarom nu de top 3 kledingboxen voor mannen en maak de juiste keuze.

Conclusie: een kleding box bestellen is de nieuwe trend

Dankzij het internet is online shoppen al jaren in opkomst. Het concept van de styling box haakt hier naadloos op aan. Niet voor niets wordt de kledingbox steeds meer populair, zowel voor heren als voor dames. Het is oprecht de nieuwe trend te noemen. En dat is ook niet gek als je kijkt naar de vele voordelen die je krijgt bij het bestellen van een kledingbox. Wie wilt er nu niet 100% gratis een personal shopper die trendy outfits samenstelt geheel gebaseerd op jouw kleding style. Je bespaart hier niet alleen enorm veel tijd mee, maar ook hoef je je nooit meer zorgen te maken over wat wel of niet modieus is. Deze trends ontvang je nu met een paar klikken op de knop gratis thuis, in een mooie styling box. En als het al niet voor jezelf is, kan je een kledingbox ook als speciaal verjaardagscadeau idee geven.

Wil je service op maat en inspiratie? Klik dan hier voor de beste heren kostuums van Suitable of bekijk deze populaire heren kostuums van Bos Men Shop met kortingen oplopend tot 60%. Met een mooie, strakke kostuums en nette herenkleding maak je het verschil! Zo is de eerste indruk goud waard, en iedereen ziet er goed en professioneel uit met een kwaliteit heren kostuum.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie